Nu så var det längesen jag skrev!

Nu så var det ett tag sen jag bloggade. Har jobbat hela veckan som vanligt, men det är skönt för då har man något att göra under dagarna. För det värsta jag vet är att bara gå hemma och inte göra nårot. Men det är precis vad jag ska göra dessa kommande två veckorna. Jag har bestämt mig för en familj nu och det blev den svenska familjen i Fulham. Det verkade vara bäst för mig! Men det vet man juh egentligen aldrig förrän efteråt. Men nu så är det bestämmt iallfall och det tycker jag är jätteskönt. Så den sjunde september tar jag flyget till London.

I helgen skulle jag ha hälsat på Nina i Göteborg, men nu har hon gått och skaffat sig ett jobb och ska därför jobba hela helgen. Så ska åka upp till henne när hon är ledig istället. (Men grattis till jobbet iaf ;)!! På lördag kommer Anna hem från Spanien och det ser jag fram emot. Behöver babbla lite skit med henne! Ikväll ska jag troligtvis ut och käka med Evve och Sofie, mysigt! Annars så är det inte så mycket som händer i mitt liv just nu, men det tycker jag bara är skönt. För jag behöver relaxa lite nu.. Måste göra bra ifrån mig sista dagen på jobbet, så skriver mer senare istället!


         
                             Jag och Nina för några helger sedan!

Jag fryser!

Nu så jobbar jag igen, det känns som om det är allt jag gör. Men iförsig jag ska inte klaga, trivs superbra på jobbet och det finns dem som har det värre. Men idag klagar jag ändå! Har en sån huvudvärk + jag fryser ihjäl för att det är så kallt här. Elementet fungerar inte och jag glömde min tröja hemma! Nu på rasten måste jag åka och köpa treo & ta mig en varm chocklad! Muuuums =)  Men min huvudvärk kan iförsig bero på att jag inte vet vilken familj som jag ska välja. För er som inte visste det så ska jag flytta till London nu i början av September för att jobba som Au pair. Jag har två familjer att välja på, den ena är helsvensk och bor inne i London och har 3 barn på 2,4 och 6 år. Den andra är engelsk och bor i Kingston utanför London med 1 barn på 5 år. Men där tjänar man inte lika mycket pengar + man har inte lika många förmåner. Så nu är frågan, ska jag flytta till familjen i fulham med 3 barn eller den i kingston med 1 barn. Jag vet att det är lättare att passa 1 unge, men fulham lockar mig mera än kingston.. Så vad ska man välja? Nej nu får jag börja jobba igen så jag är förberedd när telefonen ringer. Yes rast om en kvart! Jag längtar...

I lördes så...

I lördags så vaknade jag upp vid 12-tiden när Anna ringde och väckte mig. Tur var väl det, för ut så sken solen och jag har inte solat på riktigt länge i och med att jag har jobbat så gick ut och la mig i två timmar! Så himla skönt! Men man såg ingen större skillnad direkt. Sen när min Syster kom hem från sin fotboll så stack vi till hamnen för att leta upp min kusin Jonas och hans nya båt! Sen tog vi en tur ut till grötvik, riktigt skoj var det! På vägen hem så fick ajg köra!! Nu vet jag vad jag vill ha är jag blir stooooor! =) Sen bar det in till stan för en fika med mamma, pappa och syster. Riktigt mysigt! Kvällen spenderades hemma, tro det eller ej! Evve kom till mig efter hon slutat jobba och det blev en massa skvaller, mysigt! 
                            

Fredag!

Jahopp, som ni redan vet så va jag & min kompanjon Anna ute i fredes. I och med att det var fredag så var det Mårtensson som lockade som vanligt. Jag & Anna är alltid sega nuförtiden så vi bestämde oss för att träffas vid 7-tiden, men icke sa nicke! Jag var hemma hos henne strax efter 8. Men då hade hon fått ett sms om att Kitty som hon skullle till Spanien med dagen efter, att hon hade fått ta ambulansen til akuten.. Så feststämningen var inte på topp.. Men efter mycket om och men får vi tag på Kitty & hon måste hoppa på kryckor. Så då beslutar vi oss för att gå ut..
Det var bara jag & Anna som var hemma hos henne, i och med att vi skulle gått till några killkompisar, men med tanke på vad som hänt så hade vi struntat i det. Men upp till Anna kom hennes bror och senaree även fyra utav hans kompisar! Vi sjöng sing star och spelade biljard och sedan gav vi oss ut på stan. Kvällen gick oerhört fort, och plötsligt var klockan 3 och det stängde. Vi gick upp till Anna och jag hämtade mina saker, sen gick vi bort mot pastavagnen och käkade.. Sen när jag skulle ta min cykel och bege mig hem så har jag punka!! Och inte blir det bättre utav att jag var tvungen att gå hem helt själv.. Så var väl hemma strax innan 5 på morronen! Men en sak är säker, det var sista och första gången som jag gick hem själv efter en kväll ute! Men kvällen blev trots allt lyckad tros alla omständigheter och Anna kom iallafall iväg till Spanien! =)



Party tonight

Ikväll så är det party som står på schemat! Det är jag & min kära kompis Anna som ska ut! Längtar så in i.. Det kommer att vara den sista partykvällen med Anna på ett tag i och med att hon åker till Spanien imorn bitti! Men ack, jag ska inte hänga läpp för det! Jag & Anna på stan, då går ingen säker ;)


                                                                                        


Arbeta igen!

Nu så är jag tillbaka från lunchen! Gott var det, men ack jag spillde på min vita tröja. Typiskt mig, jag är inte alls förvånad!
Nu så börjar jobbet igen, men hoppas på att ingen ringer. Men det tror jag inte heller i och med att det är fredag och då brukar det inte ringa så himla mycket. Men det skulle inte förvåna mig om det ringde en massa nu, bara för att jag säger att det aldrig brukar ringa på fredagar... Just det, jag har glömt att berätta vart jag jobbar. Jag jobbar i kundtjänst på ett företag! Det är faktiskt väldigt roligt, och det är det bästa jobber jag haft hittills i mitt arbetsliv! Så jag klagar inte =)



♥ Paaarty tonight


Jahaa, Nu ...

Jahaa, Nu så har man gått och skaffat sig en blogg! Mest är det väl för att jag inte har så mycket att göra på jobbet, då jag sitter mycket och läser andra bloggar. Då tog jag mig en funderare och bestämde mig för att också skaffa mig en blogg!! 
 
Nu så är det lunch, Mammas chili corn carne väntar! Mumms =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0