Strongis...

Tentan e nu gjord. Hoppas och tror att jag klarar den =)
Nu så ska jag öppna min goda Strongbow och bege mig ut i regnet.
Det vankas party...


Ruuuuun!



Jahopp, idag så sprang jag runt sjön med Johan igen! Slog faktiskt mitt rekord med 10 sekunder.. Men ska komma under 15 blankt innan skolan slutar. Dock så värker mina ljumskar som in i bänken nu så får väl vila några dagar och sen se hur det blir med den saken! Skulle jueh ha sprungit Göteborgsvarvet med Malin, men det hade varken mina ljumskar eller min dåliga kondis klarat av! Men jag hoppas att Malin fortfarande ska springa för isf så kommer hon fantomme klara av det galant!!

Tenta väntar på fredag så håll tummarna! En bonus från mamma ifall jag klarar den är en grej som börjar på v och slutar på a. Tog ett tag innan jag kunde komma på något.. Men jag hoppas att det är en väska eller liknande och inte em vattemflaska som Johan sa att det skulle vara!

Nu så väntar disken och sedan så ska jag krypa ner i min sköna varma säng!! 
Natti Natti!! 


Måndag hela veckan


Är så trött att jag allvarligt talat hade kunnat somnat på golvet! Att "bo" i bibblan och drömma om debet och kredit är fantomme inte normalt... Vill ha fredag kl 1 NU!! För då är tentan gjord och jag kan öppna mig en kall och god cider!
Men innan dess så måste jag fixa matlåda till imorn och diska innan jag somnar på golvet, eller kanske tom däckar i toastolen när jag ska kissa. Who knows??


YEEEES =)

Nu så har jag äntligen pluggat klart för idag. Jag och Ida har det perfekta pluggschemat ever! Hoppas vi kommer att klara tentan med bara! Fick jueh min efterlängtade "drink" (Bacardi) igår utav Ida! Den satt bra må jag säga! 
Förresten jag har blivit STARK! Wieehooo!! =)


Tänk er att hoppa fallskärm nu! Så jäkla häääärligt...


Finally friday or?!?

Finally friday kanske ni tänker, men det gör inte jag. Plugg hela helgen.. Idag sa Ida att det nästan känns som om man bor i bibblan! Tar man med riktiga kaffekoppar så gör man kanske det?? Nu så ska jag fortsätta läsa min riktigt roliga bok om hur ett företag ska redovisa och göra bokslut mm... Trevlig fredagskväll kanske ni tycker men det tycker då inte jag. Suget efter en riktigt härlig drink har inte stillats å jag har inte ens cola hemma. För väl ta och blanda lite saft innan jag ska bort till Ida en sväng! Så min fredagskväll blir nog inte så dum ändå. För god mat och trevligt sällskap räcker riktigt långt!

Nu öser regnet ner, FAN FAN FAN det skulle ha varit sol!



Jag & Johan en härlig vårkväll=)


Lustiga Huset

För er som undrade men inte vågade ställa frågan förrän dad gjorde det när han läste bloggen en vecka senare... Så är det JAG som är tjejen i serien nedan!! Hur fasiken tror ni annars att jag hade fått plats med all min kunskap?!? Åå JA, det känns alltid som jag är i lustiga huset på ett eller ett annat sätt!!


En riktigt god drink nu hade inte suttit fel!!
Mmmmmmmm =)


Come around

"Make a wish, make a move
Make up your mind, you can choose
When you're up, when you're down
When you need a laugh, come around"



Sunday, Bloody Sunday!

Min underbara mammi var här och hälsade på mig igår! Väldigt trevligt och skönt att få lite besök hemifrån =) Vi gick på stan, fikade, shoppade och hade det allmänt mysigt! Till middag så lagade vi jättegod rödspättafilé. Du borde ha smakat pappa för du hade blivit riktigt förvånad på våra matkonster. Fast din mat slår det med hästlängder iallafall. Tur så hade jag en gryta med pappsens mat i kylen som jag åt förra veckan. Man kan inte få för mycket utav det goda..

Jag har inte varit på partyhumör på sistone så skulle inte ha gått ut igår egentligen. Men jag är jueh som jag är. Vid halv nio satte jag på en partylåt bara för att liksom, kollade lite i garderoben sen så var det bestämt. Jennie som inte hade någon att gå ut med blev superduperglad och vi hade en riktigt rolig kväll. Mamma hade köpt några nya "lyxcider" som jag aldrig hade köpt och dem var supergoda.. Fast pommesen som jag och johan lagade vid 2 på natten var nog ännu bättre!! 

Nu så tvättar jag och lyssnar på gammal musik som ger upphov till trevliga minnen! Sedan så ska jag öppna mina skolböcker för det är nog på tiden att jag börjar plugga till denna tentan. Eller som japanen brukar säga: "studera".... 

Tjing Tjong Långkalsong!!! 


Finbesök!!


Hade Evve och Sofiepofie på besök i onsdags! Det var längesen vi sågs alla tre så det var riktigt trevligt! Mycket skratt och jag fick höra både det ena och det andra!! Va på stan och lunchade, åt glass, shoppade och framåt kvällen så grillade vi med några från min klass=)


Studio 54!!

Hade en riktigt rolig och galen utekväll på Studio 54 i fredags! Förfesten var kanonkul, mycket folk och bra musse!! Kvällen gick jättesnabbt och jag älskade alla galna outfits!! Det sägs ofta att en bild säger mer än 1000 ord...
Vad tycker ni?




Studio 54!!


Here we come =)


Don´t Worry, Be Happy......

Jahopps, å nu så var det fredag! HEEELG!! Va uppe med tuppen idag, har redan hunnit städa lägenheten, äta frulla å fixa mig inför skolan! Good girl! Efter föreläsningen så ska jag göra klart det sista på mikrokompletteringen så att jag kan gå till Japanen och lämna in den så att man blir av med skiten! Ska även springa en runda runt sjön, om jag hinner och orkar! Samt om vädret tillåter det, regnet ligger i luften!!

Ikväll så blir det FEEEEST! Studio 54 har öppnat portarna för en galen kväll här på campus. Kommer ha en massa paljetter och dylikt samt fixa till barret. Sannolikheten för att det kommer bli en kanonkväll är 1000 %!


Easter!

Haft en trevlig helg hemma i Halmstad under påsken. Hunnit med en hel del! Träffat kompisar, festat, bakat våfflor med mammis, fikat, firat min kusin, ätit god mat, träffat mormor & farmor, vatt på ansökningsintervjuer, fått jobb, "försökt hjälpa" pappa med maten, lärt mig ett nytt recept, promenerat på stranden, kört bil, planerat en resa och en massa mera!




Förresten jag sprang runt sjön med Amelie idag.
Fy fasiken vad dålig min kondis har blivit!! SKÄRPNING JOSSE!!
Nu så ska jag hem till Mathilda en runda...
Puss&Kram skumbanan!!


Lucky me!

Äntligen hemma i Halmstad! Ser att mina päron har köpt ett nytt skåp och en ny Lundell-tavla till "mitt rum"! Riktigt snyggt!! Snart så ska jag ta bussen till farmor, men man kan jueh undra var bilen är när man behöver den?? Ikväll väntar förhoppningsvis mys och utgång med Anna! Kommer att bli riktigt naaajs =)




RSS 2.0