Tååååsdag!

Det är precis vad det är idag!! Tänkte att jag kunde berätta om min dag här i växjö. Gick upp vid 7 som vanligt, eller tjaa snarare halv 8! Har börjat ta lite sovmorgon nuförtiden, man är jueh inte ung längre ;) Haft föreläsningar eller pluggat hela dagen fram tills klockan 4 då jag träffade min utbytesstudent över en kaffe! Har är verkligen ashärlig, snackar om allt och inget! Har lovat att bjuda honom på köttbullar nästa vecka eller veckan därpå! Kanske borde öva en gång innan så att han verkligen blir impad över mina skills!! Nu ikväll så har Jennie varit här och vi har lagat mat och snackat en massa skit! Kunde behövas lite skitsnack tycker jag!

Tycker att det är en aningen ensamt här i min lägenhet nu när Johan har flyttat till österrike, har ingen att bråka med längre. Illa, illa, illa!! Annars så flyter livet på här i vår lilla campusbubbla här i växjö. Inget nytt har hänt, kan jueh iförsig bero på att vi tentarpluggar som aldrig förr och knappt ser solen från bibblan! Haha, nu så tog jag la i lite men ungefär!!

Eller jo, det nyaste är väl att jag höll på att köra på en älg i söndags! Undra vem som egentligen blev räddast? Jag eller älgen??
 

I am back!

Det var min goda vän nicco som har fått mig att börja blogga igen! I och med att jag vill läsa om henns spännande liv i den bästaste staden som finns, london, så ska hon få lite smaskigt skvaller från växjö!!


RSS 2.0