1:a Advent

Idag sa ar det forsta advent men det har jag inte riktigt kannt av har. Brukar juh alltid ga pa julskyltningen hemma men det finns ingen sadan har. Men idag sa satte vi in granen och barnen fick en varsin julklapp. I och med att dem alltid firar jul i sverige sa satter dem in granen tidigt och sa far dem julklappar varje advent sa att dem ska slippa slapa julklapparna fram och tillbaka till Sverige. Idag sa sov jag ut for forsta gangen pa riktigt lange. Fastan jag har vatt sjuk sa har jag vatt tvungen att ta hand om Gustav klockan 8 pa morronen i och med att han har vattenkoppor och inte kan folja med och lamna dem i skolan. Sa idag sa sov jag :) Sen sa akte jag till Oxford street, men det blev inte direkt nagon shopping. Lite underklader och en julklapp! Sedan tog jag bussen till Nicco och lag dar och mos i 2 timmar innan jag tog mitt pick och pack och begav mig hemmat!

Igar sa traffade jag Nicco och hennes kompis Alex over en fika! Aah jag Alskar verkligen mitt Cafe Nero! Ah dem som jobbar dar alskar nog mig med ;) Igar sa fick jag mackan gratis och innan har det vatt kaffet och personalen dar ar himla trevlig, inte som pa andra stallen! Sa det ar mitt nya favvostalle :) Hoppas pa en fika med Nicco dar imorn! Sa Nicco messa om du vill fika ;) Efter fikan pa Nero sa gick jag till Emelia och lag och pratade hemma hos henne hela eftermiddan! Vi pratar juh om alla mojliga saker men beror mest ett amne och det aterkommande amnet ar saklart killar! Hade ni forvantat er annat? Njaa, trodde val inte det. Men dessa killar, dem ar val bade det basta och samsta pa denna jord! Men ja tro det eller ej, vi tjejer hade nog inte klarat oss utan dem. For vem ska vi da snacka skit om nar vi traffas om nu inte dem hade funnits? Ah mycket skit finns det att beratta an sa lange...

Jag kanner pa mig att denna veckan kommer att bli bra, och den kommer nog att ga fort med! Eller jag hoppas pa det iaf! Pa tisdag sa kommer Nina hit. Men hon ska bara stanna over natten innan hon fortsatter sitt aventyr till Sydamerika! Jag ar avis... Antar att jag inte far sa mkt somn den natten sa jag far nog sova lite extra nu istallet! Sa ha det fint allihopa, Natti Natti :)

Jag & Gustav

Idag sa ska jag passa Gustav! Ska kolla lite pa Lejon Kungen (igen) innan vi gar ut :)

HAKUNA MATATA - DET ORD SOM AR BRA...
HAKUNA MATATA - GOR ATT MAN BLIR GLAD!!!


Desperate Housewifes!

Jag verkligen alskar den serien. Har kollat pa den fran och till genom aren som gatt, men det var inte forrens jag kom hit till London som jag tog mitt fornuft till fanga och borjade kolla pa riktigt! Ah nu sa ar jag helt fast. I really loooove it <3. Men hade jag velat leva som en desperat hemmafru? Vissa stunder kanske, men foralltid? Kanske inte direkt, men som sagt man vet juh aldrig!

Nu sitter jag framfor datorn och skickar mejl till mina nara och kara dar hemma samtidigt som jag lyssnar pa Pink pa tv:n. Det ar ett programm om henne och hennes latar och jag ar helt fast. Hon har juh gjort manga riktigt bra latar faktiskt, sa nu haller jag pa att ladda hem hennes album! Pratade med Pappis innan, imorn aker han till Hong Kong! Ha det jattebra dar pappa! Och om 2 veckor ses vi nar han, Johan och Ante kommer hit! Ska bli riktigt skoj!

Anna, I miss our partynights. Marten nasta ;) Hoppas du har det bra pa Lanzarote! Njut :)

Jungfrun 24/8-23/9

Horoskop fran Veckorevyen!
Diverse trassel och tjafs drabbar dig. Mest är det vänner och släktingar som uppför sig konstigt och ställer krav som du inte alls tycker är rimliga. Men dessa veckor har fina sidor också, du lyckas bra på jobbet och du har tur i kärlek. Sammantaget blir du nog ganska nöjd ändå.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Jaha, och hur ska man tolka detta da? Men om jag blir nojd over lag ska jag juh inte klaga, och tur i karlek ar juh da aldrig fel!

Pa battringsvagen :)

Jaa, sa himla skont! Haller pa att bli battre, men ar fortfarande inte tillrackligt frisk for att ga utanfor dorren. Men imorn kanske, nee just det, da ar jag barnvakt. Sa pa lordag kan jag antligen slippa rummet och ga ut igen om jag ar frisk vill saga. Nagon som vill traffas da? Usch, detta ar trakigt for att om jag inte traffar nagon innan lordag (vilket jag troligtvis inte gor) da sa har jag vatt ensam  i en hel vecka!

Gustav sager Hej forresten!!

Sjuk

Usch sa jobbigt det ar att vara sjuk. Speciellt nar man inte ar hemma i sitt egna rum och sin egna sang. (Och har en familj som kan passa upp pa en). Jag blev sjuk i sondes och har typ bara legat i min sang sen dess. Har jobbat lite med pga att Gustav har fatt vattenkoppor sa Nina har inte kunnat ta ut honom. Sa har passat honom anda. Jag som hade en massa planer for denna veckan och helgen, men icke sa nicke! Istallet har jag kollat pa en massa filmer och ar trott pa det nu. Vill bara bli frisk!! Hoppas jag ar frisk pa lordag iaf! Vissa tycker juh att man borde ha mera tid att blogga nar man ar sjuk, men vad finns det att skriva om? Nada!! Usch sa negativ jag ar men sant ar livet!


Jaaa, har antligen laddat hem desperate housewife season 3. Sa nu vet ni vad jag ska gora resten utav kvallen
:)

Tråkiga Söndag...

Usch sa trakigt det ar nar det ar sondag. Da ar helgen over och man vet att man ska jobba dagen efter! Denna helgen har jag inte gjort sa himla mycket. Barnvakt har hemma i fredes vilket pa ett satt var skont. Igar sa traffade jag Emelia pa oxford street och det skulle bli shopping, men icke. Vi hade for mycket att prata om sa redan efter 20 min satte vi oss pa ett fik och snackade istallet. Men lite blev inhandlat anda, en klanning till mig och lite julklappar till familjen! Lika bra att borja i tid, eller vad sager ni?

Igarkvall sa var jag barnvakt for en 6 manaders bebis. Sa himla gullig hon var. I och med att hon inte tar flaska sa var vi tvugna att ta taxi till festen som mamman var pa sa att hon kunde mata henne. Men inte gjorde det mig ngt, skont att komma ut lite och tiden gick nog lite fortare trots allt. Vid 3 pa natta slutade jag dar och prommenerade hemmat nastan 1000 spann rikare (beroende pa vad punden star i). Riktigt goa pengar tycker jag!

Nej nu far jag hitta pa ngt, men det osregnar ute och Nicco a Sofia ar pa landet och Emelias mamma ar har. Usch inte kul att vara sjalv... Men Westfield lockar juh trots allt! Ja sa far det bli!
Puss A Hej Leverpastej :)

Barnvakt!

Usch, ikvall sa ar jag barnvakt men egentligen sa gor det inte sa himla mycket for alla andra ar anda med barnvakter! Igar sa var jag, Sofia, Nicco, Liz och Katja pa slug och jag hade for en gangs skull med min kamera men inte tog jag nagra bilder for det. Eller jo, en pa mig och Nicco hemma hos henne innan vi gick ut! Det ar illa josse, illa!
Idag sa sov jag till 12 sen sa fixade jag till mig och gick ut en runda. Sedan borjade jag att jobba vid 2 och jobbar annu. Familjen har 5 gaster har och en av dem kan sjunga och spela piano sa jag och Gustav var hans storsta fans! Sedan kollade jag pa en barbie film med Hanna och Gustav och nu sa haller jag pa att stada och tvatta och bara fixa saker och ting. Imorn sa ska jag och Emelia shoppa, det var valdigt langesen nu. Nu sa ska man inte bara kopa till sig sjalv utan det ar aven julklappar som ska handlas. Imornkvall sa ska jag vara barnvakt for en 6-manaders bebis! Hoppas att det gar bra! Jag gillar dem extra pengarna, for att da sa kan man shoppa lite extra! Annars sa rullar livet pa. Pappa, Johan och Ante kommer om 3 veckor och da blire Manchester United! Wiiiee :) Me like!! Hare gott allihopa, trevlig helg pa er!

More pictures!

Forra inlagget hade bilder pa grejer som jag garna skulle ha gjort igen. Detta angrar jag kanske inte att jag gjorde men jag hade da inte jobbat i over 40 graders varme med att plantera blommor, plocka blommor och ransa ogras osv...












I want to go back!!

åh jag haller pa med mitt album om min resa som jag gjorde forra aret i Australien, Nya Zeeland och Malaysia. Nar man tittar pa alla bilderna sa far det en att verkligen langta tillbaka! Jag vill se nya platser varje dag, jag vill bada med deliner, snorkla pa barriarrevet, hoppa fallskarm, hoppa bungy jump(kanske inte igen, men ar stolt att jag gjorde det), klattra ner i grottor och bakom vattenfall, mata kangrus, aka pa batutflykter, se massa vattenfall och andra haftiga saker, Sola&bada, men mest av allt bara ha skoj och njuta av livet! Sa har far ni lite (resten kommer senare i veckan) smakprov pa vad jag har varit med om:







Tisdag

La nyss i en maskin tvatt och sprang upp de 40 trappstegen till mitt rum och min sang, jag vill da aldrig ga upp pa morgonen! Om en timme sa ska jag traffa Liz pa Starbucks och efter det sa blir det troligtvis spinning pa gymmet. Appropa gymmet sa tranade jag med Fran igar,( personlig tranare ) pa gymmet. Det var  verkligen skitkul och jatteinspirerande. Synd att det ar sa dyrt bara! Men en sak fick jag reda pa och det ar att jag ar ganska stark! Lyfte dubbelt sa mycket pa vissa ovningar an vad jag brukar att gora. En annan sak som han sa ar att jag inte ar sa vig, men det har jag juh vetat i sisadar 10 ar. Men han sa att jag maste stretcha mer och pressa mig hardare. Iallafall sa var det jatteroligt. Synd att man inte vore rik sa man hade haft rad med det. Men forst sa ar det en massa annat som ska kopas. Mobil, dator, nya traningsskor och nytt gymkort star pa min lista. Det ar juh inge billiga grejer heller sa nu far jag juh spara. Blaaa:( Jag hatar att spara, har blivit en riktig slosa. Nog om det!

Ha en riktigt trevlig resa i Thailand evve och bli inte for brun bara! Ses den 18:e December nar bada kommer hem igen!! (exakt en manad kvar)


Oj, en manad tills jag kommer hem och far traffa alla igen! Jag LANGTAR...


Jag kan va ärlig, jag kan va härlig
Jag kan va bättre än bra
Hur svårt kan det va?

Nevis Bungy Jump, 134 meter!


Mandag igen!

Nu sa ar det mandag morgon igen. Tiden gar fort nar man har roligt och denna helgen gick alldeles for fort. I fredes va jag hemma hos Nicco pa film/babysitter Night. I lordes sa var vi pa tigertiger och dansade hela natten lang! Igar sa at jag sondagsmiddag med familjen och deras gaster. Riktigt gott faktiskt! Sedan slappade jag framfor datorn och gjorde mig iordning for kvallen da jag skulle traffa Tim inne vid leicester square. Sa vid 8-tiden traffade jag honom och vi gick till en bar och pratade tills dem stangde vid 11! Farmor ringde med, alltid lika roligt att prata med henne! Hon ar en trogen ringare, det borde ni andra ocksa bli!

Idag sa ska jag trana med Fran klockan 12 (Han ar en utav de personliga tranarna pa gymmet). Jag har fuktansvart ont i mitt kna sa vet inte hur det ska ga, men alltid ar det nagon skada man ska ha. Hoppas pa att Nicco hinner komma till gymmet innan jag gar for vill snacka lite skit med henne! Ikvall sa ska Emelia komma over, ska bli skoj for det var langesen som vi traffades! Nej men nu far jag pallra mig upp fran sangen. Har redan vatt nere och kakat frukost men det var sa kallt i huset sa krop ner i min varma sang igen. Men maste nog stada i och med att Emelia kommer ikvall! Usch jag maste tvatta med, men det far nog vanta en dag till! Haha, sicken latis jag ar!



Time, sometimes the time just slips away
And you are left with yesterday, Left with the memories...

Tiger Tiger :)

Igar nar jag vaknade sa kannde jag mig febrig och sjuk. Sa jag kurerade hela dagen och tillslut sa blev jag bra, eller nastan iallafall! Men inte kunde jag svika Nicco och Sofia, NOPE! Sa pa med maken och partykladerna och sa tog jaag tunnelbanan till Edgware Road dar vi gick till en svensk bar, men dit ska jag aldrig mera ga. Jattedaligt verkligen! Sa bussen in till Picca och sa gick vi till klubben TigerTiger. Det var hur bra som helst! Latt det basta stallet jag vatt pa! Hade 5 dansgolv men vi hittade bara till 4 utav dem och det var verkligen knokat med folk! Askul :) Hit ska jag ga fler ganger!

Idag sa sov jag till halv 12 och nu sa ska jag fixa mig for familjen ska ha gaster vid 1 sa vi ska kaka sondagsstek da! Muums, I am Starving! Sen idag vet jag inte riktigt vad jag ska gora, har lite olika planer men vi far se... Imorn borjar veckan igen och da ar det dags for traning och jobb. Tvatta maste jag ocksa gora for min garderob ar tom nu!!

  • Evve den skitungen ska till Thailand pa onsdag & jag ar inte avundsjuk, nej inte alls!

Friday night!

Idag sa vaknade jag tidigt, redan halv 9! Det borjar ga frammat iallafall! Sen at jag frukost och begav mig mot Cafe Nero dar jag skulle mota upp Nicco vid 10! Savaldar drack jag en kaffe och babblade skit med Nicco i over en timme. Vi hade kunnat prata pa 2 timmar till, men Nicco skulle jobba och jag skulle ga och trana! Korde Cardio i 30 min, och sedan sa gymmade jag i nastan en timme! Det ar jatteskoj att trana tycker jag, om jag inte gar till gymmet pa nagra dagar som tex over helgen da blir grymt rastlos. Sedan ar det sa himla skoj nar du ser att din traning ger resultat. Det spelar ingen roll vad du har for mal med traningen, det viktigaste ar att du mar bra utav den!! Och det gor jag :)

Sedan sa va jag och Gustav i parken och dar traffade vi flera olika au pairer och andra mammor som jag har lart kanna har. Sa nu ska jag sitta barnvakt  nagra kvallar den kommande manaden! Goa pengar!! Sedan at jag och Gustav och kollade pa Lejon Kungen, den filmen ar juh helt underbar! Nu sa sitter jag har pa mitt rum, skulle gatt ut meden tjej som heter Malin ikvall men hon har blivit sjuk sa nu vet jag ej vad jag ska gora... Men imorn sa blir det iaf PARTY sa far ladda tills dess sa lange! Jag, Nicco och Sofia ska ut! Ar pa gastlistan till Tiger Tiger, sa vi far allt hoppas att det blir en rolig kvall imorn. Men det blir det alltid nar vi 3 gar ut:)


Bilder sen nar Mamma, Mormor och Felicia var har!










Gymma!

Yees, jag har redan slutat och har absolut inga planer for dagen, sa ska ta den som den kommer! Men ikvall sa ska jag traffa Mike ( som jag traffade pa Nya Zeeland). Men innan dess sa ska jag slappa. Ar helt slut men det beror juh pa att jag inte sov sa mkt inatt, hade kompisar har igarkvall och  vaknade tidigt. Usch sa jobbigt! Jag har blivit valdigt lat nar det galler somnen och liknande pa senaste tiden. Ar uppe sent och sover lange, men det far jag allt ta och andra pa. Jo, jag har nog bestammt mig for att ga och gymma lite idag, ska ga om en 30 minuter sa hinner jag dit innan 2 + sa kan maten i min mage smalta lite till! Tror jag bara kor 15 minuter cardio idag, korde juh ett spinningpass igar. Sen sa blir det att pumpa musklerna. Haha, nu sa later jag som en traningsfreakig kille. Men ack da, det ar jag ej! Jag marker verkligen att jag blivit starkare, orkar mer vikter och kanner att min kondition borjar bli battre! YEEES! Det ar fest pa gymmet om 2 veckor, men da sa babysitter juh jag. Sitter barnvakt ca en lordag eller fredag kvall i manaden och saklart  sa intraffar detta pa samma dag. Hade juh vatt skoj att se alla hetingar uppkladda istallet for svettiga och dana pa gymmet. Men ack sa dumt det kan bli. Maste pysa nu, hare fint!!


Jag vill hit...

Grattis Mamma!

Idag sa fyller min kara mor ar!! Grattis pa fodelsedagen mamma!! :)

Jag och mamma nar hon var och halsade pa i London!

 Nu sa har det regnat konstant under 1 dygn. Jag som for en gangs skull slutade vid 2 sa regnade det. Hade ingen storre lust att aka ivag och hitta pa nagot. Hade dock tankt aka till Westfield for lite shopping men det satte Sofie stopp for i och med att vi pratade pa skype i over en timme. Skont att prata av sig lite!! Sen blev det en fika med Nicco och hennes bebis, hur gullig som helst! Nu pa kvallen har jag forsokt prata med Evve och min familj over skype men den har datorn ar helt knapp sa det fungerar juh ej saklart! Jag langtar tills jag ska hem till Sverige for sa ska jag kopa mig en egen dator!! Nu sa ska jag borja med mitt andra album om australien resan. I mitt forsta album sa ar det manad nummer 1. Det var tom den manaden som jag tog minst foton. Ojojoj, hur ska detta ga. Kan juh inte gora 10 album eller ngt, far nog valja ut bilderna med mer forsiktighet!
Puss&Kram Skumbanan!!!

Sondag!

Idag sa vaknade jag ex antal ggr innan jag gick upp, men nar jag val gick upp sa fick jag bratt till South Kensington dar jag skulle mota Sofia och Nicco. Vi gick lite pa ett museum innan vi fick for mycket att prata om sa vi var tvugna att satta oss ner och fika. Efter fikan sa bestammde vi oss for att ga till High street kensington for lite shopping istallet. For ovanlighetens skull sa kopte jag inget, eller bara mat men det  raknas inte riktigt! Sedan sa tog vi bussen till Fulham Broadway dar vi skulle ga pa bio, High School Musical 3! Den var faktiskt jattebra! Aah gud sa snygg Zac var da! Efter filmens slut sa skulle vi egentligen gatt hem, men musiken hade gjort oss pa bra humor sa istallet sa gick vi till toan och battrade pa maken och sa bar det av till Pitchers. En bra bar att ga till pa sondagar! Val dar sa hade vi skoj och dansade aven lite. Men vi gick hem redan vid halv 11, vilket var valdigt skont! Imorn sa borjar jag redan vid 8 sa ska faktiskt sova nu, for jag behover faktiskt min skonhetssomn!

Grattis pa Fars Dag pappa, hoppas du hade en bra dag! Jag saknar dig!!

Antligen Helg!

Jaa nu sa ar det antligen helg och antligen lordag. En lordagkvall i Josefins Londonliv brukar innebara party, men inte idag inte... For ikvall sa var (eller ar fortfarande) jag barnvakt! Men som tur var sa hade jag sallskap av Sofia och Nicco. Da blev det High School Musical filmen och imorn ar aven 3:an inbokad pa bion! Vi kanske ar en aning tontiga, men kul hade vi och det ar de som raknas tycker jag!! Innan idag sa var jag aven pa Westfield, shoppingcentrumet, med Sofia och Emelia. Det var hur mycket folk som helst. Men fick trots allt kopt en jattesnygg blus! ( Pappa, jag behovde den verkligen!)

Just det, igar sa traffade jag Tim och vi gick ut och tog en drink. Forst va vi i Waterloo men sedan forflyttade vi oss mer och mer in mot "centrum". Det var en trevlig kvall med mycket skratt! (Vilket var tur for mina magmuskler sa att dem fick arbeta lite!)
Jag & Tim i Nya Zeeland!!

7 November!

Nu sa ar det bokat, nastan iallafall! Hemresan i jul kommer som sagt att ske den 18:e December och sen ska jag aka tillbaka till London den 11:e Januari. Har inte bokat den resan annu, men ska gora det sa snart som mojligt. Anledningen till att jag ska stanna hemma langre an planerat ar pga jag ska jobba pa Getinge Ab under v 52, 1 och 2! Det blir inte sa mycket som det later, det ar bara 9 dagar! Skont att kunna jobba "ordentligt" och tjana lite pengar och forsoka spara lite. For det som jag tjanar har handlar jag upp for pa direkten. Men denna veckan ska jag allt spa 20 hela pund ;) Det ni! Men iforsig, ska juh till shoppingcentret imorn, sa far nog ta med alla pengarna jag har da!

Nej, nu sa kan jag inte ligga har och skriva langre. Maste ta tunnelbanan om en timme och innan dess maste jag sminka mig och fixa haret! Har forresten nytvattade lakan, sa jag riktigt langtar tills ikvall da jag ska lagga mig! Imornkvall ska jag vara barnvakt at Gustav. Far hoppas att han kan somna i rimlig tid da, for jag hade velat ha lite tid for mitt fotoalbum. Har kommit en bra bit pa vagen, men ar langt ifran klar! Ha en rolig fredagskvall allihopa! :)


2 Manader!!

Oj vad tiden gar fort. Nu sa har jag varit har i 2 manader redan. Men ar det bra eller daligt egentligen? Det kan val vara bada delarna? Iallafall, igar sa traffade jag en tjej som heter Malin pa en pub har i fulham. Sa det var ingen vanlig torsdag med slug for mig del. Men skont att  ta det lite lugnt. Idag sa har jag och Gustav varit i parken och nu sa har jag lagat mat till oss. Vad tror ni det blev? Potatismos och Torsk. Jattegott faktiskt, tro det eller ej evve ;) Jag gjorde efter ditt recept! Vid 3 sa ska vi ga och hamta tjejerna i skolan och aka hem. Sen tror jag Nina kommer hem vid 4-tiden eller hon sa det sa da slutar jag for dagen. Da sa ska jag sova lite for jag ar sa himla trott. Sen blir det allt till och gora iordning mig infor kvallen da jag ska till Waterlooo och traffa Tim over en drink! ( For er som inte vet vem han ar, sa traffade jag honom i Nya Zeeland! Nu sa har ni mina planer for dagen! Vad ska ni gora tro? Min pappa, bror och kusin ska komma hit den 12:e December for att se pa Manchester United!! Jag langtar som in i bomben!! Da har far min nastan precis kommit hem fran en resa i Hong Kong. Pappa, det var pa tiden att du bestamde dig for att aka. Men tycker allt lite synd om mamma som far vara hemma sjalv 3 helger pa raken! Nu sa kanner jag hur det borjar att lukta har, tror allt att det ar dags att byta bloja pa Gustav!

Sova snart!

Nu sa ligger Gustav och sover i min sang. Han har varit vaken i over en timme nu, sa det ar skont att han antligen kom till ro. Ska snart bara ner honom tills han sang och sedan ska jag med ga och nana. Men forst maste jag juh se mitt SATC avsnitt! Oj, nu fes han. Eller det hoppas jag sa att det inte var nummer 2 ;) Emelia skulle ha kommit hit ikvall men hon svek mig i och med att hennes vardmamma hade bokat en ansiktsbehandling till henne. Skont! Jag ar inte alls avis, naaej inte alls!

En klok van sa till mig idag:

- Du kan inte styra dina kanslor, sa bara slapp ut dem...

Detta ar precis vad jag tanker gora framover!!

Fyrvarkerier!

Idag nar jag skulle lagga barnen sa borjar varsta fyrvarkerierna precis utanfor fonstret. Och inte kan man tvinga dem till att sova da! Men konstigt nog haller det fortfarande pa, och barnen ligger i sina sangar. Jag antar att dem trottnade och det var roligare att hora nar "Josie borjade skolan" eller nar "Josie larde sig cykla"! Men ocksa mycket roligare att beratta riktigt historier rakt fran hjartat! Det basta idag var nar hanna och elin sa att dem skulle gifta sig med Harry och Archie, deras basta kompisar. Samt nar gustav stod och kollade i fonstret och skrek: - Fiiin, TITTA!! Sedan klappade han handerna och skrek BRAAAVO! Sa himla skoj, och jag skrattade sa jag holl pa att kissa pa mig, for han var sa himla rolig!

Idag sa har jag skypat med Sofie for forsta gangen pa riktigt! Vi pratade bara i 30 minuter men vi kunde latt ha hallt pa i fyra, fem timmar! Har man inte pratat med nagon pa ca 2 manader som du nastan pratade med varje dag innan da blir det konstigt. Jag vill juh beratta om mitt har i London och hon om sitt i Budapest! Ska kolla hur mycket flygen kostar och om det inte ar allt for dyrt sa ska jag allt komma och halsa pa henne! Hon kommer hem till Halmstad den 16:e och jag den 18:e. Sa gissa vem som ska mota mig pa tagstationen?? Jo, sofiepofie!!


Sedan sa gick jag pa budy pump pa gymmet (trodde jag). Men det slutade med ett aerobicspass, vilket jag verkligen HATAR! Sa fan ta den som hade snott instruktorens budy pump skivor.. Dar stog jag som ett fan och holl pa! Usch sager jag bara! Tacka vet jag andra pass som man verkligen far ut nagot utav och inte bara star och forsoker.. Usch, pinsamt jueeh!

Eftermiddan och kvallen sa har jag passat barnen, gjorde tom mat! Fiskbullar, potatismos och brokoli! Var juh dock inte sa jattesvart, men det ar den maten som barnen gillar sa det ar lugnt med mig. Fick valja mellan det och fiskpinnan, men mina fiskpinnar ar jag inte direkt kand for. Dem brukar bli raa i mitten och branda utanpa!! Haha, men men ar man inte fodd till kock sa ar man inte! Nej, nu ar min maskin tvatt fardig sa den ska hangas upp, sen vantar ett sex and the city avsnitt pa mig. Mina deperate housewifes avsnitt ar slut! Johan, brann sasong 3 och 4 och skicka dem till mig. Jag far inte nog utav dem!! Ha en bra kvall allihopa! =)

Hos Emelia!

Nu så sitter jag hos emelia på en svensk dator. Känns jättekonstigt att skriva med å, ä och ö! Så om det inte blir det genom hela inlägget sa får ni ha förståelse.. Jag har som sagt ingen dator denna veckan, för att stefan var tvungen att ha med den till jobbet. Fråga mig inte varför men så är det! Nu tjatar emelia på att jag inte ska skriva så himla långt, men om någon undrar så är den fula kaninen HON!!  Och pappa, jag tänkte kanske inte direkt på dig när jag skrev inlägget om min drömkille, men jaja.. Drömma kan man jueh ,)

Igår så tränade jag på gymmet och idag så körde jag spinning, så med andra ord så är jag helt slut. och en sak som är värt att nämnas är att killen pa gymmet,han australienaren inte är bög! Och hur vet jag det tro? Jo, för att han frågade om jag ville gå ut med honom.. Imorn så blire body pump och pa torsdag bara gymma. Fredagen ska jag passa gustav sa ingen träning då! Men kanske tur det! Nu måste jag sluta innan Emelia bli galen för hon har så mkt skvaller att berätta säger hon! Hare fint allihopa!!

Halloween =)






18 Oktober På Slug!!


Sa sjukt skoj kvall pa slug =) Nicco, Jag, Sofia och Evve!.







Ego!



En kall hostdag i Hyde Park, fick lana mossa & extra sjal av Systeryster.

Min drömkille!

Man kan väl få drömma?


Nej, nu sa ska jag vara serios! Om jag hade fatt bestamma helt hur min dromkille skulle vara sa hade han fatt se ut som David Beckham. Alla som jag kanner vet val att jag tycker att han ar skitsnygg! Men da hade han fatt vara snygg, det ar juh ett stort +. Men jag kan sitta har och skriva exakt hur han ska se ut, ha ett fint leende, snygga klader mm. Men allt det ar juh bara ytligt. Ar det inte insidan som raknas da? Jo, det ar det val med men utsidan spelar nog en hel roll. For om du ser 2 killar och den ena ar attraktiv och den andra ar ej det. Da gar du juh fram till den attraktiva. Gud vad ytligt vart samhalle har. Eller ar det bara jag??

Nog om det! Jag tycker att insidan har en stor betydelse med =) Huvudsaken ar val anda att han ar snall? Han behover juh absolut vara trevlig, rolig, omtanksam och ha alla positiva egenskaper som finns!! Men vill man verkligen vara ihop med en perfekt kille? Njaa, troligtvis inte.
Vad finns det da att klaga pa?
Jag hade velat mixtra ihop min egna pojkvan, han skulle varit snygg som stryk och sedan varit en gentleman!! Men finns det nagon sadan? Det tvivlar jag pa. Sa tills jag hittar honom eller nagon som ar good enough da fortsatter jag att dromma om min alskling Beckham!!

I MISS YOU SIS!!


Igarkvall!

Just det, har juh glomt att beratta om igarkvall. Det borjade med att sofia kom till mig och vi gjorde iordning oss. Jag var Batman och Sofia var en Haxa. Sedan kom Emelia som hade en kaninmask. (Mkt rolig sadan med) Tyvar sa hade jag inte min kamera med mig sa ni far allt vanta pa bilderna tills Sofie kommer hit imorn med dem. Sedan tag  vi bussen mot Putney for att ga pa forfest hos Lena. Riktigt skojigt. Sedan bar det av till Pitchers men dar fanns det inget folk, sa vi hamnade pa elk istallet. Grymt skoj! Bra musik och hyffsat roligt folk. Sager juh att det ar tur att det finns snygga bartendrar har. Sofia, du har inte alls skamt ut dig. (Naaaej) Italienare ar val inget som jag direkt rekommenderar i och med att dem ar superjobbiga. Men bartendrarna dem ska ni se;) Men killarna har i London ar val inte planetens snyggaste men anda.

Har att fragan om vad som ar det basta/samsta med svenska killar. Jo det ska ni fa veta nu. + ar juh att svenska killar ar for det mesta valdigt snygga, men mitt - vager dock valdigt tungt. Dem ar da ocksa oftast idioter. (undantag finns). Sedan kom fragan hur engelska killar var, da blev det en aning pinsamt i och med att dem inte ar lika snygga, men dem beter sig oftast somriktigt gentlemen. Smart som jag ar, sa la jag fram det pa ett snyggt sett. (Sa ingen skada skedd har inte). Har dock fatt hora att jag liknar chelsy davis, prins harrys girlfriend! Kan dock inte riktigt halla med om det, men smickrad blev jag allt.

Jag blir sa forbannad..

Usch, jag blir sa forbannad! Aaah jag hatar regn och rusk och det har verkligen regnat hela dagen! Sedan nar jag skulle hem fran ett shoppingcenter som jag och sofia har varit pa sa var juh saklart tuben som skulle till fulham sonder sa var tvungen att ta bussen fran notting hill hit. Men da var det juh saklart vagarbete sa jag fick ga runt i sporegn utan paraply och leta efter nasta hallplats. Sedan far man val vanta i 20 minuter pa busshelvetet som inte ens kor hela vagen till fulham. Han sa att han var over 1 timme forsedan sa han var tvungen att kora en annan vag! Da sa fick jag ga typ i 15 minuter hem for att det kom ingen ny buss heller. Usch sager jag bara! Jag hatar det har. Sa detta gjorde att jag kom hem en timme senare an vad borde ha gjort...

Idag har jag och sofia varit pa westfield, en jattestort nyoppnat varuhus. Har hort att det ska vara europas storsta innerstads-shoppingcentrum. Aah gud sa stort det var. Men bara en banan till frukost och hungriga och trotta som vi var blev det inte mkt shoppande. Faktiskt inte sa mkt tittande heller.. Haha, valdigt ovanligt for att vara mig! Nu ikvall sa ar det tankt att jag ska folja med Nicco och hennes kompis ut, men hon sitter barnvakt sa dem ska inte ut forran vid 12 och jag maste vila lite om jag ska orka!

Imorn sa blir det forhoppningsvis Mamma Mia musikalen om vi far tag pa biljetter!!
*Hoppas*

RSS 2.0