"Hon Gör Mig Galen"



"Se hur hon kastar med håret där hon går
Livet vaknar längs hennes väg.."


Jag har inte ord...

En kram just nu hade suttit riktigt naajs! =) Mikro, mikro, ja denna "älskade" mikroekonomi som jag aldrig kommer att glömma. El jo, efter att jag klarat tentan så hoppas jag att jag kommer glömma den illa kvickt. Japanen är en man för sig! Han vet ju vem jag är nu om jag säger så. Han har gett mig lite råd:

1. Andas djupt 5 gånger innan du tittar på en ny fråga.
2. Titta och stryk under exakt vad det är han frågar efter.
3. Tänk baklänges
osv, osv... (vilket är det ord jag hört han säga mest)

Men det roliga är att om han frågar efter EN grej så ska man ge honom femtielva andra saker med som inte ens ha med saken att göra. Jag ska verkligen kolla alla mina diagram extra noga för inte fantomme ska jag glömma att dra ett endaste streck igen. För tydligen så kan ETT streck vara värt 8 poäng på en 70 poängs-tenta å jag tänker då famntomme inte kugga igen. Hans frågor är de luddigaste jag någonsin varit med om. Men tjaa, en klapp på axeln och ett "lycka till du kommer klara tentan" från honom kanske kan hjälpa. Vet vet?!? Jag hoppas då innerligt det, för jag är så fruktansvärt trött på att sitta i bibblan och läsa samma sak femhundratjugotuse gånger!!! Nog om det...

Igår så gjorde jag & Johan en äppelpaj, riktigt gott faktiskt! Men ingen paj slår mammas så jag hoppas att hon snart kommer och hälsar på och då tar med en paj till mig!! Nu ska jag ta och laga mig något gott och sedan krypa ner i min goa soffa, för någon fest för mig bliré då inte för mig ikväll. Ingen lust, ork, pengar, tid att vara bakis hela dagen imorn, lust att gå ut i kylan eller något annat... Tur jag köpte mig lite LAKRITS och "kolaband" på Willys innan! Sedan hoppas jag att min famme kommit hem och tar upp telefonen för att slå mig en signal angående hur dem har haft det i Italien!! =)  



Godis är gott!!

Varför vill inte snön bara smälta bort så att våren kan komma? Tur att det är bättre väder i London för dit ska jag och Malin om 2 veckor!! Ska bli så sjukt skoj att komma bort och få lite "semester", shoppa, festa, fika, strosa osv... Listan kan göras lång! Men först får vi hoppas på att alla våra tåg och flyg går i tid så att vi inte missar något. För när Malin var här i helgen så var det massa bekymmer med inställda samt försenade tåg, sen att man sätter sig på bussen till fel stadsdel gör jueh inte heller saken lättare! Men fram kom hon iallafall och vi hade en sjukt rolig utekväll! Jag & Jennie drack shotade från polkagrisglas. Så sen när man var trött på alkoholen så hade man juh lite godis att slicka på =)

Väl inne på Sivans gick det jättefort, men så brukar det väl va när man har kul! Pommesen och baconen satt fint i kaggen vid två på natten! Söndagen så bokade vi hotel och planerade lite inför resan och sedan kom Johan över på mat! Malin skulle egentligen åkt hem på söndagskvällen, men missar man tåget pga att det går tidigare än planerat så är det inte mycket att göra något åt!





Igår när Johan kom hem till mig så fick jag en svampdiskborste utav honom. Ska man ta det som en pik att han tycker min glas och dylikt är smutsigt eller ville han bara vara snäll?!? Men jag fick mitt favvogodis (som han inte ens tycker om) häromveckan så han vill nog bara vara snäll, tror jag!! Undra vad jag får nästa gång? Kanske en liten Pez gubbe med tillhörande godis? Det är iallafall det jag vill ha ;)

TRÄNINGSVÄRK! Min rumpa och mina ben värker som in i bänken idag. Tränar man inte särskilt ofta så blir det la så när man tar i lite. Skönt med träningsvärk iallafall. Imorn så blir det ett pass igen. Man måste göra något för att tänka på annat än skolan och försöka få ut sin ilska som man har på all mikroekonomi. Jag tror det kommer förfölja mig hela livet!! Men det hoppas jag verkligen inte för då får jag nog börja att boxas för att någonsin kunna bli normal igen. (om jag nu någonsin har varit det, eller vad säger du mogge?;)

"Nej, jag vill inte tillbaks,
vill inte tillbaks,
det blir bara som det en gång va"




Cola och brända popcorn!

Nu så är det färdigpluggat och färdigstädat för denna veckan! Vilket är riktigt najs! Hela colan har jag varit sugen på colan som har stått i kylen men nu kunde jag inte motstå den längre. Så imorn efter tentan blir det till att köpa en ny cola till min malibu och något annat gott så att man kan blanda till sig en riktigt god "jag hoppas jag klarade tentan drink"!!

Jag brände såklart mina popcorn, men egentligen gjorde det inte så mycket, för efter jag lagt in dem i mikron kom jag på att jag nog inte var så sugen. Inte direkt gott att äta dem själv, bättre är det med mina chokladhjärtan. Synd bara att det är två kvar! Ska fixa & trixa lite nu och sedan titta på Solsidan för att sedan somna gott i min säng med nytvättade lakan =)


En glad Josse =)

Torsdag!!

Igår så fyllde världens bästa farmor år =)

Men när resten av släkten var hemma i Halmstad så va jag i min lägenhet och stekte hamburgare till mig och Johan. Dem blev riktigt goda faktiskt! Nu behöver jag bara ett riktigt gott recept på en sås som jag kan bjuda Malin på när hon kommer hit på lördag!! För just på lördag så är det tenta och tentafest!! När hon väl är här så ska vi även fixa lite inför London och det är exakt 3 veckor idag tills vi åker! Ska bli kanonkul!!

Nu så blir det plugg HELA dagen och så länge jag orkar ikväll. För den här tentan ska jag bannemej klara!! Måste förresten säga att mogge skickade en asbra låt till mig igår som han själv har spelat in, Naaaajs =)

Have a nice day!!
xoxo, you know you love me ;)


Choklad är gott!!

Nu sitter jag i min lägenhet och har haft en lång lunch.. Ska strax packa mina träningskläder och bege mig tillbaka till biblioteket! Men först ska jag dricka upp kaffet och äta ett till chockladhjärta för nagelacket måste jueh torka först! Va hemma i Halmstad en sväng förra veckan, riktigt mysigt!! Pappa och farmor va här i onsdags och hälsade på. Fick en jättefin orkidé som nu pryder mitt fönster! Mammsen hade köpt stövlar, t-shirt, trosor och strumper till mig vilket uppskattas!! När jag inte har pluggat så har jag umgåtts med nära och kära vilket aldrig är fel =)

Nu väntar 3 timmas plugg och sedan blir det gymmet! Kvällen är redan planerad. Hem, duscha, äta, borsta tänderna, kolla på familjen annorlund och släcka lampan fem över nio!! Trött e bara förnamnet!!


Tjabba, Tjenna, Hallå!!

Spenderar mina dagar i biblioteket och när man börjar lära sig att räka ut statistiken så är det faktiskt rätt så roligt. Behöver inte kolla i facit på alla uppgifterna om allt längre! Så det går ju i rätt riktning! Men tentan är inte förräns om 10 dagar så det ska nog gå bra. Behöver känna att man inte är dum och korkad för det var så japanen fick en att framstå som.. 

Snart så kommer förhoppningsvis Johan hit, men innan dess så behöver jag ta fram min lille vän och göra rent på golvet från alla råttor. Imorn så väntas det finbesök så måste fixa till här lite =)


Jag & Johan i Bad Gastein =)

Crazy Night!

Partyt i lördags var helt galet på både det ena och det andra sättet! Det började med att jag, Jennie och Mathilda lagade mat hemma hos Mathilda. Blev en god köttabit och sås å potäter såklart =) Drack en och en annan god drink innan vi gick vidare till Mathias där det var sjukt skoj. Mycket folk, golvet var inte torrt när vi gick därifrån!!

 Sedan så gick vi till en annan förfest hos någon som Jennie känner men där stannade vi inte länge. Vi trodde nog att klockan var mera än vad hon var så när vi skulle till Sivans märkte vi att klockan endast var nio så vi gick till pressbyrån och värmde oss en stund istället! Men som tjejer alltid blir är det juh toanödiga så då bestämde vi oss för att gå hem till Mathilda och pinka, men icke sa nicke. Någon kom på den ultimata idéen att gå in på korridorsfesten som vi gick förbi. Sagt och gjort!! In där och kollade läget och hittade även en toa där i ett av rummen. Efter 2 minuter kommer han som bodde där och frågade på knaklig engelska:

- Who´s there?

Sedan va vi tillbaka utanför Sivans strax innan 10 vilket var tur för 5 minuter efter att vi kom var kön enormt lång och jag hade då aldrig ställt mig i den! Väl inne på Sivans (vi får inte glömma att det var gratis inträde ) så väntade en öl och en massa gratis pizza. Dans och en massa skratt får vi inte heller glömma bort!!!
Så med andra ord: En väldigt rolig kväll här på campus =)



Det är lördag =)

Jahopps, har redan hunnit med några timmar i bibblan men det blev inte så mycket gjort ändå! Nu så är jag hemma och ska strax duscha å fixa mig inför ikväll! Först ska vi laga mat hemma hos Mathilda och sedan så blir det FEEEST!! Man får väl passa på medan man än ung ;) Har äntligen städat färdigt läggen med, så nu finns det inte en enda råtta kvar (hoppas jag)!


Det känns som lördag!

Igår så blev det en spontan utgång. Jag och Mathilda skulle egentligen haft myskväll och ätit god mat men icke sa nicke. Istället för att mysa efter träningen (andra gången denna veckan) så gick vi till Sandra och Malin för att förfesta! Väl på Sivans så var det superskoj, dansade i princip hela kvällen och det var riktigt längesen det hände!! Vid 1 så gick jag hem och kokade pasta och sedan så somnade jag som en stock!!

Imorse när jag vaknade så såg det ut som skit i hela lägenheten. Diskberget var enormt, det låg smink på hela toan, det var kexchockladsmulor i hela lägenheten och toppen på isberget var att jag fick virus på datorn men nu så ringde pappsen så nu e det fixxat! Kylen ekar tomt och all min mat är hemma hos Mathilda. Knäppa Josse va jueeh och handlade igår men orkade inte gå hem med maten för trodde att hon skulle till mathilda senare på kvällen med. Men icke sa nicke!!!

Ikväll blir det myskväll hemma hos Mathilda istället med god mat och jag hoppas hon har något annat sött gott med.. Ska köpa lite frukt så att jag kan få en smoothie iallafall!! Appropå en helt annan sak! Jag klarade inte omtenan på mikro 1, men efter mycket om och med så slapp jag iallafall ytterliggare en omtenta utan ska kompletera de uppgifter som jag inte klarade av. Han gör sjuka tentor när ca 15 % klarar dem... Så glad e jag iallafall =) Nu väntar lägenheten på att bli städad...


1 Februari

Nu vecka, ny månad vilket innebär att Josse ska köpa träningskort och pallra sig till gymmet idag!! Ska faktiskt bli riktigt roligt! Det var juh ett tag sedan nu så jag kommer väl inte kunna röra mig efteråt men tur så har jag redan mat i kylen som bara behöver värmas upp så att jag slipper tänka på något efter passet!! Tro det eller ej men jag har faktiskt lagat god riktig mat på sistone!! =)

Nu sitter jag och räknar på mina uppgifter och det går sakta men säkert framåt! Man behöver en välbehövd paus ibland så nu sitter jag här och hoppas på att det ska sluta snöa och vara så kallt ute så att man inte fryser röven  av sig när man ska till skolan vid 1!


Nu så tycker jag att min kära familj snart ska komma och hälsa på mig!Det är lite ensamt här i min lilla etta och alla skidkläder, pjäxor och dylikt tar för mycket plats och vill hem till kära Halmstad igen!

RSS 2.0