No matter...

No matter what you say about love,
I keep coming back for more,
Keep my hand in the fire,
Sooner or later I get what I'm asking for
No matter what you say about life,
I learn every time I bleed the truth is a
Stranger soul is in danger
I gotta let my spirit be free to...
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

Nyår, överskattat?

Jag tycker som sagt att nyår är sjukt överskattat!! Alla "tävlar" om vem som går på den coolaste festen, klänningar, skor, väskor osv. Man pratar oftast om det flera veckor innan och även efter för den delen. Men varför är det så speciellt? Det är juh egentligen bara en helt vanlig dag. Okej, att det blir ett nytt år men liksom det förändrar juh egentligen inte så mycket eller? Jomen såklart, ett nytt år innebär nya löften, nya tag, nya grejer som ska göras. Men kunde du inte gjort dem sakerna innan? Eller var du tvungen på att vänta tills ett nytt år innan du kunde bestämma dig för att tex, gå ner i vikt, plugga mera, söka jobb osv... Jaja nu så ska jag inte klanka ner för mycket på nyår, men iallafall hoppas ni får en bra kväll =)


Kan det bli värre?

Magont som in i bänken...
Usch, säg inte att jag blir sjuk bara för det har jag inte lust eller tid med!!

Måndag!

Nu så slutar jag när som helst, väntar på att mamma ska ringa så att vi kan åka hem. YEEEEEES =) Idag har det varit en rätt så jobbig dag på jobbet, väldigt mycket att göra faktiskt! Skönt på ett sätt för att då går tiden fortare. Men trött är jag ändå som vanligt. Igår kollade alla i familjen utom Fille en film om andra världskriget och tro ni att jag kunde somna efter det? Naaaej, det tog sin lilla tid.. Kan juh faktiskt bero på att jag inte sov så mycket inatt, men jag är typ alltid trött så det spelar väl ingen större roll tycker jag...

Ett ämne som alltid kommer upp när jag träffar någon utav mina tjejkompisar är killar. Men varför lägger vi ner så mycket tid på dem? För i slutändan så är många utav dem idioter ändå. Nu så drar jag dock inte alla över en kant, för det finns undantag som sagt vilket jag och alla mina tjejkompisar är rätt så överrens om. Men vi har väl inte haft turen att träffa så många utav dem mer "normala" eller vad man nu ska kalla dem? Eller hur är en normal kille då? Eller pratar vi tjejer bara om er när ni är puckade? Humm, den ska jag gå hem och ta mig en funderare över.. Men som sagt det behövs bara en enda för att göra en tjej lycklig och jag hoppas att alla tjejer har turen att hitta honom :)

Resten av julhelgen!

Juldagen så åkte vi till mormor och åt julmat. Väl där så träffade vi mina kusiner som bor i Borensberg. Trevligt, trevligt! På kvällen så blev det utgång med Mogge, Vladde och Jacob. Anna kom inom Jacob en stund men hon följde aldrig med ut, tråkigt! Jag kunde allt ha behövt lite kvinnligt sällskap ;) Hahaha!!


Annandagen så sov jag länge innan det blev dags att stiga upp och bege sig till farmor för att äta lutfisk. Jag älskar att åka till farmor på annandagen, för det är alltid lika mysigt. På kvällen så gick jag, Johan, mammis & pappis på bio. Vi såg Australia, den var jättebra. Fick en skvätt i ögat med.


I lördes så träffade jag Evve för en promenix. Sedan åkte vi till Eurostop och inhandlade väl behövda grejer. Vi åkte runt i stan för att köpa lotter, men inte vann vi något. Eller jo, 10 spänn men dem förlorade vi juh ändå! På kvällen så blev det party med Anna, Jacob & Mogge, men han stack juh hem. Så det var vi 3 som gick ut!  Idag så åker Anna till sälen för att fira nyår. Jag hade gärna följt med henne, men jag har faktiskt ett jobb att sköta! =) Tur är väl det, för pengar är faktiskt bra att ha!!  


Julafton -08

Hoppas ni har haft en god jul allihopa! Det har iaf jag haft! Julafton firade vi här hemma i snöstorp med "tjocka" släkten! Jag hade juh dock lovat pappis att hjälpa till med julmaten och visst höll jag mitt löfte. Jag skalade alla äggen! Det tycker jag räcker dock och väl ;) Håller ni inte med mig? Sedan kollade jag lite halvt på Kalle Anka medan jag gjorde mig iordning inför att gästerna skulle komma! Vid 5-tiden dök dem upp och det blev lite glögg och mingel innan vi högg i på julmaten! För er som inte visste det så älskar jag julmat! Mm det är så himla gott. Åt juh inte det förra året så det var väldigt efterlängtat!


Erika, Roy, Kristin, Ante, Felicia, Johan, Alex, Anita & Tomten

När det kom till julklappsutdelningen kunde jag inte mer än att skratta när "tomten" kom. Lena var tomten i år och hon var hur rolig som helst. Alla satt och skrattade ett litet tag innan utdelningen började. Såklart så hade dem glömt mina paket, men det gjorde inget. Fick min efterlängtade mobil så nu slipper jag den gamla skiten! Tack för alla mina julklappar allihop! allt var verkligen välbehövt! Julklappsleken med min släkt är verkligen superkul. Alla blir helt galna och nästan börjar slåss om paketen tillslut! Tur så fick jag en paket, men det kanske berodde på att jag och Jonas satt i hörnan!! Julafton var i allafall supertrevlig!! :)


Mamma, Pappa, Lisa, Jonas & Jag


God Jul :)

På Stan Med Mammis

Efter jobbet idag så gick jag lite med mamma i stan. Träffade en massa olika människor som jag inte sett på länge.
I bilen hem säger min kära mor: 
- Mr X, han har juh blivit snygg. Växt till sig och så. Det kanske kan vara något för dig?
- Men mamma vi är juh bara kompisar, menar du att jag ska satsa eller??
- Satsa och satsa, du kan väl skaffa en flört som du kan umgås lite med nu när du är hemma i 3 veckor...
När jag hörde detta så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag gapflabbade med andra ord. Men när jag tänker efter så brukar min mamma ha rätt. Men inte angående den här personen den här gången!!


Min Kära Mor :)



 


"Det är bättre att ångra det som man har gjort, än att ångra det som man aldrig gjorde..."


 


Jag i ett nötskal!



Jag är så himla puckad. Loggades ut ur Movex (programmet som jag jobbar i) innan och såklart så skriver jag in fel lösenord 3 gånger så dem kastar ut mig och nu är min användare spärrad. Så det är väl bara att packa ihop och gå hem då, för någon nytta kan jag då inte göra här!!

Dan före dan...

Idag så är det dan före juldagen! Ååh vad mysigt det ska bli. Jag var juh inte hemma förra julen för då var jag i Australien. Men det ska bli så mysigt så! Imorn så kommer hela tjocka släkten till oss, men egentligen så är ingen direkt  tjock! Eller det skulle vara jag isåfall! Haha, skämt Å sido! Jag har iallafall rimmat på nästan alla mina julklappar, men dem flesta rimmen är väldigt avslöjande. Ska man få ett par strumpor så fattar man det. Men som min kära lillasyster alltid säger:
-Det är tanken som räknas!! Vi får väl hoppas på att hon blir glad för sina intersport strumpor då ;)

Nu så sitter jag på jobbet, men har tagit mig en liten fikarast. Jag gick aldrig på julbordet för då så hade jag inte fått betalt, så istället sitter jag här på kontoret helt ensam. Ser inte en endast kotte och hör ingen heller för den delen. Det kan juh bero på att det bara är jag här! Nej nu så var den rasten slut så jag ska sätta på musiken och fortsätta jobba. Förresten det har ringt 5 ggr på hela dagen och jag antar att det inte kommer ringa så mycket de sista 2 timmarna heller. Men håller på att göra mina extrauppgifter, dem är så sjukt jobbiga och tråkiga. Men iallafall, I Löööööve my work :)

Första dagen på jobbet!

Nu så har jag jobbat en dag här i Getinge. Jag har juh som sagt varit jättenervös för detta, trodde att jag skulle ha glömt bort allting. Men det satt i ryggmärgen. Kommer dock inte ihåg allt, så det är tur jag har min pärm! Det har inte ringt så mycket idag och det kommer förhoppningsvis inte att ringa så mycket nu under julen, så jag har fått extrauppgifter. Ska lägga in teknikernas tider för det kommande året och det tar tid må jag säga. Första etappen är på 11 tekniker, och alla ska man göra om 52 gånger. Usch, jag kommer att drömma om siffror inatt. Hoppas mamma blir färdig snart så att vi kan åka hem! Imorn så jobbar jag bara halvdag och sedan bjuder företager på julbord. Mamma säger att hon får betalt för hela dagen, så jag hoppas att det gäller mig med. Väldans gött isf :)

Du får inte...

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Äntligen Mårten igen, eller hur Anna ;)

Igår så vaknade jag rätt sent, vid halv 11. Men egentligen är det inte så sent, men har man planerat på att gå upp vid 8 för att hela dagen är planerad, då är det sent! Åkte iallafall till farmor och åt! Jag älskar hennes makaroner och kötbullar, det är så mycket farmor det kan bli! Kusin Erika kom också dit och vi satt och pratade i nästan 3 timmar innan vi bestämde oss för att åka till Eurostop! Vårt jättestora shoppingcenter här i stora Halmstad. My god vad ska jag ta mig till. Här finns juh knappt inga affärer. Men tur är väl att jag shoppat så mycket i London att jag inte behöver handla kläder nu på flera år egentligen! Träffade även på faster Anita och Janne där. Slutligen så kom juh Anna och det gick inte riktigt att få stopp på oss. Men vi var tvugna att behärska oss i och med att vi skulle till systemet. Första gången för mig jueh, men inte fasiken var det något speciellt... Sedan körde Anna hem mig och jag gjorde mig iordning för kvällen.



Sofie, Evve, Jag, Anna, Alex & Anna


Sofie, Evve, Bojan, Anna, Alex och Anna kom hem till mig och vi förfestade innan det bar av till Mårtensson. Jag gillar juh som sagt mårtensson, men slår det Londons uteliv. Nja kanske inte direkt. En sak som jag la märke till direkt är juh att människor i Sverige inte alls är lika trevliga som i England. Går man in i någon när man är i en affär eller spiller man på någon så får man juh för fasen ursäkta sig. Okej, det kanske är lättare att säga: I am Sorry och excuase me, Men endå. Har man inget vett i kroppen eller?? Usch, så irriterad jag blir!  Likadant idag när jag och pappis var i stan och skulle handla julklappar. Det dröjde som in i... innan en expidit blev ledig och ens kunde hjälpa oss. I London hade du knappt ens behövt vänta. Usch vad är detta? Men i vilket fall som helst så är jag glad att vara hemma igen och jag ska verkligen njuta nu över mina tre och en halv vecka som jag ska vara hemma nu över jul och nyår. För den 11:e Januari bär det av till storstadslivet i London igen. Men varför tänka på det nu? Njuuuuut av nuet istället och det ska jag verkligen göra!



Sofie, Evve, Jag, Bojan & Min Malibu

Sista dagarna i London!

Under mina sista dagar i London nu inna jag skulle åka tillbaka till Sweden så träffade jag Nicco & Sofia över några drinkar. Mysigt tjejer, det borde vi göra fler gånger nästa år! Jag fikade även på mitt älskade Nero varje dag, dem måste juh komma ihåg mig tills efter jul så det är juh lika bra att visa mig där lite mera nu innan! Haha!! Nicco, måndagen den 12 januari så träffas vi där, boka in det redan. Vi kanske till och med ska reservera bord? Eller varför inte hela övervåningen? ;) Jag har även träffat Tim och Emelia lite snabbt för att säga hej då! Usch, det låter så himla tragiskt. I Tisdes så jobbaden jag även extra för en annan familj, gött med extra cash! I onsdags så var jag och Gustav  på Westfield och träffade tomten. Jag gick även inom HM och Zara och shoppade lite. Kunde juh inte riktigt låta bli! Det kliade verkligen i fingrarna! Hela kvällen i onsdes gick åt till att packa och åter packa och städa inför hemresan till Sverige. Som ni ser så har jag haft fullt upp mina sista dagar i London nu innan jul och det är därför jag inte har kunnat blogga!  Men det ska det bli ändring på nu! I promise :)
Torsdagen gick åt till att resa hem. Från att jag lämnade huset i London tills att jag kom hem till mitt hus i Halmstad tog ca 12 timmar. Men det har juh sina enkla förklaringar det med. Åkte tidigare på morgonen för att hjälpa Nina med packningen och barnen så därför var jag pa flygplatsen 3 timmar för tidigt. Sedan på det så var mitt flyg försenat  en timme vilket gjorde så att jag missade tåget i köpenhamn och fick vänta en timme till. Men väl i Halmstad så kom Pappa och hämtade mig och även sofie & bojan! Suprise,  suprise på det! Me like! Kvällen tillbringades hemma i mitt kök med dem 2 och evve! Dem snackade mest medan jag sprang fram och tillbaka mellan kylen och skafferiet! Äntligen svensk mat igen! Muuumsigt :)


Elin, Hanna & Gustav 

Pappa, Johan & Ante på besök!

Det hela började förra fredagen när dem kom vid 4-tiden. Då sa mötte jag upp dem vid Fulham Broadway och då stog dem och pratade med några som ville sälja på dem krämer från olika hav och liknande, Haha! Det var en syn i sig! Sedam så följde jag dem till deras hotell. Hotellet i sig var inte det bästa, men dem sag Stanford bridge (Chelseas hemmaplan) från fönstret och det tyckte dem var huvudsaken. Satt och snackade lite innan det bar av till Wandsworth bridge road 56 för jag skulle visa hur jag bodde och dem skulle få träffa familjen. Det första ante frågade mig när vi kom ut var hur många trappsteg det var upp till mitt rum. Det var juh en baggis för mig i och med att jag räknat tusentals gånger. Det är nästan 50 steg, eller 48 för att vara precis!

Innan och under matchen, Tottenham - Manchester United

Sedan bar det av till Oxford circus och vi gick runt inne i Soho, piccadilly, leicester square, china town mm. På morgonen sa skulle vi träffas vid 9, men min riktigt snygga fancy mobil fungerade juh såklart inte. Så jag försov mig, men inte gjorde det något. Vi tog tuben till Harrods och gick runt där och kollade innan vi gick och shoppade pa Oxford street. Vi åt på en pubb där med innan det bar av till Tottenham där vi skulle se spurs mot United! Synd att det regnade och var kallt. Men att se United var så Amazing! Vi gick till en pubb innan vi gick in på arenan,  och människorna stog packade som sillar. Matchen i sig slutade 0-0 vilket var synd. Men det var hur skoj som helst i vilket fall.

Killarna hade juh blivit helt besatta av fotbollen nu, så i söndes bestämde dem sig för att se Chelsea - West ham och inte tackar jag nej till det. Så vi köpte biljetter innan vi bar oss ut på sightseeing i London. Vi såg bla Hyde Park, Slottet, big ben, andra parker, westminister, London Eye, St pauls katedral och hur mycket mer som helst på ynka 4 timmar innan vi var tvugna att vara tillbaka i Fulham för matchen. För er som inte redan visste det så ligger Chelseas arena i Fulham, Vi gick på en pubb innan, och stämningen där inne går absolut inte att beskriva, det måste helt enkelt upplevas. Pubben som vi var pa i Tottenham dagen innan kunde juh bara slänga sig i väggen, den går inte alls upp mot detta. Alla bara stog och skrek och sjöng och stämningen var verkligen pa topp. Väl inne på matchen  var stämningen också på topp och matchen var verkligen kanon! Matchen slutade 1-1 och West Hams fans var så himla coola! Efter matchen så gick vi till en pubb och käkade burgare och sedan satte vi oss på en annan pubb. Redan  strax efter 9 var jag helt slut så jag gick hem och sov.

Innan Chelsea-West Ham

Under måndagen så åkte vi till Covent garden och gick runt inne i stan enda tills klockan blev 1 då jag var tvungen att åka hem för att jag skulle passa Gustav! Helgen var verkligen supermysig! Hur skoj som helst att få besök, även fast dem kanske inte riktigt kom för min skull! Eller vad säger ni killar?!? ;)

China White!

Party pa hog niva sager jag bara!!
Slutade vi halv 8 och gjorde mig iordning och tog tuben till Oxford circus dar jag skulle mota upp Sandra. Hon var redan pa en pubb med hennes room mate. Efter en drink sa gick vi vidare till en annan bar i Soho for att slutligen ga in pa china white. Allt var juh perffa dar inne, musiken, folket, verkligen allt :) Thanks sandra for ar good night out.

Idag sa kom Nicco och Oliver pa playdate. Det var hur skoj som helst. Gustav alskar juh Lejon Kungen sa nu klar vi ut honom till ett lejon every day! Han ar sa himla rolig och sot! Nu sa har jag nyssen duschat och ska lagga mig och sova en timme innan coolingarna kommer vid 4-tiden! Maste juh vara utvilad som pappa sa. Men njaa kanske inte!
Emelia, om du hinner sa tar jag garna en snabb fika :) Call me!!

Min Söta Lillasyster :)


2 veckor till Julafton!

Idag sa ar det tva veckor kvar till julafton och 8 dagar kvar tills jag kommer hem. Men hade mera hemlangtan innan, men det kan juh ha sina forklaringar.. Nu sa ar det bara 2 dagar tills Pappa, Ante & Johan kommer! Da blir det att turista igen, men ingen har val missat att vi ska ga pa MANCHESTER UNITED!!! Sedan under tiden som ar kvar har sa ska jag forsoka att traffa mina kompisar sa mycket som mojligt. Imorn blir det party pa China White med Sandra. Me like :) Har inte festat pa lange nu sa det ska bli jatteskoj! Nicco maste som sagt bli frisk sa vi kan traffas och Sofia vi maste traffas med. Emelia och jag kan alltid forsoka att klamma in en promenix i vart stressiga liv ;) Nu sa har vi traffats 3 dagar pa raken och ar fortfarande inte trotta pa varandra! Idag sa va vi och gymmade pa mitt gym. Men det blev val inte sa mycket gjort. Tacka vet jag bubbelpoolen ;)

Nu sa sitter jag barnvakt och gustav sitter har i mitt kna. Han ar helt vild och galen idag, helt omojlig att lagga. Men nu sa borjar han trottna lite sa ska forsoka att lagga honom nu igen. Hoppas allt ar bra vart nu an ni befinner er! Pussokram syns pa stan!!

Embarrassing or what? ;)

Haha, det var latt det basta med promenixen igar med emelia. Vi fick till och med ta en langre runda an vanligt + att vi gick jattesakta pa slutet. Vi hade sa mkt att prata om. Men det var mest jag som tjatade men det behovdes! Nu sa ska jag snart hem till den lilla filuren igen. Vi hade tankt baka en kladdkaka, men vi hittar ingen kakao. Sa dar rok den planen, i och med att kakao ar huvudingrediensen... Men vi far allt ta och hitta pa nagot annat smarrigt!! Emelia, jag gar om 10 min sa du ar redo nar jag kommer ;)


Emelia och hennes "barn" Elsa :)

A happy day :)

Idag sa kanner jag mig ganska happy, kan bero pa att det ar 10 dagar tills jag kommer hem igen! Men dem har 10 dagarna kommer att ga sa otroligt fort. Pappis, Ante & Johan kommer pa fredag och stannar till mandag. Sa helgen blire att umgas med dem. Vi ska se United :) Hoppas dem vinner, annars sa kan Mogge slanga sig i vaggen ;)! Pa lordagskvallen kanske jag ska ut, Kanske! Nu i veckan tills dem kommer sa ska jag jobba som vanligt. Men idag nar jag kom hem hade Nina skrivit en lapp att jag skulle stada och stryka lite sa forhoppningsvis far jag sluta tidigare ikvall. Men har anda ingen aning om vad jag ska gora da. Imorn sa ska jag ta hand om bade Gustav och Alexander. Pa kvallen sa ska jag hem till Emelia pa lite myspys! Det trakiga ar att Nicco har blivit sjuk, sa vi kommer inte kunna ta vara dagliga fikapauser pa alskade Nero. Sofia bor langt bort men maste traffas innan jag aker hem! Hade hoppats pa att ga till Slug pa torsdag, men det inte sa ljus ut pa den fronten.

Helgen var ganska lugn. Fredagen har jag redan skrivit om och i lordes sa va jag barnvakt for bebisen igen. Gotti gotti med pengar sa jag ska da inte klaga. Men det var ratt surt nar dem andra var ute och partajade. Men som sagt utan money sa blir det inget party! Traffade aven Emelia bade i lordads och i sondags vilket behovdes. Men hon ar da inte sa himla bra stod i alla situationer da jag behover hjalp! Hon gor en betydligt mer nervos an vad man behover vara.. Men men det gick juh bra tillslut iallafall och det ar juh faktiskt huvudsaken!

3 manader eller 14 veckor!

Idag sa har jag vatt i London i exakt 3 manader eller om ni hellre foredrar 14 veckor! Tiden har har gatt extremt fort och det kanns inte som att jag varit ivag sa lange hemifran! Saklart sa saknar jag mina vanner och min familj och livet dar hemma. Men tro det eller ej sa trivs jag med mitt liv har med. Saklart sa finns det stunder da jag bara vill aka hem och stanna dar. Men sedan sa finns det stunder da man nastan aldrig vill aka hem. Jamfor du London och Halmstad sa kan shoppingen dar hemma slanga sig i vaggen;) Utelivet likasa, clubbarna har ar sa sjukt roliga! Men pa ett satt kan det vara roligare att partaja hemma med, for dar kanner du alltid nagon nar du gar ut. Du har ditt favvostalla och du hor din favvomusik, for det mesta iaf! Men har kanner du typ inte en kotte, om du inte gar till samma stalla varje helg, for da borjar du att kanna igen folket dar. Men det ar ocksa kul, att inte kanna nagon! Da kan du gora som du sjalv vill!

Men hade jag inte skaffat nagra kompisar har i London sa hade jag aldrig varit ivag sa har lange, for utan dem sa hade min Londonvistelse varit pretty much boring! Sedan sa har jag kommit i en familj somjag trivs i jattebra, for hade inte familjen vatt bra sa hade jag juh antagligen akt hem eller bytt familj vilket hade fatt en negativ paverkan pa hela vistelsen har. Men jag trivs som sagt jattebra har i London och mina 3 manader har har varit jatteroliga! Hoppas nasta ar kommer bli likadant om inte battre ;)

UTMANING!

Utmaning - Detta är jag stolt över

Jag har blivit utmanad av: Emelia
Reglerna är följande: Nämn fem saker du är stolt över! Utmana dom du vill (och orkar) och länka tillbaks eller nämn åtminstone personen du har fått utmaningen av! Lycka till och var stolt över dig själv och andra!

Detta är jag stolt över:
1. Min familj
2. Att jag reste sjalv under en tid i Australien, Nya Zeeland och Malaysia forra aret.
3. Att jag akte till London helt sjalv for att arbeta som au pair.
4. Att jag for det mesta ar duktig med att trana. (Dock inte pa de senaste 2 veckorna)
5. Mitt liv hittills!

De jag utmanar är: Nicco och Sofia.

Sadar, dar var den utmaningen Emelia ;) Jag kan vara seg men nar jag allt satter fart sa blire gjort iaf!!

Lordag!

I torsdes kvall sa passade jag en 6-manaders bebis fran 7-2 pa natta. Som tur var sa vaknade hon 10 minuter innan mamman kom hem sa hon matade henne istallet. Forsokte mata henne med flaskan, men det var i stort satt omojligt. Sedan kom jag pa varfor jag tyckte det var jobbigt forra gangen jag passade henne, och det ar for att nar dem skriker sa har man juh ingen aning om varfor. Sa hon skrek konstant i nastan 20 minuter innan hon somnade. Jag ar val en dalig barnvakt men sedan sa sov hon juh sa gott sa. Ska passa henne ikvall med. skulle egentligen jobbat har hemma nu pa dagen och tatt barnen till skolan christmas fair, men stefan var hemma sa han gjorde det istallet. Sa jag har stadat koket och vardagsrummet och blev precis fardig. Under tiden sa skypade jag med Sofie, och typ for forsta gangen sa fungerade det under hela samtalet. Vi pratade till och med med kameran idag. Det ar mycket roligare att prata da! Sofie fick aven saga hej till bade Gustav och Hanna. Sedan visade jag henne aven nastan hela huset!
Igar sa var jag och Gustav pa museumet igen och det var lika skoj denna gangen. Sedan akte vi hem och at lasagne. Muuma! Vid 2 -tiden nar jag slutade jobba sa la jag mig for att vila, men jag sov tills klockan blev 5 da jag vaknade utav att jag fick ett sms. Tur var val det for annars sa hade jag kommit forsent till kvallen bravader. Jag kollade pa bion 4 christmases, helt okej faktiskt. Sedan bar det av till Elk (en bar/pubb). Hade en jattetrevlig kvall iallafall:)

Nu sa sitter jag har och ska stada rummet sa jag slipper tanka mer pa det. Jag tycker att jag alltid skriver i bloggen att jag stadar rummet, men det blir faktiskt valdigt latt stokigt sa vafasen da! Ska sedan aka till Zara och lamna tillbaka en klanning som jag har kopt dar. Sedan blir det val lite shopping antar jag innan Nicco och jag + Harriet (bebisen) ska ga och fika. Kvallen spenderar jag som barnvakt och da blir det val filmtittande! Om nagon vill ringa sa ar ni mer ar valkommna att gora det!

Museum

I tisdagskvall sa kom Nina hit. Hur skoj som helst. Vi lag och pratade i nagra timmar innan vi blev for trotta och var tvugna att lagga oss och sova. Jag hade kunnat prata hur lange som helst for att det fanns sa mycket mer att prata om. Igar sa akte hon vidare till Mexiko dar hon ska starta sin resa pa 4 manader genom sydamerika. Jag blev jatte ressugen nar hon var har och berattade om allt hon skulle gora och se. Men just idag sa tycker jag inte att det ar sa lockande att bo i min vaska och dela rum med 10 andra. Jag tycker om min sang och min garderob har. Men det kliar verkligen i fingrarna for att boka en ny resa. Man upptacker juh sa himla mycket nar man reser sa!
Nar jag och Gustav lamnat av Nina vid tunnelbanestationen sa gick  vi till South Kensington dar vi skulle ga pa museum. Men det hade inte oppnat annu sa vi lekte ute vid isbanan innan vi gick in till National History Museumet. Han tyckte att det var jatteskoj och jag likasa. Men ibland sa blev han radd for dinosaurierna och de andra djuren. Men han sa sahar: Fiiin, roligt fiiin!! Da blev jag hur glad som helst. Moa och Alexander kom efter ett tag och joinade oss pa museumet. Sedan akte vi hem och at potatismos och kottbullar. Pa eftermiddan sa gick jag och Gustav och fikade med Nicco och hennes "barn" Oliver. Jattemysigt det med! Kvallen spenderade jag pa en pubb med Nicco och en kille som hon "hittat" pa londonsvenskar. Skoj att komma ut lite, men jag var sa himla trott sa var hemma innan 10 igen. Da blev det sangen direkt och jag har sovit som en stock! Att tillagas ar att det inte ar sa kallt pa mitt rum langre, har fixat varmen. Sa det ar bara att komma och halsa pa!!

Westfield!

Idag sa var jag uppe med tuppen. Jag hade stallt klockan pa 06.50 och det tog i rejalt att ga upp maste jag saga. Har ar jag juh bortskamd och  har sovmorgon varje dag (nastan iallafall). Hur ska det ga nu nar jag ska hem under jul? Imorse sa tog jag iaf alla barnen och akte till skolan med dem. Det ar riktigt bokigt att ga pa en smockfull buss med en barnvagn och 2 barn som springer ivag. Men jag klarade det iaf och jag och Gustav var hemma igen kvart over nio. Da lagade jag frukost, det blev havregrynsgrot och agg!

Sofia kom inom mig innan det bar av till Westfield strax efter 10-tiden. Det var nastan inget folk dar, sa det var riktigt skont att ga dar och strosa. Kopte en julklapp och 2 klanningar eller vad det nu var for nagot... Det var jatteskoj att traffa Sofia igen, va juh nastan 2 veckors sen och det var mycket skvaller som var tvunget att berattas!! Nu sa sitter jag har framfor datorn och somnar nastan. Egentligen sa borde jag ga ner och stada koket innan Nina och barnen kommer hem, men asch det ar juh en timme kvar tills dess sa kan allt dega lite till ;)


Jag och Sofia pa Slug forra manaden!

1:a December

Idag sa har jag inte gjort sa varst mkt, eller jo det har jag nog. Bade tvattat och stadat rummet (trakigt, men det behovdes). Sen traffade jag Nicco over en fika och vi pratade pa som vanligt. Jag och Gustav har bade lekt i parken och hemma. Valdigt roligt faktiskt, men det har varit riktigt kallt ute! Kvallen har jag spenderat med Emelia och vi gick lite i fulhams "shoppingcentrum" och sicket shoppingcentrum det ar med! Haha! Sedan sa gick vi hem till mig och snackade en massa skit (like always).

Imorn sa ska jag ta tjejerna till skolan for forsta gangen. Jag tror att det kommer att bli en aning jobbigt, men man far se det fran den ljusa sidan! Ska till Westfield med Sofia efterat och da blir det Shopping! Jag behover kopa lite nya klader faktiskt och sen ar inte alla julklapparna handlade heller...

Jag en höstdag i Hyde park!

RSS 2.0