Fredag!!

Faaaaan hade skrivit värst långa inlägget om min dag idag. Aja nu så orkar jag inte skriva om det! Har iallafall vatt i Camden, shoreditch, brick lane, oxford st mm. Shoppat lite med! Likadant igår fast då var det på primark... Igårkväll så blev det en spontan utgång med Liz ( ska man säga som vanligt istället? ;) Det blidde en mojito på elk, sedan en snakebite på Slug och en drink på Belushis. Sov lääänge idag innan jag vaknade sådär femtiellva gånger utav städerskan! Men jaaa, hon städade min toa =) Det gillar vi!!

IMORN SÅ BLIR DET BRIGHTON MED LIZ, MALIN, NICCO OCH SOFIA! SKOOOOOJ =) HÖRS PÅ SÖNDAG FÖR VI HAR BÅDE BIKNISARNA OCH PARTYTOPPARNA MED OSS =)

Sov så gott allihopa! =)


Morfars / Monroes

Fick nyssen två stycken olika inbjudningar till event på facebook.

1, - NU HAR MORFARS ÄNTLIGEN ÖPPNAT SIN UTESERVERING PÅ LILLA TORG!
ÖPPET ALLA DAGAR OCH KVÄLLAR I VECKAN, FÖRUTSATT ATT INTE PLOGBILEN ÄR UTE OCH JAGAR ISBJÖRNAR.
FÖR ER SOM VILL HA MER ÄN GRYMT GOD MAT OCH SKÖNA DRINKAR PÅ UTESERVERINGEN, HÅLLER VI ÖPPET MORFARS PÅ STORGATAN

2, - Akons label artist *sway* hosts @ vemdome 2nite. Thats right, Sway will be there and with beyonce, jay Z, Rihanna " Paris Hilton in town. Who knows who els might show up?

Vad väljer ni?!?!


9 3/4, British Museum och Pannkaksfest!! =)

Igår så tog vi tuben bort till Kings cross där vi skulle se när Harry Potter går igenom väggen när han skulle på tåget till Hogwarts! Vi försökte med springa in genom väggen men vi lyckades dock inte!
Sedan så bar det av till British Museum där vi tittade på antika grejer från förr i världen, bla grekland, egypten, europa, kina osv.. Rätt så intressant faktiskt! Vi har varit jättekulturella på sista tiden, men faktiskt skoj att göra andra saker än att bara shoppa & festa hela tiden!

Vi är kulturella utanför British Museum som faktiskt är en riktigt häftig byggnad!

Sedan så blev det pannkaksfest hemma hos mig. Gooooooott =) Sofia hjälpte mig även att byta på marsvinen, tack så jättemycket. Hade nog inte klarat av att göra det helt själv. Vid 7-tiden gick vi bort til puben för att se finalen i Champions League. Tyvär så förlorade United mot ett bättre Barca! Men men sånt e livet, man kan juh inte vinna alltid! Men synd va det allt!

Oxford

I Tisdags så tog jag, Sofia och Camilla bussen ut till Oxord. Tog ca en och en halv timme. Oxford vad jättemysigt, skiljde sig verkligen ifrån busyiga London. Där var atmosfären lugn och man såg en massa studenter på sina cyklar överallt. Vi hade inte fattat innan vi koma dit att universitetet låg lite utspritt över hela staden. Jag hade lätt trivts att studera där! =) Vi promenerade igenom hela staden, tittade på olika kyrkor, "skolor", slott, vattnet, staden och verkligen allt. Efter en lång promenad slog vi oss ner på en pub vid themsen där vi njöt utav vår cola och chockladen som vi hade med oss. Vår picknick hade vi jueeh redan ätit upp på bussen för vi var ¨så hungriga att vi inte kunde hålla oss! Kom hem runt åtta och då lagade jag mat och strök och städade till 11!


Beyonce!!

Beyonce was amazing!! Först så samlades alla här hemma hos mig, bjöd på pizza å vatten ;) Sedan var vi laddade för att åka. Det var jag, liz och nicco som tog tuben och bussen osv för att komma bort till O2 arenan i östra London! Tog väl ca 1,5 timme allt som allt... Väl framme hämtade vi ut våra tickets och satte os på en pub för en hamburgetallrik! Mmmm gottis, sedan så var vi proppmätte för hela slanten!

Jag, Nicco och Liz inne påO2 arena! =)
Förband var Shontelle (mysiga låtar) och en annan artist jag aldrig hört innan... Men beyonce var helt klart bäst. Man var liksom inte bara på en konsert utan det var en hel jäkla show liksom! Skitballt verkligen! =) Rös i kroppen under vissa låtar och stämningen var på topp!! Grymt snygg är hon med, hade inte tackat nej till hennes kropp. Skoj, skoj, skoj! Har verkligen inte ord!!



Walkabout!

Söndagskvällen spenderade jag på walkabout i Shepards Bush! Det är en australiensisk pubkedja här i london! Hade sjukt skoooj alltså och det tror jag alla hade. Läste i min Londonguide att man borde avstå från att gå till walkabout, för vad är det för mening med att gå till en aussie pub när man är i england?!? Men äsch, ibland så får man hoppas över det som är rekommenderat och ha skoj ändå ;)


Jag, Liz, Sofia och Nicco inne på Shepards bush walkabout =)

Richmond och Bbq =)

I lördags så åkte jag, Nicco, Camilla, Sofia och Liz till Richmond vilket är en "stad" eller "by" eller vad man nu ska kalla det lite utanför london. Eller ja stadsdel passar nog bäst kanske. Humm jaja, vilket fall som helst. Vi åkte dit och solen sken och fåglarna kvittrade! Richmond ligger precis vid themsen så vi promenerade där och åt vår picknick innan vi virrade bort oss mot richmond park och sedan så hittade vi juh äntligen en pub där en kall god cider blev uppdrucken!

Liz och Nicco försöker härma statyn!       Sofia och Camilla äter sin picknick!
Kvällen spenderade jag, Camilla och Liz hemma hos mig där vi hade bbq och förade lite.. Malin och hennes besök från sverige kom också inom. Hade jättemysigt verkligen. Satt ute i trädgården i värmen innan vi tog bussen in till Mayfair och klubben Vendome!

Camilla, Liz och jag har BBQ!
Roligaste kommentaren på kvällen var:
- Det här är så inte mitt ställe, allt går bara ut på pengar... Var är mina australiensare i flipp flopp och shorts?
Men det var den tjejen som fixade bord och hela köret till slut och stannade längst med, så det var kanske inte så illa pinkat ändå Liz? ;)

Liz, Camilla och Jag inne på Vendome =)

Heldag med Camilla =)

Jag och camilla möttes upp vid Tower Hill för att kolla på utsikten och tower då med såklart. Sedan tog vi en liten promenix över Tower Bridge och strosade längs themsen tills vi kom till London Bridge och därmed matmarknaden, Borough Market. Där gick vi och smaskade på allt som var gratis vilket var ostar, brownies, bröd, såser och en massa annat gott. Tillsist så köpte vi en baguette och delade på. Efter det bar det av till mysiga "The Globe" där vi såg Romeo och Julia av Shakespear. Pretty cool actually, but språket var väldigt svårt att förstå, gammeldags engelska med konstig dialekt. Men jaja vi fick juh iallafall öva vår engelska trots att vi inte gjorde vår paruppgift. Men den ska vi tydligen göra imorn på vår bbq =) Yeah yeah, good luck then! Yees indeed, I think we will need it! Sedan blev de iallafall en cola på en mysig uteservering på south bank precis vid Themsen! Mysigt =) Kvällen har jag spenderat hemma framför tv:n, laddar inför imorn! Party party =)



Home by myself

Idag så åker familjen Magnusson till Sverige. Eller egentligen bara halva familjen för Stefa och Gustav åkte redan imorn! Så nu börjar min "semester". Nina har inte skrivit vad jag ska gära ännu, men vet iallafall att jag ska tvätta och stryka det som ligger i tvättkorgen och byta på marsvinen och ge dem mat varje dag. Ååh ni vet juh typ att jag är rädd/inte tycker om dem. Hoppas att jag inte får massa rivsår och bitmärken på mig utav det. Aaargh!!

Nu så ska jag gå ner och käka frukost, det är strålande sol här så jag tänkte skriva mitt arbete snabbt som bara den innan jag vid 11 ska ta tuben mot London Bridge för att möta upp Camilla och gå på Bourogh market, en matmarknad. Sedan vid klockan 14 så ska vi gå på teater, Romeo & Julia! Ska faktiskt bli skoj att göra något annorlunda! Är den inte bra så kan vi jueh bara gå därifrån för vi betalade bara 5 pund = 60 spänn... Ååh just det sen så ska vi faktiskt plugga, haha tror jag skrattar på mig när jag tänker på det.. Vi = Plugga?!?! VI träffas alltid och gossipar, turistar, shoppar osv och tar pluggandet lite sådär vid sidan om. Men idag ska vi faktiskt göra det innan det roliga, okej iallafall innan teatern ;)



BEYONCE!

Shiiit så skoj det ska bli!! På måndag så ska jag, Liz och Nicco gå på Beyonce! Jag såg en annons i tidningen igår att hon skulle spela så det var bara att ringa runt till mina kära vänner innan vi slutligen bestämde oss... Så grymt kul det ska bli, har hört att hon är riktigt grym på scen! Nu vet ni nog vad som spelas i min stereo just nu! Det ska bli skiiiiitskoj =)


Andnöd?!?

Har nyssen varit ute och sprungit efter en tuff arbetsdag. Jobbade från strax innan 8 imorse tills halv 8 nu på kvällen. Orsaken är att Hanna är sjuk och då måste stanna hemma. Men äsch så farligt har det faktiskt inte varit. Blir bara lite långtråkigt att sitta inne hela dagen bara... Skönt att jag slapp barnvakt ikväll, men nu så sent så orkade jag ändå inte fixa till mig och pallra mig ut så istället så sprang och sprang och sprang jag!! Det var ett tag som jag hade sådan sjuk håll att jag bara vill sluta och ge upp men icke, fotbollsviljan finns fortfarande där. Okej, måste erkänna jag stannade en gång och knöt skon och samtigt gick upp för alla trapporna till bron, men det var jag värd! Humm, hur länge sprang jag då? Jo en sisådär 2 låtar på ipoden vilket motsvarar 6-7 minuter ;) Haha, skämt å sido!! Nu så ska jag ta mig en dusch och sedan gå och lägga mig och läsa min engelska bok! Sov så gott allihopa, jag tror då inte jag kommer ha svårt att somna inatt  som jag brukar ha! Kanske borde ge mig ut på en löparunda var och varannan dag!!

BIG GIRLS DON'T CRY!

Idag så vaknade jag utav att Hanna kräkte så istället för en vanlig dag i Josefins londonliv så fick jag ta Elin till skolan! Mysigt, för det är inte ofta vi har tid att umgås bara vi två! Såklart så kom vi försent pga den förbaskade trafiken, men som tur var så gjorde det nog inte så mycket. Sedan åkte jag hem och åt frulle med gustav innan vi gick bort till Moa & Alexander och hade lunchdejt! =) Skönt & Mysigt!! Har även shoppat lite denna veckan, även fast jag inte skulle köpa så mycket nu innan jag skulle åka hem så kunde jag inte hejda mig! Var inne på Primark (ja tro det eller ej, sa juh att jag ej skulle handla mera där men icke sa nicke) Köpte ett par vita jeans, en tröja och en väska samt ett par shorts inne på Hm! Nice =) Även fast jag hade med mycket hem från Australien för ett års sedan så slår juh min shopping här i London det med hästlängder...


Tack för alla kommentarer på sistone, det gör en glad faktiskt! Ååh jag hoppas på en hälsoresa snart Malin, känner att jag behöver det!! Igår så var jag ute å sprang med, 30 minuter utan att få andnöd, duktigt Josse! Så snart ska jag la orka springa i 2,5 timmar ;) Förresten, familjen åker till Sverige på fredag och kommer tillbaka nästa lördag!! Skööönt =) Även fast jag har andra uppgifter att sköta kan jag jobba vilka timmar jag vill och leva mitt egna liv om man säger så. Behöver inte plocka undan efter mig direkt i köket, kan ställa mina skor och kläder vart jag vill osv... Men det är också lite läskigt för att huset är ganska stort och jag blir lätt mörkrädd och får för mig att det finns någon annan här inne. Så jag hoppas på sovsällskap den kommande veckan!

Saker som ska göras den kommande veckan:
- Gå på teater, Romeo & Julia
- Gå på musikal, Mamma mia
- Turista
- Åka till Oxford
- Åka till Brighton
- Plugga
- Party
- Bbq
- Jobba
- Umgås med mina vänner
- Springa mina vanliga löparrundor
- Njuta utav mitt liv i underbara London


Mormor, Jag & Farmor!
Snart så ses vi igen för om 5 veckor nästan rätt så exakt så är jag hemma i Halmstad igen.
Då har jag varit iväg i London i 10 månader och tiden har bara rusat iväg...
Tiden här har bjudit på oförglömliga minnen som jag ska berätta om senare! =)

Klippt mig =)


Nu så är håret kortare, ca 10 cm! Det var riktigt längesen jag hade såhär kort hår men det behövdes klippas må jag säga! Måste köpa bättre hårprodukter med sa hon! Loreal är tydligen inte bra för mitt torra hår. Köpte c-vitamin tabletter idag så hoppas jag kommer få bättre energi. Sen så ska jag köpa vitaminer får hår, hud och naglar i veckan... För er som inte vet så har jag börjat tappa jättemycket hår vilket kan bero på hormonförändring, stress eller om du ändrat din diet. Ååh inte vet jag vad det beror på inte. Proverna på sjukhuset visade inget så jag hoppas på att lite vitaminer och bättre hårprodukter ska göra susen =) Wish me luck!!

Funderingar kring livet...

Ligger här i min säng och kan verkligen inte sova. Så många tankar som far runt i huvudet på mig angående allt möjligt. Livet, högskolan, jobb, pengar, familj, kompisar, kärleken, resor osv... När man väl har börjat tänka så är det inte så lätt att sluta! Tänk att en enda händelse kan ändra på hela ens liv och det behöver inte ens vara du som har kunnat påverka själva händelsen i sig. Du kanske kommer in på skolan som du har drömt om, du kanske vinner på lotto eller kanske finner kärleken. Det är juh alla positiva saker som kan hända i livet.

Mer negativa som man kanske inte rår för är att du har 0,1 poäng från att komma in på en viss linje, tänk om man bara hade pluggat lite mera på just de där sista provet i det ämnet. Du kanske redan hade gett allt, men att det inte skulle räcka visste man inte då. Du kanske inte får det jobbet som du behöver så sjukt mycket för att kunna överleva.. Du kanske börja tappa allt ditt hår och ingen har någon aning om varför eller den du varit intresserad av eller vatt tillsammans med i några år gör slut. Eller om din bästa kompis bestämmer sig för att flytta utomlands. Då brister juh allt som byggt upp i livet på en och samma gång. Okej, mycket finns juh kvar men inte alls på samma sätt. Man kanske dör imorgon, undra om jag då hade felt that jag hade levt mitt liv fullt ut och så som jag hade viljat. Så borde man leva i nuet eller tänka på framtiden? Allt kanske ändå är borta på en sekund, så hur ska man bete sig för att egentligen veta vad som är rätt eller fel?!?!


"Jag borde förstås vetat bättre"

Dirty Dancing!

Wooow, så många kommentarer jag fick på förra inlägget! Det gillar vi ;) Känns roligare att skriva här då när man vet att någon verkligen läser! Igår så jobbade jag till 14.00 å sedan gjorde jag mig iordning för att jag & Camilla skulle gå på musikal! Efter många om och men så blidde det Dirty Dancing & tur var väl det för den var superbra! Dem sjöng inte så jättemycket men de dansade desto mera och det var jätteskoj att se på! Nästa gång ska vi se Mamma Mia hoppas jag & sedan utgång efter det! Annars så fungerar det juh inte ;) Sedan blev det en cider + cola på en bar i soho innan vi drog oss hemmåt. Haha juste glömde att berätta att vi blev "insläpade" på en klubb vid lecister square (turistfälla) skulle ha 10 pund men nej jag sa for free. Så dem snackade med managern och in kom vi. Klubben var la inte den bästa men utsikten var grym. 7: våningen stog vi på och kollade ut över London i mökret. Sedan så blev det en cola ;)

 
Idag så har jag suttit med mitt jäkla engelska arbete som inte går att får färdigt och som är skitsvårt. Men det är ännu svårare när man inte kan koncentrera sig och alla tankar far runt i huvudet på en, JOBBIGT!! Naej, nu så ska jag ta mig i kragen och se till att få detta gjort så att jag hinner ut ur huset idag innan det blir mörkt ute!!

Mamma & Pappa upptäcker London!

Fredag: Jag jobbade som vanligt och vid 2-tiden så mötte jag upp Mamma & Pappa vid Fulham Broadway.. Vi gick till deras hotell vilket ligger precis vid Stanford Bridge (där pappa, ante & johan bodde i vintras). Sedan traskade vi bort till chelsea och jag vet inte hur många gånger jag hörde både:
- Josefin, jag är törstig.
- Jag har vatten, vill du ha?
- Josefin, jag är törstig!
Det var då inte vatten som far min ville ha utan en öl... Mamma och pappa berättade så mycket roliga saker som hänt hemma nu näär jag inte varit hemma! Efter ett tag på Kings road i Chelsea så tog vi tuben till Westfield och kollade lite affärer och fikade! På kvällen så var jag barnvakt och som vanligt sjöng vi till Mamma mia filmen =)

Lördag: Vi gick upp tidigt och tog tuben till Notting hill där vi strosade ett tag.. Träffade Camilla och fikade! Sedan skyndade vi oss hem till Fulham för vi var bjudna på lunch hemma hos min familj. Trevligt =) Vid 2-tiden så bar det av till att se Fulham - Aston Villa! Fulham vann med 3-1 och stämningen var på topp! Sedan så blev det en öl på Walkabout innan vi tog tuben in till Picca och köpte musikalbiljetter. Under kvällen så åt vi och satt sedan på en pub och var sociala! Mamma & Pappa kan faktiskt mycket mer än vad man tror ;)

Söndag: Oooj, vad gjorde vi i söndags?! Jo, just det. Vi tog tuben till Westminister och fick se Big ben på köpet. Vi skulle åka London Eye. Dock inte värt pengarna för så långt ser man ändå inte! Efteråt så åkte vi båt på floden ända bort till Greenwich där vi åt och kollade på "tiden". Det är här som tidslinjen går! Alla var trötta så vi vilade rätt mycket i olika parker under dagen vilket inte är fy skam heller. Gick under Themsen till Dockland där vi spatserade ett bra tag innan vi tillslut hittade rätt buss som kunde ta oss till Liverpool st. Så gick vi igenom bankdistrikten och över floden igen till southbank! Där tycker jag det är jättemysigt =) Så vi åt mat på en pub med utsikt över Themsen.. Sedan blev det en walk hela vägen bort till Westminister igen innan vi tog tuben hem!



Måndag: Juste, har glömt att berätta att jag åt frulle med mamma & pappa varje dag på deras hotelfrukost. Dock var den itne så god som jag hade hoppats på, men den är bättre än min vanliga frukost hemma. Men nu så kan jag äta ordentligt igen, Lingongrovan har juh återvänt ;) Så nu ligger 3 limpor i kylen och väntar på att få ätas opp! Vi tog tuben till Cannon st och tog en promenix till Tate Modern där vi kollade på konst osv.. Sedan gick vi in i St Pauls cathedral och promenerade sedan bort mot stan. Men jag var tvungen att lämna mor & far för jag skulle hem och jobba. Strök och städade i 4 timmar innan jag tog tuben tillbaka och mötte upp päronen på en pub innan vi skulle på musikalen, "We Will Rock You". Bra låtar osv, men handlingen var inte den bästa! Sedan blev det en cider eller öl för vissa innan vi åkte hem igen!

Tisdag: Jag skulle jobba med Gustav från 8-14 s¨han var med oss hela dagen. Först kom mamma och pappa hem hit för att hämta packningen som jag förberett åt dem. En stor resväska på minst 20 kg blev proppfull samt båda deras ryggsäckar på 4 kg vardera... Men jag har lika mycket till i min garderob! Oooh my god! Har ingen aning om hur jag ska få hem allt, men det löser sig alltid! Vi gick i Hyde Park och i Kensington Gardens och hade det mysigt. Sedan blev det lunch på Wholefoods market i High st kensington! Vid 1-tiden så vinkade jag och Gustav av dem vid stationen och ståg sedan och kollade på tågen som kom och gick.


Det var jätteskoj att mamma & pappa kom och hälsa på, det är juh inte så ofta som man får besök! Men nu får ni allt passa på för det är bara 1,5 månader för mig kvar här i underbara London!!

Besök från Mor & Far =)


Meeee =)


Var lite små uttråkad igår så utforskade min kamera på datorn, blev en del fula bilder som jag kommer bjuda på tids nog! Vid 7-tiden så bestämde jag och Malin att vi skulle gå på Comedy Show så på med jeansen, hade juh redan sminkat mig osv... Sprang typ till puben där det skulle hållas! Det var inte jättemycket folk men det var skoj ändå. Vi blev de lesbiska tjejerna från Sverige!! Sitt inte där och tyck att ni är snygga med erat blonda hår osv osv...

Snart ska jag & Gustav gå ut, men det regnar så jag drar mig lite för det. Men har man ärenden så måste man gå ut! Vid 1- tiden antar jag att Mor & Far är här i Fulham, har inte pratat så värst mycket sen de fick sitt ryck att boka en resa till London! Men skoj ska det bli. Ska nog ta dem till Westfield (Det stora shoppingcentrumet) för det regnar ute.. Nu kom visst Agnes låt Release med på andra plats på veckans topplista på tv:n. Coolt!

"Don't Worry, Be Happy"

Idag känns det som om jag har flängt överallt men det har jag juh iförsig inte gjort. Eller jo 2 gånger till läkaren fram&tillbaka, till parken å sedan har jag gjort mat, lekt med Gustav osv.. men sen jag slutade nu för 3 timmar sen så har jag suttit framför datorn på mitt rum och det var nu som jag såg att klockan blivit 17.00. Shiit där rök den eftermiddagen! Men skönt för har blivit klar med mina inlämningsuppgifter som ska in på söndag, men lika bra att ha det gjort i och med att päronen kommer imorn! =) 

Ikväll vet jag ej vad som händer, har typ inte lust att göra något speciellt men vi får se.. Först så ska jag in i duschen och sedan ner och troligtvis laga pannkakor! Ska bli gott =)


Jag & Willis (Niccos "barn")

2 Days left!

Snart kommer mor & far min!! =) Jag längtar!! Vet ej om jag längtar mer efter dem eller efter lingongrovan och lakritsen som de har med sig!! Haha, skämt å sido!!  Men skoj ska det bli att träffa dem iallafall! Har bokat hotellet som pappa har bott på innan, men denna gången fick vi lite rabatt! Haha, 10 pund!

Skulle ha sett på Chelsea - Barcelona ikväll i och med att jag är barnvakt, men tydligen så har vi inte den kanalen! Varför kan inte all fotboll gå på samma kanal?! Kanske kan höra jublet om det blir mål!! Har iallafall ätit min äppelpaj som jag Å gurra lagade innan idag, mumma var den =)


"Utbrott + fotboll"

Igår så jobbade jag extra i den andra familjen, men jag har då aldrig varit med om någon jobbigare unge. Tänk alla barn som jag å mina kompisar passar å gånga den med minst 10 så får du fram honom. Han rivs, slåss, sparkas osv. Tror jag skulle på en utbrott på honom fast mamman var juh där. Hans föräldrar är väldigt mesiga, jag hade sagt till på skarpen! Så får se om jag jobbar kvar där, känns inte så skoj att gå till jobbet och inte kunna göra något. Istället fick jag gå och handla, laga äppelpaj och ta hand om 2-månaders bebisen! Okaj, gör faktiskt hellre det. Men när jag skulle mata och lägga bebben så trodde jag att hon skulle dö. Började hosta och hade sig. Blev juh livrädd! Men det gick bra iallafall. Tacka vet jag mina barn som jag ibland kan blir så arg på när dem inte lyssnar. Tex, Gustav har börjat kissa på sig igen och tycker att det är skitskoj, men hellre lite kiss i byxan vilket bara skadar han själv än ett stort lång rivsår på armen! Tacka vet jag mina barn =) 
 


Sedan ringde pappa och vi snackade lite och han påminde mig om matchen Arsenal - United som jag annars troligtvis hade glömt bort. Så gick till elk för en cola och kollade på första halvlek i och med att vi inte har den kanalen... Trodde jag! Men när jag väl kom hem och slog på tv:n så fick jag se andra halvlek med! Klart United vann, rena rama utklassningen!! =)  YEEEES!!


Jobb, jobb och åter jobb!

Har redan jobbat idag, var uppe med tuppen vid halv 8! Lika död som vanligt fastän jag sover lääääänge! Sover nog jätteoroligt! Jobbade iallafall tills nu för nu gick Gurra och sov middag, han brukar inte göra det längre men idag var han så himla trött! Om en timme ska jag bege mig till mig andra jobb för att jobba mellan 15.00 - 20.00. Sedan ska jag hem och förhoppningsvis ut och jogga en runda! Har faktiskt varit riktigt duktig på sistone, sprungit 2 dagar på raken! Malin Är lika duktig hon, för er som inte vet så sa vi att vi skulle springa Göteborgsvarvet nästa år, jag trodde liksom att vi typ skämtade lite smått och gott om det. Men icke, för dagen efter så blev det (guuuud kommer inte på det svenska ordet) Men hon så skrev det iallafall på sin blogg!! Så jaa, om jag nu ska orka springa 2,1 mil så är det bäst att jag ligger i och tränar! Naej, nu så ska jag lägga mig och ta mig en tupplur! Förresten Malin mitt svar är JA! Jag åker gärna iväg en vecka i slutet av juni, känner att jag behöver lite semester innan allvaret börjar igen ;)



Gustav, Jag, Willis, Alexander, Alice & Moa på cafe nero innan idag! Nicco saknas i och med att hon tog bilden!!

Bank Holiday

Det är bank holiday här i london vilket innebär en röd dag, så jag har varit ledig, skööönt! Dagen har jag tillbringat i min säng, på bussen fram å tillbaka till camilla, i camillas kök för studier, ute på en joggingtur, i köket med familjen magnusson för middag & efterätt och slutligen framför datorn uppe på mitt rum med popcorn och ett glas vatten som jag har köpt. Dock inte vattnet ;)  

Igår så kom Camilla till mig och vi åt Lingongrova med leverpastej på! Guuuud så gott! Tur att mina föräldrar kommer på fredag med nytt bröd för annars så hade jag gått under!! Sedan så gick vi till White horse för en drink där även Liz & Nicco mötte upp oss. Sedan bar det av till Slug för MAAT! Billigt och bra, vilket vi fattiga au pairer gillar! Kvällen slutade tidigt för jag var så himla trött. Har nog kommit in i en sömnperiod, men det kan juh iförsig vara bra att ta igen all missad sömn för the last two months! Natti natti, nu så ska jag lägga mig! =)

"Det var obeskrivliga minnen som ni skapade som kommer att få följa med dig vidare men inget att leva på..."


SHOPPING OCH BESÖK PÅ G =)

Ajajajajaj, shopping har det blivit alldeles för mycket utav på senaste tiden. Men som sagt jag bor i London så det är lika bra att köpa på mig lite för några år frammåt så jag slipper shoppa på storgatan där hemma! Haha, skämt å sido men jag hade lätt inte köpt något hemma och istället åkt på shoppingresa till London! Så mycket roligare!! Idag så köpte jag en assnygg kavaj, ett vitt linne, rött linne, pyjmas och nattlinne. Jag hann med tre affärer på Westfield under två timmar innan Liz kom och mötte mig och vi gick till parken och myste! Sedan traskade vi hem från westfield, tog ca en timme. Men hade typ tagit lika lång tid med bussen för det var fotboll här idag. Chelsea - Fulham spelade. Hörde att Fulham inte spelade bra fotboll, men det får vi hoppas det blir ändring på tills nästa lördag. För då så ska jag, mamma och pappa se Fulham - Aston Villa. Japp ni hörde rätt, mammsen och pappsen ska komma på besök. Blev bestämt igår när jag köpte fotbollsbiljetterna, men det komiska är att de inte har bokat flyg ännu. Men hotell har jag iallafall redan fixat till dem!

Humm, vad ska jag visa dem i London nu då? De har juh sett alla turistattraktioner och vill göra andra grejer. Men det ska jag nog ordna! Är barnvakt på fredagkvällen så om dem inte ska gå på musikal då så kan juh faktiskt jag bjuda hem mina päron på middag. Humm, vad tror ni om det? Tror ni dem godtar mamma scans köttbullar och potatismos? Njaa, kanske inte direkt. Så jag får nog öppna kokboken och leta recept. Eller så ringer jag min goda vän Evelina och frågar! Appropå Evve så hoppas jag verkligen att hon kommer på besök snart! =)


Detta är illa, riktigt illa! För detta är den enda bilden som jag hittar på datorn som både mamma och pappa är på!! Naej, det ska bli ändring på det nästa vecka! =) Jag lääängtar!!

Maya

Igårkväll så tog jag bussen till camilla för att vi skulle föra lite! Trafiken var olidlig så det tog ca en timma! Speciellt anoying är att jag missade den första bussen och fick stå och vänta i en kvart. Men nog om sånt tråkigt strunt. Jag och Camilla drack goda kokosdrinkar och efter en stund kom även Nicco, Mark (niccos boyfriend), sofia och frida! Vid halv 11 tog vi bussen till oxford circus, tog la 30 minuter. Sedan bar det av till baren brevid för en drink innan vi gick in på Maya. Malin ville juh höra skvaller angående kvällen, men det är faktiskt inte så mkt skvaller att berätta! Det var inte lika mycket folk som förra gången vi var där, men jag och Camilla gjorde det bästa utav saken och dansade järnet iallafall! Efter ett tag så blev vi trötta i benen och vi tog en subway medans vi traskade mot piccadilly för att ta nattbussen hem! Hade en trevlig kväll och hoppas på flera bättre partykvällar =) Kanske redan imorn?!


Isn't she lovely?!

Nu så sitter jag i trädgården och har nyss ätit mat. Blev tortelini med kyckling och sallad. Malin får dock hålla med dig att en vit månad eller åtminstone en vecka hade suttit fint. Men icke har man tid till det! Ikväll så är jag barnvakt, jätteskönt tycker jag. Har hela huset för mig själv, eller okaj barnen är hemma men de kollar på film så det räknas inte... Nu sitter jag och äter körsbär! Muuuuma! Lyssnar på skitbra musik på spotify, pappa har juh skickat lite olika spelningslistor och jag lööööve it! Kan knappt lyssna klart på en låt förrän jag bytar till nästa!!



Hanna kom nyssen ner och ville ha hjälp med filmen så då passade jag på att hämta min lakrits som jag köpte innan idag!! Hade jag kunnat få det bättre? Troligtvis inte...


Friday again...

So it is friday again. Veckorna passerar i riktigt hög fart! Börjar jobba nu klockan 10, skönt med en liten sovmorgon! Solen skiner så jag & Gurra ska till parken och gotta oss! =) Ikväll så ska vi gå på klubben Maya, är inte jättetaggad men det fixar väl sig... Igår så jobbade jag extra för andra fammen, extrapengar!! Men dem är nog slut snart ändå. Har aldrig spenderat så mycket pengar i hela mitt liv som jag gör här! Men när man är ledig så finns det inte så mycket att göra. Eller jo London är stort så det finns massor. Man kan fika, ta en drink, festa, shoppa, turista, ligga i parken. Men allt kostar pengar. Okej, inte att ligga i parken men du köper juh ofta något att dricka och äta med dig!

Igår så var jag på en ascool restaurang, man satt liksom uppe i luften och åt. Fick klättra upp på en stega för att komma till bordet. Medan en annan fick typ andnöd så hoppade servitriserna hej vilt. Jättegod pasta åt jag! Sedan så ringde Liz & Nicco som var på Slug så gick inom där en liten stund, eller rättare sagt tills det stängde klockan 12. Sedan så sov jag gott i min säng tills nu!!

Naej, måste bädda sängen för när jag börjar jobba så blir det full rulle! Ha en fin dag allihopa. Förresten ni är skitdåliga på att kommentera!!!

RSS 2.0