En mulen dag...

Gårdagen har varit så mycket bättre än dagen idag hittills. Men iförsig den har la inte varit så dålig men liksom vaknade tidigt, trött som ett as. Fixade allt och sen så kommer inte ens mäklaren och kunden och tittar på huset. Hon hade blivit rätt och sprungit iväg. Så jag skulle börja göra läxan, men gud så jobbigt och svårt! Jag vet juh inteh ur man pluggar längre. Usch, vad fasiken har jag gett mig in på? Men jaja, vi får la se vad som händer med den biten. Jag vet juh hur man pratar och så men det är när man ska läsa texter & svara på frågor eller helt okända ord som allt bara skiter sig. Måste nog bättra på mitt ordförråd iallafall!

Håret är färgat och klippt med. Klippningen blev jättebra, hon tog 1 decimeter, Fatta 10 cm!!! Det är verkligen asmycket, men jag kan juh säga att det verkligen behövdes!! Så jaja, bättre med "kort" och fräscht hår än långt och fult! Färgen blev annorlunda, vet ej riktigt... Hon fick göra om lite för jag tyckte det va lite för blont och sådära. Blev inte riktigt exakt som jag hade tänkt mig, men man vänjer väl sig alltid!

Strax efter klockan 2 så träffade jag Nicco på Nero! Det var höjdpunkten på min dag! Vi satt där i nästan 2 timmar, eller satt och satt. Tillslut så låg vi i soffan! Haha =) Nu så ska jag ner och laga lite mat till mig och sedan hoppas jag att jag kan gå till Nicco och skriva mitt arbete i hennes word. Jag har juh det ej längre i och med att datorskiten pajjade. Sedan vid 9 så ska jag möta upp Sofia och Camilla vid Chateu 6 här i Fulham för en drink! =) Men innan dess så ska jag ta en tupplur för jag är helt slut och jag har ont i magen! Sedan är jag nästan helt pank med. Usch, varför ska det alltid vara något negativit? Kan inte solen bara skina så blir allt bättre...

Tiger Tiger!

Kom nästan nyssen hem, käkat en yoghurt och en banan! Fråga mig inte varför jag satte mig vid datorn och började skriva här.. Men den stog på så jag tänkte att det nog är lika bra i och med att jag inte tror jag hinner imorn! Idag har det varit en bra dag =) När jag började jobba vid 2-tiden så gick jag och Gustav till parken där vi träffade Moa & Alexander! Nice  =)!! Sedan jobbade jag till 8, fixade till mig och tog bussen in till Picca. Där mötte jag upp Sofia, camilla och hennes kompis som är¨på besök! Då så bar det av till Tiger Tiger. Träffade Sofias kompis marcus, och är inte världen rätt liten?! Han kommer från halmstad, brogård. Där var jag med har bott. Likaså hans kompis men han kom från röinge. Jaa världen är liten trots allt.. Käkade lite eller i 2 timmar och sedan så dansade vi! Sjuuukt bra musik men en aning konstigt folk. Ingen som fattar pikar här inte. Usch och fy och blä!! Hade iallafall jätteskoj och det Blev 2 drinkar innan jag satte mig på buss nr 22 hem till fulham. Var helt slut för att jag hade så ont i fötterna. Skoskav är inte det bästa en utekväll vill jag meddela. Nu så ligger jag här i min sverigetröja och skriver för er bloggläsare! Kan bara sova i 6 timmar för imorn klockan 10 så kommer dem och tittar på huset. Så måste ha fixat mig och käkat frulle och liknande innan dess... JOBBIGT!! Nu så ska jag sova, hoppas ni haft en bra frdagkväll allihopa! Natti natti, men ni sover la ändå redan ;)

Solen skiner!

Solen skiner som vilken vårdag som helst. Hoppas vädret håller i sig nu och vi slipper mer kalla och gråa dagar! En klarblå himmel gör en lycklig och man vill bara vara ute i det fina vädret =) Idag så gick jag upp strax innan 8, städade hela rummet! (Gadroben, byrån, hyllan, sminket, toan) Packade tom väskan med allt jag ska ta hem till sverige. Sedan kom städerskan och dammsög rummet och städade toan! Nu så luktar här riktigt gott och det är fräscht här inne.. Har äntligen fått upp fönsret med, (det gick inte unden vintern för det hade fastnat), så nu är här frisk luft! Denna dagen kunde inte börjat bättre. Sedan mötte jag upp Liz och Nicco på Nero och satt och skvallrade en stund. Sedan gick jag och nicco till en skönhets salong. Nicco fixade sina ögonbryn och jag mina naglar. Det var halva priset som tur var och nu så är dem riktigt fina. Eller så fina som mina små, korta, konstiga och förskräckliga naglar kan bli!

Nu så väntar duschen och sedan så måste jag plugga lite, uppgiften ska in på söndag! Ojdå! Ikväll så blir det utgång med Sofia och Camilla! Yeees, jag slapp att vara barnvakt men jag jobbar till 8. Men det gör juh inget!! Imorn så ska jag klippa och färga håret! Sedan har jag inga mer planer för resten av helgen. Tråkigt när alla går och skaffar pojkvänner och måste babysitta osv... Men något ska jag nog kunna hitta på! =) London is big and it is always something to do here... I love it =) 

YEEES!!

YEEEES, äntligen så har mitt visakort kommit! Tack pappa för att du skickade det! Äntligen kan jag gå och klippa mig, men sen så räcker det! Måste spara pengarna på kortet till sommaren.. Men det är en bra säkerhet att ha kortet i plånboken, man vet juh aldrig vad som kan hända eller vad man kan se... Haha, jaja inga kommentarer! Jag är som jag är, inget att ändra på ;)

Tydligen har jag gått och blivit dum med. Dumma jossie! Illa, illa men ingen gorilla....

Torsdag! =)

Igår så var jag barnvakt, vilket jag alltid är på onsdagarna. Ganska skönt på ett sätt för du känner inte "pressen" på att gå ut och hitta på något.. Nicco skulle juh kanske ha kommit inom, men jag antar att bion var mer lockande ;) Tur att jag e barnvakt på onsdagarna, för då är det chattdags med kursen! Passar juh verkligen perffa! Chattandet igår gick bra tror jag. Förstår mig inte riktigt på själva ideen men det kommer väl in i min hjärna snart antar jag ;)
Idag så har jag vatt inne i staden igen för böckernas skull. Men nu så var dem slut så fick beställa dem. Tur är så kommer dem inom en vecka så jag hinner troligtvis göra nästa veckas uppgifter innan jag åker till Sverige!

Nu så sitter jag här på rummet och käckar äggmacka och dricker mjölk! Är trött igen, men förstår inte detta i och med att jag sov 11 timmar inatt! Konstigt, men jaja. Iförsig vaknade jag vid 7 helt klarvaken men ville inte gå upp så tidigt så somnade om igen till 10! Skööööönt!! =) 

My life would suck without you...

He´s just not that into you...

Såg bion igårkväll med Sandra & Malin, den var verkligen kanonbra. Lärde mig ett och annat ska jag faktiskt få be och tala om. Men att dejta har aldrig varit lätt och det tror jag inte det någonsin kommer att bli heller. Dejtingregler hit och dit, så trött jag blir.. Du kan juh analysera allt och alla. Men som sagt: - När den rätta dyker upp så säger hjärtat till, och då får huvudet säga vad det vill...

Detta gjorde min dag...

När jag hade lagt Gustav för att sova middag så hör jag posten komma så jag går och öppnar den. Såklart så tappar jag allt och tur var väl det för annars hade jag missat brevet som var till mig! Det är inte ofta jag har fått brev hit till London och jag blir lika glad varje gång. Det var från Rudolf, min granne hemma på radhusvägen. Han skickade ett brev och så tyckte han synd att jag blivit bestulen så han skickade även med en liten slant. Sånt uppskattas verkligen, inte pengarna då utan att någon tänker på en!

För er andra som också vill göra mig glad så kommer adressen här:

Josefin Höjman
56 Wandsworth Bridge Road
SW6 2TH Fulham
London
England

Drinkar!

Ååh ja, direkt när jag såg nicco så visste jag vad det skulle bli! Jo, en drink! Men jag klagar då inte för det. Nu låter det nästan som om jag dricker varje dag, men det gör jag då inte. Här är det socialt att gå ut och träffas över en öl osv... Hemma är det liksom tabu! Jag gillar verkligen london på det sättet! Tack för ikvälll tjejer, jättemysigt =)

Åååh jaaaa, fick extra betalt utav getinge nu när jag jobbade där i julas. Fick betalt för 6 röda dagar! ÅÅÅÅÅH JAAA DET GILLAR VI!! Men dem pengarna går direkt till min kurs så ser juh egentligen inte något utav dem, men skönt att inte behöva betala den "skiten" men pengar som man slitet så hårt för och som du egentligen hade kunnat shoppa upp!

Nu så ska jag se lite på filmen "Vad kvinnor vill ha"... Men ska strax gå å lägga mig för börjar jobba klockan 8 imorn! Då så blire playdate med Moa & Alexander! Åååh ja det gillar vi =)

Måndagar i all ära...

... Men jag föredrar helgerna! Idag så skulle jag ju som sagt gå upp tidigt, men icke sa nicke. När klockan ringde så slog jag av alarmet och sov en timme till.. Åååh så skönt! Sedan städade jag rummet och tur var väl det, för senare på eftermiddagen så hade det vatt några som kollat på huset. Usch, hoppas dem inte får det sålt innan jag ska hem för jag vill stanna här till sommaren!! Vid 12 begav jag mig ut på en joggingtur och sprang förbi gymmet, körde lite med vikterna så kom Camillo, en tränare på gymmet och frågade om jag ville vara med på hans core pass. Ååh självklart ville jag det. Min mage blev verkligen död efter lite mer än minuters träning. Sedan sprang jag hem och duschade och begav mig med buss 22 för att hämta upp tjejerna från skolan. Sedan har det varit balett, kaffe, läxläsning, gå på marknaden på jakt efter frukt och grönsaker. I kön så började en man att prata med mig och frågade om jag var från sverige, och sa att det var ett jättebra land. Han hade varit i stockgolm x antal gånger och visste allt om Olof Palme. Han har verkligen varit den bästa statsministern någonsin över hela världen...

Nu så är det måndag och klockan närmar sig 8, vilket betyder en drink på Suburban.. Huumm, jag som skulle vara nyttig denna veckan, men en drink skadar juh inte. Men vi får se, jag kanske tar en cola light då! Uuusch light, det är juh verkligen pyton. Dricker man cola kan man la ändå dricka riktigt, eller?!

Ååh ni där hemma, boka tid!!!


Rock on for a little bit longer!

Precis som Nicco picco skrev i sin blogg igår så håller jag med henne till 100 %. Ni kan läsa inlägget här på Niccos blogg!!

Helgen som gått!

I fredags så skulle jag & Malin gått på bio, He´s just not that into you, Men josse slutade senare och allt verkligen krånglade så vi fick träffas senare än planerat, vilket gjorde att vi missade bion. Men vi var la inte direkt sura för det, istället gick vi in i soho för att leta upp en bar. Åh det hittade vi juh med, dock inte så svårt! Baren som vi gick in på verkade var kanonbra, var ju Happy Houer och det gillar vi! När vi köpt in en flaska vin och satt och bekvämt i soffan så tittar jag runt och vad ser jag inte i hörnet?!? Jooo, 2 killar som sitter och grovhånglar. Men trot att vi är på en gaybar så är vi lika glada ändå. Skvallret flödar och stämningen är på topp! Vid 9 så går vi till donken och käkar lite och finner en ny vän! Lilla stevie! Sedan ska vi försöka leta upp baren som Alistair och hans kompisar är på men det var juh inte det lättaste.. Men det hela slutade med att den låg mittemot gaybaren som vi varit på innan. Pubben eller vad man nu ska kalla det var jättemysig, vi drack goda cocktails ååå jaa det är så mycket bättre än vin! Efter ett tag så kommer det fram en kille till oss och frågar ifall vi är prostituerade för vi var så himla snygga, och varför vi var med dem osv.. Snacka om att vi blev offended. Usch, ja äckliga puckade killar, eller män tom... BLÄÄÄ!!! Kvällen var lyckad och jag hade superskoj iallafall! Synd att jag inte hade kameran med mig, men det vågar jag fasiken inte. Tänk om någon skulle snott den som någon idiot gjorde med min plånbok!! Dagen efter mådde man kanske som man förtjänade men skoj hade vi allt. Har även hunnit med en biltur här i London. Alltid lika trevligt att se en stad från ett annat perspektiv!

Idag firade vi Hanna här hemma, hon fyller 5 imorn! Hon fick 2 dvd-filmer utav mig. Ja, jag vet jag har dålig fantasi mene jag glömde bort det från början.. Så man får ta till drastiska tråkiga åtgärder. Hon blev glad iallafall och det är huvudsaken! Åt jättegod mat, kyckling och potatis och till efterrätt svensk jordgubbstårta! Det var verkligen kanongott! Åh jag som inte skulle dricka, det blev ett glas champagne och vin! Usch då! Imorn så börjar min nyttiga vecka! Haha, åh vi som ska ha drinkväll imorn, haha det är illa josse, illa! Men men, man lever bara en gång och då så ska man la leva livet eller?!

Träffade Sofia och Camilla ikväll i Hammersmith! Var jättetrevligt, har inte träffat dem på 1 månad eller något. Tjejer det får det bli ändring på. Skvaller på hög nivå samtidigt som Camilla berättade att hon ska läsa en engelskakurs. Vilket Josefin efter mycket om och med med bestämde sig för att göra! Så kursen börjar imorn och pågår under 20 veckors tid. Man ska plugga 5-8 timmar i veckan och på slutet utav kursen så ska jag göra ett CAE prov här i London. Det är ett certifikat för cambridgeprov! Det berättar hur bra man är på engelska och kan vara en bra merit för framtiden. För att tex plugga här i london så måste du ha gjort det.. Inte för att jag tror att jag skulle plugga här men man vet då aldrig. Sen känns det även som att jag borde göra något annat förutom att fika, shoppa, träna, va på datorn, kolla tv, dricka drinkar och festa! Men jaja blir väl tillslut 4000 spänn fattigare, men det hoppas jag det är värt. Man lär sig alltid något på det och jag vill lära mig bättre engelska så det är väl aldrig fel att investera i sin egen utbildning!!

Nu så börjar det bli sent här i london, klockan visade nyss halv 11 och det är dags att krypa ner i min säng! Ska fortsätta på min bok och sedan sova. Ska upp 8 imorn så jag inte sover bort hela min dag. Nu så ska jag skärpa mig. Då så blire att städa rummet och käka ordentligt frulle. Sedan så ska jag springa en runda och springa inom gymmet och pumpa lite! Oopps, långt inlägg men hoppa ni läste allt iallafall! Om 11 dagar är jag hemma i Halmstad igen och det ska bli skoj att träffa min familj och mina kompisar igen! Natti natti allihopa!! =)

Happy ;)


Hinner inte skriva så mycket, men jag är happy iallafall och det är huvudsaken!!


Pussar och kramar =)

Äntligen så får man lite pussar och kramar i sitt liv. Gustav har vatt jättegenerös idag, även fast han x antal gånger kallat mig dumma Josefin! När Gustav var i en av sina pussperioder så höll Elin tursamt nog på att ta en massa foto och hon fångade det på bild!!
Idag så har jag haft hand om Gustav och Elin från strax innan 11 imorse till nästan halv 9 ikväll. Hanna fyller år på söndag och hon & Nina var och köpte presenter åt henne och hade bara mor & dotter tid. Mamma, när ska vi ha det? Nu till problemet, vad ska man ge en tjej som fyller 5 bast? Humm, har ingen aning och hon vägrar säga vad hon önskar sig! Jag, Elin & Gustav har iallafall haft jätteskoj idag, har busat och skojat massor. Såg bla High School Musical 3 och var i parken och jag sminkade även Elin! Hon blev jättefin, men sedan grät hon en skvätt och allt blev förstört! Men vem har inte gjort det?!?!
Nu så kom jag nyss hem från en joggingtur. Så himla skönt att bara springa och springa. Man behöver inte ens tänka, benen bara springer utav sig själv. Jag har saknat att springa. Ska ge mig ut imornbitti med om jag inte är alldeles för trött. Men först måste jag lägga in lite bättre musik på ipoden! Natti Natti...

Sötisar!


Hanna, Gustav, Elin=)

Familjen Höjman!

Usch, sitter här och saknar min älskade familj. Det hela började med att jag läste ett sms som jag fick för någon dag sedan från pappa: "-2, sol, snö, öl, whiskey, cola, jäger, öl igen, skidåkning, mer snö, ännu mera öl, solbränd, mjölksyra, trött, cola, vurpor." Då så satte jag på lite lundell på youtube för att komma i rätt familjen Höjman stämmning. 2 minuter senare så kom det ett till: " Vi har det kanon, idär är det solsken och 5-10 minusgrader. Vi har det bra och saknar dig!"

Naaej, jag är inte alls avis! Nope inte det minsta. Själv så är jag pank så in i bara den och ska nsart dra till gymmet och body pumpen! Något som inte kostar iallafall, har juh redan betalat för det! Sedan så ska jag möta upp Malin vid halv 3 och vi ska traska bort till Harrods! Ååh jo det är bra för min ekonomi. Jo jag ska nalla på lönen, snart så!!

"Hon gör mig galen, jag vill ha henne hos mig inatt, Hon gör mig galen, Hon gör mig gaaaaalen!
 Hon kan bli min frihet, hon kan ta mig ut härifrån, hon gör mig galen, hon gör mig gaaaalen!"

Kom och tänka på när jag och pappa stog och sjöng denna låten på högsta volym för mamma när jag var mindre, det var tider det!!!

Måndag och Tisdag!

Nu så var det längesen igen som jag skrev här. Men dagarna flyter på, speciellt när man är ledig och då har man faktiskt bättre saker för sig än att sitta vid datorn och uggla. Men nu så sitter jag här igen. Det kan iförsig bero på att jag nyss kom hem och att jag är totally pank. Eller kan väl skrammla ihop knappa 5 pund, vilket du inte får mycket för. Men lönen ligger redan i skåpet och väntar så jag tänkte gå och nalla lite på den. Dem har juh fått så himla snygga vårkläder och jag vet inte riktrigt hur jag ska klara mig. Det är väl tur i oturen att mitt visakort är spärrat för annars så hade det ekat tomt på det kontot med!!

Jag och Gustav i parken i måndags!


I måndags så jobbade jag till 1 och sedan hade jag tänkt gå till gymmet men mådde inte prima så träffade Moa istället över en fika. Vi gick till sloane square och sedan fortsatte jag in mot Oxford. Jag gick hela vägen!! Hittade hur mycket som helst i alla affärerna men jag köpte då inget! Stolt! Sedan var jag inne på Boots och då så sminkade en tjej mig där. Blev supersnyggt. Vid 8 så tog jag bussen hem och när jag kom hem så åt jag söndagsstek med Nina och Stefan. Snacka om tur, maten stog på bordet så det var bara att sätta sig! Det gillar vi ;)

Igår så vaknade jag halv 10, åt frulle snabbt och sprang till gymmet för att gå på body pumpen! Skönt att träna! =) Har blivit mycket starkare, får ta mer vikter och jag känner över lag att jag blivit starkare. Men fettet måste juh också bort. Men det kommer la! Jag vet vad det är som måste göras isåfall och det är jag inte beredd på! då ser jag hellre ut som jag gör och njuter utav mitt liv! För det är man faktiskt värd!! Är så trött på allt viktsnack och att man ska äta och träna si och så. Jag tycker det är bättre att äta allt i måttliga mängder och träna regelbundet. Man måste fokusera på att det är roligt att träna, inte att man ska bli smal osv.. Usch så jobbigt med allt sånt snack! Va nöjda med hur ni ser ut istället!! Alla är vackra på sitt sätt!


Efter gymmet så stack jag hem och duschade och tog sedan bussen till Sloane Square där jag hade tittat ut en supersnygg vårjacka på Zara. Sedan gick jag hem till Emelia och vi tog bussen till Notting Hill. På tisdagar har dem halva priset på bio där så vi gick på Slumdog Millionare. Den var kanonbra! Det var juh lite kärlek i den med, och en sådan kyss som hon fick på slutet hade jag då inte tackat nej till! Vi köpte nog lika mycket snask som bion kostade! Haha, men gott var det iallafall! Efter bion så åkte vi till High Street Kensington och gick in på Hm, det var den enda affären som vi hann med. Dem hade supersnygga kläder där inne. Handlade en corallfärgad kofta, supersnygg! Emelia köpte en likadan + en gul med. Sedan fick vi säga hejdå igen, för nu så ska Emelia till Varbier och åka skidor i 2 veckor. Hoppas du får det kanonskoj! Sedan tog jag tuben till en kompis och väl i rulltrappan så tyckte jag att jag kände igen en tjej och hon tittade på mig med. Sedan så visade det sig att hon hade sminkat mig dagen innan på Boots!  Världen är då allt liten...

Söndagkväll!

Min söndag har varit kanon! Rummet är klinis rent, garderoben likaså. Har tom lagt kläder som jag inte använder i min resväska så ska ta med det hem till Sverige när jag kommer hem en helg på besök i början av mars! =) Träffade Malin inne vid Oxford street idag över en fika! Riktigt roligt att snacka av sig, borde vi göra oftare! Satt väl inne på starbucks i 2 timmar och sedan gick vu runt och letade efter en bok, "He´s just not that into you". Tog bussen hem vid 6-tiden och har sen dess käkat, kollat tv och sedan vatt på datorn såklart! Nu så ska jag strax måla mina naglar och göra mig färdig för sängen! Upp å jobba klockan 8 imorn! Längtar så efter denna veckan!

Måndag: 8-12
Tisdag: LEDIG
Onsdag: LEDIG
Torsdag: 11-?
Fredag: Vet ej ännu!
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Men jag förtjänar min ledighet för har jobbat jättemkt på sistone. Synd bara att jag inte har så mycket pengar nu i och med att det blev snott och mitt visakort är spärrat! Men ska kolla med Nina om jag kan få förskott på lönen eller bara låna lite pengar! Usch, hatar sånt här. Speciellt när man har pengar hemma! Aaah! Åh mamma & pappa är juh i österrike så får klara mig utan mitt visakort i minst 2 veckor! Jobbigt! Men kanske bra ändå, för alla vårkläder har ändå inte kommit ännu så lika bra att vänta lite...

Men vad ska jag göra nu på mina lediga dagar? Från imorn klockan 12 tills på torsdag klockan 11? Några förslag?! Ska juh gymma å träffa lite kompisar, gå på bio osv.. Men ändå! Hoppas det inte regnar bara för då bliré katasrof!! Haha, naaej nu så ska det vara positivt här! Så härligt det kommer bli iallafall!! Hoppas alla får en trevlig vecka som jag hoppas att jag kommer att få!! =)

Förresten fick nyss reda på utav Malin att vi festat med Michael Owens agent i fredags! Coolt iaf, men kanske mindre coolt att min plånka blev stulen! Men diggade stället och dit kommer jag definitivt att gå igen!! Kanske redan på fredag? ;)


Söndag!

Idag så är det en bättre dag! Vaknade strax innan nio och ger ner och gjorde frukost till mig och barnen. Det blev havregrynsgröt och bagels! Kanske inte det godaste men vi hade inget annat hemma. Inte ens mina favvoflingor, ägg eller något annat. Det ekar tomt i kylen! Så nu istället har jag ätit upp mina chockladhjärtan som jag fick igår! Jo, tro det eller ej men det var någon som tänkte på mig med! =) Fick världens finaste kort utav elin med, blev superglad! Nu så har jag och barnen vatt ute i parken i nästan 2 timmar. Skönt att komma ut lite, men det var en aning kallt. Börjar bli sjuk med, men peppar peppar.

Nu så ska jag städa rummet igen, jätteklinisrent. För imorn så kommer fotografen och ska ta foto på alla rummen. För er som inte vet så ska familjen sälja huset och flytta hem till Sverige i sommar. Så då blir det att alltid ha klinis rent på rumemet i och med att visningarna börjar snart osv... Jobbigt, men det klarar jag väl ;) Vid 3-tiden ska jag möta Malin inne vid Oxford för en fika! Det ska bli roligt att träffas för det var längesen. Men först väntar duschen, jag måste juh göra mig vacker! Man vet aldrig vem man stöter på här! Kanske världens snyggaste kille som bjuder en på middag eller kanske David Beckham? Jaa, jag hade då inte tackat nej! Drömma går juh och tur är la det ;)

Happy Valentines day!

Min dag började väl inte så jättebra. Kom hem vid halv 10 imorse i och med att min plånbok blev tappad eller stulen igår.
Kvällen började bra, kom till Malin vid 8-tiden och vi poppade popcorn och gjorde oss en varsin god drink! Det var bra musik som strömmade från datorn, och skype användes flitigt.. Man behöver juh faktiskt få en bild utav personerna som man pratar om.. Plånkan och allt annat viktigt är iallafall borta.

Sitter och tittar på "The Nation's Favourite Love Songs: Top 100". Åh nu så kommer juh min favvo låt, men bara på 64 plats. Roxette - It must have been love.





FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, hade skrivit ett helt jäkla inlägg som inte publicerades blir så förbannad! AAAAAAH! Orkar inte skriva om det, det får komma senare!

Glad alla hjärtans dag på er alla! Tänker speciellt på min kära familj och mina underbara vänner! =)

Äntligen fredag!

Åååh idag så är det äntligen FREDAG! Veckorna går så fort här. Man lever verkligen för helgerna. Kommer ihåg när Liz sa det i början till oss, då förstod jag inte henne riktigt men nu så gör jag verkligen det! Helgerna är dem bästa! Då du kan gå ut och ta en drink med vännerna, shoppa, slappa och bara göra vad du vill! Men även fast man är helt ledig så är man juh aldrig helt ledig i och med att du bor på jobbet. Så därför är det skönt att inte vara hemma när du är ledig. I sverige är det juh typ tvärt om. Då kan jag verkligen längta efter en hemmakväll, men det har väl sina anledningar det med...

Igår så när jag höll på med garderoben så ringde en kompis så jag åkte dit och och kollade på film, snatch blev det. Men jag somnade typ igenom halva filmen så får se klart den en annan gång. Höll på att boka min biljett till sverige med, men det gick juh såklart inte.. Men idag så blev den bokad! Hoppas ni ser fram emot det, för det gör jag ;) Skönt att komma hem lite, men vet inte om det är så smart egentligen! Kanske bara blir jobbigare att komma tillbaka hit igen då.. Men vi får la se!

Idag så har jag och Gustav varit i parken och även fikat med Malin och hennes barn på Aziz. Jättemysigt! =) Har även börjat kolla på scrubs som jag fått låna utav Nicco, helt okej faktiskt! Ikväll så är det PARTY på g. Jag är faktiskt ganska taggad! Det var ett tag sen jag var ute nu så vi får hoppas på det bästa! Ska ut med Malin och vi ska till någon klubb i South Kensington, om jag inte mins helt fel. Då så kommer juh den stora frågan!!

- Hur ska jag ha håret?
- Vilka kläder ska jag ha på mig?
- Vilka skor?
- Vilken drink ska jag ta? Osv...

Haha, sicka I-landsproblem jag har, usch då! Världen kan juh faktiskt gå under om inte allt stämmer... eller inte!! Nu så väntar duschen! Ciao!!!


Tråååkigt!

Nu så har jag döööhtråkigt! Har verkligen inget att göra! Ingen lust till något... Inte ens åka och shoppa.. Då så är det illa, men det kanske beror på att jag bara äger 20 pund med! Ska städa min garderob och rensa lite. Har redan tagit kläder som jag inte använder och lagt i min resväska i och med att man inte kan se in i garderoben annars. Den är verkligen proppfull, ångest!

Blääääää!!!

Solen skiner...

... Och fåglarna kvittrar! Har vatt i parken med Gustav i 2 timmar idag. Synd att man inte kan bli något brun då! Men lite färg i ansiktet hoppas jag på! Är juh så himla vit!! Usch, usch, usch!! Träffade Moa & Alexander as always nuförtiden! Roligt för barnen leker bra ihop och vi kan sitta som gamla tanter och bara skvallra! + Få betalt för det! Det ni ;)
Nu så har jag nyss dammsugit färdigt hela huset, alla 48 trappstegen osv. Det var tugnt! Men ska strax ner och laga pannkakor till mig och lillkillen! Han sover just nu så det ska vi äta när han vaknar iallafall! Sen så har jag lovat honom att han ska få se Aristocats!
 

Gustav jagar fåglarna i parken!

Igår så skypade jag med familjen Höjman! Har aldrig riktigt pratat med mamma genom skype innan å med kameran på! Men det gjorde vi igår iallafall! Riktigt skoj! Hon visade sina nya skidhjälmar för hon kunde inte riktigt bestämma vilken hon skulle behålla. Sedan så kom Lisa och mamma matade henne med glass osv.. Det var riktgit, riktigt skojigt! Tog tom en bild på detta! Åååh den kommer här ;)

Mamma, Pappa & Lisa =)

Restaurangbesök och Shopping!

Träffade Moa och Alexander igår, jättetrevligt! Barnen lekte och vi skvallrade. Det är så det ska vara! Gustav och Alexander kramades och var supersöta, detta kallar jag vänskap!! Efter jobbet så träffade jag Emelia över en fika på Aziz och sedan bar det av till Hammersmith för lite shopping. Gick inom Primark och det var där inne som jag spenderade mestadels utav mina pengar. Blev nya jeans (igen), strumpor & trosor, paraply (alltid nödvändigt här i London), nagellack, kam & hårspray och en jättesnygg skjorta. Spenderade dock bara 25 pund vilket är typ 300 svenska. Inte alls mycket för allt det som jag köpte, right mumi ;)


Det bästa utav allt var att jag hittade min favvolakrits.. 2 för 1 pund, köpte dock bara 2, faaaaasen också. Borde köpt upp hela lönen! Det var så himla gott att smaska på något gott! Där rök min nyttiga vecka. Men när det kommer till favvosötsakerna så kan man juh bara inte hålla sig! Jag tycker jag förtjänar godsaker här i livet =)


Igår så var jag på en jättemysig spansk restaurang som serverade Tapas. Man fick beställa vilka rätter man ville och även äta hur mycket som helst. Trodde dock att jag skulle äta mer än vad jag gjorde, men icke sa nicke, jag blev mätt ganska fort faktiskt!! Restaurangen var på andra sidan stan borta vid Moorgate station. Det är där bankdistriktet ligger så såg några banker osv därborta. Alltid intressant ;)
Sov dock inte bra inatt, kanske berodde det på maten, eller vinet, eller helt enkelt att jag låg och tänkte för mycket och hade mardrömmar när jag väl somnade? Inte vet då jag, men jobbigt var det iallafall. Är dock inte så trött som jag trodde jag skulle vara idag, men det lär jag väl bli efter Body Pumpen som jag och Emelia ska gå på nu klockan 12! Sedan blir det bubbel- och bastubandande, tror nästan jag längtar mer till det än till själva gymmet! Jag börjar jobba vid 2 idag och babysitter även ikväll, så hoppas på sällskap av Emelia! Alltid mycket roligare att vara två! Jag kanske kan locka med glass och fruktsallad, eller vad tror ni??

Just det, glömde att gratta Anna igår på bloggen! Hon fyllde iallafall 21 år igår. Grattis i efterskott vännen min! Roligt att prata med dig och hoppas du hade en bra dag!

"Tattoo"

No matter what you say about love,
I keep coming back for more,
Keep my hand in the fire,
Sooner or later I get what I'm asking for
No matter what you say about life,
I learn every time I bleed the truth is a
Stranger soul is in danger
I gotta let my spirit be free to...
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind...

"He´s just NOT that into you"

Just det, har glömt att berätta att jag köpte en bok i lördags. "He is just not that into you", på svenska "Dumpa honom". Det var Emelia som rekommenderade den till mig. Den är faktiskt riktigt intressant och rolig, men tror dock inte på allt till 100 %. För i princip är det att killen ska fixa allt alltid, tjejen ska bara stå där och vara söt! Men så fungerar det inte, eller? Men nu vet jag juh iallafall att om han inte ringer mig så är han inte intresserad utav mig, om han inte bjuder ut mig på dejt så är han inte intresserad utav mig, om han är otrogen med sitt ex så är han absolut inte intresserad utav mig. Jo, vad ska man göra då? Jo, Dumpa honom!! Undra hur många killar som blir dumpade efter att tjejen har läst den här boken? Jo en hel del skulle jag tro.. Men vissa grejer är helt solklara och det borde vem som helst fatta, men vissa grejer håller jag inte alls med om. Men vi får la se om jag har blivit något klokare när jag läst ut hela boken. Jag kan verkligen rekommendera den, för den var och är jätteskojig att läsa. Redan läst halva, på två dagar!! Men så som boken tycker att killen ska vara, en sådan kille hoppas jag att jag kan hitta en dag... För det hade verkligen varit perfekt!! Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge! =)

Klagomål igen...

Usch vad jag hatar dessa klagomål, alltid, alltid så kommer dem. Det ska alltid vara något, är det inte de ena så är det de andra. Alltid något!! På sistone har det varit mycket klagomål angående min blogg. Men jag orkar inte alltid skriva här och jag har inte alltid något vettigt att skriva. Just nu så finns det inte så mycket att skriva om faktiskt...

Regnet verkligen ÖSER ner här i London och det har inte vatt ett enda uppehåll på hela dagen, vilket sucks. Städade mitt rum klinis rent idag, Verkligen KLINIS rent!! Det var 2 stycken mäklare här idag för att värdera huset. Tänk att det kan skilja såppas (vet att det inte finns ett sådant ord, men jag gillar det) mycket.. Hade inga rena kläder heller så har tvättat två maskiner tvätt och den tredje tvättas imornbitti! Yees, då klarar jag mig ett bra tag igen. Tvätta och städa är nog det tråkigaste jag vet. Jobbade dock inte så mycket idag, typ fyra och en halv timme! Skönt! Sedan var det drink med tjejerna på Surburban! Mysigt =) Mycket skvaller utbyttes, vilket var riktigt skoj och intressant!

Imorn jobbar jag på morgonen och borde därför gå och lägga mig nu. Jag & Gustav ska ha playdate med Moa & Alexander hoppas jag. Det var riktigt längesen sedan vi träffades, säkert 3 veckor sedan nu. Illa, illa... Sedan bliré gymmet, spinningen om jag hinner! Hoppas på det iallafall! På kvällen så ska jag äta Tapas =) Äta hur mycket man vill, jag ska då inte äta på hela dagen så jag är riktigt hungrig.. Men när jag tänker efter så är det kanske inte det smartaste ;)

Imorn bli den sorliga dagen då jag ska säga hejdå till Nicco som ska till Varbier och åka skidor i 2 veckor. Nee, jag är inte alls avis, nee inte alls... På onsdag ska jag säga hejdå till Emelia som först åker till Spanien i 4 dagar och sedan med till Varbier i 2 veckor. Är Josefin Höjman avundsjuk? Nej, inte det minsta! Hon ska vara här i London och jobba i det är dundertrista vädret medan vissa bara ska njuta, eller nästan iallafall! Men jag klagar då inte för det! Nopps, för det är dumt att klaga när man endå har det bra!

Nicco & Jag!


Uppdatering!

Har juh fått klagomål att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta så här kommer en snabb uppdatering på dagarna som gått!

- Jag har haft ont i magen så gick inte ut i lördags.. Tråkigt!
- Jag har shoppat en eller två nya väskor faktiskt, en brun och en svart. Strumpor & trosor, två par jeans, en kofta och en klänning.
- Jag har lunchat med Emelia.
- Jag har sett Bolt på bio.
- Jag har kollat Manchester United - West ham! Vilka vann? Jo mitt favvolag!
- Jag har gymmat vilket tog kål på mig.
- Jag har jobbat 4 timmar idag =)
- Jag ska snart på tjejkväll på surburban.
- Jag är arg och ledsen för att jag inte kan följa med min familj till österrike på söndag!

Vad har jag mer gjort? Jo just det, skulle ha ätit på en restaurang vid thames men den serverade inte mat så vi fick laga istället...

Haha kanske inte den roligaste uppdateringen som jag har gjort, men jag orkar bara inte just nu...


Trött!

Nu så är jag riktigt trött, men sitter här ändå. Sicket pucko jag är! Emelia gick nyssen och vi hade en trevlig kväll med fruktsallan och glass. Hon hade även tagit med sig kanelbullar som hon gjort i veckan. Muuuums =) Vi skulle kollat på en film med så blev juh inte fallet såklart! Det var längesen som vi träffades så vi bara pratade på istället. Har fortfarande jätteont i magen sedan jag & Nicco åt sushi i onsdags men hon tror inte det är pga det med det tror jag! Måste juh ha något bra att skylla på. Nej nu sp blir det sängen så jag ska orka med morgondagen om jag nu ändå gör det pga min knäppa mage, men vi får la hoppas på det bästa! Vill bara säga till Evve att jag förstår dig till 100 %. Vi får ringas snart =) Natti Natti mina sköna läsare!


Morsning korsning =)

Idag så var jag då inte uppe med tuppen men inte gjorde det något. Blev väckt x antal gånger inatt bland annat av min mobil ringde, men jag blev nog mest glad ändå! Ibland kan dem mest underliga händelser göra en superglad. Har redan vatt och fikat med Nicco. Liz skulle juh med ha kommit men hon blev då utelåst ur sitt hus så det sket sig. Sedan så gick jag och gymmade en halvtimme. Hade sån fruktansvärd träningsvärk sen i onsdags så körde därför inte så mycket. Ikväll så måste jag vara barnvakt, tråkigt!! Men Emelia kommer hit så det gör det hela lite roligare! =)

Emelia & Jag på rollerdisco i höstas =)

Jeansköp!

När allt annat är deppigt så hittar jag äntligen mig ett par jeans. Blev ett par assnygga Miss sixty jeans som inte alls var dyra. Jag trodde inte att de var på rean för dem var nya, men när jag skulle betala så sa han att det var 60 % rabatt. Jag betalade snabbt som in i helskotta och stack sedan. Nu när jag är hemma så är dem fortfarande lika läckra, men borde provat ytterligare en storlek mindre, men det hade jag nog aldrig kommit i. Jag är trött på att alltid ha för tajta/små jeans. Äntligen ett par som sitter skönt och är snygga! Tänk att så lite gör en så glad!

Jag mår bra! Du?

Guinea pigs!!!

Japps, det är exakt vad vi har fått här i huset i London. Tre stycken MARSVIN! Jag är juh inte direkt något fan av sådana småkryp, för jag tycker de är rätt så små. Dem är juh inte som Lisa, min älskade katt! Undra förresten hur hon har det? Familjen Höjman, ger ni henne någon mat? Slänger ni ut henne ibland så att hon får lite motion? Men gör det dock inte nu när ni ska få snöstorm... Iallafall så vaknade jag imorse av 3 superglada barn och 3 vettskrämde marsvin. Det stinker och är sågspån hela övervåningen. Tur så står dem på Ninas toalett så det inte sprider sig. Elin stängde faktiskt in de stackars marsvinen där för att dem inte skulle kunna rymma..

Har fått lite förfrågningar om skivstång och Body pump är samma  sak och japps så är fallet. Det är jätteskönt att träna det, för hela kroppen får sig en genomgång. Dock har jag dragit ner lite på tränandet de senaste 2 veckorna. Frågan är då varför? Jo för att det har varit viktigare saker att göra. Jag kan juh inte alltid träna heller. 2-3 ggr i veckan räcker gott och väl! Faaaan, har fått en finne på hackan. Fasiken med, jag som trodde jag hade blivit av med dessa besvären men apparently not..

Jaja, nu ska jag & Gustav fixa oss för att gå till lekgruppen & sedan fika! Mysigt, mysigt =)
Everybody wants to be a cat,
because a cat's the only cat
who knows where it's at.

Hej bloggen!

Nu så sitter jag hemma hos nicco i henes soffa och väntar & väntar. Hon blir då aldrig klar och är typ den segaste människan som finns. Hon klagar på att jag var sen, men när jag kom halv 8 så stog hon fortfarande i duschen och nu sminkar hon sig + fixar håret medan en annan bara sitter här på den förbaskade datorjäkeln.

Idag så gick jag på body pumpen med katja och sedan bubblade vi, LÄNGE!! Så skönt det var. Sedan gick jag hem och åt och började göra mig iordning för kvällen. Vid kvart i 5 tog jag elin till baletten och jag gick och köpte lite cider medan hon var där inne. Fixade även mitt mobilabonnemang halvt om halvt trodde jag. Men nu så har jag fått 200 min + 200 text gratis men borde egentligen betalat 15 pund. Får la se vad som händer imorn.. Sen blev det hem och käka en honungsmacka med ost på och gick upp och sminkade mig. Tog bussen till Nicco vid 7 och nu så sitter jag här. Hon tjatar på mig att jag ska locka hennes hår därbak och att jag ska öppna min cider. Hårda puckar är det som gäller här! Ha en bra Onsdagkväll allihopa! Puss&Kram Josse

Partykväll

Idag så är det en bra dag. Sov till 10 innan jag vaknade och gick ner och käkade frulle. Snön är fortfarande kvar, men det gör inte mig någonting.. Jag ska snart pallra mig bort till gymmet för att köra en timmes body pump. Det lär vara bra för min kropp kan jag lova! Har inte tränat sen förra fredagen. Usch, illa Josse, illa.. Men har helt enkelt inte haft tid. Sedan ska jag sätta mig i bubbelpoolen och i bastun och bara slappa. Börjar inte jobba förrän halv 5 idag och jobbar 2 timmar frammåt. Egentligen borde jag åka och handla ett par jeans, men jag orkar helt enkelt inte och idag så prioriterar jag faktiskt att gymma.

Ikväll så ska jag & Nicco på öppningen av en ny klubb inne i Soho. Nicco tror att den heter "Novida" eller något sådant!! Men det märker vi la ;) Ska iallafall till Nicco vid 7 och locka hennes hår, längre än så är det då inte planerat.

Igår så var tjejerna hemma från skolan igen, pga snön! My god asså det är så töntigt. Det var typ ingen snö ute och människor ombads att stanna inne för det "var" farligt att gå ut. Haha, tror jag dog utav flabb när jag hörde detta! Iallafall så åkte vi pulka nerför världens minsta backe typ. Tänk er snöstorpsskolans pulkabacke där inne på skolgården. Det var typ den största backen här runt omkring. Vi hade inga pulkor heller, så vi fick ta typ lådor som låg där. Men jaa är man inte van vid snön så är man inte. Jag hade lånat Ninas stövlar och till det hade jag ett par leggings och 3/4 gympabyxor. Usch, kallt var det iallafall!!

Igårkväll så var jag som sagt barnvakt, men ungen grät och saknade mamma. Det har hon aldrig gjort innan, så det blev inte direkt några samtal till la sverige! Mormor och farmor fick jag prata lite med och mogge likaså! Men Anna, vad gör du i sälen? Tell me, tell me!

Naej, nu så ska jag plocka iordning i  rummet och sedan förbereda mig för gymmet =) See you babes!

KAOS!!!

Idag så är det KAOS i London! Att dem inte är beredda på 30 cm snö i det här landet! Hahhaa! Bussar, tunnelbanor osv slutade att fungera och folk kom inte till jobbet, skolor stängdes osv.. Detta drabbade även mig, skulle träffa en kompis i city. Kollade så att tuben gick, men såklart när jag kom till Westminister så gick juh inte den andra tuben som det var sagt, sedan åka hem igen men då kommer jag inte enda hem för den är avstängd. Fick gå från earls court vilket tog över 30 minuter i det här förbaskade vädret. Men jag älskar juh snön i vanliga fall, detta var första snön jag sett på 2 år.
Iallafall så har jag byggt snögubbar, hundar och snölyktor idag, sedan kollat film och busat! Trevligt, men vädret har förstört alla mina planer! Usch! Imorn jobbar jag 8-12 sen barnvakt halv 8 på kvällen hos en annan famme. Men nu har det kommit upp roligare saker som hade kunnat göras och om jag hellre gör det än sitter barnvakt med flatrate till sverige, då är det illa! Kan juh prata hur mycket och länge som helst till svenskt hemnummer, usch hujedameeeej!!

Elin och Hanna vid vår snögubbe och hund! =)
Sitter här med min djungelvrål, apelsin och lyssnar på låtar som mogge skickar till mig smat på 4 music på tv:n.. Åh nu så drar partysuget igång! Tänk en malibu å cola nu, det är verkligen min favvodrink så killar om ni ska bjuda mig ute så vet ni vad jag gillar. Nu så ska jag städa rummet och vika min tvätt och sedan gå och lägga mig! För det lär bli en lång och intensiv dag imorn! Men det gillar vi! Ni i la sweden, förbered er på samtal från MIG =)

Jag är helt slut!

Ojojoj, sicken helg det har varit. Hade egentligen inte tänkt skriva detta inlägget nu för jag hade tänkt gå å sova, men jag och evve snackar på msn och det vill jag då inte avsluta. (Ännu iallafall). Sedan är anledning också kanske för att jag nyss fick ett paket djungelvrål och lakritsnappar av Nina! Mmm, så götti! Någon där hemma som vill skicka lakritsarna som finns på ica jätten? ÅÅåh, hade suttit fint i min mage ärligt talat!!!

Helgen har varit skoj men jobbig. Jag har som sagt passat barnen själv sen i lördags morgon. Jag kunde knappt sova natten till lördagen för jag var typ orolig och såå. Men iallafall jag vaknade vid halv 8 av att gustav grinade lite. Så upp och sätta på Tarzan på tv:n och sedan laga frukost. Elins kompis skulle hämta henne vid 9 och då var hon tvungen att vara färdig, och det var hon! Sedan fixade jag till mig, Gustav och Hanna och gick mot bussen som skulle ta oss mot Nationalhistoriska museumet. I bussen dit så satt en tant och tittade och tittade på mig och log och log. Man såg typ att hon tyckte synd om mig med 2 barn och vara en sådan ung mamma, men hon skulle bara veta. Fick mycket mer blickar efter mig idag än en vanlig vardag. Men folk tänker väl att det är mina egna barn då! Väl på museet var det asmkt folk och dinosaurier avdelning var avstängd, man kunde inte ta in barnvagnen dit. Så vi fick gå och kolla på kroppen och djuren istället. Sedan satt vi och åt vår matsäck innan det bar av att ta bussen hem igen. Gick och handlade lite apelsiner till Nicco, i och med att jag ätit upp hennes, samt mjölk till pannkakorna!

Pannkakorna blev kanongoda, likaså min potatismos och köttbullarna, spagetti med bacon och ädelostsås samt mina hamburgare med pommes till. Jajamensan, mat har jag då lagat ;) STOLT!! Sedan har vi även krängt i oss godis, popcorn, glass, kakor med mera. Usch det är inte bra att vara barnvakt för min del faktiskt. Men som sagt jag brukar inte äta så onyttigt och ibland så gör det då ingenting. Ingen alkohol nu på en vecka heller så kalorierna borde juh vara som vanligt då! Hahaha!!

Lördagskvällen spenderades framför Mamma Mia filmen med Hanna & Gustav, sedan kom även Nicco, Emelia och Liz och joinade oss!! Mysigt, mysigt! Trevligt med lite vuxet sällskap! När barnen lagt sig så kom skvallret igång och det var en hel del som vanligt faktiskt!! Hehe, så är det när man lever livet i london vetty ;) Somnade iallafall med sällskap i sängen utav Gustav. Han ville ligga där bredvid mig och jag hade inte mage att säga nej. Men sov inte så bra den natten heller, för han vände och vred sig, fick hostattacker och började gråta. Men om han inte legat bredvid mig hade jag juh vatt tvugnen att gå upp till honom iallafall! Vid 7 kommer Hanna med och vi somnar om till 8 då dem vill kolla klart på mamma mia filmen. Jag somnade i en timme till.. Taskig jag är! Men barnen hade skoj framför tv:n iallafall!!

Idag så har vi vatt i parken och sedan busat en massa i huset, läst sagor, åkt rutchkana inomhus osv.. Haft jätteskoj och jag tycer det var bra att ha lite mer ansbar än vanligt. Elin kom hem vid 5 och då åt vi och kollade sedan på aristocats! Nina och Stefan kom hem strax efter 8 och jag var då färdig för sängen men sedan så började det här jäkliga chattandet! Men jag älskar det med, skoj att prata med sina sköna vänner! Saknar er!  Imorn så ska jag sova ut och sedan gå till gymmet, för det lär då behövas efter den här helgen ;) 
Natti natti!!!

RSS 2.0