Finbesök från Götet!

I fredags så fick jag finbesök av självaste Malin! Kvällen började med att vi öppna en flaska rött och åt fläskfilé och klyftpotatis till det (som jag lagade). Efterätten bestog av kladdkaka och den blev lika gudomlig som vanligt! Vi satt och snackade i flera timmar om allt och inget vilket verkligen behövdes. Undra om jag blev något klokare av det. Jaa lite iallafall. Skönt att prata av sig =)

På lördagen så tog vi bussen till stan och träffade Malins kusse som vi även fikade med. Trevligt =) Köpte nagellack och en halsduk samt 2 par skor! Va juh i stan på fredagen med och då köpte jag leggings, svart tröja, en svart klänning och ett svart linne. Mycket svart och mycket kläder men allt var behövligt. Nu har jag även gjort upp min budget för varje månad och jag går minus på den. Haha, bra budget! Men om jag inte åker hem så går jag lite plus, så mamma & pappa, vill ni träffa eran snälla dotter får ni allt betala hennes resa hem! Haha, skämt å sido! Men lite sanning med faktiskt!

Lördagskvällen så blev det partaj hemma hos mig. Skulle juh bara vara här på förfesten, men tillslut så hade jag även mellanfesten och efterfesten efter sivans med! Trevligt värre ;) Skickade ut alla strax innan 4 på morronen och gick in på toan och stängde dörren för Malin snarkade så sjuuuukt mkt! Jag hade juh tom varit snäll på lördag morgon och sagt att hon knappt hade snarkat något. Men som med henne om hon har druckit så får ni se!

Söndagen bestog utav bakismat av en pizza, men vi åt inte ens halva innan vi gick och la oss på soffan samt sängen igen!! Vid 4 åkte Malin hem och då blev det tomt i luckan, men gick en promenad med Sandra runt sjön och gick även och handlade. Resten utav månaden så ska jag inte köpa något mer. För är man pank så är man!


Malin, Jag, Malin, Matilda & Sandra

Malin & Jag

Erik & Sandra! Min kladdkaka var poppis, som vanligt ;)

Efterfest!


Off to the city!


Lönen, studiebidraget och bostadsbidraget har kommit. Nu så äre stan som gäller =)
Men jag ska hålla hårt i mina pengar, för livet som student är inte det lättaste!!


Gårdagens bravader!

Malin, Jag & Mathilda

Började kvällen med ett glas rött hemma innan det bar av till Mathilda vid halv åtta. Förfestade där till 11-tiden då det bar vidare till studentpuben Sivans. Inte så jättemycket folk, men ack så skoj! Det stängde klockan 1 och då gick drog vi vidare på efterfest. Jag & Malin och 10 killar! Haha! Stannade inte så jättelänge, men det tog sin lilla tid att gå igenom hela campus på vägen hem. När jag låg i sängen så var klockan nog närmare fyra på morronen! Ojdå, men tiden går fort när man har skoj!


Mathilda och jag

s

Onsdag är nya lördag =)

Josse, håret blev bra men måste klaga lite. De e onsdag idag. Dem stora bloggarna uppdaterar dagligen, dem väljer kvantitet för kvalitet. Du uppdaterar inte så ofta men med blandat resultat :) du kan väl skriva lite oftare, ja orkar inte ringa :P haha

I och med att ni vill ha kvantiet före kvalité så får jag slänga iväg ett inlägg nu när jag är superstressad för mååååågans skull!


Jag lever efter duggor och inlämningsuppgifter och ikväll så är det PARTY!!! (Som vanligt i Josses liv) Va på systemet innan och handlade på mig ett förråd. Är det någon som har bil så får man allt ta och passa på.. Sedan så öppnade jag mitt röda Bag in box vin och njöt lite innan jag duschade och nu är jag här snygg som bara den! Var lite svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig (som vanligt) men körde på klänning! Hääääv som få!!

Malin kommer på fredag och då ska förväntar hon sig lyxmat, antar att jag måste gå och handla för köttbullarna eller lasagnen som är i kylen tror jag inte godtas ;) Hoppas, hoppas att vi kan boka & åka till London i höst!!! Det hade verkligen varit pricken över i:et!!! Nu så spelas you are so beautiful, so damn beautiful vilket passar in på mig ;)! Hare gött allihopa, tjingeling!!


"Ny Frilla"


Nu så är håret på skallen en aning kortare och mörkare!
Nu så är det PLUGG som gäller i 2 timmar framöver och sedan är det förberedelser för partaj!
Naaaaajs =)


Hemma i Halmstad

Veckan har gått vilket har inneburit lite plugg, massa sovande och ett tillfrisknande. Igår hade jag den värsta tandvärken/huvudvärken/nackspärr/öronvärk på halva sidan utav mig. Fick en tid hos TANDLÄKAREN idag så nu har de fixxat te visdomstanden lite. Hoppas det håller för jag kan itne gå runt sådära. Idag har jag även varit hos OPTIKERN, har fått sämre syn. Är översynt nu med värst på vänster öga. Dock är det inte så illa att jag MÅSTE ha glasögon ännu, men om jag fort får ont i huvvet när jag pluggar så borde jag skaffa det. Sen harj ag även varit hos FRISSAN. La lite mörkare slingor och klippte bort det slitna, kort nu faktiskt. Eller inte i era ögon, men i mina iaf!

Va på stan en runda med det lilla som jag hade tid till så köpte en kofta, klänning, bh:sar, fundation. Välbehövt eller inte. Snarare lite iallafall! Räknade ut att jag max har handlat kläder för 1500 kr sen jag kom hem från London vilket är 3 månader och garderoben i växjö är proppfull och jag har en till här hemma. Då kan ni tänka er hur mkt jag egentligen köpte därborta.

Har även hunnit inom farmor en sväng och nu sitter jag här å PLUGGAR. Klockan är snart 12 på natta å jag e uppe med ögonen i mina böcker, men nu ser jag inte vad det står lääängre så jag ska krypa till sängs. I min "stora" 80 cm meters säng. Pappa frågade imorse varför jag bankade i väggen på natten, men sanningen var den att jag var livrädd för att trilla ut så jag tänkte att dety är bättre att sova intill väggen än på golvet!

puss&kram skumbanan!

Inleder veckan med en dugga!

Sådärja, nu så var duggan gjord. Kändes faktiskt bättre än vad jag förväntade mig, fastän det var vissa ord som jag inte hade en aning om. Hoppas jag lyckas skrapa ihop 18 poäng, då är jag superdupernöjd. Är så trött på att vara hemma i min lägenhet själv å det tänker jag inte vara mycket längre. Strax ska jag iväg till en kompis och äta mat! Men först ska jag fixa & trixa (städa) lite i min lägenhet. Resten av veckan så står det plugg på schemat och halv 4 på torsdag så tar jag tåget hem!! Have a nice day everybody!!

"Gå ut och var glad din jävel"

Söndag

Nu så äntligen tråkfebern försvunnit och jag har börjat bli på bättringsvägen, MEN det har börjat klia i halsen och jag är fortfarande helt matt. Imorn så har vi en dugga (prov) och jag har intep luggat så mkt som jag hade velat. Men jaja, klarar jag inte den får jag göra om den senare. Man kan faktiskt inte hjälpa att man varit sjuk och knappt orkat gå från sängen till soffan och köket i min lilla 22:a! Har iallafall hunnit plugga lite idag och tänkte gå igenom allt en gång till, sen kan jag plugga på förmiddan imorn i och med att provet inte är förrän klockan 2!

Det kryper i benen på mig och jag vill bara träffa någon vem som helst typ. Trött på att vara sjuk när man bor själv. Hade jag bott hemma hos mor & far hade jag iallafall fått mat serverat och jag hade haft någon att prata med. Yeah yeah, tacka vet jag mobiltelefonen iallafall, den har använts rätt så flitigt!!

Se om 4 dagar halmstad...

Plugga, plugga, plugga!

Men jag hade hellre gjort något annat. Bestämde mig imorse när jag vaknade att jag skulle vara hemma i helgen och ta det lugnt så att jag kommer bli frisk inför nästa vecka med tonvis med plugg. Men först måste jag juh plugga inför duggan på måndag. Inte det lättaste när man svettas hela tiden och huvudet värker. Får börja med absolut det viktigaste och se hur mkt jag orkar...

Innan så slog det mig faktiskt, Josse har flyttat hemifrån!! Är man vuxen då? Ser jag mig själv som vuxen? Njaaa, blandade känslor där.. Ser mig något som mittemellan faktiskt! Men iförsig jag bor själv, jag studerar, jag tar lån, lagar min egna mat, handlar, tvättar osv... Ooooojdå, jag kanske är lite vuxen iallafall!!

Ring gärna idag för ingen som jag känner är på Campus över helgen och jag känner på mig att det kommer krypa i kroppen på mig tillslut fastän jag är sjuk!!

=)


Sjuk!

Jahopps, nu så har man gått och blivit sjuk.. Inte så värst trevligt men det händer väl alla någongång. Igår så pluggade jag och sandra lite, sedan så åkte jag med henne upp till apoteket. När jag kom hem så var det meningen att jag skulle fortsätta plugga, men jag kunde inte läsa det som stog i boken så jag tvättade lite. Kunde dock behövas. 3 maskiner senare orkar jag inte mer och då är fortfarande inte all tvätt ren. Ojdå, kanske inte det bästa att vänta tills tvättkorgen blir överfull!

Resten utav gårdagens kväll och idag så har jag legat och tittat på tv samt vilat. Eller vi hade ett seminarium som jag var tvungen att gå på vid 3-tiden. Tacka vet jag panno!! Sedan så bjöd "lillsandra" mig på mat vid 6, så då traskade jag dit en timma. Annars så har jag legat på soffan samt sängen resten utav dagen å kvällen. Imorn så var det meningen att jag skulle med på en kolitionsresa som vi skulle åka iväg på. Men andra ord så är det en suparesa med övernattning. Men i och med att jag gått och blivit sjuk så får jag tråkigt nog strunta i det. Måste bli frisk nu för vi har sjuuuukt mkt plugg...

Det som livade upp min kväll var när Malin ringde, babblade säkert på i en halvtimme om allt å inget! Jag saknar henne. Men om exakt två veckor kommer hon på besök och vi ska göra växjö osäkert ihop! Det är sjukt många hääääääva killar här om jag säger så, så tror nog hon kommer trivas här ;) Men innan dess så väntar en massa plugg och en tripp till Halmstad på torsdag nästa vecka. Men tydligen så har familjen Höjman andra planer än att umgås med mig... Men det ska bli skönt att komma HEM igen, för även om jag har flyttat så är Halmstad fortfarande mítt hem! Men frågan är i vilket rum ska jag sova & i vilken säng??

Födelsedagsfest!

I onsdags så fyllde jag år och det firades med fest på stallvägen 22 i växjö. Vi var väl 13-15 pers här inne på mina ynkliga 22 kvadrat. Men det gick bra och det var kanonskoj! Tog juh emot mina guests i min Sweden tröja. Spelar Sverige och tröjan är i garderoben så e det juh ett måste att ha den på! Dock inte den bästa matchen, vi såg första halvlek och sedan så hade vi bara på matchen i bakgrunden under andra.

Jag fick 2 ljusstakar, stor kortlek, tårta, vin. blommor, kort och lite smått å gott som kan vara bra att ha! Jag bjöd på kladdkaka vilket uppskattades, men vem uppskattar inte min kladdkaka?! Jag har även haft en inneboende de senaste 2 dagarna i form av Sandra (bruno för malin;).. Väldans trevligt =)
 
Vid 11 så gick vi vidare till Sivans och festade natten lång, dock tog mina pengar slut så när det andra skulle äta nattamat i form av kebab så gick josse hem och var nyttig och ekonomisk och kokade lite nudlar!!




Besök från Halmstad! =)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, efter mycket om och men så kom nästan HELA familjen Höjman hit igår. Mamma, pappa och överaskningsvis Johan! Lillasyster Felicia var tvungen att träna sina gympatjejer!Tur att jag hann gå upp ur sängen å sminka mig och duscha innan iallfall. Damsuga ska man väl göra när gästerna åkt väl?!

Vi gjorde både det ena och det andra. Fixade mycket i lägenheten så nu har jag mer tavlor på väggarna och en till hylla. Fick mina födelsedagspresenter med. Nice! En annan fyller juh år på Onsdag!! Det blev bla handukar, badrumsmatta, "tidnignställ", pengar, lampa, diskställ, spännen och toffsar, ett rivjärn till ett rivjärn som de sa och lite till! Det jag uppskattade mest var inte presenterna utan själva besöket! =) KOM OFTARE!!

När de åkte hem vid åtta så blev det ensamt igen, men var tvungen att städa här. Sagt och gjort. Sedan så kollade jag på filmen Made in Manhattan. En bra kärleksfilm så jag kunde drömma mig bort. Där man minst anar det slår den till ;)
LA FAMILIA!


Romantisk middag & Sivans!

I lördags när jag hade återhämtat mig så bakade jag en kladdkaka! Den blev verkligen supergod oavsett vilken tid på dygnet man åt den ;) Vid fem så kom sandra hit och vi började laga mat, fläskfilé med klyftpotatis. Lätt det bästa under de 2 veckorna som jag har bott här. Vi hade en romantisk middag med levande ljus. Sedan bar det av till en utav de konstigaste förfesterna som jag har varit på. Men jaja, alla var inte konstiga och vi hade skoj ändå. Sedan så blev det utgång på studentpuben Sivans. Trevligt värre. Mycket folk och ösregn. Vid 1 på natta så blev det kebabtallrik blandat med kladdkaka!!


Jag & Sandra.

HJÄLP!!
I och med att två kompisar här heter Sandra så behöver jag ett smeknamn till den ena. Men vad ska det vara då? Lillsandra/Storsandra? Blondasandra/Brunnettsandra?!?!


Kladdkaka =)

Egentligen så skulle min kära famme ha kommit idag, men tyvär så har pappis gått å blivit sjuk... Kanske imorn, hoppas hoppas!! Kladdkakan e uttagen ur ugnen, hoppas den smakar bra som vanligt. Kom inte ihåg hela recpetet så jag improvocerade lite... "Lillsandra" kommer vid femtiden och då ska vi laga mat. Fläskfilé med klyftpotatis, smarrigt värre ;) Sedan så blir det utgång även ikväll... Men jag klagar då inte, det kryllar utav massa häääva killar ;)

Jag borde vila nu i en halvtimme innan jag ställer mig och börjar diska och fixa mig! So long babes!!


Dugga + utgång

Igår så hade jag min första dugga... Vilket är som ett prov. Har verkligen pluggat som en gris, men är osäker på om jag klarade det eller inte. Har typ aldrig varit såhär nervös inför ett prov innan. Men jaja, det gick som det gick. Inget att göra något åt nu!

Sedan så hade juh någon IDIII skruvat bort ventlilen på mitt framdäcket så det e ingen luft kvar. Så istället för att cykla å handla kakao och vaniljsocker fick jag helt enkelt springa en runda innan jag sprang till Willys och inhandlade mina varor. Sedan så gick jag hem och gjorde mig iordning inför kvällen. Blev juh sen som vanligt, inget ovanligt med det.. Haha! Kom hem till Matilda vid halv 8 och satt där en stund, innan vi gick till en förfest i "ghettot" vilket är även där jag bor ;) 

 Cidern tog slut så vi gick hem till mig och blandade en drink och sedan gick vi till utestället "Stallet". Lång kö, men e man smart så e man! Vi letade upp några vi kände typ längst fram och var inne på 15 minuter istället för över 1 timmes kö som det var. Skojigt värre ;) Träffade inte så jättemånga som jag kände men såg iallafall min granne här. Hon e från Kanada och imorn så ska hon förhoppningsvis komma över på fika. "Do you want to go for a fika with me". Klart man vill det, skoj att prata engelska igen... Kvällen slutade ganska tidigt vid 1 någon gång, trött som vanligt!!


En bild på Matilda så ni vet vem jag umgås med =)

Troligtvis blivande civilekonomer hela bunten ;)


Skolstart!

Ojojoj, det var rätt på rödbetan här. Dugga imorn vilket innebär en mindre tenta eller större prov! Tror aldrig jag har pluggat så mkt som jag gjorde igår. Då pluggade jag från halv 9 på morronen till halv 11 på kvällen, men välbehövda pauser samt för mat och föreläsningar. Ajajaj. Blev Plugg i typ 6 timmar, föreläsningar i 3-4, då fattar ni. Vissa skulle tom ut, men josse tackade nej. Riktigt förvånad över mig själv faktiskt! Jag tror jag har förändrast och tar detta på allvar. För att inför första "provet" vill jag iallafall ha pluggat ordentlige och om jag inte klarar det då har jag iaf försökt, men går jag ut å festar å inte klarar det så kommer jag juh ångra mig sjukt mkt.

Nu sitter jag nyduschad i en nystädad lägenhet med böckerna framför mig, men mitt huvve kan inte ta något mera. Vid ett-tiden så kommer min kusin Erika och hennes kille Mattias. Ska bli skoj med besök hemifrån. På lördag kommer Mamma och Pappa efter mycket om och men. Men man lär sig så länge man lever och ALLA kan bli bättre på att kommunicera ;) Alla andra är också hjärligt välkomna att hälsa på! Besök uppskattas!!!

Vid 3-tiden så ska jag möta upp Matilda vid bibblan för pluggande. Ajaj mitt stackars huvud. Men imorn klockan 3 så får det juh vila iallafall över helgen. Så mkt som jag pluggat denna veckan har jag inte gjort de senaste 2 åren, Hahahha =). Kan man juh förstå iförsig..

Haha, måste berätta om IGÅR. Skulle diska efter mig och tänkte jamen det är bäst att diska kniven först så jag inte skär mig. Vad tror ni dumhuvvet gjorde då? Jo, just det. Rätt tänk, jag skar mig på mitt lillfinger å det ville inte sluta blöda. Så disken fick vänta tills imorse då fingret inte värkte LIKA mycket, men onte gjorde det!!!

Osv...

Ojdå, nu var det över en vecka sedan jag skrev här. Men som sagt, tiden går snabbt när man har roligt och mycket att göra!

Vi börjar först med nollningsveckan ---> Obeskrivligt sjukt skoj som in i bänken!!!
Hade lekdag, sportdag, skattjakt, volleybollstunering med party varje kväll samt även vissa dagar. Var inte hemma mkt denna veckan. Var sjuukt trött på slutet och det var svårt att komma igång igen, men det var så väääärt det!! Hade overallsittning med matkrig, party inne i växjö stad oich vi gick hem tog väl 2 timmar i vår takt. Efterfester, finsittning osv... Men min mage var tillslut jätteuppsvullen efter all öl, cider och de lilla viner samt den ena drinken jag drack. Nu så blir det inte öl å cider på ett tag..
"DET SOM HÄNDER PÅ ÖN, STANNAR PÅ ÖN!"


Jag och Sandra leker av oss!

Some of Robinson


Sandra & Jag

Jag, Sandra, Matilda och Sandra


Jag & Jonas, Tobbe & Sandra & Johanna, Sandra & Tobbe

Jag, Johanna och Sandra


RSS 2.0