Glad <3 dag!


ByeBye Steyr

Igår så åkte jag som sagt hem från Styer och det gjorde jag med blandade känslor! Kommer sakna mina roomies och alla andra så otroligt mycket. Men jag hoppas verkligen att Thaer och Jesse kommer och hälsar på mig nu till våren! Men en sak är säker: Jag har haft en riktigt rolig termin som jag sent kommer att glömma!


Feuerkogel

I lördags morse så bar det av mot Feuerkogel, ett litet skidområde där vi skulle spendera helgen. Vi bodde på ett Guesthouse uppe i skidbacken, det var kallt, vi åt österrikisk mat, det snöade ytterst lite, det dracks öl, det åts gulaschsoppa, vi tog en jägershot, vi frös, vi köttade skidåkning, vi drack varm choklad med rom, vi trillade, vi skrattade, vi fick reda på varför ulrika kallas ulle, vi njöt utav livet, vi försökte sjunga med på österrikiska sånger men snälla som dem var så sattes även abba på, vi förfrös tårna, vi svettades och vi hade helt enkelt en riktigt rolig helg!!



Imorn så bär det av...

Mot skibacken såklart! Jag har typ längtat hela hösten och nu när vi äntligen ska åka iväg på en skidweekend så ska det bli kallare än -15 grader och vindigt och så ska det såklart snöa! Jag hoppas att vädergudarna ändrar sig och låter solen titta fram istället och låter vinden stanna hemma. Man kan alltid hoppas!! Annars så har det varit riktigt skönt att vara i styer nu när alla tentor är gjorde. Igårkväll så bjöd jag killarna på hamburgare och Thaer friterade pommes till. Jesse stod som vanligt för vinet! Idag så ska Thaer och hans kompis Alex bjuda mig på mat, ikväll så är det jag som står för vinet! Idag så har jag hängt med ulle, gett varandra massage som vanligt samt bakat en kladdkaka! Det gör vi nog varje vecka, ingen diet här inte!

Imorn halv 6 så är det dags att stiga upp för en helg i alperna. Vi är nästan 20 pers som ska iväg! Håll tummarna för att vädret blir bra!


Skolan är klaaaaar!

Har gjort min sista tenta i Steyr, någonsin! Känner det ända ner till tårna att jag kommer fixa alla, hoppas känslan är rätt med ;) Har varit vin-drickande både i tisdags och igår. I tisdags så var vi ett gäng som hade en Music-quiz, väldigt skojigt! Igår så var vi bara hemma hos mig och delade en flaska. Herreguud, kommer jag fortsätta i den här takten så kommer jag snart gå under. Men igår så sov jag 5 timmar, mitt på dagen!! Haha, var så trött att jag somnade under tiden jag pluggade.. Nu så blir det lunch med tjejerna för att fira att skolan är över!




RSS 2.0