äntligen färdig!

Nu sa ar jag antligen fardig med allt jag skulle gora innan familjen kommer hem imorn. Eller jo jag maste handla mat med men det ska jag gora nar jag ska mota sofia wid fulham broadway. Jag tror jag dor, mitt wanliga w har slutat att fungera, sa nu far det bli dessa w:na tills jag lagat det. Aaaah! Sa irreterande, men tur att det inte war a eller ngn annan bokstaw. Ikwall sa ar det party, halloweeeen nalkas jueh! Wi ska forst hem till Lena, sedan till pitchers och sen sa far wi ser wart det bar aw. Jag ska tom kla ut mig, fastan jag hatar det! Pics kommer imorn!

I onsdes sa tranade jag pa gymmet med Nicco sedan hem och fixa lite. Pa kwallen sa bar det aw till Elk for en drink. Jattemysigt! Ganska okej med folk for att wara en torsdag. Hemma hade det wal inte ens warit 2 pers dar. Igar sa tranade jag som wanligt, gick pa pilates, men det ska jag aldrig gora om for det war hur trakigt som helst. Efterat sa wisste jag ej om jag tranat eller inte... Sa da blew det att jag korde mitt pass pa maskinerna. Sedan pa kwallen traffade jag en kompis wid Turnam green. Dit maste jag ga igen. Hittade en riktigtmysig pub och sa. Idag sa skulle jag ha tranat men jag sooow istallet, sedan sa war jag twungen att damsuga och stada hela huset. Sa nu sa ar jag antligen fardig. Men egentligen far jag skylla mig sjalw att jag inte gjort allt tidigare for jag har juh haft tid. Men fick juh en ny sasong aw Desperate Houswife aw Syster sa har juh kollat lite for mkt pa den! Men det ska det bli andring pa framower.

Nu sa wantar jag pa att Nicco eller Sofia ska ringa sa att jag kan mota dem och fa min drakt! Hoppas den ar snygg och att den passar, for annars wet jag inte wad jag ska ta mig till.. Hade faktiskt hunnit att duscha men det far jag gora nar dem ar har istallet! Ha en trewlig kwall allihopa!!

Jag och min älskling!


Sjalv igen!

Igar nar min Familj hade tagit bussen till flygplatsen sa gick jag till gymmet och gymmade lite. Sedan var jag hemma hela dagen och klippte graset och strokd det sista utav kladerna. Tur sa hade mamma och mormor hjalpt mig med att stryka nagra trojor. Tack sa mycket, det hjalpte mig verkligen! Vid 8 sa kom Emelia och vi snackade och sedan vrakte jag ur mig att jag har One three hill sasong 3 och da blev hon helt GALEN!! Jag menar det verkligen ;) Sa vi sag ett avsnitt och sedan fick hon den skivan for jag vet att hon kommer att se klart det fore jag ens haft ork att borja. Har sa mycket att gora nu kanns det som. Hon sov har med, sa har bara sovit ensam 1 natt hittills sa det har gatt bra! Idag sa forsov jag juh mig saklart sa jag sprang till gymmet och fick min uppvarmning pa sa satt istallet. Sedan korde jag och Nicco hennes program som on fatt av Fran(personliga tranaren)! Det har borjat vara mer folk pa gymmet nu under dem tiderna som jag ar dar sa nu far jag allt komma i form om det ska handa nagot! Haha!!

Idag sa har jag stadat lekstugan och handlat och bara degat framfor datorn.Det var langesen jag gjorde det. Har aven sett lite nya deperate housewifes avsnitt! Alltid lika skoj! Nu sa ska jag in i duschen och sedan kaka sa jag ar fardig nar Nicco kommer vid 8 for att da bar det av till Elk!

Kvar att gora tills dem kommer hem pa lordag:
  • Fixa Gustavs garderob
  • Hamta grejer pa ett cafe
  • Stada hela huset
  • Handla mat
Kan tyckas lite, men i min takt sa lar det juh ta ar! Ska fixa Gustavs garderob och hamta grejerna imorn. Pa fredag ska jag handla och stada hela huset. For annars ar kanske risken att jag smutsar ner och da far jag juh gora om det och det orkar jag Ej!! Pa fredag ar det aven party party som star pa schemat! Jag langtar!!!

Ska forsoka fa tag pa biljetter imorn till grabbsen. Fa allt hoppas pa att det finns biljetter kvar och att jag kommer fram i tid, for isf sa ska jag se Manchester United den 13:e December med Pappa, Johan, Jonas och Ante!! *Hoppas*

Mamma, Mormor och Syster i London!

I fredes sa kom min mamma,mormor och min syster hit till London! Jag motte upp dem vid klockan 4 vid Fulham Broadway, vilket ar drygt 7 och en halv minuts promenad fran mig, (beroende pa vilken takt man gar i). Haha!! Jag lagade chili corn carne till oss och sedan sa bar det ivag pa musikal. Vi sag The Lion King, hur bra som helst! Den kan jag verkligen rekommendera! Dem stannade tills igar, tisdag, och under dessa dagarna har vi hunnit med hur mycket som helst. Vi har varit i Notting Hill, pa porobello market, i hyde park, harrods, Buckingham Palace, Trafalgar square, Big ben, London towee,Covent Garden, Oxford street, Piccadilly, camden, Madame Vaxmuseumet mm. Antligen har jag fatt traffa min alskling Beckham! Oh my god! Tank om han hade varit min! Men jag ska nog se till att hitta nagon battre ;) Med andra ord har vi varit typ overallt i hela london! Har varit supermysigt! I sondes sa gick mamma och jag till en bar dar dem spelade Livemusik och pa vagen hem sager jag till mamma:
 - Det finns ravar har i London, sager min vardmamma. Men det tror inte jag pa...
Da vraker mamma hur sig:
- Det star en dar!!!
Och da sag jag raven mitt pa gatan och blev livradd. Tank om jag hade sett den nar jag hade varit ute sjalv och skulle hem nagon gang.Oh my god sager jag bara!

Hade en helt underbar tid har med er och det var roligt att fa lite sallskap. Nasta gang ni kommer ska jag visa er pubbbben ;)

 "Det var roligt nar ni kom, men det var annu roligare nar ni gick"

Fargat haret!

I onsdes nar evve akte hem sa gick jag och tranade body pump pa gymmet. Kanner faktiskt att jag blivit starkare vilket ar valdigt positivt. Sa om de tar nagot som hander sa kan jag alltid ge dem en smocka;) Sedan strok jag hela dagen, har nog strykt hur mycket som helst. Men en sak ar saker och de tar att jag aldrig strykt sa mycket klader tidigare under hela mitt liv. Det sager juh antingen hur mycket klader jag strok nu, eller hur lite jag har strykt tidigare… Under kvallen sa kom Emelia hit en stund och vi pratade hur mcyket som helst. Det var juh verkligen ett tag sen vi sags sist. Men det kommer vi att ta igen! Under torsdagen sa tranade jag igen och sedan strok jag val! Just det stadade alla skapen i koket med sa nu ar det gjort! Jag klippte mig och fargade haret morkare! Kan ni tanka er det? Josefin satter sig hos frisoren och sager att hon vill ha morkare har? Nope, jag kan inte tanka mig det men nu sa ar det gjort iallafall! Det blev mer naturligt och morkare da, men jag ar fortfarande blond. For er kanske det inte ar sa stor skillnad, men det ar det for mig! Pa kvallen sa kom Nicco, Sofia och Lena till mig. Sedan sa bar det av till Slug. |Det ar helt klart battre dar pa torsdagarna men det slog ej forra lordagen! Sag aven nagra killar fran gymmet.  Varst ar val ausralienaren med de tajta cykelbyxorna och rakade ben. Chansar helt klart pa att han ar bog! Nar jag vaknade pa morgonen och gar upp till toan och ska tvatta ansiktet sa skriker jag till! Vad tror ni hade hant? Jo jag sag mig med morkare har, fick en chock! Men nu sa har jag vant mig vid det och jag trivs. Fredagen spenderade jag hemma med att stada och laga mat infor mammas, mormors och min systers vistelse har i London!!

Evves vistelse!

Nu sa ska jag uppdatera det som har hant de senaste 2 veckorna. Som jag redan har skrivit sa har internet varit sonder och har darfor inte kunnat skriva i bloggen men nu sa ar det fixat och ni ska fa veta vad som hant!

Evve kom forra fredagen och det var hur kul som helst att traffa henne igen! Dock sa stannade hon bara till onsdagen,alltsa var det for lite tid! Under dessa dagarna hann vi med valdigt mycket.  Lordagkvallen sa var vi pa slug med Nicco och Sofia, det var helt klart den basta kvallen har i London under dessa 2 manaderna som jag varit har! Sa sjukt  skoj!!
Evves blogg: "Var en heltsjuk vistelse, även fast josse envisades med att jag skulle bli lite kulturell och visa mig allt, så nu i efter hand är jag väl ändå lite tacksam. Kan inte fatta att jag erkänner de, och inte här heller. På lördagen blev Notting hill och vi gick runt där och kollade, fast mest pratade vi. Vi hade så mycket att ta igen på dessa veckorna, så mycket som har hänt oss båda. Fast de var jätte mysigt i notting hill med alla husen i olika färger, särskilt dörrarna var verkligen färgglada. På kvällen blev de förfest hemma hos Josse med mat och trevligt sällskap! Sofia&Nicolina kom och åt tacos och förfestade, väldigt trevliga tjejer! Sen blev de vidare till en bar som hette slug, om jag inte minns helt fel. Tydligen tjejernas favoritbar, något jag faktiskt kan förstå. De blev mycket dans, antar att folk tyckte vi var lite småkonstiga eftersom de bara var vi som var sjövilda! Sen var de hem till josse och laga nattamat. De andra dagarna var de lite med slappt, vi åkte till oxford street, gick i hyde park sen något mer jätte mysigt ställe där de fans sjukt bra affärer, jag tror inte ens josse vet var de heter, en slump att vi kom dit. Men de var tur, för jag hittade äntligen mina älskade skor! =) Kändes precis som hemma när vi satt där i hennes rum och pratade, om allt som hänt henne där. vilka snyggingar hon träffat;) dock finns de inga snygga engelskakillar, bara så ni vet!


For er som undrar sa heter den mysiga gatan Carnaby street. Dar finns det underbara affarer och dem har valdigt snygga Jeans. Sa nar nasta lon kommer da sa blir det till att shoppa Jeans dar! Handlade en del nu nar evve har varit har, men masta lara mig att halla i mina pengar lite. Kan juh inte shoppa upp allt! Men vafasen, man ska val leva i nuet eller? Nar evve akte sa blev jag ensam igen i det har stora huset, riktigt laskigt men det har faktiskt gatt bra anda trotts allt! Har juh haft min Brunis;)






Evve ar pa vag!

Nu sa var det valdigt langesen som jag skrev. Det kan bade bero pa att jag haft saker att gora + att internet har kranglar. Det har aldrig varit sahar innan men saklart nar familjen aker till florida sa blir det sa. Nu har jag uppdaterat bloggen pa min dator och ska lagga in det nar internet blir batter. Later so mom det har en sjukdom och det har det nog! I torsdes sa var jag Nicco och en som heter kajsa pa Slug. Sa sjukt skoj det var assa! Man kan inte beskriva pubben med nagot dar hemma for det finns inget som liknar det hemma. Det kanske inte ar den frachaste pubben jag varit pa, men sa himla roligt! Fast nu nar vi har varit dar nagra ganger sa kanns det faktiskt som om de spelar samma musik hela tiden. Dem kanske har en skiva som dem alltid later ga! Haha! Njaa, kanske inte riktigt men nastan iallafall!! I fredes sa gick jag och tranade, hade tankt att kora pa gymmet som vanligt men nar jag kom dit sa skulle det strax borja ett spinningpass sa detkorde jag pa istallet! Sa bade spinning och pa gymmet efterat! Ojoj, vad sager ni om det va?!?! Hade min sverigetroja pa mig, ska nog borja ha den pa gymmet oftare I och med att folk kom och snackade! Alltid lika skoj att fa prata lite engelska. Mitt favoritord ar Really, men da ska man saga det med engelsk accent! I loooove it! Sedan passade jag Gustav och vi gick lite till parken och jag stadade aven mitt rum I och med att evve skulle komma! Sa jag satt pa mitt rum och holl pa samtidigt som jag drack ett glas champagne som jag fick av Stefan (pappan I familjen). Vid halv 9 sa traffade jag Emelia och en tjej som heter Lena och vi gick till en pubb “the elk”. De tar lite alder manniskor dar, men vilken bra musik dem spelade! Hit maste jag ga och dansa sen.. Vid halv 11 ringer Evve mig och sager at thon har landat.. Men det kommer mer om henne I nasta inlagg!!

Tänkvärt!!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan – kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ” Det är hon... ”


Onsdag!

Idag sa var jag uppe med tuppen! Skulle borja jobba vid halv 8-8. Sa vaknade vid halv 8 och gick ner. Nina skulle ivag med Elin sa jag skulle passa Gustav. I vanliga fall brukar jag juh ga till gymmet sa har mitt pa dagen, men idag ar det skont att jag jobbar sa att jag slipper det. Har fortfarande en san fruktansvard traningsvark. Mina lar och min rumpa tar kal pa mig! Varje gang jag gar i trapporna sa lider jag, sa jag lider i stort satt hela tiden i och med att man alltid gar i trapporna. Gustav ar fortfarande sjuk sa vi har bara vatt hemma hela formiddagen! Jag la honom precis, han brukar i vanliga fall inte lagga sig vid 12, men han var sa himla trott. Inte sa konstigt egentligen! Nu sa hade jag tankt att vila jag med, man far juh passa pa!! En sak ar dock sakert, det kommer droja ett bra tag tills jag ska skaffa egna barn. Har inte tankt pa hur mycket jobb det ar och hur mycket tid det tar. Nu sa jobbar jag juh bara vissa timmar sa man ar juh ledig efterat, men med egna barn sa "jobbar" du juh alltid. Men saklart du far juh mycket tillbaka genom barn med! Men som sagt den fasen far allt vanta for det finns sa mycket annat jag vill uppleva innan dess!

Pa lordag sa aker familjen Magnusson som jag jobbar hos till Florida och de stannar dar i 2 veckor. Sa under dessa 2 veckorna kommer jag att fa besok hemifran. Evve kommer fredagen den 17:onde och stannar till Onsdagen den 22:a. Sedan 2 dagar senare fredagen den 24:e sa kommer mamma, mormor och syster. Dem stannar tills tisdagen den 28:e. Sen den lordagen sa kommer familjen hem igen. Sa jag har andra uppgifter som jag ska gora under dessa 2 veckorna som till exempel att stada lekstugan, klippa graset, gora iordning skapen i koket mm. Ska bli skont att fa vara "ledig" lite fastan jag "jobbar". Skont att Evve och halva familjen kan komma! Pappa och Johan, se till att boka en fotbollsmatch nu och ror pa pakarna, jag vill juh traffa er med! Nu ar det nastan 2 manader tills jag sitter pa flyget hem igen, jag langtar! =)

Traningsvark.com

Jag har en san traningsvark, har inte haft det sahar pa over 1 ar. Fatta vad det varker.. Kan knappt stalla mig och satta mig ner. Och ga i trapporna ska vi inte ens tala om! Det kom igar nar jag korde ett pass pa gymmet med Fran! Nicco har sagt att han ar hard, men sa hard kunde jag aldrig tanka mig! Usch! Idag har jag stadat rummet, det behovs nu nar man ska fa finbesok! Sedan gick jag till gymmet idag igen, tro det eller ej! Men hade inte gatt om inte jag och Nicco redan hade bestammt. Holl till och med pa att avboka men jag bet ihop och gick dit. Sa korde kondition i 30 minuter och det rackte gott och val! Sedan har jag hamtat tjejerna i skolan och lekt har hemma. Vi hade "dress up" sa dem kladde ut sig.
Tro det eller ej, men jag gjorde maten idag.Kott med nagon slags tomatsas och spagetti. Det blev faktiskt gott! Det ni ;) Nu pa kvallen sa kom Nicco hit en stund men bada holl pa att somna framfor tv:n sa nu sitter jag har och uppdaterar. Ska lagga mig nu nar jag har pratat klart med Evve pa msn! Snart sa kommer hon. Hon landar pa fredag halv 11 pa kvallen! Haller pa att fixa party pa lordagen med, men nu far det vara nog for idag! Natti Natti!!

Turist i London



Idag sa har jag vatt ute hela dagen. Tog bussen till Emelia, men det var ett stort misstag for att det hade gatt fortare att ga. Idag sa har det varit stralande sol och Nina sa att det var 23 grader varmt ute. Det tror jag verkligen kan stamma, for att det var latt den varmaste dagen hittills och det ar Oktober.Hur konstigt ar inte det? Jag och Emelia har turistat i London idag sa vi har gatt och gatt hela dagen. Vi gick till Buckingham Palace, St James park, Trafalgar square, convent garden, Leicester scuare, Convent garden mm. Det var hur mysigt som helst! Roligast var nog nar Emelia lekte Papparazzi, tog foto pa par som lag och grovhanglade i parken. Eller onskade hon att det var hon som lag dar?! Nja, man vet juh aldrig men man kan juh alltid onska ;) Vi signade aven upp for att fa ga 2 for 1 pa bio och da fick vi en goddie-bag med ett linne och en nagelfil (alltid bra att ha)!! Vad har vi mer gjort? Jo,vi gick pa National Gallery, en konstmuseum. Kan juh bara saga att det inte riktigt var var stil sa dar inne sa skulle vi ta foto pa hur uttrakade vi var, men da fick vi skall. Vi forsokte verkligen leta efter nagra snygga manniskor pa malningarna, men hur mycket vi an forsokte sa lyckades vi faktiskt inte. Sa det ar val tur att man inte levde for nagra arhundraden..


En dag pa landet!

Igar sa foljde jag med familjen till Stefans foraldrar som bor i Windsor. Foraldrarna skulle ata middag, och sicken restaurang det var med. Lag precis vi vattnet och hade verkligen allt man kan tanka sig, men det kan inte ha har varit billigt! Men vill man fa mig pa fall, sa ska man nog bjuda ut mig pa nagot liknande ;) Men iallafall sa bor hans mamma och pappa dar ute, men ar pa vag att flytta till florida nu. Sa jag och barnen var dar och halsade pa, men det var bara jag och barnen som umgicks. Vi at pannkakor, men dem var dock inte som mammas. Sen gick vi till lekparken och for att komma dit skulle man passera en kyrkogard. Vi matade aven ankorna, kollade i the "river" och annat skojigt! Skont att komma fran stadslivet lite. Allt var verkligen sa som man trodde att England skulle vara. (Sa nu planerar jag och Emelia att aka ut till landet over en dag). Det var en supermysig dag jag hade, och solen sken och faglarna kvittrade. Nar barnen lekte sa satt jag mest och tog kort sa har kommer nagra av dem...






Rollerdisco!

I fredes sa var jag och Emelia pa ett rollerdisco! Skoj som satan var det allt. Men det hela borjade med att jag var stressad och valdans seg. Men det ar inte sa latt att sminka sig samtidigt som jag skulle passa gustav! Men satte han framfor datorn och youtube, men internet var sa segt sa latarna tog valdigt lang tid att ladda upp.. Men iaf sa va jag juh sen till Emelia och pa vagen till bussen kommer jag pa att jag glomt planboken sa det var bara att springa hem igen och hama den. Val hos Emelia sa tog vi lite foto och sedan sa drog vi en shot sa gick vi. Men inte var det sa latt att hitta till rollerdiscot inte.. Vi gick och vi gick, men efter mycket om och men sa fick vi ta bussen istallet. Men tank da pa att vi redan hade gatt i ca 45 minuter. I och med att vi hade glomt att kopa forkop sa va vi juh tvugna att vara dar i tid. Men vi kom till och med innan de hade oppnat sa da kopte vi lite vin medans vi vantade..  Val i kon sa va man tvungen att spotta ut bade tugummit + att dem tog hela min nya pase med.

Val inne pa discot sa fick man pa rullskridskorna och sedan var det ak och dans som gallde hela kvallen! Jag ar faktiskt riktigt stolt, trillade bara 2 ganger. En gang va en rejal vurpa vilket var mitt egna fel, men andra gangen var det en som la felleben! Mike och Tim va juh hur sena som helst, sa vi traffade inte dem sa himla lange.. Men det var skoj iallafall! Tro det eller ej sa tog jag tillbaka mina tugummin nar vi gick hem och vi gick faktiskt hem och det var hur skont som helst!






Antligen Fredag!

Igar sa blev det ingen traning for min del, utan det blev istallet en tur in till oxford street for att bade lamna tillbaka en jacka och kopa nytt! Jag har blivit ett riktigt shoppingmonster ;) Haha! Idag sa har jag tranat pa gymmet, korde hela mitt pass som jag har. Ar helt slut nu, sa ska vila lita innan jag och Gustav ska ga till parken vid 3!

Humm, stammer det?

Josefin, Halmstad, fyller 20 år den 9 september. Hon gick samhäll/idrottsprogrammet på Sannarpsgymnasiet och på fritiden umgås hon med vänner, tränar och gillar att resa. Josefin har under sex månader besökt Australien, Nya Zeeland och Malaysia. I denna månad åker hon till London för att arbeta som au pair.

Enligt pappa sa borde det egentligen statt nagon liknande det har:

Pa fritiden sa tycker Josefin om att festa med Anna, det gor dem minst 2 dagar i veckan! Hon tycker aven om killar och borjar bli trott pa singellivet, darfor ar hon nu intresserad av en dejt! Nagon som vagar sig pa en blinddejt med henne? Ring isf...

Kara bloggen!

Nu sa har jag haft 2 "gastbloggare" har vilket har varit intressant att se vad dem har pa hjartat! Jag kan juh beratta for min kara Lillasyster att du ej kommer att fa mitt rum, vare sig dina kompisar eller mina kompisar tycker! Jag kan stracka mig till att du kan fa "lana" det tills jag kommer hem igen. Men nar jag  ar hemma sa ar det bannemej mitt rum!!

Eftermiddan har jag tillbringat med Gustav och Hanna i parken. Men jag tror helt arligt att jag skulle do efter allt gungande och rutschkanande. Men det varsta utav allt ar dem har forbannade trapporna i huset. Om ni inte visste det inna sa ardet 40 trappsteg upp till mig och jag springer har upp och ner hela tiden. Men nu ska jag snart ner i kallaren och hamta tvatten och det ar annu langre. Men sen racker det for idag hoppas jag! Jag skulle juh vara barnvakt pa kvallen sa fickan pa starbucks med emelia for att prata om mina problem blev tyvar installd!

Nu sa skrek Gustav sa nu ligger han i min sang och sover istallet. Han var val vaken i ca 20minuter, sa jag sa att han kundeligga har uppe och da ville han det! Da har jag lattare koll pa honom+att jag slipper springa upp och ner i trapporna!! Hahaha =) Nee, nu maste jag bara ner honom senare!

Sitter och snackar med Anna pa Msn, det var langesen vi pratade. Vi har sa mkt att prata om, men idag ar det mest anna som skriver och jag som lyssnar. Men iforsig det ar forstaeligt! Nasta gang ar det min tur kan jag lova!! Nej, nu sa ska jag pallra mig ner de 52 trappstegen som ar ner till tvatten, sen ga upp hamta gustav och lagga honom och antligen satta mig framfor ett avsnitt av desperate houswife! Det tycker jag att jag fortjanar! Sov sa gott allihopa =)

smyg inlägg ;)

HEEJ! alla som inte vet det så är jag josefins syster felicia ( min blogg ) haha. eftersom min kära syster inte ger respons till mig får jag väl göra det själv! jag håller iaf på att göra om josses design, header osv så det är kanske därför vid vissat tillfällen kommer se lite krassligt ut! nu har jag en liten fråga till er också, eftersom josse nu är borta ganska länge, tkr ni inte att ajg ska få bo mig in i hennes rum , tillochmed flytta in? nu när jag är så snäll och fixar hennes design och allt! det tkr iaf mina kompisar men vad tkr ni??


och så en liten finelilin egobild på mig också. just det, eftersom min syster tog mitt minneskort och hittar inte det andra, plus att hittar inte usb sladden till mobilen har jag inga nya bilder!
det är inte lätt när det är svårt!

I am still alive!

Jag lever fortfarande!! Kom lite forsent till gymmet sa det blev ingen budy pump for min del, men det var nog lika bra.. Jag har juh mitt schema att folja sa det var bara att satta sig pa cykeln i 45 minuter. Jag trodde att jag skulle do helt arligt. Han har juh sagt at mig vilket programm och sa jag ska kora efter sa det gjorde jag. Men sen nar jag hade borjat sa kunde jag juh inte ge upp. Sa dar satt jag och svettades! Ar faktiskt riktigt stolt over mig sjalv. Men det tar nog nagra ganger innan jag kan kora det sa som jag vill. Men jag gjorde det iaf!! Nu sa har jag kommit hem och ska snart ta bussen och hamta tjejerna! Hanna ska ta med en kompis hem sa jag kommer val att vara helt slut nar den har dagen ar over. Men tur det for da kan jag ga och lagga mig i tid! Men ikvall sa blir det troligtvis en fika med Emelia!!

Det ar varmt har idag som jag skrev innan, sa jag har kjol pa mig:)

Gooood Morning everybody!

Idag sa sov jag riktigt lange, kan iforsig bero pa att jag har en sadan traningsvark! Det var langesen jag hade sa har ont i hela kroppen. Om ni undrara varfor sa ar det for att jag har borjat pa gym har i fulham nu. Det ar Nicco som smatjatat lite om just detta gymmet, men jag sjalv har velat borja for att komma i form. Sa i mandes sa tog jag mitt fornuft till fanga och gick dit. Betalningen va juh en annan sak, sa nu e jag pank for ett tag. Men det ar det vart! Jag behover inte shoppa eller fika mera nu denna veckan! Igar sa hade jag mote med min personliga tranare. Han fragade hur jag tranat innan, om skadar och mal osv.. Sa vi la iaf upp ett schema at mig. Dum som jag var sa jag att jag skulle trana 4 ggr i veckan! Sa egentligen orkar jag inte ga dit idag pga traningsvarken, men skam den som ger sig. Hade iforsig tankt att ga pa budy pumpen men det tror jag att jag skippar. Det var liksom jobbigt att ata frukost i morse for att du maste rora armen, och skriva har ska vi inte ens tala om. Men inte kan jag svika er, speciellt evve som hela tiden ar pa mig!!

I mandes sa va jag pa playdate med Emelia och Elsa, da gick jag sakert konstant i 3 timmar. + att jag hade gustav i vagnen. Kvallen spenderade jag hemma i och med att jag var helt slut efter traningen med mig sjalv. Tro det eller ej sa kollade jag inte pa tv. Lyssnade istallet pa musik och holl pa med mitt fotoalbum. Antligen sa borjar det lika nagot, men det lar ta sin lilla tid! Igar sa va jag och Gustav pa playdate med Moa och Alexander i parken. Alltid mycket roligare om du traffar nagon annan sa ni kan sitta och smasnacka! Sedan va jag som sagt pa gymmet och trottade ut mig. Eftermiddan sa malade vi medmalarfarg och sjong till High school musical. Tur for mig att jag tycker om dem filmerna sen innan, annars hade jag nog vatt helt dod vid det har laget!! Igarkvall sa hade jag bjudit in Emelia pa en filmkvall, men det ar juh sa mycket roligare att sitta vid datorn och kaka chocklad som hon hade med sig och helt enkelt bara snacka skit!

Nu sa skiner solen ute och det hade vatt perfekt for en fika i parken nu, men icke sa nicke. Nu sa maste jag stada rummet och sedan bege mig till gymmet.. Ha en fin dag allihopa!


Emelia bloggar

Just nu sitter Josse bredvid och filar naglarna. Hon har pa sig riktigt sexiga klader, svarta leggings och en gul troja med randiga svartvita rejala strumpor. Anledningen till rejala strumporna: som sagt sa har dom ju ingen varme i huset sa josse far ju ga o ut o klyva trad varje dag som hon gor en brasa med. Snart blir hon riktigt fit kan jag tro :) Jag hade med mig choklad med notter i som hon belatet smaskade i sig. Det kravs ju som sagt mycket energi med vedklyvningen, sa jag brukar ta med mig mat och godis hemifran som hon kan satta tanderna i. Men hon far inte nog av vedklyvningen nu har hon borjat pa gym ocksa! Det syns redan att hon gatt ner 20 kg efter endast tva pass! Nya superdieten kombinerad med 2 pass gav ett fantastiskt resultat! Om ni ar nyfikna pa detta kan ni vinna en timmes kurs med Josse. Dock far flyg bekostas sjalv. Ryan Air har ibland billiga flygturer dock med lagre standard + paus bland molnen inraknat.

Nu filar hon tanaglarna ocksa, sa nu ar hon riktigt i farten. Hon har problem pa killfronten, hon har sa manga suktandes efter sig att hon inte hinner traffa alla. Sa kom jag med den ultimata iden att hon skall anstalla en assistent. Vem ar da inte battre an mig? Sa vi skall ha mote pa Starbucks imorgon och ga igenom allt. Jag skall da kopa oss varsin kalender och walkie talkie sa vi alltid kan ha kontakt och planera in allt i vara fullspackade liv. Nu har hon ett bekymmer till: ska hon ha runda eller fyrkantiga naglar? Hon vill ocksa meddela till mor Kristina att hon ligger back 20 pund. Ga in pa forex och kolla vad pundet star i! Folj bara lanken www.forex.se Hon skall darfor ha insamling med sin assistent pa bakgatan har dar hon brukar tillbringa sina kvallar efter en hard dag med vedklyvning. Dock behovs en ny vass yxa - allt pengastod hon kan fa ar till god hjalp! Back to vedklyvning! Har borjar bli kallt ropar familjen...

God morgon!

Nu sa ar jag vaken, uppe med tuppen!! Ska passa Gustav hela dagen. Ska ringa Emelia snart och se om vi ska ha playdate som vi har sagt! Hade velat ga till Battersea park for dar ar det ett zoo! Men vi far val se vad som hander. Nu ska vi iallafall ga och kaka frukost och sedan borsta tanderna! Uppdatering kommer senare!

Gustav ville med skriva lite:

ghhikbgk,,.bsbhdertzsLHK

Pitchers!

Nu sa har jag kommit hem efter en utkvall pa piano and pitchers.. Jag stack till Nicco vid 8 och forfestade lite jag och hon. Sen gick vi till baren. Stallet stanger redan vid 11, sa jag stack lite innan till och med!  Men skoj var det anda, men det slar juh ej forra helgen!  Helgen som kommer blir det forhoppningsvis ett roller disco med Mike och Tim & co!!
Jag har vatt med Nicco hela dagen, kanns som det anda vi gjort ar att sitta pa bussen, kaka och fika! Men vi gick mkt iforsig, men det osregnade hela tiden. Sen sa har jag borjat pa mitt fotoalbum om australien. Har bara tatt ut 150 bilder, men har val over 1000 bilder som ska in dar sa det tar val sin lilla tid!

Jag langtar tills den 17:onde, for da sa kommer Evve!! Yeeees =)


4 veckor!

Nu sa har jag varit i London i 4 hela veckan, nastan en hel manad! Tiden har gatt sa otroligt snabbt, men hur ska man tolka det? Bra eller daligt?!? Jag far mycket kritikatt jag aldrig uppdaterar bloggen, men jag har juh inte haft tid nu i helgen! I torsdes sa va jag Nina och Gustav pa ikea! Kopte en massa till barnen och aven lite till mig! I och med attjag tog sonder min kladhangare sa kopte vi en garderob till mig. Vi kopte aven overkast, ljus och ljusstakar, krokar, tvattkorg och Bilar!  Jammi! Nej nu sa var det sista gangen jag skulle vara sa onyttig pa ett tag, eller jaa nagon dag iaf! For pa fredagen sa va jag och kollade in ett gym och det ar  dar som jag forhoppningsvis ska borja imorn. Men gymmen har va jattedyra sa ska tanka lite mer pa det, annars far jag ge mig ut pa mina loparturer. Men det ska jag tanka pa over natten. Men borjar jag dar sa blir det iaf i veckan beroende pa nar jag ar ledig!

Det ar min nya garderob och overkast. (Ni kan se mina bilder i bakgrunden). De andra bilderna ar sen nar jag och Hanna va pa playdate i onsdes. Den pa mig ar det hanna som tar och hon tyckte verkligen att jag skulle visa den for mina kompisar.

Fredagen sa spenderades den hemma lite, sen sa tog jag bussen till Kensington och skulle hamta mina foton som jag hade printat ut. Jag ska gora ett album sen min resa i Australien och Nya Zeeland, men det slank juh dock med lite bilder sen i sommras! Da kan vi snacka hemlangtan! Jag va tvungen att ga till Starbucks och ta en Kaffe for att kunna hitta ett stalle och titta pa bilderna. Det blev mycket skratt och nastan nagon tar har och var! Sedan  hamtade jag Elin och Hanna i skolan och akte hem. Val hemma sa hade Nina bakat Muffins, det var de godaste hemmalagade muffinsarna jag nagonsin atit. Deras gamla au pair kom inom pa besok sa vi snackade lite.. Efter ett tag sa tog jag mitt pick och pack och gick till Emelia. Sa kvallen spenderades hemma hos Emelia. Jag hade juh planerat pa att ga ut, men alla och da menar jag verkligen alla, satt barnvakt!

Igar sa va jag och Emelia inne pa oxford street och allt som hor dartill. Ni som tycker att det ar mycket folk i halmstad under en lordag eller under sommaren/julskyltningen kan juh slanga er i vaggen! Jag forstar inte hur man ska orka med julruschen har, sa det ar val lika bra att borja tidigt! Vi var inne pa primark i sakert 2 timmar MINST! Asjobbigt! Vi provade kladerna inne pa heminredningsavdelningen. Killarna som jobbade dar bara stod och kollade typ. Har val aldrig sett 2 blonda tjejer prova klader, dock var det utanpa vara andra klader. (Annars sa vet man juh inte vad som skulle kunnat handa).  Sa jag kopte ett par skor och en massa nya underklader. Sedan nar vi fortsatte var shoppingtur pa Oxford street sa sprang jag pa en ny vinterjacka + en mossa. Vet ej annu om jag ska behalla den men jag har juh en veckas oppet kop sa det far jag ta mig en funderare om...



Under kvallen sa va jag barnvakt och Maxima, en granne har. Sa jag satt och pratade i telefon valdigt lange. Blev samtal med bade Mormor, Farmor, Mamma, Johan, Anna & Evve. Men det osregnade och blaste jattemkt sa gick upp pa overvaningen och satte mig istallet for jag blev faktiskt lite morkradd! Nar foraldrarna kom hem sa korde pappan mig de 300 meter som det var hem. Valdigt snallt tycker jag. Idag far vi se vad som hander, men en sak ar saker. Det Regnar-Usch!! Men det ar val sa vadret i london ar antar jag!

Konsigt vader..

Igar va jag och Emelia hemma hos henne och kakade popcorn och kollade film! Faktiskt forsta gangen som vi verkligen kollat pa filmen och inte bara pratat! Men det var val mest for att overtyga oss sjalva om att vi kan umgas utan att prata! Men en bit in i filmen sa satte vi igang..  Idag har jag vatt lite i Kensington med Emelia, va juh dar igar och skulle framkalla foton men dem va juh icke fardiga! Vi kom in i en stor matbutik, Gick och smakade lite har och var! Gotti =)  Sen har vadret varit riktigt skumt idag, bade varit stralande sol sa att jag har svettats och 10 minuter senare osregn for att sedan bli sol igen!

Va pa playdate idag med Hanna, hon skulle egentligen varit pa det igar men vagade inte. Det sluade dock inte sa bra i och med att det ena barnet krakte och det andra somnade och fick feber! Hoppas inte det smittade oss! For da ar det kort...

Imorn sa ska jag och Nina (mamman) och Gustav till Ikea! Ska kopa lite grejer till tjejernas nya rum, samt grejer sa vi kan renovera Gustavs! Jag tog aven sonder min kladhangare idag, sa imorn ska vi kopa en nya garderob till mig! Vilket kan behovas i och med att kladerna tar over rummet! Haha!! Imorn ska jag aven vara barnvakt pa kvallen, far hoppas att Emelia kan komma over sa vi kan titta klart pa filmen. Sen fredag maste jag hamta mina foton och pa kvallen ska jag ut med Nicco och forhoppningsvis Sofia och Emelia! Lordan och Sondan vet jag ej, men det ska regna iaf! Emelia sa nagot om Convent garden, har ingen aning om vad det ar! Men lordagkvall ska jag vara barnvakt for Maxima, sa forbered er pa samtal hem da! Gott att tjana pengar nar jag kan sitta och snacka i tele med mina nara&kara hemma i Sverige!

Nu sa maste jag kolla ett avsnitt av Desperate Houswife, har bytt box nu! Sedan blir det sangen for mig for att jag ska upp vid 7! Sa tidigt har jag inte gatt upp pa en manad. Hur ska detta ga? Men bad mamman komma uppom om jag inte vaknade! Sa maste verkligen vakna sa jag inte missar IKEA! For dar kan man kopa lakrits! Jaaaami=)

Finns Fulham?

En utav de roligaste sakerna som hant sedan jag kom hit var i mandes nar Emelia skulle komma till mig. Hon bor i Chelsea och jag i Fulham och vi bor i stort satt pa samma gata. Det tar ca 20 minuter att ga imellan oss beroende pa vilket humor man ar pa!! Iallafall sa skulle Emelia ga hit och hon har varit har innan. Vid 8 borjade jag att bli en aning orolig i och med att hon skulle vatt har vid halv for att vi skulle gora ngt direkt nar jag slutade! Jag la till och med barnen tidigare for hennes skull, men icke dok hon upp! Sen ringer min mobil och hon sager:

- Jag tror jag har gatt for langt. Men du bor val i en park men den har parken ar valdigt lang.
Jag forsoker forklara vagen men inte gick det.. Sa jag sa:
- Jamen stanna dar sa kommer jag ut och moter dig.
Efter ca 10 minuter sa ser jag henne gaende med en karta for att hitta och jag dog av skratt!
Val hemma nar vi vatt i sisadar ca 2 timmar sa ska jag kolla pa kartan sa marker jag nagot underligt.
Fulham finns inte med pa kartan! Haha!! Dar har hon statt i morkret och forsokt hitta vilken gata jag bor pa, men det typiska var juh att Fulham inte ens fanns med. Inte ens det omradet i Chelsea som hon bor pa!
Kommentaren fran henna var:

-Jag tog nyss upp den sa jag hade inte tankt att kolla, Meeen Vafan har dem kopt en karta som inte alls finns med pa??

RSS 2.0