Hakuna Matata!!

Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain't no passing craze
It means no worries for the rest of your days
It's our problem-free philosophy
Hakuna Matata!


Plugghästen Nr 1!


I fredags så sa vi som sagt hejdå till Harold och sen dess har det bara varit plugg och plugg och plugg. Nu så har jag förhoppningsvis bara 1 exam på torsdag kvar. (håll tummarna för inga omtentor;) Idag så blir det som vanligt plugg, gymmet och sen så ska vi gå på en gruppdiskussion och inkassera 10 euro för besväret. Det tar ca 1-1.5 timme. Kvällen bjuder på en musik quiz, hoppas jag vinner ;) Vinnarskallen NR 1!! Annars så tänker jag bara njuta utav Steyr in i det sista...

Gruss gott!

Denna dagen har innehållit en början på en skum blockkurs, där läraren skrattar åt sina egna skämt efter varje mening! Annars så är läraren bara en skum "douchebag"! 30 timmars föreläsning på 3 dagar, en exam på över 300 sidor på lördag samt en presentation ang Ikea! (fick reda på det idag, men det ska nog gå vägen) Ytterligare en exam är gjord idag, jag har blivit positiv på sistone, så den klarade jag;)

Kvällen har bjudit på Kinesmat med bästa gänget för att fira Harolds fölsedag samt ha en hejdå middag då han åker hem imorn! Kommer sakna steyr och allt därtill...


Despe...

Vi avslutar kvällen på bästa sätt! Med ett avsnitt Desperate Housewifes och en pizza i magen:)


Utbränd?!

Jag & min pluggkompis (Ulle) sitter och "pluggar" som vanligt.. Men jag tror att vi är utbrända och övertrötta då vi sitter och tänker på ord vi kan bygga utav dessa bokstäverna på wordfeud istället! Eller så har vi blivit konstiga på riktigt, haha!!


I am coming home!

I’m coming home,
I’m coming home,
Tell the World I’m coming home...

Så den 6:e februari landar jag på svensk mark igen =)
Men innan dess så ska jag klara 4 tentor och 2 dagars skidåkning!!


Måndagen den 23/1

Jag och Ulrika sitter i skolan nu och pluggar! Motivationen ligger inte direkt på topp så att säga, men det e la bara att bita i det sura äpplet och fortsätta!


Tacos & Mojitos!

Igår så åt vi fem tacos och drack mojitos och vin..
Kvällen slutade på utestället "Sega Fredo" och vi hade riktigt kul!

Sex and the city

Nu så har jag precis tittat på det sista avsnittet av Satc, grät till och med en liten skvätt. Killarna här hemma skrattade åt mig, men that's life! Nu så blir det att plugga lite innan jag ska bege mig ut i kylan för att gå och handla! Hungrig som ett troll är jag! Hoppas på en mysig kväll med vin och Mojitos..


Ost & Vin kväll

I onsdags så hade vi först en Pizza stund och sedan en Ost & Vin kväll hos H&J. Vi var det gamla vanliga "gänget" och det var lika trevligt och roligt som vanligt. Kommer verkligen sakna mina killar här, tjejerna har jag jueh med mig hem, som tur är. Men det är något speciellt med Jesse, Thaer och Harold! Verkligen one of a kind! Kommer allt gråta en skvätt när alla kommer åka hem snart.. Får hålla tummarna att Jesse och Thaer hälsar på mig i Sverige och att det snart blir en New York resa till Harold! Håll tummarna. Nog pratat om sorgsna saker, iallafall så slutade onsdagskvällen kl 04.00 för mig. Kanske borde tillägga att det bara var jag och Harold som gick ut. Kände typ 3 pers på hela stället men det var lika roligt för det! Igår så mådde jag väl som jag förtjänade, men efter en pluggvecka så behövdes det allt has lite kul!
Igårkväll så möttes vi upp ett annat gäng för att fira Maria (estland) födelsedag. Riktigt fin och mysig restaurang och maten var väldigt god och prisvärd. Åt en snitzel, som vanligt. Tror att jag har ätit tillräckligt mycket snitzlar för några år framöver! Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon och nu så ska jag strax möta upp Hanna för plugg på ett café, hör och häpna, det är rökfritt!! Åh det tackar vi för! Trevlig helg på er allihopa =)




Detta plugg asså..

Skola från 9-18 idag, med bla redovisning och 2 exams, hem och äta för att sedan bege sig till ulle för ytterliggare plugg i form av läxor som ingen fattade något utav! Istället för att vara duktiga och följa med Hanna till gymmet så stannade vi hemma med popcorn och ett avsnitt desperate housewifes och lite massage på det! Nu taggar jag inför ytterliggare en tenta imorn! Men mest taggad är jag inför kommande fredags skidåkning!


Snön har kommit!

Idag är första gången som det snöar i Steyr och det ligger kvar på marken! Mitt inre sug på skidor börjar bli större och större så i helgen blir det allt en skiddag! Men först så ska denna dagen avklaras, 2 exams idag! Lycka till Josse:)


Manchester United

Jag hade hoppats på att jag och min kära far kunde åka till Manchester och se på fotboll i världsklass! Eller rättare sagt; världens bästa lag!! Men att det ska vara så svårt att få tag på biljetter till normala priser! Men jag känner på mig att det kommer gå vägen:) Wiiieeee!!!


Johan 23 år!

Idag så fyller min pojkvän hela 23 år.
Ja, han är yngre än mig!
Men det är väl bra att ha ett lammkött?

Glöm ej säga Grattis till honom ;)


Tex Mex

Igårkväll så stack gänget (jag, ulle, jessica, hanna, thaer, jesse och harold) och åt på en Tex Mex restaurang. Det var riktigt längesen jag åt så god mat och revbenen som jag åt där är de godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv. Då förstår ni kanske att det var superdupergott?! Man fick sjukt mycket mat som ni kan se nedan, åt knappt upp hälften. Fick resten i en doggybag att ta med mig hem. Hur smidigt och smart är inte det? Nu är jueh lunchen idag fixad!



Drömmer mig bort...

Sitter hemma hos Ulle och "pluggar" (inte effektivt idag för fem öre). Istället så drömmer jag mig bort till varmare breddgrader såsom sol och bad eller till snöiga alperna! Men vafasiken vad allt ska vara så dyrt då! Nu när jag äntligen har både tid och pengar! Ja, fastän du har pengar så kan det ändå vara för dyrt!  Men jag ska fortsätta hålla mina ögon och öron öppna för resor! Är jueh ledig i 2 veckor mellan sista examen här i Steyr innan jag börjar i växjö igen! RESA, RESA, RESA!! =)




Plugg

Nästa vecka har jag 4 exams och 3 homeworks!
Veckan därefter 1 exam och blockkurs torsdag, fredag och lördag mellan 8-18!
Veckan därefter igen 3 exams!
Sen så har jag "semester" i två veckor innan skolan i Växjö börjar:)
Men innan min semester börjar så blir det hårt plugg, vill dock ut ikväll men tror att jag får spara mig till helgen! På lördag är det farewell party! Hur ska man hinna med allt?! Ja ni märker ju, so much to do but so little time.....


Jessicas B-day!

Det har varit en lång dag idag. Morgonpromenix, plugg, powernap, gick till badhuset för att hitta på något skojigt på jessicas fölsedag men såklart så var det stängt, måste dock tilläga att det tar ca 20 min att gå enkelväg så nog fick vi motion iallafall! Glass på donken, kollat skidresor, ätit Harolds risotto, ulle & Hannas cheescake, myst, druckit vin, gossipat med hela högen om allt och inget, spelat wordfeud och sist men inte minst sjungit för Jessica! Pirrade det i magen mån tro?!?;)


Uppe med tuppen

Idag så ställde jag klockan på 06.45 för att träffa tjejörna för en morgonpromenix vid klockan sju. Det var riktigt längesen jag gick upp såhär tidigt, men nu när det är gjort och jag sitter och pluggar så känns det riktigt bra faktiskt! Får se vad dagen har att erbjuda, jag sitter som sagt fortfarande i köket med mitt underställ på så kommer väl ta ett bra tag innan jag rör på fläsket igen! Appropå underställ, vi vill jueh som sagt åka på en skidresa när skolan är slut i januari, men såklart så är det antingen lov här eller så är allt billigt och bra uppbokat. Så jaja vi får se hur det går med den saken, men håll allt era tummar och tår (det ska jag göra)!!


David Beckham For HM!

Denna härliga bild är numera min nya bakgrundsbild på datorn...

För er som inte vet så har jag alltid gillar David Beckham...
Mmmm ögongodis!!



Hemlängtan.com

Just nu så sitter jag och skypar med hela släkten Höjman! Jag har hemlängtan på hög nivå och då har jag bara varit iväg i 2 dagar! Så nu sitter jag och pratar med farbror Roy och mammsen:) Pappa leker tydligen Dj. Nu så har jag Hemlängtan på hög nivå...


Johan 18 år:)

Idag så fyller världens bästa lillebror 18 bast! Hoppas att du får en riktigt bra födelsedag och drick inte för mycket öl nu bara;)


Syskonen Höjman


Nyår 2011

Nyår spenderades i Metropolen Klippan! Vi var väl 12 stycken och det var riktigt riktigt trevligt! För er som vet att jag är hundrädd så ska jag erkänna att selma (johans hund) är jag inte längre rädd för. Det tar lite emot att erkänna det, men jag tycker till och med att det är kul att gå ut och gå med henne. Dock så får Johan stå för bajsplockandet!! Nog pratat om hunden.. Jag har inga nyårslöften i år, för dem är väl till för att brytas eller? Och vem kan påstå att man kommer ihåg sitt löfte ett år senare? Inte jag iallafall..

Jag & Bröderna Andersson =)



Julen 2011

Julen 2011 spenderades hemma hos mormor, fabror Roy och Lena och hemma hos farmor! Grönkålen som är ett måste på mitt julbord var otroligt god och jag längtar redan tills nästa jul då jag kan äta lite mera!!
Fick massor utav fina julklappar i år och jag är nöjd med varenda en!! Men toppen på isberget var när vi körde julklappsspelet och jag fick en handsåg! Jag hoppas innerligt att den kommer till nytta snart för jag är faktiskt rätt bra på att snickra ;)
Jag och mina finfina syskon på julafton!

Back in Steyr

Efter en "semester" hemma i Sverige så är jag nu tillbaka på Österrikisk mark. Flög tillbaka hit i onsdags och sedan dess har det mest bara varit en massa häng med mina kompisar här i Steyr! Gjort ett paper om kultur krockar som vi har haft sen vi kom hit! Snart så kommer Ulle hit och vi ska äta pannkakor och plugga lite lätt på Operations Management (hoppas jag). Ikväll så blir det mat hos Ullea, jag har ej handlat ännu och tänkte göra det idag. Men idag = en röd dag = allt i österrike är stängt!! Bläää vad man kan ogilla detta land ibland! Men överlag så känns det skönt att vara tillbaka. Dock har jag träningsvärk som heter duga i hela kroppen, jaja lika bra det efter all den goda maten som jag ätit hemma! =)

Puss&Kram Josse

RSS 2.0