DREAMING

London, London, Lovely City! Vad mer kan man säga??

Tänk att ta buss 22 in till Piccadilly, eller tuben till Liverpool Street, mötas upp för en fika på Cafe Nero eller Starbucks, ta en måndagsdrink på Suburban, Dricka en mojito på elk innan man går vidare till Slug för att dricka billigt vin eller snakebites, dansa på borden till Abba, se en räv i en buske som sedan följer efter en, ta en promenad i Hyde Park, ta bussen till Putney för att hämta tjejerna från skolan, gå runt i mysiga Notting Hill och Portobello market, ligga och sola samt "plugga" i Kensington Gardens, gå på mysiga restauranger, gå med Gustav till parken för att träffa kompisarna för lite skvaller, berätta sager om Josie för barnen innan de ska lägga sig.

Ta på klänningen och pumpsen för att sedan go for clubbing all night long, träffa trevliga människor, shoppa på westfield, gå och drömma sig bort på Harrods, åka på utflykt till Brighton, "vara med om/i en svensexa", busa med barnen, låtsas tycka om deras marsvin, gå på dejter, dricka Strongbow i parken, gå på boatrace, strosa på kings road, gå längs themsen på southbank, gå på matmarknad och äta sig mätt på "prova på utbudet", leta efter bussen vid Liverpool street och gå förbi samma pub 3 gånger med samma killar som skrattar åt en och alla fattar att man är helt lost, njuta utav livet!! Listan kan göras lång, men nu så räcker det för idag...

Hunk?!?

Hopefully my future husband!

Vad snygg Zac Efron har gått och blivit då! Har juh alltid tyckt om honom i High School Musical filmerna, kanske lite barnsligt, ja jag vet. MEN vem kan motstå den här läckerbiten nu? Inte jag iallafall.. Men måste ändå få säga att han fortfarande ser lite pojkaktig ut, men om två år så. Då jäklar ;)

LONDON!!!

Ojdå, hade visst glömt att posta detta inlägget som jag skrev under min sista vecka i LONDON! Det är VÄLDIGT långt, men lätt värt att läsa...  Fortsättning på det kommer imorn!

Att åka som au pair till London är en utav de bästa grejerna jag gjort i mitt liv! Att jag bestämde mig för att åka hit var inte slumpen, ville åka redan ett år tidigare men då så åkte jag iväg till Australien i 6 månader. Sedan när jag kom hem under sommaren så tog jag tummen ur röva och sökte lite jobb och fick napp som tur var. Var jätteglad att åka först, men
kommer ihåg att jag inte ville åka när det väl närmade sig för jag trivdes så bra hemma i Halmstad, men tänk om jag hade stannat hemma. Så himla mycket jag hade missat!! Det hade varit mitt livs största misstag och jag hade inte ens vetat om det...
 
Att åka till ett annat land helt själv tar på krafterna i början vill jag lova, men det är så värt det. Skrev ett inlägg på en sida som heter Londonsvenskar, "Hej, jag heter Josefin är 20 år och söker kompisar."  Inte bokstavligt talat men typ nästan så. Genom sidan så träffade jag Emelia och Nicolina och sedan har jag träffat kompisar genom andra kompisar, ute på krogen, i parken osv osv. Det har verkligen gått jättebra för alla är i samma sitaution och behöver ett umgänge..

Genom året här har jag växt som person och utvecklats enormt mycket. Jag kan nu ta hand om barn i alla möjliga åldrar, alltifrån 2 månaders bebisar till 7 åriga sprattliga barn. Jag har lärt mig att se på livet på ett annat sätt, även om inte det har märkts igenom min blogg. Jag har andra prioriteringar nu än vad jag hade tidigare... Vissa klokare än andra, men man utvecklas som person genom allt och jag tycker jag har utvecklas till det positiva =)

Jag har fått uppleva en storstad i ett land med en helt annan kultur än vad jag är van vid hemma i Sverige. Även om det inte skiljet jättemycket på England och Sverige så finns det skillnader. Barnen här går i skolan från 3 års ålder och det är jättevanligt med privatskolor och pojk resp flickskolor. Det existerar typ inte alls i Sverige på samma sätt. Barnen här har läxor varje dag även fast de bara är 5 år gamla. Barnen här kan ej gå till en kompis själv, de måste alltid ha en vuxen med sig. Livet som min "familj" lever här är bra, men jag har även sett den fattiga sidan av London. Slummen här är 1000 gånger värre än hemma. Man ser på människorna hur illa de har det. Om man inte har pengar här så får du gå i en kommunal skola, vilket oftast inte är jättebra. Du måste betala för att gå på universitetet och kommer man från en redan fattig familj, hur ska man då ha råd med det?! Tacka vet jag svenska skolsystemet!! =) 

Utelivet här är helt annorlund gentemot Sverige. Här går man ut i veckan för att ta en öl/drink med sina kompisar för att vara social, det existerar inte ens i Sverige. I Sverige sitter man hemma hos varandra och tittar film.. Det är mysigt det med måste jag erkänna, men man träffar juh inget nytt folk. Människorna i Sverige är mer instängda på något sätt, ingen säger förlåt eller ursäkta om man går in i någon eller liknande. Här säger jag excuase me and sorry flera gånger dagligen. Dejterna kan man väl inte heller jämföra. Glöm en filmkväll på första dejten i London, det existerar inte. Åååh alla ni tjejer och killar som nöjer er med det hemma i Sverige, tänk om! Det finns så mycket roligare saker att både se och göra och uppleva än att sitta uppkurad i soffan och titta film. Men jaa, dte är juh bara mina egna åsikter.

Jag älskar verkligen mitt liv i London, känns som om man är en annan person här, typ inte lever sitt egna liv! Även om jag ska åka hem nu om några dagar så vet jag innerst inne att jag kommer komma tillbaka förr eller senare. Hade hellre valt förr men jaaa det är mycket som påverkar ens val i livet. Först väntar en sommar hemma i Halmstad med 6 veckors jobb på Getinge AB. Ska bli skönt att gå till ett riktigt jobb med fasta arbetstider + lite flex. Annars så hade jag nog aldrig överlevt! Ska bli skoj att träffa familjen och alla kompisar igen, längtar lite faktiskt! Senare i sommar ska jag fortsätta på detta inlägget för det hinner jag inte göra nu... Party på G som vanligt, åååååh det gillar vi!!! =)

TENNIS

Synd bara att jag inte hade med mig min kamera igår, för det hade varit en syn i sitt slag ;) Kan juh inte säga att tennis är min starka sida, men jag ska dock lära mig och bli bättre för det är sjukt skoj! Va juh på Australian open i Melbourne för 1.5 års sedan där jag bla såg serena willams och Roger Federer. Skoj skoj skoj =)

Tränigsvärk

Igår hade jag sån träningsvärk att jag släpade benen efter mig. Ont gjorde det. Varför jag fått detta är för att jag spelade fotboll i lördagskväll på Johans fotbollsfest. Det var föräldrarna mot barnen! Vi vann!! dock är jag juh ingen förälder men iallafall! Under söndagen så spelade jag å Johan tennis, skitskoj!! Så nu ska jag hämta upp mogge efter jobbet och spela en match! Dock hoppas jag att jag kommer att kunna stå på benen imorn!

Får komma igång med träningen nu i och med att jag och ekan slog vad en gång i tiden... Göteborgsvarvet, säger det er något?!?! AJAJAJAJAJAAJ!

Finbesök från England!

I helgen så har vi haft finbesök från London. Sandra och hennes ponke Steve var här och hälsade på, mycket trevligt! Men det fick mig även att inse hur mycket jag saknar mina kompisar och mitt liv i London! Livet där är helt underbart skoj, till alla er som går ut gymnasiet, åk som au pair till London för ni kommer inte att ångra er... Iallafall, i torsdags så blidde det fiesta med förfest hemma hos Malin. Mycket trevligt =) Väl inne på Fiesta var det proppat med folk och lilla pappis kom och hämtade mig klockan 02.00 i och med att jag skulle upp och jobba vid halv 8 dagen efter...


Jag & Malin =)
I fredags mådde jag väl som jag förtjänade men dagens jobbande gick bra ändå. Hem vid 4, inom Eusrostop för en fika, hem å duscha, fixa mig, cykla till stan. Träffade Mamma, Pappa, Roy & Lena på Pios. Roligt hade dem nog iallafall, eller jo det hade dem vill jag lova ;) Tog min lilla bike och trampade mig bort till Malins växthus igen där jag mötte upp Malin, Steve och Sandra. Lika trevligt som vanligt!! Drack några cider och snackade en massa skit innan vi gick/cyklade i en himla stressfart in mot Bulls för att träffa några kompisar. Väl där ser vi båda våra päron och där dracks det både cider, öl och jägerbombs ;) Gott vart det iallafall, tror jag alla håller med om. Synd bara att det stängde vid 1, men då fortsatte vi till Gastons och hade sjukt skoj med våra dancemoves!


Äntligen fredag

I och med att jag inte har något bättre för mig på jobbet just nu så kan jag juh lika väl skriva lite här. Igår så tog jag juh som sagt bussen hem till Malin och vi satt och snacka och drack lite drinkar i hennes växthus. Det viktigaste utav allt är nog att vi hade vårt gossip talk som vi alltid har. Sedan så kom Sanda + steve och frida inom. Jätteskoj att träffa Sandra igen. Hon bor juh som sagt i London och var hemma och hälsade på och hade med sig pojken! Roligt att prata engelska igen, saknar det! Vid 10 kom lite andra kompisar och vi tog taxin till Tylö vid halv 12. Väl på fiesta så hade jag skitskoj! Snälla pappis kom och hämtade mig vid 2-tiden och så gick jag upp vid halv 8 imorse och körde till jobbet. Nu mår jag la som jag förtjänar efter 4-5 timmars sömn. Men går juh aldrig ut innan jobbet så någon gång är okej tycker jag =)

Idag har det inte ringt mkt på jobbet, vet inte vilket som är bäst egentligen... Men idag så passar det nog at tdet ej ringer så mkt så jag kan fälla tillbaka min kontorsstol och vila lite. Fasiken nu ringer det bara för det!
Sådärja det var det avklarat, måste lägga in lite felanmälningar och beställa lite reservdelar nu. Hörs senare! =)

PARTY PÅ G!!

Jag missade busshelvetet så fick allt gå hem igen. Tog fram Malli och en cola, bandade mig en drink och satte på mussen. Tänkte bara slänge in ett snart inlägg här! Nu så ska jag till Partyekan och föra inför fiesta ikväll =)

Regnet öser ner...

Kom precis tillbaka från min lunchrast och tänka skriva några väl valda ord här. Egentligen har jag inte tid för detta för har 15 felanmälningar som ska in i datorn! Men man är juh inte så motiverad när regnet ÖSER ner utanför och jag ska vara här till klockan 17.00. Måste få in lite på flexet så jag kan gå tidigare nästa fredag då vi ska se U2 i Göteborg. Sen när mamma börjar att jobba så kommer hon juh att vilja gå hem tidigt varje dag, vilket jag kanske med hade velat men inte kan med tanke på att jag får betalt per timme jag jobbar här och behöver få ihop varenda slant jag kan få ;) Naej, back to work! Just so you know, I MISS LONDON!!

XX Jossan!


Johan till B-laget!

Imorn så ska min lillebror spela med Snöstorp Nyhems B-lag för första gången! GRATTIS =) Synd att matchen spelas i tvååker eller någon annan stans ute på landet för jag hade hemskt gärna velat kolla. Men imorn så har jag hört att det blir utgång för hela slanten! Malin, jag hoppas du fixar förfesten ;)

Johan & Pappa på uteserveringen i helgen!

GÅ UT & VAR GLAD!


Det är precis vad jag ska göra nu. Precis gjort allt jag har kunnat för två stressiga, jobbiga men samtidigt roliga dagar på jobbet. Men det är två stycken ordrar kvar som jag måste fixa imorn, ringa kunderna och fråga efter adresser och artikelnummer! Nu så väntar den nya Harry Potter filmen med min kära bror! Vi ska ses i stan måste jueh jobba ett tag till för att få ihop mina timmar. Imorn ska jag fasiken gå upp en timme tidigare så det blir slut på det här tjaffset om timmarna hit och dit. Så klockan sätts på 06.00. Det tar i hjärtat att skriva det tom!!

Gå ut och var glad
"Gå ut och var glad, din jävel!
Gå ut och var vacker och stolt hela vintern
Gå fort och le genom shoppingcentrat
Du kan om du vill!
Sluta nu, inte sen
Dra ett streck och gå vidare
Livet väntar därute
Gå ut och var glad!
Vad ska du annars ha allt det här till?"

EVVE 20 BAST!

GRATTIS EVVE PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

I lördags så var jag hemma hos Evve för 20-års firande. Riktigt god mat, men vad förväntar man sig annars utav min alldeles egna lilla kock?!? Evve vi MÅSTE träffas i veckan. Tycker att det är synd att hon jobbar som hon gör för jag ser knappt röken av henne, eller jo då när hon kör förbi huset i 120 och stressar till jobbet. Evve, ska vi ut och käka snart?! Saknar jueh dej vännen min!!

Regn som vanligt!

Under helgen så regnade det som vanligt, men solen tittade fram några gånger ändå. Sicken konsert det var med Ullf Lundell i torsdags asså! Han höll på i 2,5 timmar med en paus på ca 5 minuter då han bytte skjorta. Skitbra =)

Fredagen spenderade familjen Höjman på en restaurang i Halmstad + kusin Jonas som sällskap efter ett tag. Sedan gick vi ner till Nissan och Nicco joinade oss. Efter att pimmsen och ölen var uppdrucken begav vi oss till hennes bil för att betala parkeringen för lördagsmorgonen innan jag visade nicco runt bland halmstads uteserveringar. Hamnade tillslut på cafeet där vi träffade sara, maria och petra och anna. Trevligt att träffa lite gamla goingar. Efter en corona där gick vi till Mårtensson och sicken KÖ det var. Tur som vi hade såg vi Carlén i kön och smet före ;) Dansade där inne ett tag innan jag tog taxin hem och sov som en stock!!


Njuuuuuut


Hit vill jag NU! Bara sitta i lugn och ro och njuta utav livet och slippa tänka på en massa dumt samt behöva ta en massa jobbiga beslut. För när man väl har tagit dem så vet man ändå inte om det blir något bra och passar en! Jaja, nog om det. Ska packa ihop mina saker nu och bege mig hemmåt. Ikväll bliré Ulf Lundell med Pappa och co =)

Minigolf!

Jag har spelat en hel del minigolf på sista tiden, dock har det aldrig gått så dåligt som det gjorde i tisdags då jag och Tobbe spelade på Palmkvist. Ärligt talat så tror jag att det var fel på banan och inte på oss. Föredrar Japan =) Kanske för man är rätt så grym där och man kan hela banan utantill =) Ska bara möta Mogge med så att han blir tyst och sedan så har jag lyckats med mitt mål =)

Förra veckan på Japans nya bana.

Torekov & Båstad =)

I lördags när jag och Nicco satt och åt Lunch så bestämde vi att jag skulle följa med henne hem. Sagt och gjort =) Två timmar senare satte vi oss i en varsin bil och körde ner dit. Nicco bodde i ett jättestort hus, men nu under sommaren ås hyrde dem ut lite delar utav huset så hon hade en jättemysig stuga mitt i trädgården som hon istället sov i. Träffade hennes familj, han med och vila och göra oss iordning! Vid 6-tiden körde hennes mamma oss till Sara som fyllde 20 år. Väl där bjöds det på mat, alkohol och sång och roligheter. Får dock säga att jag aldrig varit på en förfest mitt ute på landet i ingenstans. Eller jo, när vi var mindre men det var åratal sen dess. Skoj var det iallafall =) Vid 12 åkte vi in till Båstad och dansade en stund på Madison, skoj =) Men jag tror faktiskt att jag föredrar halmstad framför det. För mycket backslickade stockholmare för min del. I Halmstad är det mer blandat.. Bjuder på en bild på mig och Nicco =)


Fredagen den 10/7 på mårtensson!

Måste komma ifatt med min bloggning så det är lika bra att börja nu för det lär ta sin lilla tid!
I fredags så kom niccopicco hit till Halmstad och hälsade på, mycket trevligt =) Först så åt vi hemma hos mig med familjen + sofie och sedan så blev det lite förfest. Ett gäng med killar kom inom och det slutade med att Mogge och Chrisse följde med ut sen på kvällen. Har juh glömt att berätta att Malin kom efter jobbet så det blev vi 3 som röjjde på Mårtensson senare på natten! Strongbown var god och likaså pimmsen som nicco hade med dig. Dansade länge inne på slagergolvet och det såg ut som nicco trivdes. Nu såhär i efterhand så vet jag att hon gjorde det ;)


Nicco, Mogge &Jag

Söta Malin

Arlind & Jag

Onsdag

Naej nu så har jag bestämt mig för att skärpa mig. Ska börja blogga lite flitagre nuförtiden. Blir juh en aning irriterad när mina kompisar inte bloggat på ett tag, men man kan juh inte klaga om man inte är bättre själv! Har lovat bilder nu under de senaste 3 inläggen, men datorn vill inte publicera dem. Har inte den blekaste aningen om varför.

Va inne på aftonbladet tidigare och då läste jag den här artikeln om Leonardo Di Caprio!! Här har jag varit 2 gången under min londontid.. Men vart är alla kändisar i Sverige kan man juh fråga sig?!? Joo, Petter var juh tydligen på Måndagsklubben i måndags, men kan man jämföra det tycker ni? Njaae, inte riktigt tycker jag iallafall!!



Jag och Sandra sist vi var på Jalous =)

Äntligen Så Är Det Fredag Igen =)

Ojojojoj, sicken träningsvärk jag har i rumpan och benen! Jag var juh ute och sprang igårkväll, vad var det för fix idé och tro att jag skulle orka lika mycket som jag brukade göra innan när jag var vältränad?!?! Sprang iallafall 2 stora varv på slingen i fårhagen, ingen aning hur långt det är, ska fråga pappa ikväll om han vet. Men det värker iallafall och det var svårt att gå upp imorse så jag snoozade i en halvtimme extra. Skulle jag inte ha gjort för nu så måste jag jobba till halv 5 idag. Eller måste och måste, borde iallafall. Men det kan jag ej, för ikväll så kommer Nicco + hennes kompis Sara och hälsar på. Det blir party i äkta london anda! Nicco har juh med Pimmsen och jag ska till systemet och överraska Nicco med att köpa Strongbow. Har redan kollat upp så att systemet har den på Eurostop. Hoppas hon inte läser detta nu innan då ;)

Sedan ska jag hämta mitt körkort på Ica Jätten, JAAAAAAA äntligen!! Varit utan körkort i 4 månader nu.. Ganska bökigt att alltid ha med passet överallt tycker jag! Städa måste jag också göra för det var skitigt igårkväll och jag tror inte att någon därhemma kommer göra det under dagens gång. Men vi kan juh alltid hoppas! Humm, vart ska jag ta dem ikväll och vad ska man ha på sig? Tänk josse, tänk! Rumpan värker och snart så är det rast, lika bra att sitta här tills dess så jag inte reser mig i onödan... Ajajaj!!

090709

Idag så är det mulet och grått och allmänt trist om man tittar ut genom
fönstret, iallafall här i Getinge. Datorn har krånglat som bara den idag
vilket är jobbigt och börjar gå mig på nerverna. Jag har då ALLTID problem
med datorer. Men iförsig det kanske är mig det är fel på?!!? Vem vet... Såg
nu att jag glömt att publicera mina bilder på nedanstående inlägg så har
lagt in några nu idag!!

Igår så var familjen Höjman + mormor i Hovs Hallar!! Det var jättemysigt och
fint där. Hade picknick och fikade med utsikt över vattnet. Rekommenderas
starkt! Annars så har det inte hänt så mycket, eller jo jag pratade med
Nicco innan idag och hon kommer hit IMORN!! Jag längtar. Synd bara att det
inte är någon som ska ut i och med att alla jobbar tydligen. Tråkigt,
tråkigt. Men vi har festat själva innan och det ska vi göra imorn med i
riktig london anda! Det bästa är att Nicco har tagit med sig Pimms från
england så det kan inte sluta merän lyckat =)

Nu så börjar solen titta fram med ser jag, men det är inget strandväder än
på länge vilket inte gör mig något i och med att jag jobbar. Men bara det
inte regnar i helgen så är jag go och glad =) Stan nästa!!

Njut utav de fina bilderna nedanför!!


Andra jobbedagen...

Har legat mycket på stranden i veckan som gått, vatt hos farmor, vatt med familjen, träffat evve, sofie, arlind, mogge, spelat minigolf osv. I löööööve semster! =) Men har blivit dålig på att ta bilder här hemifrån men det ska det bli ändring på. Det lovar jag mamma!


Igår så började jag att jobba på Getinge Ab igen. Sitter i kundtjänsten och får stå ut med både det ena och det andra. Mycket kommer jag ihåg sedan förra sommaren och i vintras men jag har glömt mycket med. Huvudet värker, ögonen går i kors och benen sticker! Jag är inte van att sitta stilla i 8 timmar och titta rakt in i en datorskärm. Inte heller är jag van vid att klockan ringer halv 7 på morronen. Men nu så har jag bestämt mig för att börja jobba lite tidigare och mera under mån-tors så jag kan sluta vid 4 istället och halv 4 på fredagarna. Me like flextid =)

Nu så ska jag packa ihop mina saker och bege mig tll farmor för en fika! Hoppas hon bjuder på något gott, men det gör hon alltid så det är inget att oroa sig för =)


Äntligen Fredag! =)

Fredagskvällen bjöd Anna och Emil till med en förfest ute i Fyllinge. Så jag, mogge, och Evve cyklade dit! Även här var det mycket folk som jag nästan aldrig sett innan. Men så blir det väl om man inte bott hemma under nästan 2 år. Malin kom och joinade oss i stan. Behövde typ inte ens fråga henne ;) Äkta partyanimal kallas det! Kvällen bjöd på cykelturer, mc drive, pastis, gång till rotorp, dans på både slagergolvet och det andra. Sedan måste jag juh också berätta att jag blev bjuden på en drink utav en okänd kille för första gången i Sverige. Kors i taket!! De svenska killarna kan dem med ;) Men de har fortfarande mycket att lära sig utav engelsmännen!!


Fiesta

Fiesta i torsdags var skitskoj, lätt den bästa utekvällen i Halmstad i sommar. Men har dock inte varit ute så mkt, men den kommer att bli svår att slå. Började hemma hos Malins kompis och förade. Nya människor allihopa, alltid skoj att träffa nytt folk. Sedan blev det av på cykel till Tylösand. Jag hatar att bli skjutsad på cykel och skjutsar hellre någon annan. Men brukar man köra en damcykel så är det inte så lätt att börja cykla på en sportig tjejcykel med ingen broms och en bakpå. Lägg på minnet att jag hade mina högklackade skor på med. Sedan blev det några cider som blev uppdruckna nera på Tylösand tillsammans med halva Halmstad kändes det som. Träffade jättemånga som jag inte har träffat på evigheters evigheter. Väl inne på Fiesta dansade vi loss och tillslut så kunde man krama svetten ur håret, haha å jag skojjar inte. Evve var snäll och hämtade mig fastän hon redan var i stan och hade kört förbi Tylösand. Vi körde inom Österskans och knycklade in min cykel i bagaget innan vi körde hem. Eller ja, vi och vi. Det var evve! Tack så mkt, det uppskattades verkligen =)


Hade tänkt ta många bilder under kvällens gång, men den dog efter bara en bild på Malin & Thomas så ni får njuta utav Malins pics istället!


Malin och Thomas!

Fiesta tonight!

Partyhumöret är på topp =) Ska bli skoj att gå ut och klubba, mindre skoj är det hur jag ska ta mig hem inatt. Antingen med halv 2 bussen eller halv 4 bussen. Men det är illa vilket som för imornbitti klockan halv 8 så ska jag till tandläkaren. Får la ta och borsta tänderna rejält då så att jag inte STINKER alkohol!! Det var den sista tiden de hade under de kommande 2 månaderna i och med att jag börjat att jobba på måndag och ej kan gå innan klockan 4! Men vi får hoppas att mor eller far kan väcka mig imornbitti klockan 7, shiiit har inte gått upp så tidigt under de senaste 10 månaderna!

Naej nu så ska jag ta och käka en macka och sedan så ska jag å lillsyrran ta bussen klockan 19.00 in mot stan. Pussåhej leverpastej allihopa =)

Får allt ta och bjuda på en inte alltför dålig bild en utekväll i Brighton förra månaden! Jag och Nicco dansar järnet som vanligt, och Liz gör det hon är bra på!! Dricka snakebites & ragga australienare ;)

Halmstad igen..

Nu så har jag äntligen tid att blogga. Senaste veckan har bestått utav sol och bad VARJE DAG på Halmstads fina stränder som Tylösand, Frösakull och Östra stranden! Äntligen fått lite färg med, man kan juh inte påstå att jag är brun men det blir jag juh nästan aldrig! Men lite färg harj ag allt fått iallafall ;) I fredags så var det dags för Mårtensson med Anna och Mogge & co. Lördagen tillbringades först på en förfest ute i Söndrum och sedan på Cafeet som var PROPPFULLT! Trevligt att gå ut hemma igen men det är fruktansvärt dyrt att köpa en cider eller liknande ute.

Igårkväll fick jag ett sms utav Malin där det stog: "Sitter och dricker en Strongbow på Harrys vilket fick mig att tänka på dig! ". För er som inte vet så är Strongbow den godaste engelska cidern som finns och den harj ag druckit nästan varje vecka under mitt år i England. Så är ni på Harrys så prova den, ni lär inte bli besvikna!! =)

Har inte tagit några bilder i Halmstad ännu, men ni ska få se några från London istället =)

Nicco, jag och Malin på en förfest sista partykvällen i London!

Jag och Sandra inne på Jealous!

Jag, Malin, Camilla, Liz, Sandra, Nicco och Sofia

Onsdagmorgon!

Jar juh glömt att berätta om min vecka här hemma. Igår så har jag varit hemma i hela 1 vecka! Det är blandade känslor över det hela faktiskt. Visst det är skönt att vara hemma igen, men samtidigt vill jag tillbaka. Speciellt när jag läser Niccos blogg om vad de gör osv. Nu så är det Wimbeldon där borta och vi bor jättenära dit, ca 4 tubstationer. Där festar dem och har skoj, har hört rykten om att de ska klä ut sig till Björn Borg hela dagen! Men en sak som dem inte har är havet. Även fast det är lika varmt där som här så har jag legat på stranden VARJE dag sen jag kom hem och gottat mig. (Men inte är jag så brun för det inte;)

Nu så sitter jag här och väntar på att Malin ska ta sitt förnufft till fånga och ringa mig så jag vet om vi ska till stranden idag eller inte. Det är rätt så molnigt hemma hos mig, men det sägs vara finare mot kusten! Iaf enligt pappa som spelar golfturnering ute i Holm, är det egentlgien närmre kusten? Tåls att tänkas på!! Naej nu så ska jag gå å kolla mobben och se om det har ringt eller liknande..  Kan juh dock alltid hoppas!

Nicco och jag på stranden i Brighton! Dock är sandstrand så himla mycket bättre! Snart kommer hon också hem till kära Sverige och torekorv, hoppas på ett besök snarast! Kanske redan nästa fredag ;)

Pianospelande!


Plötsligt står pianot där och tittar på mig och Nicco och vi sätter oss ner och börjar spela tillsammans. Detta påminde om "Kvastdansen" i Paris, dock fick vi inte betalt den här gången ;)

Jag på Midsommar!


RSS 2.0