Nollningsdag 1 och 2!

De senaste två dagarna har varit skitroliga. I måndags så var vi på förfest hemma hos en kicker (fadder som har hand om oss). Sedan bar det av till ekonomihögskolans studentpub, silvans! Riktigt skojigt faktiskt. Synd att man inte känner mer folk, men det kommer väl ;). Hittade några pojkvänsmaterial enligt pappa, de gillade juih United så vi stämde upp till Glory Glory man united... Har det till och med på film, kommer snarast!

Igår så hade vi idrottsdag då vi spelade bla brännboll, fotboll, svansleken, springa uppför en backe som har vatten och såpa på sig osv... Jag var själklart kaptenen i fotbollen, vi ledde med 2-0 men de kvitterade juh i slutsekunderna så det var dags för straffar. Kaptenerna skulle ta de första och sedan var det sudden. Den andra kaptenen "sköt" rakt i magen på vår målvakt så jag hade juh pressen på mig. Men en välplacerad straff intill vänster stolpe är helt omöjlig att ta och det gjorde juh inte han målisen heller. SÅ VI VANN!!! =)

På eftermiddagen så började vi förfesten klockan fyra och vid sextiden när vi skulle ha våran overallsittning var man juh inte go och gla under fötterna. Mat och sånger och MATKRIG gjorde den sittningen skoooj! Grädde i håret och på kinderna i slutet men vad gör väl det! =) Sedan bar det av till mellanfesten för att sedan gå tillbaka till Stallarna igen där klubben höll till! Skoj, skoj, skoj är bara förnamnet. Dock var det riktigt varmt!! Haha, en i vårt lag blev utslängd, nakenjohan kallar vi honom. Ser juh honom mer utan kläder än med kläderna på. Humm, varför blev han då utslängd? Jo står mna på scenen och dansar helt naken så finns det väl inge andra alternativ eller?!?! Bjuder på lite bilder från de senaste två dagaran här =)


Förfest

Jag och Sandra

Våra kickers

Sandra snor midsommarstången

Jag och killarna, (två utav dem = unitedfans)

Stallarna, där vi hade våran overallsittning

Johanna, Sandra & jag i kön!

Avslutar bilderna med ett dopp i "sjön".

Nollningen!

Är bara hemma i en timme för att käka lite och vila. Dagen började 9 imorse då vi satt i skolsalen å allt var konstigt. En snubbe kom in med en kolsyrad vatten och den läckte, mobilen som ringde låg i soptunnan osv... Sedan bar det igång. Nollningen! Jag kom i grupp 8, ROBINSSON laget! Första cidern öppnades klockan 10 imorse! Sedan har dagen bestått av massa lekar som "smälla" ballonger, åka vattenkana, dra snöret genom kläderna, kasta boll osv...

Vid fem så ska jag på klassfest och vid sju mellanfest och vid nio ikväll den riktiga festen tror jag det var. Men först ska jag in i duschen och sedan käka lite mat =) Jag e riktigt hungrig!!!!





Dag 2!

Vaknade upp imorse med dundande huvudvärk. Ajajaj. Tog två treo och tvingade mig upp för jag var tvungen att åka till on off och köpa antennsladd och nätverksladd. Det tog mig ca 40 minuter på min cykel dit. Ajaj mig rumpa! Väl där så köper jag vad jag behöver och frågar om det var rätt. Cyklar till Jula, ca 5 minuter för att köpa ett extra cykellås och lampa. Väl där hittar jag dessa sladdarna för under halva priset. Så jag köper allt detta och cyklar sedan tillbaka uppför backen till on off. Butiksbitrödet kom fram till mig och frågade om de inte fungerade och jag fick pinsamt nog säga, - jag har hittat billigare. Sedan cyklar jag till ica, ca 25 min. Handlar det vi glömde handla igår och sedan cyklade jag hem, ca 5 min. AJAJAJ MIN RUMPA!

Väl hemma i lägenheten och jag fixat och ordnat och diskat alla mina grejer. Så nu är reslutatet såhär:


Flytt till växjö!

Veckan som har gått har bara gått åt till flytten till Växjö. Har packat där hemma varje dag, men det blev inte färdigt iallafall. Guuud så mycket krimskrams man har och så mycket skit!! I tisdags åkte jag & Arlind upp hit för att hämta nycklarna och för att mina nerver skulle lugna ner sig. En annan spydde juh i bilen upp, men nog om det. I fredags så började "allvaret" fast ändå inte riktigt ännu. Var 150 personer i klassen. Vissa verkade mera normala än andra. Hoppas jag hittar någon att umgås med, för annars så kommer det bli riktigt ensamt!

Igår så gick flyttlassett upp hit. Mamma & pappa var så snälla och hjälpte mig, men hade de egentligen något annat val?!?! Hehe! Först skulle vi bära in alla dessa saker in i släpet å sen ut. Uuuusch, jobbigt var bara förnamnet. Sedan fixa iordning allt å iväg till ikea, glöm inte Max hamburgare innan. Stressa där inne på ikea, hade 30 minuter på mig. Väl framme i kassan så var vi 10 minuter sena å jag såg att jag tagit fel glas, springer igenom halva butiken för att byta och allt blev tillslut kanon! =)

Tillbaka i lägenheten så satte pappa upp alltihop och jag gjorde mat! Vid 11 så åkte dem hem & Jag gick å la mig trött som bara den!!



Helgens bravad + er...


Fredagen med Malin kan bara beskrivas med ett ord! Galet skoj! Shiit det blidde två! Vi öppna både en ny vodka mang, en päron å en malibu. Kan juh dock förklaras att Malin varit i Tyskland och införskaffat sig ett bättre förråd. Dock inte ett sådant som man har cyklar i ;) Dansade nästan konstant inne på mårtensson två dansgolv tills klockan blev 3 och det var dags att ta cykeln och bege sig hemmåt! Galet skoj =)

Under lördagen så var det kräftskiva hos farbor Roy! Trevligt, trevligt. Konstigt nog så var hela Familjen med, brukar inte hända alltför ofta. Josse var duktig och körde bil, skönt sådär dagen efter!! Åt hur mycket oda kräftor och pajer som helst, gick nog upp 3 kg på köpet med, men det var värt det!!

Resten utav återstående tid på denna helg så har jag packat, packat och åter packat... Ååh det tar på krafterna vill jag lova!

Från "rik" arbetare, till "fattig" student!!

Sista arbetsdagen är nästan slutförd, har endast 20 minuter kvar. Har blandade känslor angående detta. Trivts som fisken här på jobbet och hade gärna jobbat kvar. Men samtidigt ska det bli skoj att börja på en ny kula, med förhoppningsvis mer människor i min ålder (här är juh alla typ 30 +). Nästa fredag är det upprop i Växjö, ska börja på ekonomprogrammet där och dagen efter så går flyttlasset. Har fått en studentlägenhet på 22 kvadratmeter. Va på Ikea tidigare i veckan och handlade välbehövda grejer till lyan. Dock fick mammsen betala så länge för jag har inte fått lönen än och är pank med andra ord! Måndagen den 24:e börjar nollningen och den 31:e även studierna och studentlivet i växjö!

Anledningen till att jag valt att inte nämna detta i bloggen tidigare är för att jag inte ha varit säker på om jag vill plugga, vart någonstans eller vad. Men egentligen så vet jag fortfarande inte det. Borde jag jobba ett år till, resa, flytta till London eller vad liksom?!? Tankarna har gått på högvarv HELA sommaren och det gör dem ännu. Men jag har iallafall bestämt mig för att testa på det och passar inte programmet eller staden mig så kan jag alltid byta.  Oavsett vad man studerar så är det alltid nyttigt.

Getinge AB

Jag jobbar juh som sagt på Getinge Sverige AB, medan mamma jobbar på Getinge International. När hon hade semester och en annan tjej också jobbade här så lunchade alltid vi två. Men sen mamma kom tillbaka så blir det alltid att jag lunchar med henne och hennes gäng! Dock så består det utav 4 män och så mamma. Mammis kompis slutade nu i sommras (en tjej, eller ska man skriva äldre dam kanske). Men de som vi alltid lunchar med är så sjukt roliga! Trivs som fisken i vattnet där. Har fått mig ett och annat råd från dem och jag skrattar minst 25 % utav tiden som vi lunchar. Pratar vi inte om öl, groggar, bag in box whiskey så pratas det om att måla huset, barnen, resa till New York osv. Men det är inte sådant vanligt tråkigt "vuxenprat" utan det är roligt prat ändå! Idag på lunchen så visade de hela Getinge AB:s fabrik och "hela" företaget. En promenad som tog ca 20 minuter. Så mycket har jag juh inte gått sedan jag flyttade hem till Sverige för 7 veckor sedan!
Min arbetskollega här i Kundtjänst är nog den bästa som jag hade kunnat ha. Hon heter Bitte och är i 50-års åldern! Hon är så go och glad både angående arbetet och privat med. Hon är alltid intresserad av vad jag har gjort och vad jag ska göra osv, hon tar typ hand om en när man är ny eller när man behöver hjälp! Trivs jättebra att jobba tillsammans med henne! Innan under lunchen så kom vi in på delfiner så kom jag på att jag har badat med delfiner redan så då gick vi in på internet och tittade på de bilderna och andra bilder från min resa. Pratade lite med mamma på hemvägen angående detta och då sa hon att jag borde vara glad över att ha en sådan kollega för det är inte alltid som man har det och då trivs man inte lika mkt på jobbet. Nu i efterhand så kan jag verkligen hålla med om detta =)

Lör + Sön + Mån

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera, jag vet! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre. Min "gamla" dator tycker jag inte om och har inte tagit några bilder på sistona så det känns liksom inte lika lockande att blogga då. Jag sitter vid en dator hela dagen på jobbet men har så sjukt mkt att göra så när jag kommer hem vid 5-tiden så har jag ingen lust att återigen sätta mig framför datorn och hänga!

I lördags så hade sofiepofie inflyttningsfest. Innan dess så var jag inne hos grannen och sedan så käkade vi kräftor hemma. Träffade Arlind + polare inne i stan runt 12 tiden. Sedan så käkade jag en pasts vid 2 och hade följe hem med Milos ( Felicias "kompis" ). Men tur hade vi för vi mötte Ak på vägen som körde mig hem, han hade la inget annat val egentligen ;)

I söndags så var jag bjuden på kräftis till Malin! Jättetrevligt och gott (fastän kräftorna var lite frysta)!

I måndags kom evvepevve inom en stund och vi snackade rejält mkt skit innan jag la mig och lästa min Harry Potter bok i timmar. När jag väl har börjat läsa så kan jag inte sluta. Läst ut ettan, tvåan, trean och fyran nu under ca 5 veckor. Då är man en Harry Potter bok nörd!!


Jag hugger in på nästa...

SOL SOL SOL!!

Jag vill inte vara på jobbet längre utan jag vill ut i solen och springa ifrån bilen till stranden, sparka av skorna, dra av klänningen i farten och lägga mig med en bra bok i solstolen. Vattnet ligger där och guppar och ser väldigt inbjudande ut för att ta sig ett dopp! Klockan fyra, klockan fyra, jag längtar!!

Lunchen på jobbet är nog det jag ser mest fram emot. Lunchar alltid nu med mamma och hennes polare! De är ena riktiga sköna prickar =) Jag skrattar typ konstant och får mig både ett och ett annat tips om det mesta =)

KLOCKAN MÅSTE BLI FYRA SNART, FÖR JAG VILL HIT!!!

Josse "lagar" mat!

Igår hos the dentist gick det la sådär. Först utav allt så ville de ta bort min tandsällning, men då sa jag bestämt NEJ! För vissa tänder kan flytta på sig efteråt och jag har inte lidit i ett år helt i onödan. Samt att tråden på baksidan utav mina tänder stör mig ej. Så iallafall så la de på lim, men dock för mkt så skulle de juh ta bort det överblivna. Ärligt talat asså så trodde jag att de borrde hål i huvvet på mig så som det lät. Jag brukar inte ha problem med att gå till tandläkaren, men igår var det inte alltför trevligt asså!


Jag gjorde kvällsmaten igår, tredje gången för denna sommaren. Gott blidde det och jag gjorde extra mycket så att jag å mammsen kunde ha med till jobbet idag. Det blidde pastasallad med fläskfile! Måste nog erkänna att fläskfilen var grillad dagen innana, så ni inte får för er en massa konstiga saker här nu ;) Sedan så njööt jag utav min cider som jag drack i solen på baksidan!!

Kvällen spenderade jag och Mogge på Cafeet med en öl och sedan så lyssnade vi på trubaduren på tre hjärtan! =)

AJAJAJ


Ajajaj, min tandställning bakpå mina framänder lossnade under lunchen tidigare idag. Mamma gav mitt ett knäckerbröd och sedan så var det kört. Nu så står tråden rakt ut och skaver och gör ont. Om en timme ska jag till tandläkaren och fixa till det. Tacka vet jag akuttider, men undra vad fasiken detta kommer gå på?!?

Mysig dag med evve =)

Det var riktigt längesen som jag träffade den här spillivinken. Vi gick en sväng i stan innan vi satte oss och tittade på beach volleybollen som spelades på Stora torg, Snyggakillar.com säger jag bara!! Hehe, det e la josse i ett nötskal eller vad säger ni? Sedan bar det av till Harrys för att käka lite, dock var det inte lika gott som vanligt vilket var en besvikelse. Evve satt och drack vin medans en annan drack vatten med citron i. Kaffet efteråt avslutade en trevlig middag! Vi satt där ett bra tag innan vi gick en runda i stan och satte oss vid stora torg för att lyssna på trubaduren på tre hjärtan. Duktig var han och han spelade ENDAST BRA musik! Vi pratade igenom ditt och datt vilket verkligen behövdes för jag har inte sett henne på evigheters evigheter! Det var en jättetrevlig & rolig kväll vilket uppskattas =) Solen har äntligen kommit tillbaka efter regn i nästan en månad i sträck, det var verkligen på tiden!!


Min 20-års fest, Evve på besök i London oktober- 08, Jag hemma på besök i mars -09

CAE!!

Yeees, svaret kom i förra veckan! Jag klarade min CAE examen med nöd och näppe! Speaking låg juh på högsta poäng medan writing, use of english och grammar var mindre bra. Men jag klarade det =) Våra (jag & camillas) "pluggstunder" gav utdelning! Goddie! =) Haha, det kan man knappt tro om man vet att vi mest babblade en massa skit och skvallrade om ditt och datt!!  Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan åka upp till stockholm snart och hälsa på innan hon flyttar till Italien på obestämd tid!


YOU'VE GOT TO...

"You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment
And now you can't get out of it
Don't say that later will be better
Now you're stuck in a moment
And you can't get out of it"

U2 + Födelsedag + Sjukis

Det var riktigt maffigt att se U2 i fredags, det var familjen Höjman + storkusinen Jonas som var uppe i Götet och kollade. 60.000 pers som var på konserten och jag kände igen fler låtar än vad jag trodde =) Scenen var riktigt maffig med, collt! Jag hade viljat gå på Madonna nu på Lördag, ska bara hitta någon att släpa dit...

I söndags så fyllde Felicia 17 år, grattis i efterskott till både födelsedagen och till det nya jobbet! Hon har fått jobb på Grand hotell, skoooj =) Men hon kanske tycker det är mindre skoj när hon måste gå upp tidigt varje morgon i och med att hon har latat sig nu i snart två hela månader! Är jag avis? Det kan ni slå er fasen på att jag är! Men det är faktiskt skönt att ha ett jobb och gå till för annars så hade jag klätrat på väggarna där hemma.

Mindre skoj är det att jag har kännt mig dålig med feber, huvudvärk och magont sen i lördags, så all min "lediga" tid har gått åt till att vila, Läsa Harry Potter och se någon dålig b-film på tv:n. Men inte känner jag mig bättre för det inte!! Idag är sista dagen jag ska må så här hoppas jag.


RSS 2.0