Yeaaaah =)

Jahopp, nu så var det längesen jag skrev här men efter några klagomål så nu tänkte jag att det var på tiden... Men jag kom inte så långt för maten e klar nu!! Have a nice day!!


Kallt som in i...

Brrr, guuud så kallt det är i växjö nu! Kom nyss hem från en promenad med Jennie och det var minus 15 grader... Till och med håret frös till is!! Åker hem till la Halmstad imorn istället! Japanen kommer säkert säga något som man behöver veta, men egentligen så spelar det ingen roll för jag fattar ändå inte vad han mummlar om!! Lyssnar på Lady Gaga nu och ska strax ta mig min sista Lussekatt och dricka min sista mjölk =)


Nu så ska jag säga hejdå till Brunis!!
Han kommer nog att sakna mig men han överlever..


"Boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them"


Tjoooolahoppsan!

Sitter här hemma i min lägenhet, trött och uttråkad. Orkar inte plugga mera! Lägenheten är färdigstädad och väskan är nästan färdigpackad! Sköönt! Nu väntar jag på att lektionen vid 1 ska börja och sen får jag se om jag åker hem till Halmstad idag eller imorn!

De kommer att döda mig för att jag lägger ut denna bilden, men den e så himla sköööön och jag kan inte sluta skratta åt den!! + skratta är något som man aldrig kan få för mycket utav ;)


I ett kallt och tomt växjö!

Jahopp, nu så e jag nyssen hemkommer ifrån bibblan. Suttit där både igår å idag, så hoppas att jag lyckats pränta in något i skallen så att jag slipper sitta lika mkt under julen... I fredags och igårkväll så va jag och Malin hemma hos Jennie och åt upp resterna på julmaten. Ikväll så kommer de hit så ska vi laga pannkakor! Muuuums =) 

Tagit x antal promenader med jennie på sistone, både runt sjön och runt campus. Här är helt tomt jueeh! Men snart så ska även jag hem =) Jag längtar!!


Julskinkan har rymt...

Haha, nu så är det kaos i på Jennies 22 kvadratmeter. Julskinkan har rymt och står på golvet... Fick ringa pappa och fråga efter hjälp! Han bara skrattade åt mig/oss... Det är mat över allt och stämningen är på topp!! Julegodiset är i kylen, köttbullarna på järnet och äggen är färdigkokta á la josse, jennie & mathilda! Nu så väntar Janssonsen på att bli gjord!!
MUUUUUUMMA!!!



GOD JUL!!!


Snart snart...

Snart så är kaffet klart och SNART så ska jag hem till Jennie för vår "Privata" Julfest!! Vi ska laga julmat och mysa och byta paket. Humm, undra vad man får?!? Idag så har vi ännu mera snö och 8 minus grader här i växjö, ooooh det e kallt! Tack för julkortet Malin, mitt första och troligtvis det enda ;) Sitter på hedersplatsen om jag säger så!!

Igår så kollade jag och Johan på flickan som lekte med elden, jag var konstant rädd och hoppade till för minsta lilla. Höll på att pinka på mig x antal gånger om jag säger så ;)  När den var slut så satte vi på två avsnitt av Sunes jul så man fick skratta lite och tänka på annat!! =)



Snart, snart, snart så får jag också sitta såhär =) LÄÄÄÄNGTAR!!

Buhuuuu!!

Nu så har jag enorm hemlängtan å det var riktigt länge sen... Kan det bero på att det snöar och jag lyssnar på julmusik. Vill åka pulka, men har varken en pulka eller en kobacke. Tacka vet jag den pyttiga kobacken i snöstorp!! Tänk ett snöbollskrig med fammen, hade jag kunnat önska mig något annat?!?

Igår så var jag å jennie ute å gjorde en snögubbe å snöänglar och promenerade runt på campus i evigheter.  Imorse så va snön fortfarande kvar och jag var som ett litet barn. Johan va och tvättade och jag lekte lite i snön. Sedan får jag jueh inte glömma bort att jag kastade lite snö på honom, fast jag missade så bollen flög rakt in i lägenheten. Tur att han skulle städa sen idag ;)

Humm, jo iförsig angående att önska sig något annat så önskar jag att jag hade klarat min tenta och att jag slapp allt med skola, japaner och mikroekonomi under julenl. Jag som trodde att jag hade varit snäll i år, men icke sa nicke!

Nu tycker jag det ska bli tisdagen den 22:e december så att jag kan åka hem till Radhusvägen 23 och bli ordentligt bortskämd!!


DET SNÖÖÖÖAR!!

I london förra året!

Thihi, åååh jag som älskar snön!! Men först så väntar bibblan i några timmar å sen så ska jag banemaeeej gå ut =) Thihihi!!


Minnen...


Nu så sitter jag å ugglar i min lägenhet utan att ha något att göra. Uttråkad till tusen och klockan börjar bli mycket men jag är inte det minsta trött konstigt nog. Satt och läste lite blogginlägg sen förra vintern och hittade detta och en massa bilder på barnen som jag var au pair för. Man kan inte mer än att sakna dem... Även fast jag har haft en hel del dåliga dagar med dem så är det de bra dagarna som jag minns!



Elin, Gustav och Hanna


14/1-09, Jossies pojkvän =)

Ikväll när jag skulle natta barnen så läste jag först en saga för dem och sedan ville de såklart höra en om mig med. Men då frågade jag vad den skulle handla om så sa elin att vi skulle hitta på en om min "pojkvän". Om jag så mycket som nämner något om en kille så är det min nya pojkvän eller om vi ser en bild på någon i kamera osv..

Hur Elin och Hanna tycker att han ska vara:

Hur ska han se ut då? Han ska ha brunt hår för att det är finast och det ska vara rakt. Aha varför då? Jo, för vi gillar inte när det är lockigt för det ser så himla tokigt ut. Han ska även ha blåa ögon och små öron för att du har det Jossie! Han ska vara smal och inte tjock för om han är tjock så ser han ut som tomten och hohoho:ar. Han får absolut inte ha glasögon för det ser så himla tokigt ut. Jossie, han ska ha lite skägg som är liksom prickigt, precis som morbror Mattias.

Han ska vara snäll och tokig för vi vill bli kompis med honom så att vi kan busa. Eller nej vi vill inte bli kompis med honom utan bara busa med honom.
Vaa, varför då? Jo, säger Elin. För att han kanske inte ser ut som jag tänkte och då vågar jag inte vara kompis med honom.

Jossie, kan vi leta efter honom imorn på bussen hem från skolan?
Jo, javisst så kan vi göra det Hanna. Bra, och du han ska faktiskt heta Max!

Varje gång jag läser detta eller något annat som barnen har sagt så får jag mig alltid ett gott skratt! De är så himla söta de där barnen =)

Thihiii!!

Humm, något skumt har hänt med bloggen. Man kan inte lägga in bilder eller ändra texten.. Fixar la sig tills imorn får jag hoppas!! Nu så är det fest!! Sista festen på sivans för det här året, e juh bartämning med så det kan inte lsuta annat än lyckat ;) Sitter här med mitt glas som jag skulle ha visat far min men icke sa nicke. Förresten han kommer hem från Italien idag, tur jag kommer hem nästa vecka så jag kan hjälpa han att dricka upp allt vin!! Igår så va jag å Mathilda hos Jennie å kollade idol!! Yeees, Erik vann =) Idag så gick jag å Johan till stan och skulle handla julklappar, men icke sa nicke. Jag hittade en. Å vet ej ens om den e bra!! Usch josse, det e en och en halv vecka kvar till jul å du har köpt en. Fast imorn ska jag klicka hem lite grejer på nätet!! Ha en trevlig lördagkväll allihopa!! Förresten det ska snöa i växjö inatt, Wiiiieee =)

Myskväll!

Igår så hade vi en riktigt myskväll hemma hos mig. Det var jag, Jennie, Ida och Mathilda som käkade tacos medan Malin kom lagom till kladdkakan. Tyvär så blev den inte riktigt som vanligt, humm kanske beror på att Mathilda vispade ;) Haha, skämt å sido!

Nu så sitter jag hemma å pluggar lite medan tvätten ska bli ren och torr, börjar inte förrän 1 idag med japanen! Sedan så bliré middag hemma hos Jennie med Idoltittande ikväll. Myspys! Förresten jag vill resa, men det e la inget ovanligt?!? Fast det längsta jag kommer nu är till tvättstugan för tvätten är färdig!!



"Det är för sent att rätta till
Det är för sent att börja om
Det är för sent ett påkommet svar"


If it makes you happy!

Det som gör mig glad är att åka hem och träffa min familj och vänner vilket jag gjorde i helgen. Njöt av pappas underbara mat, julmarknad, mina vänner, att min bror utklassar mig på pingis och utav julbak. Åååh sedan så får vi inte glömma att mina kära föräldrar har renoverat mitt rum, eller tjaa det kanske är pappa som har renoverat mest och mamma som har inrett.. Humm, vad tror ni? Eller tror ni att min käre mami hälpte pappisen att slå ner väggen. Jag lovar att luska lite till!! Det blev iallafall jättefint! Har tyvär ingen bild på det ännu...


Visst är de små tomtenissarna söta? Var juh dock några år sedan ;)

I söndags så tog jag juh den här grissprutan med. Fasiken vad ont i armen jag fick utav den och har det fortfarande. Det blev juh inte bättre när jag vaknade igårmorse med sprängande huvudvärk och 38 graders feber. Men ack den som ger sig, jag sov hela dagen och vid 6-tiden så var den som bortblåst och jag gick på julfest! Mysigt med lite julstämning och julemat. Mindre mysigt var det att dansa med en arm och en massa fyllon som hoppade in i den andra. Så en lugn och tidig kväll blev det för mig!!

Nu så väntar jag att jennie ska höra av sig så att vi kan ta en promenad runt sjön och sedan inom affären. Måste handla, för min kyl ekar tomt med en blandning av sur mjölk. Inte den trevligaste lukten som finns kan jag meddela!!

 

If it makes you happy
It can't be that bad...


Tentafest & Lussebak

I tisdags så var det såklart Tentafest! Tjejerna var hemma hos Mathilda först innan vi drog vidare till Pontus. Han hade en två och vi var nog 40 pers där inne. En aning trångt, men skojigt! På väg till Stallarna så skulle jag juh såklart gå med killarna som skulle gå en "genväg" så det blev över ett staket, igeinom en buske osv innan vi äntligen kom fram! Men då så hade typ mina fötter dött av köldskador så kallt som det har varit i växjö och fortfarande är. Jag & Sandra kom hem vid halv 1 och åt lite Lasagne innan vi somnade så gott i sängen/soffan!



Mathilda, Jennie, Jag & Malin

Malin, Sandra, Jag, Sandra, Ida, Martina



Igår så var det efterlängtat Lussebak med Malin & Mathilda!! Vi lyssnade på julmusik, åt pepparkakor och drack glögg under bullbaket! Det tog juh ett tag att baka bollarna om jag säger så, men den som väntar på något gott.. Johan kom juh precis när bullarna var i ugnen. Sicken tur han har! Bullarna fick godkänt, men jag tycker att de smakade ännu bättre idag!! =)



Måste även visa er min nya fina julstjärna, och jag tycker att den passar perfekt i min snygga kruka;)


2/12-09


Tentan avklarad, nu Tentafest!!

Äntligen så är tentan avklarad... Kan ha hått hur som helst, men jag håller tummarna!! Nu så är det Tentafest med de bästa tjejörna i växjö!! Jag Å Sandra börjar hemma hos mig, ska bjuda på Lasagne så jag hoppas det kommer smaka exemplariskt!! Sedan så blir det vidare till Mathilda å sen Pontus.. Fast här på Campus vet man aldrig vart det slutar egentligen ;) Nu väntar spisen!


RSS 2.0