Det går bra nu =)

Gött, gött, gött!!
Det har börjat gå bra nu, eller iallafall på skolfronten!
Satte VG på statistik 2! Så jäkla gott!!
Nu tar jag ett välförtjänt påsklov!!


IKEA

Snart så bär det iväg till Ikea med dessa tjejerna =) Kommer att bli super naaajs!
 



It wasn´t me!

I fredags så var det som sagt fest som stog på schemat! Jag och Jennie och en massa killar på förfesten! Fick välja slippsar och komma med en massa råd! Hoppas att dem fungerade med =)

I lördags så mådde man väl som man förtjänade och fick springa från mig till busshållsplatsen vid ica. Vilket tar ca 15 min att gå. Men är du sen och ska hämta syrran på stationen så har du inget val. Så sprang dit på 7 minuter och svetten rann i pannan. Men tror ni busshelvetet kom i tid? Naej, såklart så var den 5 minuter försenad så hade jueh typ hunnit att gå!! Väl i stan gick vi runt i varenda affär och letade efter en skinnjacka som vi aldrig hittade! Åt pizza på något ställa som borde slå igen för den smakade fy fan! Åt godis, mös framför tv:n, hälsade på johan och jennie, snackade en massa skit! En perfekt lördag helt enkelt! Igår så bjöd hon på pannkakor som faktiskt blev goda, tro det eller ej ;)

Nu så väntar tvätten och disken på mig, samt en mikro kompletterig som måste göras! Men jag har typ redan tagit påsklov, illa josse, illa josse!! Nu ska jag ta tag i mitt liv och fixa men först ska jag äta upp resten utav mitt påskgodis =)



"Cheeeeck"

Tentan är gjord! Även fast jag inte tycker att den gick galant så hoppas jag skrapa ihop poäng så att jag klarar G! Räknar man fel på x och y första timmen innan man kommer på sig själv, då är det illa! Men löste sig tillslut, på de frågorna iallafall! Så håll tummarna =)

Det är SOOOOOL i växjö, så vi gick en promenad innan, eller mathilda å jennie gick medans en annan cyklade.. Sedan åt vi en svalkande glass i solen! Haha, skämt å sido, men god var den iallafall! Nu så ska jag äta, vila, städa för imorn kommer min lillasyster hit! Ska bli kanonkul! Hoppas hon bara inte missar tåget eller glömmer att byta eller något liknande för det hade varit typiskt henne!!


Jag & Fille i Kroatien!


Sick again...

Jahopp, då så är jag förkyld och har feber igen. Jag är för sjuk för att gå och träna och sitta i bibblan och sträckläsa 8-18, vilket jag hade behövt ha gjort idag! Men sen är jag för "frisk" för att ligga hemma och vila hela dagen + med en tenta på fredag så hade det inte ens varit ett alternativ. Så har pluggat lite halvt idag och hoppas på att må bättre imorn, för statistiken är faktiskt inte att leka med. Krångligt och svårt! Varför började jag inte tenaplugga tidigare kan man jueh undra sig?!? Jo, för med en massa gamla omtentor så går inte det. Men tills nästa kurs så ska jag på topp från dag 1! Men nog om det, fredagens tenta och tentafest närmar sig.. Lika bra att öppna böckerna lite och läsa igenom anteckningarna! För tentan ska jag bannejmej klara frisk eller inte!!


Grattis i efterskott till Jennie som fyllde 22 igår. 
Ska bli mumma med chockladfondue på fredag!!


Sunday, Bloody Sunday!

Efter en välförtjänt sovmorgon så väntar bibblan på mig. Jag kan höra att den skriker: - Josefin, vi öppnar om 7 minuter och du är seeeen! Men ingen skada skedd inte för jag ligger till och med före i mitt egna pluggschema, så de såå =)




Det vi alla har väntat på!!!

JAG KLARADE MIN MIKRO 2 OMTENTA!!!
Fy faaaasiken vad gött=)
Det är min namnsdag idag!
Dem ringde innan från Eurostop och ville träffa mig för en intervju!!
Ska till pressbyrån snart och köpa mig en trisslott!!!


Bara en vanlig dag!

Nu sitter jag hemma i min lägenhet, nyduschad och fit for fight! Böckerna ska strax öppnas förj ag känner hu klumpen i magen inför tentan nästa vecka bara växer och växer... Men längtar tills nästa helg för då blir det tentafest + att min kära syster kommer och hälsar på! Men om ni ska se min lägenhet för ni allt ta och rappa på, för den förste juni så flyttar jag till en större & billigare. Kan jueh vara bra nu när jag är helt pank! Hoppas på ett jobb nu, men inget utav dem jag har sökt har jueh svarat! Tråkigt, men det la så där är i arbetslivet.. Ska köpa en triss i helgen, så håll tummarna för att jag vinner någon tusenlapp. Helst 25 000 i månaden i 25 år, vilket är 7,5 mille, men en och en annan tia hade inte heller suttit helt fel ;)

Loving London!!



The best weekend this year!

Det hela började med att jag tog tåget till Götet vid nio på morronen för att möta upp min käre far för en lunch! Han skulle hämta mig på centralen och sen skulle vi köra till hans hotell! Men vafasen ska det bara var enkelriktat i den förbaskade staden för?!? Det tog nog ca 45-60 minuter som max borde ha tagit 10 min.. Ååh jag fattar inte varför dem har flyttat Ullevi till andra sidan vägen? Eller borde man vända på kartan så att man får norr åt norr eller?!?!

Väl hemma hos Malin så öppnade vi en strongbow för att fira att hon hade gjort sin tenta och att vi äntligen skulle iväg! En blev till två och tillslut så smugglade vi med in till flygplatsens restaurang! Galna är nog ett bra ord som passar in! Vi var på hotellet i London vid 1 på natta så vi struntade i utgång och var istället pigga för shopping på fredagsmorgonen! 

Vi har hunnit med en massa shopping på oxford st, vilket är gatan som är den värsta i hela London enligt mig. Så sjukt mycket folk och alla ska puttas, trängas osv... Kvällen spenderades på en Italiensk resturang med ett glas rött och sedan på musikalen Thriller! Helt okej musikal, men jag har sett bättre!! Kvällen spenderades på "Soho bar" och sedan på klubben "Movida"! Vi blev uppraggade av några killar och vipps så satt vi vid deras bord. För vem säger nej till gratis skumpa?! Att vi senare kom på att dem liknade en skum maffia va jueh en helt annan femma, men som tur så smet vi =)

Uppe med tuppen på lördagsmorgonen efter 4-5 timmars sömn.. Trötta som stryk och vi mådde väl som vi förtjänade men har man bestämt med Liz att mötta upp henne på Westfield så har man! Tur var la det för som jag har saknat henne. För er som inte vet så var det med bla henne som jag spenderade min tid i London med, Alla sjuka fester i diverse parker och på alla australienska pubar..  Sandra som från början är Malins kompis, som också kommer från Halmstad kom också. Väldans najs att träffas och det var med hennes som jag och Malin hängde med resten utav helgen. Efter våran dag på westfield (vilket är europas största shoppingmall) så fick malin och jag införskaffa och en varsin ny resväska som sedan blev proppfull!!

Lördagskvällen träffades vi alla först på "All Bar One" på regent street för mat och lite vin innan vi gick vidare till "Sandersons Hotel Bar". Jag har bara varit där en gång innan men jag diggar verkligen det stället. Det är en longtailbar som alla sedan står runtom. När vi ska traska igenom hela stället för att lämna våra jackor så ser jag en kille som jag känner igen. Vad är chansen att "moppekillen" som jag gick på en dejt med skulle vara på exakt samma bar?!? Sedan när jag står där och pratar med honom så gick en annan kille förbi som är Sandra pojkväns kompis, som både jag & Malin har träffat några gånger innan. Sedan så kommer även Sandras pojkvän Steve till baren och de följer med oss till klubben Merah. Vad är då chansen att "Maffiakillarna" med skulle vara på det stället. Haha, galet att sånt här kan inträffa och allt under loppet utav två timmar!!

Söndagen så shoppade vi inget utan vi gick och gick och gick överallt typ. En god brunch va det första som stog på vår lista. Sedan traskade vi igenom Hyde Park, fika vid vattnet, gick omkring i Knightsbridge och drömde om vart vi ville bo. Gick ner till Big Ben och på vägen dit nynnade jag följande:
- Hej hå, hej hå, vi ska till Big Ben gå...
Malin skämdes över mig men det var inget mot vad jag hade gjort över henne tidigare dagar... Snackat skit om människor som sedan visade sig vara svenskar ett antal gånger. Men det är faktiskt tur att även "töntiga, fula killar kan skaffa sig en flickvän", eller håller ni inte med?!? ;)

Jag har shoppat för mycket, druckit goda drinkar, gjort av med för mycket pengar och njutit utav att vara i den bästa staden som finns!! Men det finns så lite tid och så mycket att göra att det får bli en ny Londonresa snarast möjligt!!


London hade saknat mig och jag hade saknat London!!


London, London, London!

Yeeees, ni läste rätt! Som jag har längtat efter den här resan och imorn så bär det av. Ska först till götet för att träffa dadi och sedan hem till Malin för att käka något gott och dricka en strongbow!! Man måste jueh förbereda smaklökarna för den engelska alkoholen som ska förtäras i helgen! Vid nio går planet och om allt går enligt planerna så är vi på hotellet vid 00.00 för att sedan gå ut =)

Det som står på schemat är en massa skojiga grejer... Fast det bli nog mest en massa shopping och en hejdundrandes massa festande. Ingen skola ska jag tänka på för böckerna ska lämnas hemma! Vi ska även hinna med att strosa runt och bara njuta utav livet i denna underbara stad!!


It will be a good weekend =)



Sunshineee =)

Det var RIKTIGT längesen jag längtade efter något såhär mycket!! Ni kanske tycker att jag e tjatig men då får ni tycka det... Att packa för en weekend och att allt som allt för MAX väga 10 kg å då menar jag verkligen ALLT! Det är ett test i sig det! Pantad som jag är ibland så tänkte jag haft en väska tills jag sent igårkväll kom på att den väger 3 kg. Tur att man har snälla Mathilda så att jag kan låna en annan lättare & snyggare väska utav henne! Hoppas bara att allt får plats i den ;)


Nu så ska jag ner till tvätten samt städa lägenheten! Kan behövas sen förfesten jag hade i lördags vilket var galet kul. Men när man har haft salt på mattan i 3 dagar så är det inte lika kul längre... Sedan så väntar det extra mycket plugg för ska man kunna njuta på sin semester så är det sags att sätta fart och inte sitta här på röva och slöa!!


Jag, Malin & Sandra!! Saturday it's
;)

It´s Not Fair


No comments!!!

Sivans väntar efter en galen kväll!!


It´s saturday babe!!

Jahopps, nu så är det lördag igen! Men nu sitter jag inte å väntar på att få gå ut i den fina vädret vi har här i växjö utan istället så väntar jag på att klockan ska bli tre så att jag kan gå bort till skolan för att skriva min tenta. Å denna gången så ska jag fantomme sätta den!! Ikväll så är det party, men jag vaknade med en kliande hals och ett huvud som värkte, men det börjar sakta men säkert gå över.. Så vi får allt se vad som händer!! Nu ska jag dammsuga min lilla lägenhet, spillde ju müsli i hela köket imorse, (läs hela lägenhetn). Sedan ska jag käka lunch å vila lite för att sedan traska mig bort till skolan. Håll tummarna!!!





5 DAYS LEFT, CAN`T WAIT!!

"Gå ut och var glad"


Jag längtar efter en varm sommardag så att man kan "Gå ut och vara glad" som Lundell sjunger... Men bara genom att titta på sommarbilder så blir man glad och man har något att längta efter!Nu så är jag trött på vintern och allt vad det innebär. Tur att det har vatt sol nu 3 dagar på raken. Inte så vanligt i annars gråa växjö!
Så på vägen till bibblan ska jag gå å nynna lite och tagga till lite inför muskelpass på gymmet vid halv 7!

Have a nice day!  

Can´t Wait!

LONDON NEXT WEEK!! CAN´T WAIT =)

Skulle hem på en snabb lunch och medans maten skulle bli klar så snokade jag runt på lite bloggar...
Fastnade såklart på mina vanliga London bloggar och kom på att det är en vecka kvar tills jag & Malin ska dit!! Det ska bli superduper skoj och min to-do list och shoppinglistan bara växer och växer... När jag tänker på det så får jag lite småpirr i magen, typ som man han när man är nykär, men inte fasiken kan man vara kär i en stad, eller?? Äntligen något som piggar upp mig på denna annars rätt så tråkiga dag... 

Punden har inte varit så låg som den är nu på de senaste 14 åren. Passar vår shoppingbudget perfekt! Kanske skulle man bege sig till Stan och växla till sig några slantar till?!?  Man kan ju knappast ha med sig för mycket pengar liksom!!Det kommer att bli en galet kul helg med allt som det innebär, kan knappt bärga mig!!




"In London,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can't do,
Now you're in Lodon,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
lets hear it for Lodnon, London, London"


Uppe med tuppen!

Yeees, nu så sitter jag framför datorn och ska strax ta och äta min frulle. Sen blir det plugg här hemma vilket inte är så lockande för det är grått och regnar ute så sängen lockar desto mera. Men icke sa nicke, den bäddade jag direkt när jag gick upp, bara för att jag känner mig själv tillräckligt bra att jag vet att jag hade krypit ner i den igen om jag hade kunnat se min sköna kudde och mitt varma lakan. Naej, icke sa nicke!

Ska följa ett gott råd jag fick av den bästaste av de bästa. Så istället för att deppa ska jag ge mig själv en kram och lägga på mig mitt fina smajl och charma alla som jag brukar göra. Tycker jag verkar vara som en god idé i gråa växjö där jag ska plugga hela veckan lång...


RSS 2.0