Det är bara mina reflexer ;)

Hemma i la Halmstad igen.. Igår så tränade jag å mammsen på Friskis & Svettis, kan juh meddela att jag knappt kom upp ur sängen imorse! Ajaj, ont i armarna, röva, magen osv! Gått på stan med Sofie idag, väldigt trevligt! Sista jag träffade henne var över två månader sedan! Sedan träffade jag pappa & Johan och man kan inget annat än att skratta med dem två! Åkte inom Farmor för en fika!

Under eftermiddagen så har jag och Johan spelat pingis! Jag tar i så att jag nästan skiter på mig, medan johan bara står där och säger den ena kommentaren efter den andra.
- Josse, jag kan inte hjälpa det. Det är bara en ren reflex att jag tog den bollen!!
- Kom igen, du kan juh bara inte missa den bollen!
- Skärp dig nu!!

Ska till faster Anita och käka nu, sen vid nio ska jag träffa Ak!

I am still alive!

Efter två träningspass och no money på mobben så skulle man kunna tro det motsatta! Men jag lever faktiskt! Fick ett stressat samtal från Malin nyss där hon undrade om det hade hänt något! Skönt att någon bryr sig =) Ses om 3 veckor, då jag ska ta tåget från växjö upp till götet för att hälsa på henne i henns nya lägenhet!! Nice!!

Hemma i la Halmstad nu. Ska be pappa hjälpa mig flytta min systers bäddsoffa till mitt rum, för sover jag på extrasängen en enda gång till så dör jag. Å då e jag inte alive anymore! Hehe, skämt å sido! 

Fyllde på mobben nu, ja jag vet är konstig som inte har abonnemang.. Nu så ska jag till vardagsrummet å sätta mig mellan mammsen Å pappsen och titta tv =)  

Bullbak med M&M!

Idag så har vi varit duktiga och bakat kanelbullar. Myspys! M&M står såklart för Mathila och Malin! Sedan så kom Jenny och Mattias inom för att provsmaka ;) Om man näsga inom här i småland så fattar de juh inte ens vad man menar. Blää på dem! Har fått höra en massa girlingar ang min goa halländska, så nu vet jag inte riktigt hur jag pratar längre, ska bli skönt att komma hem till Halmstad och börja prata normalt igen!!
Nu så ska jag damsuga min lägenhet för det är pärlsocker typ över allt, sedan ska jag packa inför hemresan imorn samt käka! Ska lägga mig tidigt ikväll, men innan dess så ska jag träffa Johan en liten stund=)

Halmstad 29/10-2/11 = INGET PLUGG ALLS!!! =)


TUESDAY MORNING

Igår så köade vi HELA JÄKLA dagen för skidbilljetter till Bad gestien. Nog om det. Är en aning irriterad och det ska man inte lägga sin kraft på. Igår så sov Sandra över här, mysigt! Vid nio gock vi ut och tog en promenad runt campus, något som jag ska försöka göra oftare.. Massa girltalk har det med blivit! Om 22 minuter kommer resten av vår grupp hem till mig för att öva på vår presentation inför torsdag då vi ska bli av med den här arbetsskiten som é så jobbig!

Träning idag på vugi 17.05, antingen sp blir det Air core eller muscel. Hoppas det är core förm in mage kan behöva jobba lite. Sedan på torsdag så har mammsen bokat in mig på 75 minuters body pump. Jag kommer juh typ smälla av igenom halva! Men träning ska det bli mera utav nu framöver!!

Äggen kokar nästan över och är klara om 2 minuter, see you babes =)


Jag & Sandra!

Sweet Sweet Sunday!

Uppe med tuppen om man säger så. Halv 8 och helt utvilad, kors i taket ;) Kan juh också bero på att man fick sova en timme extra inatt! Nu så tvättar jag och min lägenhet får en storstädning utav mig vilket verkligen kan behövas!! Ska tom damsuga under sängen, så pappa; då förstår du vad jag menar!!

Tentan gjorde vi i fredags och den kändes helt okej faktiskt. Resultatet kommer om 3 veckor, så håll tummarna.  Nu kan jag glömma allt med resultatbudget och likviditetsbudeget samt olika effektivitetsmått osv på ett tag. Men 8 poäng på tentan var på en artikel som man skulle ha läst på över 30 sidor, men det struntade juh vi i. Det var väldigt dumt.

Tentafesten då, jo den var helt okej förutom att vi aldrig kom in på Stallarna! En in, en ut! ÅÅh jag som hade hittat värsta genvägen mellan buskar och staket, men naej det hjälpte juh inte! Sååå jaa, vi åt en kebab och satt och snackade i en trappuppgång istället. Men det var himla trevligt hemma hos Matilda även fast jag nästan somnade där ett tag i början! Thihiii!!

Torsdag!!

Dagen har varit som följande:
-Bibblan 8-17.30
Hem, äta, vila, prata i telefon, internet, duscha osv..

Nu så ska jag sätta på en bra film och sen läsa igenom mina anteckningar igen innan jag lägger mig.
TENTAFEST IMORN!! Helgen blir det matte-plugg, göra klart arbetet å annat tråkigt. Ska ut å springa med, så malin det är bara att ge dig ut! Fast om du pluggar så är måndag okej med ;)

Min systeryster åker till Paris imornbitti å stannar i en vecka, vadå att jag är avis! När jag & Malin var där i april detta året hann vi med så himla mkt turistande å allt möjligt. Säger bara kvasten!!




Tentaplugg!

Har inte så mycket mer att skriva att jag tillbringar mina dagar i bibblan och sen när jag kommer hem så är jag dödstrött! Usch, är det så här det ska vara nu i några år framöver?! Somnade tom under Desperate Housewife igår, å då så är det illa! Ska lägga mig vid nio ikväll för åtta imornbitti så ska vi ses i bibblan för att kunna få ett grupprum!

Haha, tv-licensen tror jag var här å ringde på i måndags igen, fast iförsig så kan det ha varit hyresgästföreningen med. Usch, jag är redan en pank & fattig student! Blääääää!!


Tjena alla glada & trötta!

Tänkte bara berätta att tacogratängen igår blev kanongod vilket även personerna som jag har bjudit den på tyckte =) Så mästerkocken har börjat få sina "gröna fingrar" fast ang mat då. Men appropå gröna fingrar, min lilla växt överdoserade jag med vatten så att den dog och mina växter i fönstret växer som aldrig för, men ack de ger ifrånsig  små äckliga småflugor eller vad det nu är.. Så de ska ut, men först måste jag till blomsterlandet och köpa nya! Vilket får bli till helgen!

Pluggat från och till HELA dagen idag, vilket innebär ca 8 timmars konstant läsande eller räknande. Detta trodde jag aldrig om mig själv för ett års sedan när jag antingen passade barnen, drack en öl, shoppade eller fikade/festade på Londons gator! Hoppas jag nu klarar tentan på fredag, håll tummarna! Ps. Tur att jag & Mathilda pluggade så mycket som vi gjorde förra veckan i biblioteket som vi gjorde =) Nu så ska jag se det nya Gossip girl avsnittet som jag missade igår och sedan sova.. Natti natti!


Jag & Mathilda när vi inte pluggar =)

SUNDAY BLOODY SUNDAY!

Sunday today & jag skulle upp vid 9, men klockan ringde inte och halv 11 vaknade jag utvilad och pigg. Mobben hade en inställning att inte alarmet ringer på söndagar, vadå typiskt! Blev bibbland i nästan 4 timmar iallafall! Sedan så gick jag till Ica för att köpa taco chips. Ska laga en tacosgratäng så får se hur det blir. Tur så är kylen och frysen proppfulla ifall det skulle misslyckas!


Saturday

Ställde klockan på 9 imorse för att gå upp och ta bussen in till stan. Den går tydligen en gång i timmen utanför mig, så jag traskade bort till Ica och tog bussen därifrån så jag var inne i stan vid 10 imorse. Kan ni tänka er det, en lördag! Bytte min jacka till en mindre storlek och tog bussen tillbaka "hem" och gick och satte mig i bibblan. Där satt jag i 4 timmar till halv 3 då jag gav upp. Istället så gick jag å Mathilda och beställde en Pizza och gick hem till mig och delade den. Efterrätten var Mammas goa Äppelpaj!

Kvällen hittilss har bestått av matlagning och tv-tittande. Nu så ska jag ta fram ekonomistyrningen och läsa ut första kapitlet och sedan krypa ner i sängen och titta på en film! Imorn så blir det bibblan mellan 10-16 hoppas jag! Kul liv! Men nästa helg så är det Tentafest! Alltid något att se fram emot ;)


Veckan som gått!

Pluggat som en liten stackare... Tenta om exakt en vecka, riktigt nervös! Men det blir plugg nu hela helgen och nästa vecka så mycket som jag orkar.. Vill verkligen klara den!!

Haha, måste berätta om igårkväll när Mathilda, Malin, Ida och Martina var här. Vi satt och tittade på tv på typ högsta volym och pratade som in i! Det är ganska lyhört här och rätt som det var så plingar det på dörren och jag tänkte vem fasiken kan det vara som kommer nu?!? Tittar ut genom kikhålet och ser att det är en man med papper i handen. Säger åt alla att vara tysta och sänker ljudet på tv:n pyttelite. Han plingar igen och vi kan knappt hålla oss för skratt. Men det var juh radiotjänst som ville att jag skulle betala min tv-lincens. De hade varit hos Mathilda i måndags och stackarn åkte dit på 2500 spänn. Sedan hörde man hur grannen bredvid öppnade och nästa granne osv... Malin hade koll på det genom kikhålet i dörren. Sedan när de skulle hem så fick vi titta ut så att ingen var där och sedan så sprang de iväg. INTE FASIKEN VILL JAG BETALA 2500 SPÄNN, JAG ÄR BARA EN FATTIG STUDENT!!!!

Idag så har mamma och mormor varit här. Visade min lägenhet för mormor och hon tyckte den var jättefin. Sedan så gick vi på stan i tre timmar. Köpte en jacka efter mycket om och med och storleksprovande och hit å dit. Åååh när jag väl hemma hade bestämt mig för att behålla den, tror ni inte jag såg att det var fel sotrlek jag hade köpt. Vadå typiskt mig?!? Herreguuud säger jag bara!!! Nu så ska jag sätta på en kärleksfillm här i min ensamhet och äte godiset som mormor köpte åt mig! Hoppas ni har haft en bra fredagskväll allihopa =)


Ekonomhelgen 7-10 oktober

Bättre sent än aldrig som sagt. Förra veckan så var det ekonomhelg här i växjö vilket i princip innebar party i 4 dagar här i växjö. Hade skoj varenda kväll, men måste erkänna att jag var rätt så sliten när jag vaknade vid halv två på söndag "morgon". Jag kan tyvär inte lägga upp alla bilder, men ska bjuda på några som togs!

Onsdagen - Dodge Ball
Det var en bollsport som stog på schemat och vi skulle egentligen inte ha gått ut, men sedan så satt vi där på vår tacoskväll och så bara hände det ;) Utgång som en vanlig kväll på sivans fast med mer folk! Typ bara ekonomer.. Tyvär så finns det inga bilder från den här kvällen!

Torsdag - White Night med förfest Black Night

Kvällen började med att några tjejkompisar kom hit vid 6-tiden innan det bar av till Ida som bodde vid den riktiga "Black Night förfesten". Där var alla klädda i svart och möbler och allt annat likaså. Det var knökat med folk i en trea + balkong. Stannade dock inte så länge, det gick juh knappt att andas. Massa mellanfester hann vi med innan vi tappade bort varande och jag & Malin gick till Sivans vid halv 12 i nästan ösregn. Väl på Sivans så hade alla bytt om till vita kläder och hela stället var inrett i vitt! Reeeedigt skoj! (HAHA, även fast det var min kamera så har jag mest foto på mig själv. Vadå linslus?;)





Fredag - Finsittning
Jenny, Mathilda, Despina och Malin kom till mig och tog en eller två drinkar innan finsittningen skulle äga rum. Vi trodde juh att det började klockan sex så då var vi där. Men vad vi inte visste var att det även ingick två akademiska kvartar. Så inte förrän efetr halv 7 kom vi in, och det var nästan så att man frös röööva av sig. Det var 3-rätters middag med trevligt folk och underhållning. Vid 10 bar det av på 3 olika mellanfester, (ingen var väl direkt någon höjdare) innan vi tillslut kom till Stenladan där festen var. Grymt bra musik, men mina fossingar var riktigt trötta efter pumpsen så vilade rätt så mkt med! Pizzan som vi hade i kylen blev god fyllemat vid 2- tiden när man kom hem! =) <http://www.vaxjopuls.se/vpstudion/091009-ekonomhelgen-finsittning>




Lördag - Overallis
Vid halv 4 kom ett gäng polare hem till mig, däribland malin och vi började föra lite i och med att Overallisen började vid 5. Där var det galet, mat kastades, dans på bord och stolar osv... Men min kladdkaka är så mycket godare än den de serverade där! (Ps, den är känd över "hela" Campus med, det ni ;)
Kollade fotbollen hemma hos mig innan vi stack till Jacob på mellanfest och dansade. Hans lägenhet är lika stor eller liten som min, men sååå himla skoj! Jag & Malin dansade la där i över en timme innan vi gick till Stenladan och dansade typ konstant i över två timmar. Jag vet inte rikitigt var det tog till oss, men vi körde olika moves hela tiden. Kan juh dock meddela att jag hade träningsvärk i mina vader 3 dagar efteråt!!





Ojdå!!

Nu så skulle jag in här å skriva ett inlägg om ekonomhelgen, men det ringde på dörren så jag hinner inte!!
Det kommer imorn istället =) Pussåhejleverpastej!!!


Blacknight/Whitenight


Happy B-day!

För det är ingen vanlig dag, för det är Malins födelsedag!
Hurra, Hurra, Hurra =)


Uppe med tuppen!

Idag så satte jag klockan på 7, men gick inte upp förrän halv 8. Har druckit upp mitt kaffe å blev så sugen på ägg när jag läste ekans blogg att jag var tvungen att koka mig ett! Måste plugga, sicken ångest!! Ååh jag tycker att jag pluggar mkt, men inte tillräckligt. Är det illa då?!? En aning iallafall.

Måste dock tilläga att jag är glad att jag har växt upp med fotboll och inte någon annan sport, för hockey till exempel är juh så sjukt tråkigt att titta på! (Du ser juh inte ens hur snygga killarna är för alla skydd ;)


Tacka vet jag fotbollen =)


Tillbaka i växjö igen!

Helgen hemma i Halmstad gick jättefort. Hann inte riktigt med allt jag hade velat göra, men det mesta iallafall. Gick ut med evve å anna på mårtensson i fredags. Träffade Mogge där & han var väl typ den enda som jah kände igen på hela stället. Tacka vet jag sommaren iallafall. Så nästa gång när jag kommer hem så ska det bli en slappishelg =)

Annars så har jag umgåtts mycket med familjen, sköönt =) Pappa å Mamma hade tom överraskat mig med gardiner och överkast, tv-bänk och en tv på den. Inte så illa pinkat va ;) Men jag hade gärna så fort som möjligt fått en ny säng eller liknande. För i söndagsmorse så vaknade jag på morgonen utav att halva madrassen var utanför själva sängen. Tänk då på att sängen bara är 80 cm bred! Hehehe!

Natten mellan fredagen å lördagen så sov jag inte ens i min säng för mina päron, ingen aning om vem men har mina aningar om att det var pappa, SNARKADE!!! Så istället gick jag och lade mig i  soffan! Men soffan är iallafall bättre än en vanlig matta och täcke på, eller hur ekan ;) Väcktes utav ett mess halv 6 på morronen av mammi, "Var är du?".  Haha, kan inte mer än bara skratta åt det!!

Trevlig helg och nu dröjer det ytterligare 4 veckor innan jag kommer "hem", vad är hem förresten?? Men hoppas på besök hemifrån under den kommande månaden! Alla är så varmt välkomna =)

...


Vad gör du nuförtiden?
Varför hör du aldrig av dig?
Det var alldeles för länge sen vi sågs...


XOXO!!

Nicco goes Australia and I will miss her!
Ha så himla skoj därborta! I know you will love it hun!


YEEEES =)


Jag överlevde min joggingtur och när jag kom hem fick jag reda på att jag klarade min andra dugga. Jag kan inte vara mer än stolt över mig själv just nu =) Nu så väntar duschen och sedan så bjuder Mathilda på mat!! Trevlig kväll allihopa!


Home Sweet Home =)

Imorn så ska jag hem till Halmstad igen!! Har haft jättemycket hemlängtan den senaste veckan som kan bero på lite olika saker. Skoj ska det iallafall bli =) Men innan dess så blir det plugg i bibblan hela eftermiddan så jag kan förstå den här ekonomistyrningen och alla begrepp. Plugg, plugg och åter plugg!

I tisdags så stog vi i kö i 2 timmar för biljetter till ekonomhelgen nästa vecka!
Då ordnar de dodgeball, White night, finsittning och overallsittning! Jag ska bara vara med på tre så det blir fest tors-lör. Dock är det lite hårt att jag hade oturen att bli indelad i mattegruppen som ska träffas mellan 9-12 på fredag morgon! Ska försöka smita med någon anann grupp istället ;)


You don't know what you got until you're missing it a lot...


RSS 2.0