Frimärkspojke

Maste visa vad Emelia skriv pa sin blogg, mizzlondon.blogg.se

Frimärkspojke
Kom precis hem från en trevlig promenad med Josse.. Vi gick i Battersea park och över Battersea bridge, en jättefin ganska stor bro med typ "lyktor" på. Det är så himla milt här i England, ingen risk o frysa..

Vi hade mycket att uppdatera varandra om o vi skrattade nog nästan hela promenaden, vi gick saktare o saktare o fick stanna ganska ofta pga. skrattanfall.. Vi kom in på ämnet killar.. Killar e ju konstiga och störda, det är vi båda överens om.. (I alla fall de flesta). Så pratade vi om vad vi ville ha för killar och deras egenskaper.. Så pratade vi om självförtroende hos killar och sånt.. Så säger hon plötsligt ja jag vill nog ha en tuffare kille, det får liksom inte vara någon kille som sitter o samlar frimärken.. Ni skulle hört när hon säger detta, det lät så himla roligt.... Men jag håller helt och hållet med henne. Det måste hända något, och killen måste ta egna initiativ, men alla är vi olika och tur är väl det!!

Jaa Emelia jag kan juh faktiskt halla med om att det ar tur att alla ar olika, men for guds skull hoppas jag att det inte blir en frimarkskille for min del;)

Hyde park!

Dagen har spenderats med Sofia och Nicco i Hyde Park. Dar vi at var sushi och solade lite innan alla tillslut gick at olika hall! Men mysigt var det och vi hade mycket att prata om!Har letat frisorer har i London och det ar rena ranet verkligen. Minst 2000 spann om jag ska klippa och slinga mig!! Det varsta utav allt ar att jag maste till frissan nar jag ar har for jag kan inte vanta till jul. Men ska fortsatta att leta... Haha, en annan rolig sak var att vi sag "blondinbella" och henns pojkvan Nils. Dem horde att vi snackade svenska sa man markte att hon blev en aning paff nar vi inte bara wooow ar det du!

Nar jag kom hem vid 6-tiden var Emelia snabb pa att fraga om jag ville med ut pa en promenix, saklart vill jag det! Alltid roligt att traffa henne! Men fragan ar om det var en ga ut & ga promenix med gympadojjer eller ga ut & ga men snygg promenix? Huumm jaaa, man vet da aldrig!! Det blev juh en vanlig promenix saklart, vi gick val i over 1 timme. Aven om man inte tranar pa "riktigt" har sa far du din motion anda vill jag lova! I och med att vi inte setts sen i torsdes hade vi mycket att ta igen. Sa det blev mycket skratt och klamde nasta fram en tar! Detta var latt den basta helgen sen jag kom till London! Kan inte riktigt fatta att jag varit har i 3 veckor nu. Tiden den bara rinner ivag!





Are fest eller?

Igar sa var det fest som stod pa schemat! Men innan dess sa va jag i Notting Hill pa marknad med  Linnea (en tjej jag larde kanna i svenska kyrkan for 2 veckor sedan).  Sedan gick vi till bade Holland park och Hyde park. I hyde park sa at vi sushi och mackor! Det var sa himla bra vader med, stralande sol hela dagen! Jag fick till och med lite farg i ansiktet, det ni;) Sedan gick vi och strosade pa Harrods innan jag tog bussen hem. Val hemma sa la jag mig och skulle vila, men det hela slutade med att jag sov i 2 timmar till Nicco sms:ade mig  vid 7 sa att jag vaknade!

   


Sa vid 7-tiden sa fixade jag mig iordning illa kvickt fastan jag inte madde prima och gick till parken for att mota Sofia & Nicco. Vi hade tankt ga till en "Elk clubben" men det var for lang ko sa vi gick till "Slug" istallet. Trodde inte att det skulle bli sa roligt, men det var latt den basta kvallen har i London. Mycket dans och skratt! Nicco dansar till Grease medan jag & sofia korde lite bakgrundsmusik! Det enda som saknades var Emelia som lag hemma i halsfluss, men nasta helg nar du ar fit for fight igen da jaklar;)


Traningsvark...

Jahopp, nu sa var det fredag igen! Har snart varit har i 3 veckor, tiden bara springer ivag! Igarmorse sa tranade jag framfor tv:n, hade juh med mig min dvd-skiva "trana mage&rygg". Har fortfarande enormt mkt traningsvark i de oversta magmusklerna! Men det kunde jag behova! Sen tog jag bussen till Kensington och gick det och strosade. Fick med mig en pyjamas hem. Den ar verkligen hur go somhelst!! Nastan sa man vill ta pa den nu och krypa ner och sova! Sedan sa traffade jag Emelia som vanligt, hon har blivit sjuk nu sa det ar jattetrakigt! Idag sov jag lange, otroligt lange! Men sedan gick jag ut till parken med en bok for jag tankte sola! Nar jag kom hem sa hade staderskan stadat mitt rum, sa nu slipper jag att gora det! Eftermiddan har tillbringats i parken och pa lekplatsen med Gustav. Har en san otrolig huvudvark nu, sa ikvall ska jag bara vara hemma, tankte mysa framfor tv:n & kanske for en gangs skull se nagot annat an One three hill?! Njaa, kanske inte! Imorn sa ska jag till Noting Hill, porobello market. Pa kvallen blir det party hoppas jag!

Anna, jag vet att det ar Martensson ikvall hemma i Halmstad och jag saknar det!! Dansa lite at mig med=) Sitter har och tanker pa sommaren som var sa sjuuuukt rolig! Jag saknar dig, du maste komma hit! SNART!!


Detta inlagg tillängnas Evve & Sofie!

Detta inlagg tillängnas mina kara vanner evve och sofie! Aven fast en ar i London, en i Budapest och en i Halmstad sa ar det bara 3 manader tills vi definitivt kan ses allihopa igen! Nar vi lagar mat ihop ar det typ alltid sahar..

- Josse, du kan val duka?
-Jamen ja visst kan jag det.

Nar dukningen ar fardig 2 minuter senare nar Evve och Sofie star och lagar maten..
- Vad kan jag hjalpa till med nu? Laga maten?
- Du kanske skulle kunna satta pa musiken?
- Aja okej da!
- Nuda?
- Mojligtvis nagot annat? Diska kanske?

Om dem nu absolut inte kommer pa nagot annat och om dem inte gjort allt redan nar dem redan skickat mig pa allt skitjobb sa kan det bli sahar!

- Josse, skulle du kunna fixa salladen, kanske hacka lite gronsaker.. Du vet hur man gor va?
- Jamen saklart att jag vet!

Nar jag val borjar att hacka nagon gronsak, da sa ska dem alltid komma att klaga pa mig och gora det sjalva, sa nu har jag slutat att "hjalpa" till. Vilket jag sjalv far sota for nu! Men sanningen ar den att jag ar riktigt bra pa att laga mat ibland nar jag verkligen vill, men det tror dem juh anda aldrig pa! Men nasta gang vi 3 traffas sa ar det jag som fixar maten och ni som dukar! Jag lovar er att det kommer bli supergott! Det ska inte bli brant, smaka for lite, och brandlarmet ska inte ga, och jag lovar jag ska inte elda upp nagot! Sa om sadar 3 manader nar vi ses igen da sa blir ni forvanade!

Jag & Evve


Jag & Sofie




Okej, ska erkanna en sak. Tur att det ar 3 manader kvar sa att jag kan ova;)
I Miss You Girls!!

Lopning..

Tro det eller ej!! Men i pa morgonen i mandes sa fick jag mig ett ryck, Jag gick ut och sprang!! Det var verkligen pa tiden och det var hur skont som helst! Annars sa tillbringades dagen framfor One three hill boxen, och den borjar att ga mot sitt slut. Har juh redan sett hela sasong 1 nu och 2:an ar nastan klar! Sedan jobbade jag halv 3 - halv 8! Hamtade barnen i skolan och akte till dansen. Det ar faktiskt skoj att sitta utanfor att kolla, men det ar synd att man inte kan dansa sjalv! Pa kvallen gick jag till Emelia, och jag fick ta den "hemliga" ingangen! Haha! Hon har en ingang som gar direkt till hennes rum, sa foraldrarna visste inte att jag var dar! Sa dem blev en aning paffa nar dem sag mig. Vi hade juh hoppats pa att vi skulle kolla pa desperate Houswife, men sa blev det inte!

Just det, har glomt att beratta att jag var barnvakt igar (sondag) hos en annan familj! Satt och pratade i tele hela tidenoch tjanade pengar. Jag ska ju da inte klaga inte!

Tisdagen spenderades med jobb fran 10-16. Va med Gustav lite och forberedde salladen infor middagen! For Lovisa och hennes son jacob och deras Au Pair skulle komma och ha playdate! Valdigt trevligt att traffa nytt folk, sa nu kanske man kan akadit pa playdate senare! NAr jag slutade sa tog jag bussen till Kensington och gick dar och shoppade! Saklart hittade jag hur mycket som helst, men har man bara 40 pund med sig sa far man skylla sig sjalv! Men om man tanker efter sa kanske det bara var bra egentligen!!

Idag (onsdag) sa traffade jag Emelia pa starbucks vid 11-tiden. Sedan efter ett tag fragade jag var klockan var och da hade vi suttit dar i 2 timmar. Men som sagt tiden gar fort nar man har mycket att prata om! Gick hem och lagade mat till mig sjalv for typ forsta gangen sen jag kom hit. Det gick jattebra, eller inte?! Det ar for hemskt for att namnas har;) Sedan borjade jag jobba vid 2 och da passade jag Gustav. Vi kollade lite pa Kalle Anka! Vid 4 kom Hanna hem sa vi busade lite, dansade mer mera.. Sedan lagade jag faktiskt mat for forsta gangen till barnen! Det blev potatismos och korv! ( Evve & ni andra, tro det eller ej men jag LYCKADES faktiskt!!!)

Kvallen tillbringade jag som barnvakt pa mitt rum. Men Nicco kom inom i 2 timmar och sedan kollade jag ett avsnitt av boxen. Har bara 2 skivor kvar nu, vad ska jag gora sen? Humm, kanske ut och rora pa mig lite?!
Ska ut och springa en runda imorn biti for jag har hittat en annan park! I forra parken sa tog ett varv typ 6minuter sa det blev sa langtrakigt. Men denna parken ligger lite langre bort sa det tar juh lite langre tid att ga dit + att den ar storre! Nej, nu sa ska jag snacka lite med Evve pa msn, men sen maste jag faktiskt ga och sova om jag ska orka och hinna med alla mina planer infor morgondagen! For att i helgen sa "blire" party! =)

Sondag, rundvandring i London!

Heej bloggen! Jag ar juh allt lite efter sa tankte beratta om min sondag! Vaknade vid 10 av att alla barn har hemma skrek och det var aven gaster och hundar pa besok! Men tog iaf bussen in till Oxford, men det tog tid.. Inte bara som vanligt!! Att aka en station tog 15 minuter och i vanliga fall sa tar det inte ens 2 min! Det var match mellan Chelsea och Manchester United, sa Fulham Road var avstangd sa all trafik skulle till Kings Road istallet. Det hade gatt fortare att ga till stan.. + Att bussen gick inte enda till Oxford street, sa fick hoppa av i Hyde park och ta en annan buss. Kannde mig lite Lost dar ett tag men det loste sig saklart! Val inne pa Oxford street sa traffade jag Emelia och det blev en glass pa donken! Maten dar ar jag val inget storre fan av men glassen!! Muuuums =)

Sedan sa traffade jag Mike och Tim, hur skoj som helst!  Har juh inte traffat Tim pa ett halvar men Mike traffade jag juh forra helgen! Egentligen sa var jag bjuden pa hans fest i fredes, men da sa satt juh jag barnvakt sa kunde ej ga!  Vi gick forst och fikade, sedan gick vi och kakade pa en kinesrestaurang. Tog aven tunnelbanan till westminister och gick runt dar. Fick mig en rundvandring i hela London kanndes det som... Men skoooj var det iaf =)


 

Loooordag!!

Idag sa har jag sovit ratt lange som vanligt, sen sa hjalpte jag stefan att bara titta till barnen nar han skulle handla! Sedan kom 2 killkompisar till tjejerna som skulle ha en playdate+sleepover. Jag stack till Stan med Nicco och Sofia, tva svenska tjejer som jag har lart kanna har. Vi tog tunnelbanan, forsta gangen for mig! Vi gick till Primark och dar kopte jag lite smatt och gott, Maste dit och kopa skor och underklader nagon gang i veckan nar det inte ar sa mkt folk! Sedan gick vi och fikade, Vaffla och Cola! Mumma =) Tog bussen hem och gick och vilade mig. Da springer ungarna in 2 eller 3 ganger pa 20 minuter och vacker mig! Dem hade fatt for sig att jag var ett spoke! Joman tackar va, eller inte?!?!

Gjorde mig iordning och sedan var det dags for utgang, skulle traffa Malin och Sandra fran Halmstad. Men det var trafik stockningar sa jag blev lite sen. Vi gick och kakade pasta pa ett mysigt stalle och sedan skulle vi tillen pub. Vilket var ett sammantraffande, for denna puben ligger i Fulham. Jahopp, sa da blev det att ta tunnelbanan tillbaka igen. Puben  var mysig, men detfans en club har som jag definitivt ska ga till i helgen! Kvallen blev ganska lugn och jag kom hem strax efter 1, for da skulle dem vidare till en club i Clapham, sa jag gick hem istallet.. Ganska trakigt egentligen men det kandes bast for stunden iaf!!

- Nedan, mitt rum.


Torsdag + Fredag

I torsdes sa sov jag lange, typ till 10 sen sa gick jag upp och gick till Chelsea. Dem har mer affarer darborta an har i Fulham. Gick in pa Zara och kopte ett par svarta Jeans och en brun Kofta! Sedan gick jag hem igen och kakade och sa borjade jag jobba vid 2. Jag och Gustav gick till parken och dar traffade vi Moa och hennes "barn" Alexander. Sa dem lekte och hade skoj medan jag och Moa stod och snackade. Pa kvallen sa gick jag hem till Emelia, eller gick och gick. Jag tog bussen!! Sa vi kollade pa Desperate houswife avsnitt 1!! Har aldrig sett det fran borjan sa ska bli skoj att borja kolla pa det tillsammans!

I fredes sa gick jag som vanligt bort till Chelsea och gick da in pa body shop. Kopte en ny fundation, den ar valdigt marklig men vafaasen man maste juh fornya sig lite. Gick aven in pa Peter Jones varuhus, hur stort som helst. Pa make up avdelningen ville juh alla visa sitt smink att sminka en! Inte klagar man da inte!! Hehehe :)

Nar jag gatt runt dar lite sa ringde jag Emelia sa vi traffades och tog en fika pa starbucks nar hon slutade jobba! Det satt en kille i en bil utanfor och han maste harvarit paverkad eller helt galen bara. Satt med bilen mitt i vagen och saa.. Vi fick oss ett gott skratt iaf! Sen skyndade jag mig hem och vackte Gustav och tog med honom till parken! Skont att vara ute sa mycket som jag ar! Speciellt nar solen skiner! Kvallen tillbrinagde jag framfor OTH boxen for jag var barnvakt! Men det gick bra, skont  =)




I onsdes..

Det var latt den jobbigaste dagen hittills. Jag och Emelia gick in till centrum, tog val 1 timme eller ngt. Sen val dar inne gick vi och shoppade lite. Kom till Primark, hur billigt som helst. Men det var inga direkt snygga klader men dem hade sa mkt annat! Kopte dock inget for hade brattom hem igen till barnen!
Skulle ta med Gustav for att hamta Elin & Hanna i skolan. Det gick bra anda tills jag kom pa att vi glomt elins balettklader, sa da fick vi aka hem igen och hamta det och sedan ga lite till parken och  sen till baletten. Och dem var sa jobbiga, de vagrade att sitta stil pa bussen och dem brakade konstant.. (Det kommer droja ett bra tag tills jag ska skaffa mig egna barn)

Sen hem efter baletten och kaka, och forsoka fa dem att lagga sig och det gick val sisadar.. Dem grat efter mamman och sa. Men tillslut somnade dem sa det gick juh anda bra.  Men latt den jobbigaste dagen hittills! Vid 8 sa kom Emelia och vi skulle ha kollat pa film, men icke sa nicke.. Vi hade sa mkt att prata om sa vi satt uppe och snackade istallet!!



Chelsea!

Jag har vatt pa fotboll!! Eller fotboll far man juh egentligen inte kalla det enligt pappa i och med att jag sag Chelsea. Inte direkt favvoteamet men sjukt grymt var det! Sa himla skoj!! Sicken stamning det var pa matchen med, inte som nar du ser Hbk darhemma. Men jag vet inte, vissa verkar juh nojja sig med det. Hoost, namner inga namn mogge ;)



Annars idag sa har jag tvattat och passat Gustav! Vi var pa den oppna forskolan i Svenska kyrkan med Grannen och hennes dotter. Gustav och Maxima ar sa himla sota tillsammmans.. Appropa det, killarna har ar val over lag inte lika snygga som hemma i Sverige, men dem ar dock mycket trevligare! Humm vad valjer man?! Mamma, vad tycker du? Far jag hitta nagon har ;) Haha, och Anna singelboken har kommit val till pass! Har dock inte utfort nagot annu, tankte vanta pa dig! Haha! Nej nu sa maste jag sova, upp tidigt imorn! Eller vid 8, men det ar tidigt for mig som brukar ha sovmorgon till halv 10! Imorn sa ska jag och Emelia ga in till Centrum hade vi tankt och sedan saborjar jag att jobba vid halv 3 - foraldrarna kommer hem fran sitt restaurangbesok!! Tack a hej!!

I Miss You...

Jag saknar er...

      

  

Ny vecka!

Nu sa ar jag inne pa min andra vecka som Au Pair. Forsta veckan tycker jag har gatt snabbt och bra. Mycket att komma ihag och lara sig, men det blir nog lattare med tiden. Igar sa va jag ute och gick 1 timme, och sedan sa traffade jag Emelia och vi shoppade saklart! Kopte mitt forsta kladesplagg har och mer kommer det bli. Men man kan juh inte bara lata bli nar man ser affarer overallt! Sedan sa gick vi till puben och dar traffade vi 5 andra svenska tjejer. Skont att antligen traffa nagra, for i borjan sa var det valdigt ensamt har. Men iaf, sicket roj det var pa puben for att vara en sondagkvall, men tydligen kan man ga ut vilken dag som helst har.. Bra eller daligt?! Bestamm sjalva! Men jag som hade tankt att inte festa lika mycket som jag gjort i sommras, men dar sprack val den planen.. Haha =) Anna, you have to come here!! ;)

Idag sa sov jag lange och sedan gick jag ut en svang och da sa hamnade jag saklart i kladbutikerna och kom hem med ett par svarta jeans och en brun kofta fran Zara. Mamma, oroa dig inte. Jag behovde (verkligen) kladerna.. Sedan sa passade jag Gustav fran halv 3, vi gick till parken och busade och hade oss! Dar traffade vi Moa och hennes "barn" Alexander. Sa dem lekte lite och vi stod och snackade skit! Sedan hem och leka, sa kom dem andra hem och da sa var det full rulle. Det var jobbigt nar jag skulle lagga dem idag, det tog sin lilla tid! Kvallen har tillbringats med en promenad och lite chocklad framfor One Three Hill. Nu sa ska jag sova, for imorn bitti ska jag upp och jogga en runda innan jag borjar klockan 10. Men det far vi juh se hur det blir med den saken ;) Nej, nu sa ska jag sova, bilder kommer senare i veckan, det gar inte att lagga in dem pa datorn, fattar nada men det fixar sig alltid!

Just det, pratade med min lilla sofiepoff 2 min pa msn innan, jag saknar verkligen den tjejen! Inte bara de att jag ar har i London, utan du ar i Ungern. Vi maste traffas innan Jul, for hur ska jag kunna halla mig tills dess?!

Imorn sa ar det fotboll, jag langtar!!! =)


Bye bye Sweden!!

Jahopp, det var forra veckan det! Jo, vadgjorde jag da?! Sa langesen nu som jag uppdaterade bloggen (Som Vanligt).. Iaf sa visade jag mina australien bilder for familjen pa fredagen, pappa har juh tjatat om dem i 4 manader nu, men vafaasen jag har juh inte haft tid ;)!! I lordags sa va hela familjen utanfor fotografen vid 10-tiden for jag hade onskat mig det i present. Fotona blev superbra, men har inte fatt albumet annu. Sedan sa forberedde jag infor festen. Jacob kom inom och sa hejda, Mycket uppskattat! Sedan sa kom gasterna vid halv 7. Fotbollen borjade juh vid 7, sa da satt allihopa fastklistradeframfor tv:n.. Hade riktigt skoj har hemma, men sen bar det av till stan och dar var det inte lika skoj.. Men men hade en bra fodelsedag i Sverige iaf!!

Pa sondag morgon sa gick bussen vid halv 10 fran Halmstad for att ta mig till Kopenhamn. Val dar fick jag vanta i 3-4 timmar. Men jag alskar flygplastern sa mig gjorde det inget.. Sov hela flyget over till London, vilket var valbehovt! Val i London sa hamtade Stefan (pappan) mig pa flygplatsen. Sedan var det mat a sa hosfamiljen. Ninas (mamman) bror har varit har till i onsdes men annars sa hande det inget speciellt sa. Eller jo det gjorde det juh visst. Alla nya intryck, barnen, att hitta och allt sant ar juh helt nytt. Familjen har 3 barn, en kille pa 2 ar som heter Gustav och tva tjejer pa 4 & 6 ar som heter Hanna och Elin.. An sa lange sa trivs jag i familjen, men det kanns konstigt att bo i ett nytt hus, med en annan familj. Har typ jobbat hela veckan for att komma in i allt och sa! Redan i Tisdes sa var jag & Gustav pa en oppen forskola helt ensamma. Dar traffade jag en svensk tjej, Moa, som jobbar som Nanny har i Fulham men bor i Notting Hill. Pa eftermiddan sa hamtadejag tjejerna + deras kompis fran skolan. Tror ni inte att jag hoppade av 2 eller 3 hallplaster for tidigt sa vi gick hem.. Sicken tid det tog! I fredes sa traffade jag en svensk tjej, Emelia, som bor i Chelsea (inte alls langt ifran mig). Vi tog en fika pa Starbucks, Mumma =) Pa eftermiddan gick jag och Gustav till parken och da traffade vi Moa och hennes "barn"Alexander. Sa vi lekte med dem da! Jag kopte aven en biljett till Chelseas match pa tisdag! Inte for att jag tycker omChelsea som alla redan vet utan for jag vill ga och se pa fotboll! Langtar nu..

Pa fredagkvall skulle jag traffa Mike, som jag larde kanna i Nya Zeeland. Sa tog bussen in till Piccadilly och val dar sag jag Emelia. Hur skumt ar inte det?!!? Men skoj iaf! Traffade Mike sen med, superkul! Gick forst till en pub, sen och at Italian food! Sedan gick vi runt lite och gick till en annan pub. Skooj  var det iaf! Hoppas vi kan traffas fler ganger, men det tror jag nog.

Igar sa akte jag och Emelia in till city och gick runt dar hur lange som helst. Shopping ar ett maste i den har stan. Det var dock for mkt people dar och vi gick anda bara och pratade hela tiden. Sag lite sevardigheter sasom Big ben, london eye mm. Kvallen tillbringade jag hemma i soffan med datorn och One three hill boxen!

Mitt liv på senaste tiden!

Det har varit en helt underbar tid på senaste tiden.. Vad har jag då gjort?!
Jo, förra veckan, tis-tors, va jag i gbg och hälsade på Nina! Synd att det regnade hela tiden, men det var superskoj ändå! Vi kommer alltid på något att fördriva tiden med ;)
På torsdagen så kom Sofie, Anna, Mogge och Tobbe upp och vi gick lite i stan och sedan på Liseberg! Shiit så skoj det var! Längesen jag va på Liseberg och jag älskar det verkligen.. Har alltid så himla skoj där. Den bästa va juh Balder, eller hur mogge ;) Hahaa =) Eller "Lägg er kameran, tack"!!  På kvällen så stack Jag, Mogge och Tobbe hem till Sofie och kollade på Sällskapsresan, eller vilken film det nu var. Iallafall så somnade vi allihopa!

I fredes så va jag i stan med Evve, Supermysigt! Sedan på kvällen så hade jag familljekväll med Pappis & Johan! I Lördes så fyllde Joel 20 år, så då var vi där och partajade! Skoj hemma hos Joel, mindre skoj i stan! I söndes va jag på bio med fammen, vi kollade på Mamma Mia! Dock har jag sett den en gång innan med Sofie & Evve, men den var lika bra för det! Nu i veckan har jag varit en del med Sofiepofie, och nu är hon gone. Hon flyttade till Ungern igår :( I will miss her.. Men jag hoppas att hon kommer få det superbra där nere och jag vet att vi snart kommer att träffas igen.. Annars denna veckan så har jag vatt hos farmor, träffat evve, mogge och igår så hade jag och Anna heldag! Det behövdes verkligen! Vi höll inte tyst en minut. Det finns alltid så mycket att prata om, och det går bara inte att vara tyst! Vad har jag mer gjort i veckan? Humm, Jo just det, Jag har lagat mat.. Riktig mat bojan, så om du inte tror mig, ring till Peter  får du se ;) Hahaha =)

Idag blir det städning och packning som står på schemat, har lite 20-årsfest imorn och på söndag så åker jag till London! Hoppas jag kan skriva lite mera och oftare i bloggen då! Men det tror jag nog ska gå iallafall!!

RSS 2.0