Pluggat, pluggat och åter pluggat!

Det är precis vad jag har gjort på sistone. Jag har till och med drömt om mikroekonomin och drömt att jag fått sms där det bara har stått Qd, vilket står för efterfrågad kvantitet. Då har det kanske gått en aning för långt! Men imorn så är det äntligen över för den här gången och om jag nu klarar tentan som Mitzou har gjort. Fick nyss ett pepp-talk från Malin så nu känns det mycket bättre. Nu så väntar duschen och sedan ska jag läsa igenom mina anteckningar en gång till och sedan blir det bums i säng annars så kommer jag juh va som en zombie på tentan!!

Sedan så är det TENTAFEST!!
 
Jag Vill Ha Sommar & Sol Nu!!


Japanen drog som vanligt ett skämt på lektionen idag, å det var faktiskt en pytte aning kul. Iallafall för mig som satt där och småsov!
Först klagade han på att det regnade så fruktansvärt mycket här i växjö innan han drog till med att Stockholmarna kan oroa sig för hudcancer men der behöver inte vi i och med att vi bor i Sveriges regnigaste stad!!


Smile like you mean it =)


Haha, Jag har inte ord ;)
Kan juh inte direkt påstå att någon blev missnöjd när jag tog fram mina hemmabakade bullar på förra förfesten ;)


Ikväll så åt jag pappas suveränt mumsiga köttgryta med potatis och sparris. Så mitt nyårslöfte för i år får väl bli att lära mig att laga godare mat! För brända fiskpinnar eller färdigmat går inte för sig längre... Nu så väntar sängen och Mikronekonomiboken som jag hade kunnat spy på ärlig talat. Kändes som om det började sätta sig i mitt lilla huvud, men sen så gjorde jag en gammal tenta och då visade sig det oundvikliga. Får plugga mer imorn!!


Tjabba, Tjena, Hallå!!

Har varit så sjukt trött de senaste dagarna, men det kan juh iförsig bero på pluggandet. Idag slummrade jag till i min säng i en timme, hur skönt som helst! Snart ska jag bege mig till Mathilda för att käka!! Hoppas det blir godare än min mat igår. Lagade sweet å sour kyckling med ris utan grönsaker eller något för kylen  var TOM till Johan och mig. Inte det bästa jag har lagat i mina dar. Fast det slår faktiskt "brända fiskpinnar som är frysta inuti", så pappa matlagningen har iallafall gått framåt. (LITE!!!)

Haha, måste berätta om förra veckan när jag skulle sätta upp mina spegel. Osmart som jag var så satte jag den i perfekt höjd (trodde jag) om jag inte har några skor på mig. Typiskt för mig är juh att jag främst speglar mig när party outfitten. Men jaja får la försöka dra bort limmet eller vad det nu är och fixxa det. Någon gång...


Two out of three ain't bad!

Nyss hemkommen från träningen, pumpat musklerna lite. Kan juh verkligen behövas tycker jag!! På onsdag ska jag förhoppningsvis träna box om någon vill med, annars så blir det body pump igen!! Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på The Killers samtidigt som jag äter kvällsmat, risgrynsgröt, ägg och macka och dricker mitt té!! Ska läsa i min Mikrobok nu och sedan blir det att lägga sig tidigt!! Denna veckan som kommer kommer att bestå av träning och plugg, inte direkt något som e kul att läsa om... MEN, sen så!! Tentafesten är väl den bästa festen?!?!

Imorn är det kärleksdagen här på skolan, så får se om man kan få lite extra kärlek då!! En kram eller något skadar juh aldrig =)


"Coming out of my cage
And I've been doin' just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss..."


Göteborg!

Tack Malin för en jätterolig helg! Den bjöd på både det ena å det andra!! När jag kom så fick jag ett glas rött och fläskfilé med potatis! Sedan så  bar det av till julmarkanden på Liseberg där det fanns låtsassnö och fina ljus överallt! Vi gick och smakade på både det ena och det andra i de små "stugorna" som fanns där (lax, glögg, choklad, sill osv..) När liseberg stängde så gick vi och tog en öl på barren Heaven 23 i Gothia Towers. Hade fönsterplats med utiskt över hela götet, riktigt nice =)



Liseberg i mörkret!!

Lördagen spenderade vi på stan, eller iaf dagen. Köpte en t-shirt och en kjol men lämnade tillbaka ett par jeans så gick juh med plus. Vi gick runt i Haga och sen mot Domkyrkan och tog en sushilunch vid arkaden. (Jag kanske borde kolla kartan;)


Sushi, så himlans gott!!


Under kvällen så hann vi med både det ena och det andra... Sex and the city avsnitt, allt skvaller sen sist och äta. Sen när vi skulle förfesta så fanns det inte så mycket mer skvaller just för stunden så det blev lite yatzi istället! Då ringde Malins kompis Amanda som bor ca 100 meter från henne och sa att hon hade skurit sig i tummen så det blev till att springa till henne och sedan sitta på akuten i 2 timmar. Men é vi partyanimals så é vi. Tog en shot och en drink snabbt som bara den och gick in till stan vid 12!!

I can't help it, I like to party, I think it's genetic;)!


Kvällen spenderade vi på Storan och dansade lite, innan vi vid 1-tiden smet in VIP på Peakock. Vakten kom juh från Fulham så det var bara att lägga på charmen!! Väl där inne så fick jag värsta London feelingen som det går att få utan att vara i London! Köpte några öl innan vi blev bjudna på champagne och drinkar av några skottar i KILT!! Kom hem vid halv 5 och somnade på direkten ch tur var väl det för kvart i 11 gick vi upp och jag tog tåget hem.

Ekan i sitt fräsiga kök!

Haha, tur eller otur att jag betalde min sista biljett på spårvagnen. Men kände på mig att jag borde göra det!! När jag hoppas av på centralstationen så hoppade biljettkontrollanterna på!! Snacka om tur att jag både hade betalt min biljett och att jag redan hade hoppat av =)

Imorn så bär det av...

Till Göteborg!! Ska dit och hälsa på Malin =) Det ska bli riktigt naajs!! Det som står på schemat är julmarknad på Liseberg, Party, Shopping, Fikor, Massa Gossip och massa med Malibu hoppas jag!! =)

Igår så va det plugg hela dagen, fast hann med stan en timme med. Hade lite ärenden som skulle uträttas. Men regnet öste juh verkligen så jag kom hem som en våt katt. Jackan är typ fortfarande dyngsur! Tur jag tog tag i mitt liv förra månaden och köpte en varm å go vinterjacka så jag hade något att byta kappan mot! På kvällen så bjöd Johan på mat och vi kollade film! Idag så har vi vatt i bibblan mellan föreläsningarna och nu på kvällen så har jag, Malin och Jenny tränat! Tur att vi ÄNTLIGEN har tagit tag det! Nu bara babblar jag en massa skit. Borde och måste packa, städa och plugga istället!

Ett gott skratt förlänger livet, så därför bjuder jag på denna!!!

PUSS&KRAM!!


Despe på teve!!

Nu så är det Desperate Housewifes på tv, vilket typ är min favvo serie!! Pluggat idag och det känns som om jag har börjat fatta lite utav Mikroekonomin... Tränat med Sandra och Malin har jag också hunnit med. Naej nu e reklamen slut och mitt glas Obooooy väntar =) 



Jag, Mattias och Martina i lördags på Sivans! Nice kväll =)


HELVETE!!


Helvetes jävla piss radiotjänst!!
Alla har tv så varför inte lägga in avgiften på skatten eller något!! Ja som ni förstår öppnade idioten (alltså JAG) för dem idag och jag blev genast 2500 spänn fattigare. Som om det inte vore illa nog så hittade jag världens snyggaste jeans i fredags när jag var på stan. Men där rök jueeeh dem!!


Party & städning

Igår så var det party som alltid på lördagarna här i växjö! Det var lika trevligt som vanligt! Var hemma hos mig en stund innan vi drog vidare till en annan mellanfest som det var för mycket folk på så vi gick hem till Despina istället! Killarna kom juh efter en stund såklart. Tänk er vilken makt tjejer har på dessa killar ;) Hehee, skämt å sido!! Sedan så var vi på sivans tills klockan började bli mycket!!

Idag så har jag städat min lägenhet (vilket verkligen behövdes, pga kladdigt golv och glaskross lite överallt;). Va ute och gick en promenix med Jenny med, synd bara att det började regna så vi inte kunde gå runt sjön. Så det blidde en sväng till Willys och tillbaka!! Sedan så kom Johan och vi tittade på tv och åt chokladpuddingen som jag snodde utav mum & dad senast jag var hemma. Riktigt smarrig vad den faktiskt!! Har en portion kvar i kylen som jag ska käka imorn!! Gottie =)

Jag igår!


JAAAA =)

Haha, fick lite respons på mitt förra inlägg... Visste det hade varit skönt att ALDRIG behöva jobba osv, men vad ska man istället göra? Jag hade hittat på grejer det vet jag, men hade man inte tröttnat tillslut?!!? Ingen aning faktiskt, men det kommer jag troligtvis aldrig behöva fundera över heller för den situationen kommer nog aldrig att komma! Men man ska aldrig säga aldrig!!!

JAAAA, jag klarade min förra tenta. Den vi hade om Ekonomistyrning! Fick ett VG på den svenska skalan och ett B på den engelska.. Är iallafall jätteglad över det, för ett A hade jag juh aldrig kunnat åstadkomma... Jag hade varit glad bara om jag hade fått en poäng över godkänt!!


Josse = Hemmafru?

Haha, skulle knappast tro det. Även om jag har gjort en "hemmafrus" alla jobb och var riktigt bra på det. Strök, tvätta, städa, passa barnen osv... Så går det bara utför! Skulle stryka för första gången sen jag flyttade å vad tror ni inte händer?

Jo, Först ställde jag strykjärnet på sängen och det skulle jag itne ha gjort.. För när jag kom ut ur duschen var sängen helt dyngsur för att järnet hade läckt! Sedan så skulle jag juh börja stryka min skjorta å då blir hela golvet dyblött och skjortan gick inte att stryka utan den fick hängas på tork igen... Sedan stog jag och fönade sängen i 20 minuter så att jag inte skulle behöva gå å lägga mig i en pool!!

Så en man som hade viljat ha mig som hemmafru hade nog inte blivit speciellt glad på just det planet. Men att stryka skjorter är jag en jäkel på, om nu allt fungerar och vill sig för vi juh tillägga ;)


Kom inte på något som inte var för grovt att ha till rubrik....

Igår så ringde Malin för ett terapisamtal. Behövdes verkligen på både det ena och det andra planet ;)
Fick lite "skäll" att jag inte pluggat så mycket och var så neagtiv mot kursen.. Så imorse så vaknade jag med nya krafter, men trött som en sleten jag vet inte vad!! Gick till skolan på föreläsningar och pluggade i bibblan och det kändes att det verkligen släppte!! Men naaej sen på den andra föreläsningen så kom juh Idioten till läraren tillbaka!! Jag fattar inte ens att han får undervisa!!

Han skrev ett konstigt tecken som liknade en giraff och vägrade förklara vad det innebar. Vi frågade osv, men icke. Sedan sa han kan ni inte detta eller detta vilket han säger VARJE DAG så borde ni inte vara här över huvud taget. AAAH jag förstår inte hur ni kunde komma in på programmet, det är fel på systemet osv... Han säger juh det inte rakt ut, men han tycker väl att 150 stycken av 164 stycken suger och inte borde vara där.

Sedan så sa Sandra, men är vi inte här för att lära oss? Naaej då så blev han tyst!! Imorn klockan 10 är det vi som ska gå och klaga!!!


Trötter...

Gud vad jag alltid ska vara så trött då! Är det hösten med det tråkiga vädret? För jag hade feber tidigare i veckan? För att jag inte orkar plugga så mkt som jag borde? För att jag inte tränar så mycket som kroppen behöver? Eller är det för att jag allmänt är trött? Jag tror att det är en blandning utav allt. Tur då att jag sov länge inatt med, har pluggat lite nu på morgonen och ska träna imornkväll! Men trött är jag fortfarande, tror jag behöver en varm och skön kram utav någon!!



Grattis Mammi!

Idag så fyller min kära Mamma år!! Grattis på födelsedagen och hoppas de skämmer bort dig därhemma =)

Saknar dig!!


Good night!

Har sovit lite nu på kvällen å sitter framför datorn med ett glas mjölk och lyssnar på Melissa Horn! Ska strax gå och borsta gaddarna! Mår lite bättre nu iallafall, hoppas jag inte har huvudvärk så att jag kan gå upp och plugga imorn så man fattar något på Mitsubitsus föreläsning. Förresten han e nog den konstigaste läraren jag har haft, mer om honom en annan dag...

Får juh allt ta å gratulera min kära pappis i efterskott för det var juh fars dag igår! Synd att du inte vann på lotten som jag köpte till dig! Men det e faktiskt tanken som räknas!!(Fast det borde jag väl inte skriva här, får då får jag nog inga julklappar;) Haha, skämt å sido!!
Tycker om dej jättemkt pappis och tycker att du snart ska komma å hälsa på!! =)

London...

Mår juh som sagt inte prima.. Dagen har varit tuff, kunde inte missa något så har knaprat panno hela dagen, men nu så är de slut! Illa!! Kom hem halv 5 i alla fall och magen ropade efter mat. Så gjorde en tortellinigratäng, smidigt och gott! Sedan så har jag kollat klart på en riddares historia för såg inte hela igår. Sedan har jag suttit nu väldigt länge och kollat på mina Londonbilder.

Det var på tiden att jag kollade igenom dem tycker jag, måste juh välja ut några och göra album utav med. För mitt år i London var helt underbart bra! Ni som känner mig vet juh också att jag inte hade tvekat en sekund på att bo där om tillfället hade getts. Växjö har två utbytesplatser dit, men de får ju den med högst betyg och det kommer inte att bli jag. Men iförsig kanske det är tur med, för jag hade inte pluggat så mycket där vill jag meddela. Men tänk, LONDON! Jag kommer aldrig att kunna glömma mitt år där, never ever. För er som är yngre så rekommenderar jag STARKT att åka som Au pair (eller annat jobb med) dit efter studenten! Ni kommer inte att ångra er. Jag har kompisar som har åkt tillbaka dit, har stannat längre än planerat, skaffat pojkvän, bestämt sig för att plugga där osv… Så i London kan allt hända =)


Ny vecka, måste plugga mera..

Usch usch usch, skulle juh ha pluggat igår. Men icke sa nicke. Mådde väl inte prima sen i lördags när jag väl tittat film, tvättat å diskat så kände jag inte för att förstöra min söndagskväll. Nu så ska det bli seriöst plugg hela veckan. Börjar juh jättebra i och med att jag inte kunnat sova inatt, pga hosta. Vaknade upp imorse med lite feber med! Skoooj!

I lördags så va vi iallafall ute. Jag ville gå hem redan vid kvart i 1, men det fick jag jueh inte. Så sa i över en timme att jag skulle gå hem, men jaa vid två blev det å då var jag juh inte först ut om man säger så!

Kaffet kallnar å det blåser ute samt kallt å eländigt. Känns inte som den bästa starten på dagen!! Ska ta med mig mat till skolan så slipper jag gå hem iallafall. Chili corn varne blir det =) Frös in resten så att jag slipper äta samma mat resten utav veckan.

Jag vill åka till varmare breddgrader NU, men det har jag varken råd eller tid med. Kan juh hoppas att solen tittar fram idag, men det e juh tveksamt!
 

2009-11-06


Det blev allt en utgång i onsdags, satt där på föreläsningen som började klockan fem och tänkte vafasen då?!? Igår så blev det mys med Sandra *2 och Annica, vi åt tacos och drack vin och babblade om allt mellan himmel och jord som vanligt!

Idag så har vi haft föreläsning mellan 8-12 och sedan så har jag och Mathilda varit en runda på stan. Blää, tröjan som jag har gått och suktat efter i 3 veckor var slut när jag äntligen fick in min feta röv till stan för att köpa den. Så köpte fem cider och hårfärg till Mathilda innan vi tog bussen hem! Sedan färdgade vi hennes hår, blev en aning mörkt men mycket lyckat. Va på After School idag, fick pasta och kyckling med grönsaker och en cider för 40 spänn. Billigt och bra! Ikväll har det varit mys hemma hos Sandra. Kom hem för en timme sen men fastnade som vanligt framför datorn!!


Do you know how to save a life?


Helvetes jäkla piss dator!

Hade precis skrivit ett skitlångt inlägg om helgen i Halmstad och min nya kurs mikroekonomi... Men såklart så tryckte jag på någon knapp så det försvann. Nog om det!!

Halmstad var kanon, skönt att komma bort från växjö lite för det har varit sånt intensivt pluggande, men nu så börjar det igen! Mikroekonomi, man hör juh tom på namnet. bläää! Det för juh det hela inte bättre att vi har en utav de svåraste lärarna på hela skolan och att ca 80 % har kuggat den här kursen de senaste åren. Skoj!!

Det blir inte heller bättre utav att jag fattar hälften utav vad han säger, han är Japan men rätt så bra svenska, men mummlar konstant. Usch, fy blä!!! Haft sex timmars föreläsning sammanlagt idag och imorn börjar vi inte förrän 17,15-19,00. Ursäkta men vem fasiken lägger en lektion så sent??? Jaja, ska iaf ta en sovmorgon och sedan gå till bibbland vid 1 så man inte är helt borta (eller mer än vad jag redan är)!!

Nu så ska jag sova, om jag nu kan vill säga. Haft jättesvårt att soman på senaste tiden, men nu så har mamma gett mig lite tips, så får hoppas på att de fungerar!! Sweet dreams!!

It's a heartache
Nothing but a heartache
Hits you when it's too late
Hits you when you're down


RSS 2.0