Tisdagkväll...

Nu så sitter jag här ensam på mitt rum. Är på lite partyhumör för Mtv spelar de 20 bästa partylåtarna! Så jag rör så smått på kroppen... Men det får allt vänta till paris! Har packat lite smått, men väskan är typ full! Haha! Idag så har jag som sagt tvättat och sedan jobbat. Hämtade Elin från skolan, sedan träffade vi nina och vi bytte barn. Jag och Gustav hade en rolig eftermiddag i parken och på hans rum! Mysigt att vara själva faktiskt, man får en annan kontakt då liksom!

Haha måste berätta om idag när jag var och växlade pengarna till euro. Då så satt det en ful, hårig, 30-35 årig arab som flörtade med mig. För det första kom jag trött och osminkad men han höll på. Snackade om mitt hår, vart jag kom ifrån och så sa han tack! Sedan på kuvertet som pengarna kom i, skrev han sitt mobilnummer, do u call me, muhammed! OMG! Okej, det var lite småsött men liksom det får finnas gränser. Okej om det hade varit värsta snygga hunken då möjligtvis, men han här funkar inte ens i dödligt tillstånd ;)

Jaja, nu så ska jag kolla lite mera på olika högskolor. Har panik både i huvvet och i magen för jag har typ verkligen ingen aning om vad jag ska söka in till! Men jag kan la sova på saken...

Tack Syster =)

Nu så har min kära syster äntligen fixat min blogg!

Good Morning =)

Idag så bliré en slappedag hemma på mitt rum och nere i källaren. Mycket som måste fixas innan torsdag! Tvättkorgen var proppfull så har minst 3 maskiner tvätt om inte mera att fixa. Sedan så måste jag packa med, men va fasiken ska jag ha med mig? Okej, det är bara 4 dagar men ändå! Får ringa Malin lite senare för ett snack och sedan så vill jag även ha lite skvaller. Det är sumpigt att inte ha pengar på mobilen, men har jag riktigt tur så fylls den på imorn. Om inte så får jag väl gå och göra det själv, men vi litar på turen än så länge ;) Haft tur hittills så...

Ska bjuda på lite bilder sen i söndags med. Det roliga är att det är min kamera men jag är juh förfasiken med på nästan varenda bild... Hur går det ihop?





SÖNDAG!!

Nicco, förlåt men jag tycker du beskrev gårdagen in i minsta detalj och jag är för trött för att skriva om allt igen. Detta är iallafall snott från Niccos  blogg! Det gick juh inte, men iallafall: www.nicolinagoeslondon.blogg.se

Boat race: Cambridge vs Oxford

Igår var det dags för det årliga båt-racet mellan Oxford  och Cambridge. Jag, Josefin, Camilla och Sofia träffades klockan två för att först köpa dricka och sedan gå till parken vid Thempsen där loppet skulle vara. Vi slog oss ner framför en storbildsskärm och struntade i att stå och trängas vid ån med alla andra. Och det gjorde vi rätt i! Vi hade det väldigt mysigt med svensk cider och ballerina-kakor. För er som vill veta så vanns loppet av Oxford denna gången, bättre lycka nästa gång Cambridge!
Efter ett tag kom både Liz, Malin och Maria och vi blev ett litet gäng till slut. Vi drack cider öl och vin och efter ett tag så gick vi till puben Walkabout i Putney för att fortsätta vårt festande. Där träffade jag Mark som hade kommit dit efter jobbet! På Walkabout var det packat och efter lite dansande gick vil till Donken för att fyllekäka. Klockan var bara sju men eftersom vi hållt igång sedan klockan två var vi ganska trötta och hungriga. Efter maten stack de flesta hem för att sova, Josse och Malin stannade kvar och dansade lite till de galningarna! Men vi som skulle börja jobba tidigt dagen efter åkte hem.
Det var en av de bästa utekvällarna på väldigt, väldigt länge. Det kommer defintivit att bli fler dagar som denna när vädret bli lite bättre!


Jag kan dock fortsätta att berätta att jag och Malin gick tillbaka till Walkabout i Putney och dansade och hade skoj! Synd att ni andra inte följde med, för det var inte lika smockat med folk och därför roligare på så sätt! Gick därifrån vid 12 när det stängde och var hemma halv 1-1! Malin, värmde vi upp inför Paris?! Njaa, kanske en aning ;) Sjuuuukt rolig dag/kväll hade jag iallafall och tack alla tjejer för det! =)


Ojojoj!!

Vad veckorna går snabbt! Tyckte nyssen att jag uppdaterade min kära blogg, men icke sa nicke! Var la sisådär 5 dagar sen eller något sånt! I fredags så jobbade jag som vanligt och sedan träffade jag Camilla för plugg i Hammersmith! Lika mysigt som vanligt. Både Nicco och Sofia kom inom en liten stund på ett eller annat sätt! På kvällen så åt jag 3-rätters med Nina & Stefan! Riktigt trevligt faktiskt och maten var supergod! Gott att äta lite mer vuxenmat än bara barnmat hela tiden! I lördags så gjorde jag högskoleprovet, inga kommentarer! Sedan så var jag barnvakt till typ 9 eller vad klockan blev. Skulle egentligen gått ut, men allt gick emot mig så jag struntade i det!! Men det gjorde nog inget, för jag damp i säng och somnade på studs!

Gyllene tider!

Åååh en annan favvo. Nu så tänker jag på sommaren hemma i Halmstad. Ta cykeln till stranden och lyssna lite på asbra musse! Men sedan så kom juh lilla mogge upp i huvvet med i och med att det är hans favvo artist. Dem har gjort massa bra låtar, dock är deras äldre låtar mycket bättre än dem nya! En personlig favvo är: "Om hon visste vad hon ville"!

Hon vet var gränsen går och hålla mej
varm och intresserad
Hon vet var gränsen går och såra mej
då är hon kall och fascinerad
Och alla vill dom hålla henne hårt
tills natt blir dag
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha

Det kanske inte är den första låten som man tänker på när man tänker på Gyllene tider, det är säkert "Sommartider, eller när vi två blir en" osv.. Men alla har juh sina favoriter och det är juh bra =)

Naej nu så får jag allt ladda ner lite bra svensk musik som jag kan lägga in på min Ipod. Spotify är bra, har typ all musik men kan juh inte skicka dem till ipoden. Sen ska jag gå och lägga mig! Är fortfarande hängig! Gonatt everybody!

Ulf Lundell

Nu så sitter jag på mitt rum och söker på alla möjliga artister.. Kom till slut in på Ulf lundell och började lyssna lite. Han förknippar jag alltid med pappa. Antingen när han står i köket eller gör något annat.

 Detta sjöng jag och pappa till mamma när jag var  liten:
"Hon gör mig galen
Jag vill ha henne hos mig i natt
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen
Hon kan bli min frihet
Hon kan ta mig ut härifrån
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen"

Han har gjort hur många bra låtar som helst tex, Kär och galen, Isabella, Lycklig Lycklig, Hon gör mig galen, Ohlala jag vill ha dig, När jag kysser havet, Jag hade en älskling en gång, Chans, Kärleken förde oss samman, En lycklig man osv... Listan kan göras lång. Fick en ny favvo efter varje låt som jag lyssnade igenom! Gud vad jag diggar honom asså! Nu så saknar jag pappsen och Mammsen när jag sitter här på mitt golv och skriver! Juh mer jag går igenom alla låtarna desto mer bra låtar hittar jag! Pappa har han en turne i sommar? Just det, jag och familjen ska på U2 i slutet av juli! =)

Torsdag!

Humm, egentligen så har jag inte något vettigt att skriva men känner att jag behöver skriva av mig lite iallafall!! Idag så började jag vid kvart i 8 imorse och hade la sovit i sisådär 8 timmar, men var inte pigg för det. Usch, vill bara bli helt frisk så man har energi att verkligen göra något! Alexander och Moa kom på playdate vilket var jätteskoj. Sedan vilade jag lite innan Malin kom och vi snackade Paris planer osv... Götti! Sedan så har jag bara legat och vilat hela dagen, usch så tråkigt det är. Skulle egentligen ut ikväll, men det blidde inte. Kanske lika bra det i och med att jag inte är på topp heller! Nu ska jag kolla på ett gamalt högskoleprov och sedan krypa ner i sängen med en bra film!! =) Kanske pretty woman eller någon annan bra kärleksfilm!

Imorn så jobbar jag 8-2 och sedan ska jag och Camilla ha dejt! Ska träffas och plugga på nero. Imorn så får det inte bli lika mycket skvaller för jag måste verkligen plugga. Men det har inte hänt så mkt i mitt liv den här veckan, ba vatt hemma å latat mig pga sjukdom! Naej nu så ska jag rycka upp mig, ska juh faktiskt till paris om en vecka! Om exakt en vecka så är jag och Malin och dricker en cocktail på en bar i Paris =)

Just det, tack för alla kommentarer på senaste tiden! Dem värmer!! =)

Jahopp =)

Tycker allt att ni är riktigt lata med era kommentarer mina läsare.. Men iförsig jag kommenterar inte heller alltid när jag läser någons blogg. Men då och då iallafall! ååh säg inte att ni inte har tid, för tid har man alltid. Bara man tar sig tid till det =) Men iförsig, det är inte heller sant! För det är inte alltid som jag har tid till allt jag vill göra. Allt är så stressigt. kalendern känns pullproppad, men det är den ej! Det ända som står skrivet är att jag ska till PARIS nästa weekend. Torsdag - Söndag!! =)


Hoppa eller inte? Det är frågan!!! Men jag hoppade och det är jag riktigt STOLT över...


Jag ska till...

PARIS!!!


Här befinner sig Malin Ek och Jag mig nästa torsdag =)

JAG LÄNGTAR!!!

Nyttig eller inte?!

Jaa det är frågan! Denna veckan skulle jag vara nyttig, hade jag tänkt iallafall! Men så blev det juh såklart inte.. Det började bra igår, gick inte ut förrän 9 på kvällen då jag skulle ta mig en promenix. Men så så köpte jag mitt nya favvogodis. Men hade juh typ inte ätit på hela dagen så det gjorde nog inget. Igår så strök jag tvätt i 4 timmar! JAG STRÖK! Det ni ;) Pappa, jag har blivit riktigt duktig på att stryka skjorter nu, jag kan allt ta och stryka en åt dig sen när jag kommer hem! Men det kostar... Rik är jag då inte, så tar betalt för det jag kan ;) Tur att mamma visade mig i höstas hur man stryker en skjorta i och med att jag typ aldrig gjort det innan. Känns som att jag varit lite bortskämd?! Meen naej, det tar jag tillbaka! Sen igår så åt jag kvällsmat med Nina och Stefan, jättegod soppa och dumplings till det! Kinesfood är goodie and really healthy sometimes!

Idag så började jag och gustav dagen med ett kokat ägg och youghurt med musli! Sedan tog vi barnvagen och köpte halstabletter i och med att jag fortfarande inte är riktigt kry. Jamen då är det juh helt okej att inte träna och vräka i sig grejer, eller?? Gick inom Moa och Alexander och vi gick till parken, men det var svinkallt så vi mötte upp Nicco istället så gick vi och fikade alla 3 vuxna och 4 barn! Stackars dem andra på Nero! Men jaja, det fanns juh mera childreen där så det gjorde nog inget. Hade nyssen druckit en kaffe här hemma så kände inte för det, istället blev det en varm choklad. Riktigt god! Hem och käka och börja småplugga lite.. Sedan hade jag och Nicco bestämt dejt på starren, satt la där och skvallrade i en timme innan hon gick och jag satt kvar ytterligare en timme och plugga! Goodie josse =)

Nu så väntar jag på att Nina ska komma hem med barnen och jag ska börja jobba igen.. Men blir nog bara 2 timmar eller något. Ikväll komma Ekan till mig, ska nog börja kalla Malin det istället så ni har koll på mina olika Malins som jag har här! Vi ska planera.... Hoppas, Hoppas!! =)


Fick ett kort av Nina häromdagen, just nu är hon och ska lära sig surfa på någon strand i Sydamerika. Naaej, jag är inte alls avis. Naaej, inte alls! Hoppas du njuter av din resa för sen börjar verkligheten igen och den är inte alls lika rolig som man kan tro! NJUT NU =)

En ny vecka...

Åh jag e sjuk. Skulle egentligen träffat Camilla uppe i Hammersmith nu vid 11-tiden för lunch och plugg. Men icke sa nicke. Jag hade aldrig orkat ta mig upp dit och sedan plugga, åka hem igen och jobba. Istället ska jag ligga och vila tills jag börjar jobba runt klockan två! Känner mig febrig och har hosta, har tyåp tappat rösten med, kan knappt prata! Usch så himla jobbigt! Men man får la skylla sig lite själv. Att gå ut och festa när man känner sig lite småhängig kanske inte är det smartaste, men skoj hade jag iallafall. Då får man ta sånna här baksmällor!

Ska nog städa min garderob idag om jag orkar. Ska lägga alla kläder som jag inte använder i min resväska. Sedan måste jag plugga både engelska och inför högskoleprovet. Joooooobbigt!!

Have a nice day everybody!!

Mahiki!

Denna fredagskväll var det Mahiki som gällde. Jag mötte upp Malin vid Picca och vi traskade bort till Gaybaren som vi varit på en gång innan. Mussen där är kanonbra. Vi typ letade efter snyggingar och ville att någon skulle bjussa, men då kanske man gått till fel ställe eller?!? Efter mycket snack om gårdagen så gick till Mahiki och partajade järnet! Väl där kom andra Malin och hennes kompisar. Hade asroligt denna kvällen med! =) Mussen var ännu bättre där, var riktig dansmusik och stället var verkligen kanon! Skulle ta bussen hem, men icke sa nicke. Det var en massa problemos så tillslut så tog jag en taxi och blev 12 pund fattigare! Men som sagt, bättre det än att gå!

Lördagen spenderade jag först vid southbank där vi gick runt och kollade på all mat och alla människor. Solen sken och det var en riktigt härlig vårdag, skönt med våren nu tycker jag! Sedan så följde jag med Alistair och hans kompis till ett shoppingcenter. Sedan så åt vi och kollade på film, Men en annan somnade juh mitt i filmen och klockan var inte ens halv 9, dock var det inte så konstigt. Var juh helt död efter 2 dagars partajande med Malin!

Idag så har jag jobbat från 11-18! Har bara tagit hand om Gustav vilket var skönt. Inte alls lika jobbigt att ta hand om ett barn som tre. Vi var i parken och lekte sedan hade vi picknick och mös! =) Vid halv 5 kom Nicco hem till mig och vi 3 gick ut en sväng! Nu så sitter jag vid datorn lite i och med att jag tagit en paus från mitt pluggande. Håller på med en skitsvår uppgift angående hur man tror framtiden kommer bli om 100 år. Jag babblar på om robotar osv, men egentligen så tror jag inte alls att det kommer bli så, men det var det lättaste att skriva om tycker jag!

Jag och min gulleplutt =)

Ojoj, sicken bra start på helgen!!!

Sicken helg det har varit, kändes som att den började redan i torsdags när Malin kom till mig. Jag mådde inte prima riktigt men ut skulle vi iallafall och det var tur det. Skoooj som in i bänken hade vi! Började förfesta lite smått hemma hos mig, innan vi vid halv 10 begav oss till Slug. Slug är en aussie pubb och det märks. Snakebites överallt och likadans med australienare! Efter ett tag stötte vi på Mark och hans kompisar. Mark är Niccos pojkvän! =) Han är jättetrevlig så där har du gjort ett kap Nicco! Vi blev bjudna på samboka och en massa annat! Sedan vid halv 12 bar det av till The Elk där vi dansade som bara den. Dj:n var kanonbra! Spelade allt som vi önskade, och sååååånt gillar vi =) Vid 1 så stängde det och det gjorde även Subway men vi smet in där ändå och fick oss tillslut en macka! Sedan satte vi oss i parken på vägen hem och snackade och åt upp mackan. Kanske inte det smartaste men vi var två och hade läget under kontroll, så det var lugnt! 
Sov max 5 timmar innan jag gick upp och jobbade. Hade Gustav den här dagen och vi följde Malin till bussen och gick sedan till lekgruppen! Satt i solen i mer än en timme, fick tillslut lite färg i ansiktet! Efter jobbet så bar det av till Hammersmith där jag träffade Camilla för plugg och fika. Även fast vi har våra pluggdejter så tycker jag att det är mer skvallersnack än plugg! Men sånt behöver man det med! Vi gick inom Primark och jag fick med min strumpor och 3 par skor hem! Billigt var det med, gick på 15 pund = typ 200 spänn. Tur var la det för nu så e jag typ pank. Inte på grund utav shoppingen utan pga min och Malins fredagkväll!

Torsdag = Slug!

Idag så är det torsdag, vilket innebär slug. Sist jag var på slug va i höstat i början av december så jag har verkligen sett fram emot denna kvällen. Det har alla andra också gjort för den delen. Men en annan har juh gått och blivit lite småsjuk, men naaaej jag kan bara inte ligga hemma. Inte en kväll som denna. Allt är planerat in i minsta detalj, (nästan iallafall). Vaknade nyss utav att mobben vibrerade, det var både mess och samtal som väntade. Sovit i en och en halv timme nu såhär på eftermiddan, vilket jag verkligen behövde! Skööööönt! Naej nu så ljög jag. Sist jag var på slug var juh på australian day med Nicco, Liz och Malin. Samma folk fast på en torsdag istället för en söndag!!

Ska strax pallra mig ner till köket, men sängen är så himla skön så väntar nog lite till. Ska käka och sedan så kommer Malin hit. Skooj, så får hon se hur jag bor! Sedan bär det nog av till Nicco, i och med att man hör allt som sägs i mitt rum. Dörren är inte jättebra isolerad. Antar och hoppas på mycket skvallet om allt och alla! =) Hoppas ni får en bra torsdagkväll =)

Jag & Nicco på Slug första gången! =)

Onsdag!

Igårkväll så gick jag och la mig lite småkrsslig sådär och vaknade imorse och kände mig sjuk. FAAAAAN!! Vi som har så mycket planerat inför denna helgen, party, shopping, slappa osv.. Neeej! Tog 2 panno innan och ska ta mig i kragen och gå ut till baksidan och sätta mig och plugga i solen. Men det är inte lätt när det är svårt!

I måndags så jobbade jag typ heldag, eller jo det gjorde jag från 8 på morronen till 5. Sedan bar det ut på en joggingrunda och sedan så träffade jag Emelia och Nicco för det efterlängtade måndagsdrinken. Blev dock bara en cider den här gången, men den satt gott i magen ska ni veta ;)

Igår så jobbade jag bara från 8-12, jag å Gustav va i parken och lekte och så kom Nicco & Willis och gjorde oss lite sällis. Sedan duschade jag och gjorde mig redo för shoppingrundan i High street ken som jag och nicco gjorde. Köpte en jättefin blå marinkofta inne på Hm! Men inget mer faktiskt, impad av mig själv. Sedan gick jag genom hela kensington gardens och hyde park och mötte upp malin vid speakers corner i Hyde park. Vi ville tatt oss en cider och suttit vi themsen men det var stängt så det blev en cola på ett fik istället. Inte illa pinkat det heller ;) Sedan bar det av till lite olika shops på Oxford street innan Malin skulle åka och hämta sina pengar. En annan gick runt en timme till innan det bar av hemmåt. Kom hem vid halv 9, åt lite framför tv:n och bumms i säng. Nu så sitter man här 15 timmar senare och känner sig lika trött. Börjar jobba om 2 timmar med, usch, fy och blääää!

Men solen skiner så jag ska då inte klaga! =)

Helgen som gått!

Helgen som har varit gick jättesnabbt, hade konstant grejer att göra! Skönt =)

I fredags så var jag hemma hos Emelia och drack vin och käckade ost & kex. Vi skulle egentligen gått ut och tagit en cider på pubben, men en annan hade juh glömt legget, läs passet, så vi struntade helt enkelt i det. Vi satt hemma hos henne och snackade en massa om allt mellan himmel och jord. Skönt att prata ut sig lite. För här går man och jobbar med barnen och det kan ibland ta 2 dagar innan man träffar någon, då har jag panik! Usch, har blivit jättesocial här. Men älskar kulturen, gå ut och ta en cider osv.. Träffas ute. Ingen kille här hade kunnat drömma om att säga till tjejen angående första dejten, "vi kan kolla på film hemma hos mig". Här bjuder dem ut en på en drink. Åååh det gillar vi =)

I lördags så mötte jag upp Camilla vid 12-tiden i Hammersmith då vi satte oss på cafe Nera för att plugga. Det blev lite pluggande men mest gossip. Sedan gick vi inom Primark och vid 4-tiden så var jag hemma igen. Åt lite mat och började göra mig iordning inför kvällen. Jag mötte upp Malin Ek vid Baker street och vi traskade vidare till Svenska Kyrkan där vi såg Mello! Asdålig låt som vann enligt mig! Men jaja jag ska då inte klaga för jag röstade inte ens själv. Sedan bar det av till Camden, första gången för mig, och in på en pubb där. Askul på pubben men mindre roligt på klubben senare för det var asdålig musse. Så vi gick hem vid 1-tiden någon gång. Men tur var väl det, det tog en och en halv timme hem till Fulham. Hade ont i fötterna pga skorna så tog av skorna och traskade barfota hem från bussen.

I söndags så vaknade jag runt 10 tiden och åt frulle och började plugga direkt. Jobbigt när man såg det fina vädret där ute, men måste man så måste man. Vid 2 så mötte jag upp Liz, Nicco och Katja och vi köpte lite gott på affären och satte oss sedan i parken för att sola. Åååh varmt var det! =) Sedan så kom Malin och vi tog bussen till Harrods där jag skulle lämna tillbaka min jacka. Inte Harrods då utan på Zara bredvid! Sedan blev det fika på starbucks, drack en jätte god Frappucino eller hur det nu stavas.. Kaffe med grädde och kolasås osv.. Muuuums =) Sedan gick vi in en liten snabbis på Hm, men josse höll allt i sina pengar! Stolt =) Haha. Hem och käka och göra det sista på arbeterna som skulle in. Sedan gottade jag mig framför filmen Kingdom of Heaven, men snygga Orlando Bloom i huvudrollen. Sedan så somnade jag gott efter en rolig helg!

Fredagen den 13:e

För exakt en månad sen så inträffade det sist, jo min plånka blev stulen på fredagen den 13:e. Idag har jag varit livrädd och är det fortfarande. Men tror det bara är en skröna som sitter i, men man vet juh då aldrig. Jag ska iallafall bara ta med mig det nödvändigaste sen när jag ska ut ifall det händer igen liksom... Usch, vad jag hatar sånt här!

Update!

Har juh inte skrivit något om London ännu.. Humm, vad har jag gjort sen jag kom hit i måndagskväll? Jobbat, Jobbat och återigen jobbat. Känns som om det är vad har gjort. Gustav har varit sjuk och då så blir det mera jobb. Både i tisdags och idag så började jag 7 på morgonen. Där rök min sovmorgon. Jag som hade sett fram emot dem i över en vecka, men imorn kankse? Annars så ska jag fasiken sova ut på lördag ;) Jag har fikat med Emelia, Nicco och Liz, träffas Moa en snabbis, kollat fotboll osv... Just det, igår så var Emelia här när jag babysatt och det var jättetrevligt! Alltid skoj med sällskap!

Idag så började jag 7 på morgonen för att Elin skulle ha en pjäs i skolan och ville att jag skulle gå och kolla. Nina (mamman) fick inte. Så det blev jag som tog dem till skolan och satt snällt och kollade i aulan. Så himla duktiga dem var, men tanke på att dem är 6-7 år gamla. Det var ca 100 elever och 30 föräldear som kollade. Klasserna gick in i aulan knäpptysta och satt snällt under hela föreställningen. Det hade aldrig gått i Sverige!! Pappa, där har du något att lära dina lärare och elever på skolan! ;)...

Jag måste plugga med, men det är dööhtrist. Ska träffa Camilla på lördag och göra läxorna ihop, jag tror jag behöver en liten push genom att träffa någon som gör samma sak!! Snart så borde Nina komma hem från sina ärenden och då så ska jag ta på mig träningskläderna och gå ut och springa en runda! Riktigt hurtigt ;)


My lovely family =)

Halmstad, Torsdag-Måndag!

Nu så har helgen hemma i Halmstad tagit slut och jag sitter åter igen på golvet i mitt rum i Fulham, London, England! Helgen hemma har varit obeskrivlig, skönt att träffa all nära & kära igen, men samtidigt jobbigt att flänga runt. Det tar på krafterna att gå upp klockan 2 på natten och sen inte riktigt sova på en vecka. En annan är juh van vid 8 timmars sömn, men det har la blivit en 5-6 timmar istället. Det är jobbigt vill jag säga. Men det har varit värt all min missade skönhetssömn!! Jag har hunnit med att umgås med familjen, mormor, farmor, vännerna, fika på stan, festa, och allt möjligt faktiskt. Mitt minne är inte det bästa såhär på morgonkvisten!

I fredags så hade Mogge och Vladde sin inflyttningsfest, och det var riktigt länge sedan jag hade så här skoj ute. Kvällen kommer definitivt in på topp 10 ;) På väg in till stan så går jag, Mogge och Evve ihop! Snott från Evve blogg! "Vet inte varför de blev engelska hela vägen in, vi lurade en kille att både josse och mogge kom från england och han tyckte de var as coolt. Josse fixade oss förbi kön till mårtensson när hon också använda sin engelska, och drog in mig i ett nafs! Sen blev de vidare till moon för oss två där vi dansade lite och träffade lite annat folk." Skoj var det allt att lura vakten men när han sedan ville se min legg och jag drar upp mitt svenska pass så blir han arg som in i bomben! Hahaa =) Så i fredes så blev det både mårtensson, moon och mårtensson igen. En pastis innan jag och evve tog taxin hem gav kvällen ett gott avslut.

Sedan har jag ätit mammas och pappas goda mat, farmor makaroner och köttbullar och en massa godis och annat gott som man blir sugen på när man inte bor i Sverige. Knasigt, men så är det! Tack ALLA för en jätterolig helg, vi ses snart igen, om inte i Halmstad så i London kanske?! Hade vatt skoj med lite besök, snarast möjligt!! =) Take care everybody!!!

En vanlig fredagskväll i Halmstad!!




Snart...

Snart så lämnar jag England för att åka hem på en snabbvisit i Sverige. Eller snabb och snabb, stannar 4 nätter. Hoppas jag hinner med mycket på den tiden, men jag känner mig faktiskt stressad över allt som jag borde göra! Jobbigt faktiskt! Sedan så är jag orolig om jag kommer att kunna vaka klockan 2 inatt, alltså om sisådär 4,5 timmar. Ska ta bussen från Fulham klockan 3 för att vara på den säkra sidan att hinna med bussen från Victoria som tar mig ut till flygplatsen. Jobbigt värre. Men jag ska då inte klaga för biljetten var superbillig. Men nästa gång så väljer jag nog att åka på lite bekvämare tider om det inte kostar skjortan vill säga... Får juh bara ha med 10 kg, och måste ta hem datorn i och med att den krachade för en månad sen. Far min ska kolla på den. Så liksom allt e katastrof. Skulle tagit med lite kläder hem men efter mycket om och men så bestämde jag mig för att bara ta hem det som jag med sannolikhet VET att jag kommer använda igen. Det andra ska jag kasta... Aaaaj, det känndes men sånt är livet! Naej, nu så måste jag lägga mig och iallafall försöka få lite sömn, ses imorn =) PUSS&KRAM!!

En ny vecka!

Måndag morgon, eller morgon kanske det inte är längre men iallafall. Gick upp vid 9 och tog mig en prommenad. Nu så har jag nyss ätit potatismos och lax och grönsaker. Riktigt gott faktiskt! Snart så ska jag ta mig en till promenix till tjejernas skola för det är så himla skönt väder här. Våren är här igen! YEEEEES!! Men om 3 dagar är jag hemma i kalla Sverige igen, usch å fy! Våren varför kan inte den komma tidigare hemma?

I lördags var jag hemma hos Nicco med Katja, vi åt fruktsallad och glass. Muuums! Sedan på söndagmorgon så gick jag och Nicco, min trogna träningskompis, ut på en prommenad. Vi skulle powerwalkat/joggat, men icke sa nicke. Vi lunkade fram och snackade en massa skit istället. Sedan hem och fixa sig och så träffades vi på "The White Horse" för en cider. Trevligt! Sedan bar det in på Leicester square där jag skulle träffa Malin! Väl där slank det ner några cider inne på "All bar one". Jättetrevligt! Sedan gick vi runt inne i London och bara pratade innan jag tog bussen hem till Fulham igen. För någon dag sedan så slog det mig, JAG BOR I LONDON!!! Liksom allt här nu är så självklart för mig. Shoppingen, folket, fikorna, barkvällarna. För hemma i Halmstad så kan du knappast gå ut och ta en drink en söndagkväll. För det första hade alla tyckt du var konstig och sedan så hade det inte varit en kotte ute.



"Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus"

RSS 2.0