Extrajobb!!

Yees, har äntligen fått ett extrajobb. Ska jobba varje tisdag mellan 15.00-20.00 i en annan familj. Familjen har 2 barn, axel snart 2½år och Agust 7 veckor gammal. Beroende på om jag antingen jobbar förmiddag eller eftermiddag  på torsdagarna i min vanliga familj så kan jag jobba eftermiddag/kväll där. Göttis! Men egentligen räcker 5 extra timmar i veckan, blir juh 35 pund mer = 420 svenska slantar till min redan ynkliga lön. Tänk så mycket mer jag kan shoppa!! Idag så jobbade jag där 3 timmar och tjänade 22 pund, GOTT MOS!! Torsdag blir nästa dag jag ska jobba där...

Sedan mötte jag upp Nicco & Liz för en cola, hör och häpna det blev faktiskt bara en cola!! Trevligt att träffas igen tjejer! Dem tjatar på mig att följa med ut på slug på torsdag, men som det ser ut nu så har jag faktiskt förhinder, men man vet juh aldrig. Det kan juh alltid ändras och en liten del hoppas faktiskt det!! Nu så ska jag gå och lägga mig i tid så att jag förhoppningsvis vaknar utvilad tidigt imornbitti. För isåfall kan jag förhoppningsvis springa en runda innan jag ska träffa camille klockan 10 uppe på Kensington High Street!



Pizza igen...

Ikväll så skulle jag & Malin käka dinner ihop, men jag hade juh redan käkat lite smått + krängt i mig en kanelbulle som Nina bakade idag! Men trots alla matbekymmer så käkar jag nästan upp hela min Pizza! Jättegott! Det skulle varit min och Malins avskedsdinner för hon åker hem till Sverige tidigt på fredagmorgon! Men icke sa nicke, jag behöver inte babysitta på onsdag så då blir det en drink på en pub och fotbollstittande! Manchester United - Arsenal!

Ganska roligt, för varenda engelsman som jag pratar med nämner fotboll och jag kan juh inte vara tyst då! ååh helt poff så är samtalet igång. Dem tycker det är coolt att jag kan så mycket om fotboll (men egentligen så är det inte så mycket) Men iallafall! Sedan så kommer United upp på tal och dem skrattar alltid oavsett om dem gillar united eller ej! Men pappa, jag lovar att min framtida pojkvän ska älska united, jag lovar att granska honom väl innan jag tillslut bestämmer mig... För ett arsenalfan i släkten passar juh inte riktigt in!! Vi vill juh inte ha några bråk ;)



...


"BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN, BÖRJA OM PÅ NYTT...
VARFÖR SKA MAN SÖRJA TIDER SOM HAR FLYTT?"



Mysig helg =)

Helgen har varit jättemysig... I lördags så mötte jag upp Sofia och Camilla i Östra London där vi utforskade allt möjligt. Vi hamnade tillslut i Angel, jättemysig "stadsdel" eller vad man ska kalla det. Där åt vi på någon kinabuffe, har dock ätit godare men gott var det för jag var starving. Efter maten så kom även Liz och mötte upp oss och efter ett tag så begav vi oss in mot stan. Vi la oss i parken framför Buckigham Palace och vilade. Vi talade om ämnen som killar, killar och åter killar. Är vi desperata? Naej inte riktigt, men vissa killar oavsett om du dejtar dem, nyssen träffat eller haft ett förhållande med dem så kom vi fram till en sak. Att killar är inte allrid dem smataste på denna jord. Om dem hade vetat hur mycket vi hade pratat om dem hade de nog blivit förvånade. Efter våran powernap, eller min för tror det bara var jag som slumrade till lite så begav vi oss för att leta restaurang! Blev tillslut en italiensk restaurang som serverade jättegod Pizza!!


Idag så mötte jag upp Malin vid London Bridge och vi kollade på London maraton. Häftigt tycker jag! Det är typ sånt som man ser på tv:n en söndagmorgon men nu är jag här och kan se det. Jag älskar att bo i en storstad! Sedan traskade vi ända bort till Westminister för att se målspurten. Så sjuuukt mycket folk. Har glömt att skriva om det viktigaste, shoppingen! Fick med mig en hel del med mig hem faktiskt. Ett assnyggt partylinne ifrån Bershka, vanligt vitt baslinne ifrån River Island och ett par assnygga pumps ifrån Next. Vi stack även inom Primark en snabbis, man kommer juh då aldrig ut tomhänt därifrån... Det blev ett par solglasögon, underkläder och en sjal.


Nu så har jag nyssen skrivit klart mina arbeten och ska bara ner och hänga upp tvätten. Sen så väntar min mysiga säng på mig, är riktigt trött! Hoppas ni haft en bra helg allihopa =)

Barnen Magnusson!

Har umgåtts jättemycket med barnen på sistone! Jättemysigt =) Eller kanske inte när det första man hör utav Gustav är: "Jossie, Gååå!!",  "Dumma Jossie!!" Men sedan så kramar han en och ger mig en puss och säger:  "Snälla Jossie!",  Då blir man glad!!

I tisdags så var jag och Gustav i Kensingtons gardens, jättemysig park med bra lekplats och en damm med massa ankor. I onsdags så var jag och barnen i en Hurlingham park. Jättemysig park! Har aldrig varit där innan! Så i torsdags när jag hämtade Hanna från skolan så gick jag och hon dit igen. Fast innan dess så gick vi till Mc Donalds och köpte en glass till henne! Glad hon blev. Tänk att så lite kan göra en glad!! Igår så var jag barnvakt och då så blev det Mamma Mia tittande för hela slanten! Dem är så gulliga när dem ställer sig på bordet och börjar att sjunga! Supersöta!!



Elin, Gustav & Hanna

THE SLUG & ELK!

I torsdags så skulle jag & Liz träffas och dricka en cola på elk. Men icke sa nicke. Efter vi hade kollat priserna så bestämde vi oss för en Mojito, vilket innefattade ytterligare en och sedan gick vi vidare till Slug!! Hade så sjukt skoj, skrattade hela kvällen och vi dansade och hade kul! Blev intervjuad utav tidningen Marie Clarie angående killar osv.. Kommer med i julitidningen med foto och rubbet. Dem var bara tillåtna att intervjua snygga tjejer! Man bugar och bockar. Men så snygg kan jag då inte påstå att jag var, nästan inget smink och håret i en fläta. Inte direkt så man ser ut när man går ut en kväll. Men på slug kan du komma i dina fulaste kläder men ändå typ vara snyggast på stället. Sedan tog även tidningen TNT foto på oss, hoppas vi kommer med och att våra huvuden är inringade för då vinner vi =) Hade vatt götti! Spontana utgångar är oftast dem som är roligast, för du har inga förväntningar osv... Synd att jag inte hade kamera med mig, men kanske lika bra det! Efter slug gick vi tillbaka till elk och dansade. Dj:n där är typ den bästa någonsin, spelar alla låtar som man önskar!! Det gillar vi ;) Kom hem strax efter 1, då hade vi även lyckats köpa en kebab att dela på för halva priset!!
 

THE SLUG!

MOVIDA!!

Lätt den coolaste klubben jag någonsin har varit på! Kvällen började hemma hos mig då Malin & Malin kom förbi. Den stora frågan var, vad skulle jag ha på mig? Med en bränna som en polkagris så är det då inte så enkelt må jag säga!! Men tillslut så gick det iallafall, men det tog juh sin lilla tid vill jag lugnt påstå.. Mötte upp Sofia och Camilla inne vid picca innan vi gick till Movida. Fick ett eget bord, eller ja eget och eget.. Det var vårt tills dem som hade betalat för bordet kom. Men inte gjorde det oss något för vi stack till DANSGOLVET och stannade där resten utav kvällen. Vi försökte även komma in på vippen, men icke sa nicke. Stenhårda var dem på den fronten! Kate Moss + andra kändisar festade där inne. Fatta coolt! Men jag tycker det inte är så illa pinkat att ha varit på samma klubb som henne under samma kväll. Samma paparazzis mötte oss utanför. Men jag antar att de tjugotalet fotografer tog mer foton på henne en på mig. Vi stog där utanför med kameran i högsta hugg om ifall att... Efter 30 minuter så blev vi trötta och började bege oss hemmåt. Hade vi stannat kvar tills 4 så hade vi då sett henne! Men jag tror inte det är sista gången vi går till Movida, eller det hoppas jag då inte iallafall!! EN RIKTIGT ROLIG KVÄLL!!

Tog inte så många bilder denna kvällen, kan bero på att det var roligare att dansa!


Före - Efter

Paparazzina var helt galna. Snappade upp en bild på en modell som tydligen hade lika stort kontrakt som Kate Moss. Sedan är det någons ex wife i Rolling Stone! Ganska coolt för vi "småsnackade" typ med dem lite!
Hoppas ni där hemma i Halmstad va med om liknande grejer i Onsdags!


Party och sol!!

Glömde viss på något sätt at posta inlägget nedanför igår, men här kommer det! :

Ikväll så ska vi till klubben Movida. Läste nyssen i tidningen att Lampard och kaptenen i Chelsea va där i lördags och spendera mycket pengar. Samt att dem hade alla tjejer omkring sig. Ser jag honom ikväll så har han iallafall en blond svensk tjej efter sig om inte hela ligen ;) Ringde Arlind as soon as I found out, för det är juh hand idol. Att han blev typ arg/irriterad på mig! Men vet juh att han skämtar så!! Haha, arlind jag lovar att skicka bilden till dig om jag ser honom!!

Har vatt i parken med Camilla i 3 timmar, riktigt gött! Hoppas värmen håller i sig nu bara! Jag & Gustav Ska åka och hämta tjejerna nu och sedan så ska vi åka till Hurlingham Park! Mysigt!! Hörs imorn!! =)

Vilken härlig dag =)

Åååh sicken härlig dag det har varit idag! Strålande sol hela dagen. Åkte vid halv 10 tiden till Hyde Park med Gustav. Där gick vi och matade ankorna. "Fiiiin, hålla handen. Ankan äta mig!" Haha, trodde jag skulle dö. Supersöt var han!! Sedan gick vi till lekplatsen där vi träffade Moa & Alexander, alltid trevligt med sällskap! Men när vi skulle säga hejdå, tror ni inte Gustav hade sprungit iväg då, jag blev verkligen asrädd fick nog nästan en hjärtattack. Även om jag hittade honom efter någon minut så for alla tankarna runt i huvudet på mig! Usch, det ska aldrig får hända igen. Första och sista gången!!

Idag har jag tom fått lite färg om kinderna. Fräknarna har kommit fram rätt så rejält och jag ser snygg och fräsch ut som alltid ;) Detta har varit den varmaste dagen i London sen jag kom hit och tror ni inte jag fick för mig att springa en runda vid halv 3! Joo såklart! Påminner mig om 3 års sedan då jag och arlind stack ut och sprang en gång under hela sommaren. Men såklart så valde vi dagen då det var rekordhög värmebölja!! Haha, detta är verkligen jag i ett nötskal!!

Läste mitt horoskåp i tidningen idag, och konstigt nog så stämde det in ganska bra! " At the end of the day, virgo, your best shot is really all you can give. And if you truly feel that you gave it this time and things still didn't worked out, then perhaps it's time to accept that things weren't meant to be. But that doesn't mean thar another path wont work out for you. You just need to identify where it might lead!"


I want to go back...


Jag vill ha sommar och sol nu!!! Längtar till en strand där jag kan ligga och sola, bada, äta gott och helt enkelt bara njuta utav livet!!

Det börjar dra sig mot sommar...

FREDAG: Känns som om sommaren börjar komma så smått. Solen skiner och fåglarna kvittrar, alltiså så det ska vara. I fredags så gick jag å Gurra på museum. Han är jättesöt ibland, vill kramas å hålla på medan han nästa sekunde säger jag hatar dig... I fredags så kom Malin hit efter jobbet och vi gjorde oss iordning innan det bar av till The Warwick, (en bar i soho) där vi mötte upp Sofia, Camilla och Jimmy. Efter en drink så gick vi till EN klubb i Soho called Maya. Skönt när du står på listan och sedan har gratis bord. Då kostar det inte så mycket att gå ut, för annars så kan det verkligen kosta skjortan! Musiken var jättebra och vi dansade och hade skoj hela natten lång. Sedan blev det en nattamacka + kakor för våram del innan vi traskade halva oxford street och halva regent street för att komma till bussen. Cykeltaxin skulle ha 10 jäkla pund. Noooo way! 
Jag & Malin hemma hos mig!
Camilla, Jimmy, Sofia, Malin & Jag

LÖRDAG: I lördags så turistade jag, Malin och Sandra borta vid London Bridge. Gick först på London Fashion and Textile Museum och sedan gick vi på Borough Market. En jättestor matmarknad! Gick och smakade på allt från ost, korv, chocklad, såser mm. Riktigt mysigt =) Sedan bar det av hem då jag grillade med familjen Stefansson. Sedan hade jag, Malin och Emma bestämt att vi skulle ut för det var Malins sista lördag i London. Så man får juh passa på så att säga. Var juh inte jättepartysugen, det var ingen utav oss. Men Jimmy ringde och sa att vi kunde gå till klubben Vendome (där jag, Malin och Lisa varit förra helgen). Sagt och gjort... Kvällen blev kanon och musiken var kanon här med. Har fått lite nya favvoställen i London nu.

Malin & Sandra på matmarknaden

SÖNDAG:
Idag har jag vatt på Camden market och sedan på en kulle (glömt namnet) där man hade utsikt över hela London. Sedan har det blivit plugg hela kvällen lång. Förutom nu sista timmen då jag kollade på Desperate Housewifes på tv:n. Glömde bort att det började klockan 21, men det gjorde inget för det var ändå dubbelavsnitt! =)

Nu så ska jag gå och borsta tänderna (om jag nu får ut något ur tandkrämstuben, den har typ vatt slut nu i 3 dagar)!! Imorn ska jag ut och jogga och städa rummet innan jag börjar jobba vid 2 halv 3 tiden! Sedan tycker jag att ni har blviit dåliga på att kommentera, så nu får det bli skärpning på den fronten!! Natti Natti =)

Kareoke!!

Igår när jag satt på bussen in till stan och tittade i tidningen, och vad stog inte där? Jo, att Paris Hilton, James Blunt, Sugababes och Kelly Osbourne vatt på Mahiki kvällen innan och vi hade tänkt gå dit igårkväll. Men var väldigt nära på att gå dit i onsdes med. Sicken osis asså! Men som mamma sa, "kanske lika bra det för annars så hade du kanske svimmat eller hoppat in med huvvet i bilderna"!! Haha, joo det hade jag troligtvis nog gjort.. Sandra sminkade mig på hennes make up school, blev riktigt bra. Snygg ögonskugga och lösögonfransar, man såg helt annorlunda ut faktiskt. Men roligt med förändringar tycker jag...

Jag & Sandra under sminkningen!

Sedan så mötte vi upp Malin, Nicco och camilla på Abacus. Det är en bar i city. Efter ett glas så kom Sandras pojkvän och efter en stund fick de en uppenbarning. Vi skulle gå och sjunga kareoke. Sagt och gjort. In i taxin som tog oss till kareokebaren i Farringdon och där hade vi ett eget rum och sjöng natten lång. Blev blandannat abba, britney, westlife, bryan adams, robyn, spice girl med flera... Skoj som bara den!! Nu kan vi stryka lite på londonlistan!!


Klockrena!!

Förresten ska söka nannyjobb i St Tropez nu i sommar. Håller tummarna på att jag får det. Men det vet man juh aldrig, men söka kan man då alltid göra =)

Storleken ÄR viktigast!!

Nu sitter jag på golvet i mitt rum och äter den godaste mackan som finns. Lingongrova med svensk ost. Mmm=) Samtidigt går jag in på aftonbladet för att inte få långtråkigt. Ååh vad hittar jag där? Jo, det som står nedanför...

Vi hjälper dig bli bar-smart

Kombinationen stor mängd alkohol och flera gånger i veckan är definitivt inte bra om du försöker gå ner i vikt. Men du behöver inte avstå helt från alkohol.

- Du kan visst dricka alkohol om du tänker på mängden och vilken sort du väljer, säger Mia Troberg Elonq, dietist på Tasteline .


Så frågan är: - Ska jag verkligen gå ut ikväll, eller ska jag sitta hemma själv? Svaret är juh uppenbart!! Ut, varför ska man sitta inne och ruttna helt själv, när man kan vara ute och vara social? Förresten så har jag redan norpat på lönen så jag har väl inget val...

Regn, regn och åter regn...

Men efter regn kommer solsken, right ;)

Idag så har det regnat konstant ända till jag slutade jobbet då det var uppehåll en stund. Så ut på en joggingrunda begav jag mig. Okej, det var inte helt uppehåll utan det kom lite droppar då och då. Men det gjorde inget... Kändes som på den gamla goda tiden när man spelade fotboll i vilket väder det än var. Skönt att springa och rensa hjärnan på samma sätt. Men den är fortfarande proppfull så det hjälpte väl inte så jättemycket precis...

Nu så ska jag hoppa in i duschen och sedan platta håret. Sminka mig behöver jag inte bry mig om för Sandra behövde en modell till sin make up school. Så skitsnygg kommer jag bli (fast det är jag juh alltid ;)!! Sedan så blir det utgång i city, nu så vankas det snygga, rika bankmän! Om vi gillar det... Men har juh dock bara 10 pund kvar på lönen, ajajajaj.. Hoppas någon bjuder, det är juh nästan ett måste! Usch då! Ska smyga ner och kolla om Nina lagt lönen i skåpet i förtid, för isåfall vet ni vem som kommer gå och norpa på den!!



Haha...


"A woman kills a man in cold-blooded murder. She's convicted but the judge sets her free. Why?"

Because she's a Siamese twin and it would be unfair to lock up the innocent one...


Ny vecka, Nya tag!

Det är väl så det ska vara? Eller?!? Iallafall, planerna för veckan är följande:

- Ut och jogga 3 dagar. (tis, ons tor) så det e gjort!
- Söka klart till högskolan. (tis)
- Plugga Engelska. (tis och resten utav veckan när det blir tid över)
- Ut och festa. (torsdag och kanske helgen)
- Shoppa med Malin. (Helgen i och med att jag är pank nu)

Har sköna jobbetider denna veckan med, tis, tors & fred blir det morgonpassen. Onsdag jobbar jag eftermidag och är barnvakt. Shiiit vi som skulle ut på torsdag i city för att ragga bankers, men jaja det får la gå ändå! Sedan hoppas jag på en dubbel blinde date med Malin och två bröder... Haha, vi får la se vad som händer! Det är Malin som fixar iallafall ;) En dejt är juh aldrig fel att gå på och är det med malin med så kan det juh inte gå fel. I värsta eller kanske bästa fall så får vi dejta varandra, vem vet ;)
Idag så har jag sökt in till högskolan, men har fortfarande ångest om jag sökt rätt och prioriterat mina val i rätt ordning. Usch pappa jag kan ej sova så därför skriver jag lite i bloggen. Sedan har jag vatt på Westfield, shiiit shoppingpersonen i mig har tittat fram. OMG så mycket fina vår/sommarkläder det fanns. Fick med mig en svart trenchcoate och 2 linnen med mig hem. Gick och drömde vad jag skulle gjort om jag vunnit på trisslotten, 25 000 i månaden i 25 år. Första månaden hade jag åkt till Westfield och shoppat upp rubbet. Det hade inte varit svårt att göra iallafall. Är det största shoppingcentrumet i Europa så det är lätt att hitta något som passar en! 

"PLÖTSLIGT HÄNDER DET"

Nu så är det söndag igen...

Söndag, again! Veckorna går så fruktansvärt fort. Igår så var det självaste påsk afton och då blev det såklart påskmiddag här hemma. Sill, lax, ost, snapps till förätt och huvudrätt något kött med potatismos till. Typ den traditionella engelska maten. Det var jag, Nina & Stefan + 2 utav deras kompisar. Dem hade tänkt ha en stor påskfest men alla andra var tydligen bortresta. Men jaja, jag klagar då inte, fick jättegod mat innan jag begav mig upp till mitt rum efter typ 4-5 timmar för att fixa mig inför kvällen!

Vid halv 8 mötte jag upp Liz, Malin och Sandra på White horse där vi drack en cider innan det bar vidare till belushis för en drink och sedan till elk för dans. Då ville alla gå hem, men jag och Malin åkte in till stan och skulle gå in på en klubb. Men det var tydligen fullt så kom det en kille och frågade om vi ville in på en annan klubb istället, såklart vi ville, men vi hade inga pengar! Lugnt säger han så och fixar in oss gratis och före kön som säkert var 30 meter lång. Väl inne på stället så tittar vi oss omkring och skrattar lite smått. Det var typ 90 % om inte mer mörkhyade människor. Men vi hade skoj ändå, roligt att gå till något annorlunda ställe. Var ska man prova om man inte ska göra det i London? Här har du juh möjligheterna.. En kille frågade oss hur länge vi hade dansat  till black music. Bara ikväll sa vi och han skrattade. Skoj hade vi iallafall och tog bussen hem och var hemma vid 3-tiden. Tidigt faktiskt om man ska jämföra med de tidigare två kvällarna.

Idag så är det jättemånga som ska ut med pga det är bank holiday imorn. Men lilla Josse ska vara hemma och ta det lugnt! Håller på att söka in till högskolan nu, har jättemycket ångest! Så det blir min kväll. Väntar på att familjen Höjman ska äta upp sin kvällsmat där hemma så att vi kan skypa lite! Roooooligt!

Festhumöret är på topp...

Som sagt det har jag redan sagt! I torsdags så mötte jag upp Malin och Lisa ( malins syster ) för en partykväll. Vi skulle gå till Mahiki, men icke sa nicke. Vi var sena och kön var lång men vip kön var ännu längre så vi gick vidare till en annan klubb. Och om vi hade skoj! Yeees indeed! Har glömt vad stället hette, men det var bra musik, rolig folk och bara allmänt skoj. Vid 3 när det stängde så bar det av till Subway för mackor och kakor! Sedan så tog jag bussen hem, eller hem och hem, missade min hållplats så fick åka tillbaka ett stopp! Sen i fredags så sov jag riktigt länge, skönt som in i bänken! Första sovmorronen på 2 veckor så den var välbehövd. Mötte upp Liz för en fika på Aziz och sedan gick vi hem till mig och skvallrade.

Jag har verkligen inte ord för gårdagens buss/tube åkningar. Skulle åka hem till Malin för att göra oss iordning osv, så messar hon att hon gått åt fel håll och missar bussen. Sedan skulle jag ta tuben och bussen hem till henne. men jag har verkligen inte ord ärligt talat. Först tittar jag fel på kartan, väl när jag är rätt så går inte den tuben, åker vidare så går inte nästa osv. Väl framme så hade jag åkt värsta omvägarna men ändå inte kommit dit jag skulle. Missade bussen precis och velade sedan från busshållsplatsen hem till Malin. Ojojoj, tog nog över 2 timmar det som hade tagit 1 timma i vanliga fall. Ibland hatar jag verkligen att det är så stort här! Väl hemma hos malin så gör vi oss iordning (jag, malin och lisa), lyssnar på svensk musik, dansar och har allmänt skoj! Sedan så bar det av till Koko i camden. Camden är inte precis mitt favvoställe här i london, men vad gör man inte för en kompis. Väl inne på Koko så spelade det ett band så vi bestämde oss för att gå till baren bredvid och ta en drink. Koko är nog ett utav det coolaste stället jag har varit på, om man tänker på inredningen och lokalen. Musiken var inte direkt min stil, men man kan juh inte gilla allt. Men kvällen var riktigt rolig ändå. Bussen hem tog  90 minuter. Så var hemma halv 5 imorse... Illa, illa!!

Nu så är jag vaken, sminket är på och jag är en aning trött. Men det är påskmiddag här hemma, muuuums! =) Sill, lax och sedan engelsk påskmat typ kalkon eller vad det var.. Maten kan jag äta för jag är utsvulten, men vinet och snappsen vetefasiken asså! Kan la ta en för att vara trevlig, men sedan så räcker det. Mitt humör är inte på topp nu om jag säger så ;) GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!! =)

Film / Drink?!?! Vad väljer du??

Just nu så är lilla Josefin inne i en partysväng. Festhumöret är alltid på topp och man säger då inte nej till en rolig utekväll. Jag bor i London, är det så konstigt då egentligen? Det finns hur många ställen som helst, något som passar alla. Om du bara vill gå ut och ta en drink mitt i veckan på ett lugnt ställe, om du vill gå ut och dansa eller om du vill gå ut och ragga osv osv... Hemma kan du inte gå ut och träffa din kompis över en drink mitt i veckan, för då skulle alla tycka att du är konstig och rykterna skulle börja gå. Men här träffas man inte hemma hos varandra på samma sätt, här träffas man på puben över en öl! Det är mycket mer socialt och du träffar mera människor och får roligare.  Tänk dig att du och din kompis sitter och snackar och så kommer värsta snyggingen förbi, tjej eller kille spelar då ingen roll. Då har du chansen att göra dig sedd. Hade du haft chansen hemma i soffan? Nope. Aja, att träffas hemma har också sin charm, du behöver inte fixa till dig och ni kan snacka ostört. Men ni fattar poängen va?

Till exempel, en första dejt hemma i Halmstad, vad göra man då? Jo, då säger killen: - Vi kollar på film hemma hos mig eller något liknande. Här skulle inte ens en kille drömma om att säga, ska vi hem till mig och kolla film. Här bjuder han ut dig på en drink på första dejten. Det behöver inte vara fancy eller något sådant, bara en vanlig hederlig drink. Det är mycket roligare och socialare. (Och om han är en idii så har du faktiskt chansen att smita när han gå på toaletten). Nej men seriously nu, du känner juh dig mer speciell med på ett sätt. Sedan är det inte så mycket dyrare för killen att betala en drink åt dig än att hyra film och köpa godis.. Men killarna hemma är smarta på sitt sätt med, för om det bara är ni två hemma som kollar på film så finns det ingen annan för dig att spana på och han får ha dig för sig själv. Men här är killarna med smarta, för här får dem juh chansen att visa upp sin snygga dejt för alla andra istället ;) Så killar och tjejer vad väljer ni i fortsättningen?? Jag vet då iallafall vad jag hade valt...

Kanelbullar!

* Idag så har jag och barnen bakat kanelbullar! Blev en aning orolig ett tag så var tvugnen att använda en livlina, ring en vän! Ringde min kära Evelina, men såklart så hade jag redan rätt =) Mamma, trodde knappt sina öron när jag sa att jag lyckats =) Riktigt smarriga blev dem! Redan käkat x antal stycken. Jo, jag vet att jag har hälsomånad men en dag i veckan får man faktiskt unna sig. Shiiit glassdubbeldejten imorn då?! Humm, hur ska det då gå Malin?
* Nu så har jag nyssen städat hela huset, så är LEDIG minst 3 dagar nu, måndag vet jag ej riktigt ännu... Men det gör då inget! Åååh vill ni veta det bästa som hänt denna veckan? MARSVINEN är utomhus. YEEEES! Jag var juh då tvungen att ge dem mat i både söndags och i måndags men sen satte hon ut dem och josefin är överlycklig. Inga sågspån i köket längre och det luktar faktiskt gott där nere nu! Kan juh också bero på att jag städade!! =)
* Ska iväg till skräddaren nu och kolla vad det kostar att laga min nya skjorta som jag köpte i Paris, är det inte för dyrt ska han få laga den i och med att jag är en skitdålig sömerska!! Var är mamma när man behöver henne? Inte här då inte.. Usch, mamma kom hit! Snart så =) Åååh, fick tillbaka på skatten med. Kan det bli bättre?!?! Jo, ge mig ett sommarjobb så är jag nöjd!!

Utflykt i holland park och liverpool mm.

Igår så åkte jag, Nina och barnen till Holland Park där vi lekta och hade picknick. Vid två så bar det av till Hammersmith för att möta upp Camilla. Vi satt på en uteservering och skvallrade och hade det allmänt mysigt innan vi får ett ryck att åka till Liverpool street. Jag hade tidigare sagt att vi borde turista mera och vidga våra vyer och så blev även fallet. Vi virrade oss runt där borta innan vi fann vårt slutgiltiga mål, Brick Lane! Väldigt mysigt område, men tror dock att det är bättre under helgen. Sedan så gick vi och åt kvällsmat på piano och pitcher. Riktigt bra meal deal, mat och cola (dock diet) för 5 pund vilket är ca 60 spänn. Där satt vi och hade utsikt över alla kostymnissar som gick in och ut. Ni kan juh ana vart vi ska ut nästa onsdag? Jo i the city... Efter ett tag så skulle vi virra oss tillbaka till bussen i och med att vi var för snåla rent ut sagt att ta tuben för att det var i rusningstiden så vi ville vara ekonomiska! =) Men vi letade och letade i över en halvtimme. Fick se x antal snygga kostymnissar, åååh det gillar vi ;) Sedan fick vi roliga telefonsamtak och vinkade på roligt folk! När vi väl hittade bussen så började vi plugga, aja sämre pluggkompisar kan man leta efter! Väl i fulham mötte jag upp Malin för att ta en liten cider och titta på liverpool-chelsea! Då så kom juh såklart några aussisar fram. Frågade vilket favvolaget var, sa juh dock United men var faktiskt en aning skraj först! Men det gick juh bra tillslut! Sedan bar det av hemmåt för att äta en frukt och sedan sova! I löööva my day! =)


Tisdag! =)

Nu så har jag slutat för dagen och har ingen aning om vad jag ska hitta på!! Borde pallra mig bort till Boots och kopiera ut ett foto, men ärligt talat så orkar jag inte det nu.. Men måste man så måste man och jag måste verkligen! Idag så kräkte Gustav på mig, hela tröjan, byxorna och strumporna. Hoppas det var första och sista gången för annars så vet jag ej vad jag tar mig till! Okej nu så ska jag ringa Liz och sedan byta om och gå! Kan juh inte sitta inne hela dagen, men är fortfarande fruktansvärt trött sedan Paris...
Ha en fin tisdag allihopa =)

Paris =)

Nu så har jag äntligen återhämtat mig från min och Malins weekend i underbara Paris! Resan började bra, mötte upp Malin vid klockan sex vid tågstationen och tro det eller ej, båda var i tid för ovanlighetens skull ;) Tåget var försenat med ca en timme, men det gjorde inte så jättemycket för vi hade ändå gott om tid. Väl på hotellet så uppgraderade dem vårt rum, det gillar vi! Området där vi bodde var kanske inte det bästa, men vi skaffade kompisar ändå. Eller iallafall på vårt kebab/crepes ställe!

Första dagen så träffade vi på 3 olika män, som skulle visa vägen och ta foto med oss. Den bästa var nissen som vi träffade på vid Eiffeltornet. Han var nog den ballaste 81-åringen som jag någonsin träffat. Han började dansa och spela musik och vi var juh inte sena att ta efter! Förutom Eiffeltornet har vi gjort turistat till ställen som Triumfbågen, promenerat på Champ d'elysee, vatt vid Moulin Rouge i Montmartre, Sacre Couer, Notre Dame, Le Marais (judeområdet), Belleville (ghettot) och slutligen favvoplatsen Latin Quartier ett väldigt mysigt område med fin arkitektur och goda drinkar;)! Förutom turistandet har vi hunnit med lite party! Klubbat, druckit vårt "matlagnings/homeless peoples wine. Eller det var iallafall vad fransmännen nedanför Nottre Dame vid floden Seine sa. Men vi var lika glada för det =)

Vi åt och drack för mycket så nu ska det bli en hälsomånad framöver. Men vi har redan planerat allt vi måste göra i London innan Malin åker hem så sa en kompis men då kan ni inte festa jueh, hur ska detta gå till. But alcohol doesn't counts was my answer. Åååh det gillar vi =) Vi tog 521 bilder och nedanför ska ni få se några!!



Framför Triumfbågen

"Är vi hävast här inne?
Va det en fråga?
Naaej, ett påstående!"



Jag och Nissen framför Eiffeltornet

Eiffeltornet by night

"Det gillar vi!
Om vi gör...
ATT VI GÖR!"


Äter sniglar för första gången, och dricker vårat homeless wine med fransmännen





Vadå turister?!?


"JAG HAR INTE ORD"

DET FINNS INTE ORD...
Titta och njut! =)


"Jag har inte ord" -

- Lägg märke till hur jag tar sats och tar fram min lilla kvast..
-Människorna i bakgrunden som skrattar och sedan går och ger farbron pengar..
- Hur sjuuukt skoj vi hade i Paris!

PARIS!

Nu så är jag tillbaka efter en weekend i Paris! Jag och Malin hade en jätterolig resa! Ville bara säga att jag kommit hem och fortfarande lever... Uppdatering med bilder och text kommer imorn!

Steker pannkakor

idag så har jag jobbat hela dagen, men nina gav mig ledig litem igg på dagen så att jag hann stryka mina kläder och duscha! Nu så står jag här och steker pannkakor till imorn! Har varit så sugen på pannkakor så himla länge och då finns det juh inte ett bättre tillf'älle än en 3 timmars lång resa! Måste gå upp strax efter 4 imorn bitti för måste ta första tuben som går 5.07 så att jag är på kings cross stationen vid 6 och möter upp malin. Sedan ska vi leta upp tåget osv.. Tåget skulle gå strax innan 7. Hoppas inte Malin försover sig för det är hon osm har biljetterna!! 

Tack för alla kommentarer på senaste tiden, känns mycket roligare att skriva då när man vet att någon läser! =)

Nu så är snart pannkakorna klara och jag får går över till packningen! Paris, here i come!


RSS 2.0