God Jul!

Julafton spenderades med mina nära och kära, Först så var vi hemma hos mormor och sedan hos mina kusiner. Det är alltid lika roligt att träffa alla! Nu så ligger jag i mormor soffa och gottar mig, ikväll blire utgång och imorn lutfisk hos farmor. Mummsfilibabba!!

Syskonen Höman:)


Dan före doppare dan!

Resan hem igår till Sverige igår gick bra trots att flyget blev försenat! Papi och syrran hämtade mig i Malmö och vi åkte hem! Jag tror jag pratade konstant i över en timme:)

Idag så har det varit full rulle hela dagen... Upp tidigt för att köpa de sista julklapparna på stan, åka ut till Hylte med Malin för att träffa Sandra och Mia. Mysfikat hemma hos Sofie och Bojan, har saknat att vara tredje hjulet till dem faktiskt;) efter visiten där bar det av på kalas till Max, mitt kusinbarn. Väl där så fick jag äntligen träffa alla, speciellt mami. Kvällskvisten har spenderats hemma hos Mogge och spelat hans hemmagjorda på spåret. Systrarna Höjman kom tyvärr sist men vi var lika glada för det! Kom nyssen hem och ny ligger jag i soffan med mamma och snackar en massa skit! Knäcken i kylen smaskar mig nu, får resa på fläsket och hämta en tror jag, ja det e jueh trots allt snart jul!

Nedan så ser ni en bild på Johan och söta Max:)


I'm coming home!

Sitter just nu på flygplatsen i Wien och väntar på flyget! Snart så ses vi min kära små vänner:)


Stressigt värre...

Helgen som gick bjöd på en massa roligheter.
Utflykt till Linz med Ulle, Thaer bjöd på mat, Vi hade julfest =)
Nu är skolan en riktigt pain in the assss, så hinner ej uppdatera mera!
Men ni får kika på min fina bild på mig och mina roomies!!


While beeing an incoming!!

Nu så har vi föreläsning i skolan, gruppuppgift som vi ska presentera för klassen om 1 timme! Problemet är att det e gratis punsch utanför så vi stack dit istället! Hur ska kvällen sluta...


Nutella:)

Idag så bjöd jag ulle på pannkakisar med Nutella och frukt! Ja man måste vara lite nyttig också;) Kvällen har spenderats med trevligt sällskap framför Harry Potter! Ååh vad jag gillar honom, synd att alla filmer redan har setts! Får börja kolla om dem igen kanske?!? Nu så kallar min säng på mig, nattinatti:)


Alfons Åberg

 "Man måste ha tråkigt ibland, annars kan man ju inte veta när man har roligt"


Min kloka pappa citerade Alfons Åberg när jag satt och pluggade häromdagen. Men jag tycker att jag har haft det tillräckligt tråkigt nu med en massa plugg och det kommer fortsätta hela veckan. Jag vill att det ska bli lördag, NU, för då så ska vi ha Christmas Party här hemma!


Plugg

Detta har varit den tråkigaste helgen hittills i Steyr! Kan iförsig bero på att jag pluggar på massa tråkiga tekniska lösningar inför mitt prov imorn! Har pluggat riktigt mkt men hade lätt behövt någon dag till! Men som tur är inte provet förrän på eftermiddagen så har iaf 4-5 timmar på mig imorn också! Tur i oturen så har Thaer och Jesse varit i Wien i helgen så har haft det lugnt hemma men när man pluggat så mycket som jag gjort hade det vatt skönt med lite sällskap! Jag var riktigt glad när jag fick se deras kära nyllen igen! Nu så ska jag sova, hoppas jag klarar tentan imorn! Håll tummarna;)


En knasig dag!

Jag tycker att min kära vän Ulrika förtjänar lite fokus här i min blogg idag. Hon gjorde helt klart min dag flera gånger om! Hon slänger ur sig de bästa kommentarerna i tid och otid..  Men glöm inte att ta det med en nypa salt, som så alltid gäller i min blogg ;)

- Min kamera har ju som sagt gått sönder och igår så pajjade även min dator. Ulles svar på saken: Josses kamera & dator <3 Erasmus.

J - Humm, Ulle what do you think I should buy to my dad for christmas?
U - I dont know, i just know that he likes beer and football! 
U - Naej, säg inte det till honom, då kanske han inte tycker är trevlig längre. 
U - Haha, jo jag är en rolig prick!! Har lärt mig utav dig!
J - Hahahaha!!

Vårt seminarie idag var det sjukaste och drygaste på länge men ändå skojigt, hur kan det vara möjligt? Tittar man på Ulle under tiden vi sitter och "leker" så får man ett blinkande öga eller  en annan flörtig min! Vilket tjao gör att man inte riktigt kan hålla sig för skratt. Idag har det känts som om jag var 7 år igen, Haha!

En annan rolig sak som hände på föreläsningen, eller tja rolig och rolig vettja inte. Men iallafall först så redovisar Hanna och Jessica vad de kommit fram till och läraren verkligen berömmer handstilen (vilken är mycket fin) men när vi kommer till min grupp så börjar han skruva lite på sig och går längst bak i klassrummet och börjar klaga att det är för litet osv osv. Sen så undrar han vem som har skrivit det, jo jag såklart! Tack för den käftsmällen! Jaja, hela klassen börjar asgarva för läraren är minst 70 bast och spotter minst 1 meter då han pratar. Vi fortsätter och berättar vad vi kommit fram till.. Istället för att skriva allt i ord så kom jag på den briljanta idéen att måla en streckgubbe som var en "Happy coustomer", då slänger läraren ur sig: - Vaa, är mannen på stranden med ett palmträd i huvvet? Jahopp, ytterliggare en käftsmäll. Så idag har jag kommit fram till att jag inte kan skriva och inte måla, eller ja det visste jag inte men nu så kan jag tydligen inte ens måla streckgubbar! Hahahaa!!!  Så nu snackar ulle om min gubbe med palmträd i huvvet i tid och otid!

Thaer försökte lära sig svenska på föreläsningen och när läraren försöker förklara vad ett Kanban system är och att vi alla använt ett idag när vi var på toaletten så slänger Thaer ur sig på klockren svenska: "Jag Vill Bajsa"! Haha den killen asså! Nu så sitter jag här hemma i vår lägenhet själv och försöker plugga men det är så sjukt ointressant och tråkigt att det är mycket roligare att uppdatera bloggen! Men nu så ska jag fokusera lite till och fundera ut vad med för roligt Ulle sagt på sistone! Uppdatering kommer...

International Fair!

I onsdags så arrangera skolan en international fair där alla länder skulle bjuda på mat och dryck som är speciellt för deras länder. Vi bjöp på Vodka shottar med smak av fläder, lussebullar, chockladbullar och kladdkaka. För att få ta sig en shot var man tvungen att sjunga antingen "Helan går" eller "Hej tomtegubbar". Andra länder bjöd på specialiteer såsom revben, kyckling, snittar, mexikanska små inbakade bullar, lakrits ifrån finnland osv. Tyvär så pajjade min kamera när mamma och pappa var här och jag försökte ta några bilder med den iallafall, men man kan inte riktigt se vad dem föreställer så får fjäska in mig hos de andra tjejerna och fråga efter deras bilder istället. Klockan halv åtta var maten slut och vodkan likaså. Kvällen var ytterst lyckad och det spelades "Mamma Mia" på högst volym. Mr Peter Hojman fick sig ett samtal ifrån Thaer som ville snacka med honom, enligt pappa så fick han inte någon syl i vädret. Även Jesse, Harold och Ulle fick snacka av sig lite. Jag kom inte hem förrän fyra på morronen, fattar inte hur jag orkade med tanke på att jag var sjuk. Men riktigt kul var det iallafall!


Business Game!

En sak är säker, svenskar är typ alltid i tid! Om man är sen 2 min till skolan när läraren sagt att det är mycket viktigt att ni kommer INNAN föreläsningen börjar, ja då håller du på att stressa ihjäl dig om du är 2 min sen! Men för andra så är det ok att komma försent! I vanliga fall så bryr du dig inte om någon är sen, vilket är deras problem! Men nu när vi kör Business Game så kunde vi inte börja förrän alla var här! Kul! Så nu får vi troligtvis vara här längre i eftermiddag ist!

Läraren som vi har är gammal och när jag skriver gammal ja då menar jag riktigt gammal! Nu så ska jag vara mer aktiv i spelet! Ikväll kommer uppdatering med bilder från internationall fair om min dator håller vill säga! Ja den dog igår och jag fick lite liv i den efter ca 10 försök! So fingers crossed;)


Julbak inför international fair!

Igår så stod julbak med mina härliga svenska kompisar på schemat! I och med att jag var/är sjuk så fick jag lite dispans (tack så mkt)! Men vi vann iaf slänga ihop 4 smetar kladdkaka, säkert över 100 chokladbollar och de andra tjejerna över 100 lussebollar! Glöm då inte att vi har 3 flaskor absolut vodka samt lite flädersmak som vi ska spä ut dem med! Vi har planerat på att klä ut oss till ett luciatåg och jag hoppas jag blir lika känd som dig johan;)!! El snarare sagt det hoppas vi allihopa! Haha, vi fick tydligen ett erbjudande att sjunga på lärarnas julfest för dem visste hur svenskar bjöd på sig.. Haha!! Men icke sa nicke!!

Iallafall meningen med kvällen är att visa hur det är i sitt land! Men egentligen så vill nog bara österrikarna uttnyttja skolan till att få smaka på gratis mat och alkohol! Ja, det är dem som betalar för kalaset, vi behövde bara fixat! Nu så ska jag gå upp ur min säng där jag spenderat de 4 senaste timmarna och fixa till skatboet till hår samt fixa till min vackra hy! Hahahahaha!!!!
Puss å kram på er mina läsare!


Struligt...

Förra bilden på Johan ville inte visas pga strul på blogg.se! Men nu så ska ni äntligen få se den:)


En helg med Johan!

Efter mycket om och men så kom johan äntligen fram till hotellet i Wien, tom innan mig;) Lördagen spenderades genom att vandra runt i staden och se på diverse byggnader, leta efter en röd klänning à la pretty woman till mig (måste juh ha en nu när jag går på opera var och varannan helg), vi fikade, åt snitzel, gick lite mera och tog tåget hem till steyr! Väl hemma så visade jag honom min lya och vi kollade på en film, el snarare jag för johan somnade efter halva typ!

Söndagen spenderades genom att jag vaknade upp sjukare än dagen innan, med feber, halsont och en förkylning som heter duga! Vi gick sedan runt i steyr, kollade in julmarknaden, fikade, promenerade runt lite och johan tog lite pics! Väl hemma i lägenheten igen så hade Jesse och Thaer kommit hem så vi snackade en massa skit, ulle joinade, vi åt pepparkakor och lagade slutligen tacos som jag bjöd alla på! Mycket gott och mycket uppskattat av grabbarna tror jag!

Idag så har vi gått förbi gymmet och skolan så johan fick se sina "15-minuter of fame bild"! Vid ett åkte han hem och jag har spenderat min eftermiddag genom att dricka te, äta en massa lakrits, dricka kaffe, äta mer pepparkakor, äta mat, plugga om Kina tills min muntliga exam imon (nervös? Jajamen) skriva på vårt arbete om sverige samt hänga lite hos H&J för att gå igenom alla våra kommande presentationer i veckan! Nu på kvällskvisten så drack jag lite honungste och tog någon stark tablett jag hade så nu ska jag nana och vi får hålla tummarna att jag vaknar upp pigg och frisk klockan 8 imornbitti!

Juste, det e han här spillevinkeln jag spenderade min helg med:)


A friday in vienna!

Jahoop, och nu sitter jag och dricker cider, det är den goda irish cidern--> magners! Johan skulle egentligen varit här nu men hans flyg är försenat i två timmar! Jag vägrar gå tillbaka till vårt "fina" hotellrum, som endast bestod av Ikea möbler. Ja, jag borde känna mig hemma men ärligt talat så kände jag mig bara trött på Ikea!

Så idag har jag hunnit med att shoppa till mig själv, kolla julklappar, fika, gå på opera, äta middag och nu dricka en cider på puben! Allt detta själv som sagt! Nu ska jag försöka socialisera mig lite och när cidern är slut så ska jag traska hemåt och vänta på min lilla pojkis där istället! Hoppas alla mina bloggläsare för en rolig helg! Puss&kram allihopa:)


Off to vienna!

Nu så sticker jag till Wien för att träffa min "kändis" till pojkvän! Har nog inte berättat det men det sitter uppe ca 25 bilder på honom lite varstans i skolan.. Han har en snygg vit luciaklänning och strut på huvet! Stjärngosse med andra ord!


Beerpong:)

Efter Graz i onsdags så hade Hanna och Jessica fixat preparty i form utav Beerpong! Det gick bra för mig och Jesse i början, trots att han från början inte ville vara med i mitt lag;) det var jag som satte flest bollar så efter ett tag så var han nog rätt nöjd! Turneringens vinnare blev Ulle och Harold! Kvällen spenderades sedan på Sky Lounge vilket var sketaskoj! Det var längesen vi var där nu då vi har haft några hemmafester ist de senaste veckorna! Kom hem fyra på morronen och upp nio för att gå till skolan! Resten av dagen spenderade jag med att städa, handla, plugga och fika med Jessica (kan allt om Kina nu;) på kvällen kom ulle och Harold på middag och sedan mös vi framför en film!
// josefiiiin


Graz

I onsdags så åkte vi till Graz (södra Österrike) med skolan. Vi åkte dit för att besöka företaget knapp, som är ett logistikföretag och titta på deras maskiner där. Vi åkte dit med professorn i kursen och han körde som en galning, tur jag somnade för annars så hade jag blivit rejält åksjuk! Företaget bjöd på lunch och efter det så bytte jag & ulle bil till holländarnas så vi följde med dem in till staden Graz! Staden var mysig och vi såg lite sevärdigheter och drack gluewein! Mysigt värre;)


RSS 2.0