Sista inlägget om London på ett bra tag...

Nicco, jag vet att det blev mycket men det är värt att läsa. Har juh dock inte uppdaterat på ett tag ;) Men en sak är säker, njut utav din sista tid i London!! Nu så tänkte jag berätta lite smått om min sista helg i London! Under fredagskvällen blev det först 2 vodka lemon på en pub inan jag mötte upp Sandra borta vid Old Street. Vi gick hem till hene och förade lite, Träffade hennes flatmate, en italienare som varit i Halmstad! Är riktigt impad! Sedan så bar det av till Vanilla bar där vi drack en jättegod champagnacocktail innan vi tog taxin till klubben Jealuos där vi dansade natten lång! Hade en sjukt rolig kväll! =)


Klockan 10 på lördagmorgon så ringde Nicco och väckte mig och det var bara att gå upp & koka äggen som jag hade lovat till vårat midsommarfirande! Det var jag, nicco, malin, liz, camilla och sofia som skulle bort till Hyde Park och fira midsommar! Det involverade sill, ägg, bröd, nypotatis, gräddfil, dans runt midsommarstången, kranstävlning, svensk cider, sol, fotbollsmatch mot några italienare, engelsk cider, dans igen, lite regn, fotbollsmatch mot engelsmännen, mc donaldsmat, filt, snapppps, visor och humöret på topp! Hade riktigt skoj för man visste inte vad man skulle vänta sig. Vid 10 bar det av till en förfest i Soho och vid 11 gick vi till klubben Movida där vi festade hela natten lång. Var inte i säng förrän klockan 5 på morronen, men man får la skylla sig själv! Men lätt värt det!


Söndagen spenderades borta i östra london på marknaderna där innan jag vid 4 var så trött att jag höll på att trilla ihop typ. Men inte kan man sitta hemma å deppa sin sista helg. Direkt när jag kom hem bytta jag kläder och tog med mig lite ätbart ifrån kylskåpet och gick till parken och träffade Nicco, Liz och Malin! Vi skvallrade som vanligt. Mest om killar får jag erkänna! Det kanske låter som om vi är despe, men jaa det kanske vi var ;) Haha, harm an såppas mkt tid över som vi har haft i London så har man tillslut inte så mkt mera att prata om. Så det blir samma saker om och om igen!! Men det gillar vi, eller hur tjejer ;)

Måndagen spenderade jag på Oxford street med shopping för hela slanten. Nicco kom förbi en stund och då blev det piano spelande på gatan och en fika. På kvällen drack jag en god smoothie och åt god kinamat, dock frågade jag efter en gaffel den här gången. Strosade även runt en sista gång igenom Soho och West End bort till Green Park innan jag vid 9 tiden tog tuben hem...


Jag är hemma och jag överlevde!

Hemma igen, men måste berätta om midsommar och mina sista partykvällar i london i nästa inlägg, lovar även bilder då! Hem på planet så skrattade ALLA åt mig, med min gigantska packning. NU skojar jag inte, 25 kg incheckat, 12 kg i hanbagaget å sen datorväskan på 5 + att jag hade på mig koftor, jackor å sjalar. höll på att svettas ihjäl, men hem kom jag! (med nöd å näppe;)

Dagarna hemma i Halmstad har tillbringats på stranden å nu så e jag flammigt röd/vit! Sandra från tysklanbd irngde innan å överraskade mig, hon kanske kanske ska komma hit! HOPPAS JAG VERKLIGEN!! Nu så sitter jag hemma hos mogge å dricker en cider som pappa köpte i tyskelandet åt mig! Mårtensson ikväll, jaja ska inte tjata mer om london men det kan juh inte slå det. Familjen Höjman, jag lovar att hålla tyst men ni vet vad ja g tycker å tänker!! Snart kommer anna hit, skynda dig lite mera. Å evve ring mig snarast när du inte jobbar.

NICCO, MALIN Å LIZ, ha så sjuuuukt skoj i Wimbeldon ikväll, jag är RIKTIGT avis!! NJUUUUUUT=)

Sista "arbetsdagen" som au pair!

Jaaa, jag overlevda 10 manader som au pair. Kommer ett inlagg angaende det senare. Nu tankte jag bara saga att PAPPA, DU MASTE LARA MIG ATA MED PINNAR for det ar pinsamt att sitta pa en restaurang och raka tappa sushin rakt i sojasasen eller mitt pa bordet. Men att tappa den ner i knat nar man precis har oppnat munnen, det slar allt!  

Har varit pa sports day med Putney High School i Wimbeldon idag, jattetrevligt. Elin & Hannas lag kom 3:a, dock utav fyra lag, men de var sa nojda sa anda! Nu sa varker mitt huvud, inte blivit frisk annu, men ar man inte riktigt med somn sa kan man inte forvanat sig det heller. Nu ska jag dock vila en timma och sedan blir det en drink innan det bar av till Sandar i Angel och utgang pa det. Ska till Vanilla bar forst och sedan far vi se vart benen bar oss. Eller ska jag saga taxin kor oss for har san sjuk skoskav av mina pumps just nu, men vill man vara fin sa far man lida pin! 

HANNA TÄVLAR!!
GLAD MIDSOMMAR pa er allihopa, vi ska fira midsommar i Hyde Park imorn. Dans runt stangen och sill och snaaaapps ar vad som star pa schemat. Samt min sista utekvall i London pa ett tag for pa tisdag klockan 12;26 gar mitt flyg harifran till Kopenhamn! Vi ses forhoppningsvis om nagra dagar! 

I did the exam today!

Jaa antligen sa ar det overstokat, har gjort min CAE engelska exam idag. Gick pa pannodil hela dagen, huvvet, magen och nasan varkte men jag gjorde det iallafall! Sedan skulle jag och nicco kolla i lite affarerr men ingen hade nagon ork eller lust sa det blev en latte pa starbucks innan vi tog tuben hem ( trodde vi ialalfall ) Akte juh 2 stationer for langt innna jag upptackte det och da fick vi byta och halla pa. Hahaha, men vi var sa inne i vara midsommarplaner! Men jaa, andra ar juh vana att aka at fel hall osv, namner inga namn! Hooost, ekan ;) 

Skulle babysitta ikvall, men behovde inte det tillslut sa hjalpte bara till lite under kvallsmaten istallet. har ingen ork att ga ut och kanner mig inte tillrackligt frisk for det heller! Plus att det sporegnar utanfor gor juh inte det hela sa mycket battre! Men min sista helg i London kommer att bli kanon, bara regnet kan halla sig borta som sagt!!! Party och shopping ar vad som star pa schemat, hade ni kunnat tanka er nagot annat? 

Pa tisdag sa bar det av hem till Sverige och lilla Halmstad igen. Har valdigt blandade kanslor over detta, men en sak ar sakert! Jag ar inte klar med LONDON pa langa vagar och kommer strax igen att halsa pa eller flytta tillbaka! Hade verkligen viljat plugga har i denna underbara stad! Drommar far man faktiskt ha! Eller sa kanske jag traffar en prins to die for this weekend, sa att man MASTE komma tillbaka helt enkelt, vem vet ;) Jaja Josefin, det ar helt okej att dromma!! Men snart vantar verkligheten darhemma i Halmstad och pa Jobbet i Getinge igen. Men da vet jag vad jag ska gora, titta tillbaka pa alla mina bilder och lasa min underbara blogg och mina vanners bloggar med saklart for att fa mig ett gott skratt om hur roligt och vad mycket detta aret har har gett mig!! =) I LOVE LONDON, det ar en sak som ar saker!!!

I SURVIVED!!

JAAAA, jag lever fortfarande tro det eller ej! Haha! Helgen var jattejobbig! Tank er josse, ensam singelmamma med 3 vilda barn! OMG! Fredagen sa var det fullt hus har hemma, 6 barn och 4 vuxna. Men tillslut sa gick alla hem, tack a lov och jag och camilla gjorde mat till oss och barnen! Muumsigt! Sedan sa gossipade jag och camilla ett bra tag innan hon gick hem innan 12! Jag trodde juh da att jag skulle fa mig en god natts somn, men ack sa fel jag hade. vid 1 tiden nar jag precis hade somnat sa kommer Gustav upp och grater och hostar sa att det star harliga till! Gav han hosmedicin och febernedsattande och somnade val igen runt halv 3 skulle jag saga. Upp igen klockan 7 for da vart det liv i luckan! Pa med tv:n och sedan sa sov jag viader till klockan 9 da det blev dags for frukost!  

Lamnade av elin och Hanna pa playdate klockan 1 innan det bar av till Hyde Park for mig och Gustav! Motte upp en kompis kompis dar och spenderade eftermiddagen i solen samt att leka med Gustav! Vid 4 sa kom Sandra inom och vi sag nakna cyklister kora runt i stan! Hahaha! Hamtade sedan tjejerna vid 6 tiden och korde hem och var verkligen helt slut. Kvallen var ingen hitt och det blev nagra gratande frustrerande samtal till bla pappa! Men kom iallafall i sang och blev inte vackt utav gustav forran vid 3 tiden! Men vi somnade om sedan. Guuud sa svettiug han ar nar han sover, som ett element sa det var skitvarmt i min sang!  

Sondagen sa blev elin hamtad tidigt pa morgonen utav en kompis for hon skulle ha playdate och sedan sova dar. Jag, hanna och gustav kollade filmer och motte sedan upp nicco for glass pa Donken! Jaa ni horde ratt. Hahaha! Glassen gar la an, men det ar typ det enda! Pa kvallen sa gick jag och la mig tidigt for madde inte prima med min snuva och feber. Det tar kaaaal pa en att vara mamma! Gustav kom inte in till mig under natten sa da blev jag orolig att nagot hade hant, men icke sa nicke. 

Upp vid halv 7 pa mandagmorgon for att ta Hanna till skolan. Sedan sa madee jag piss sa jag och gustav kollade lite pa High school musical och at sedan lunch och sedan sa somnade vi framfor mamma mia. Tur jag hade stalt alarmet for annars hade jag forsovit mig och for att hamta tjejerna fran skolan! Mandagen bestod utav att ga pa balett, ata mat och stada. Kan juh meddela att jag hade en djup somn och inte behovde jobba under tisdagen utan sov till klockan 12 och degade resten utav dagen framfor tv:n i soffan och sangen!!! 
Det ska droja LANGE innan jag skaffar mig egna barn, for att jag ar inte mogen for det annu och ar absolut inte redo att slappa allt man maste gora for sina barn. Men tids nog ska lilla Josefin ocksa ta sitt fornufft till fange, men det far allt droja nagra ar...

Veckan innan fredag..

Har bjudit pa lite allt mojligt! Va pa vendome och skulle se ciara med nicco & moa men istallet sa var det nog alla andra som sag oss. I och med att vi var typ de enda blonda tjejerna pa stallet! Men jaja, det var inte sa som vi ar vana vid men skoj hade vi anda! Bilder kommer sen nar min datorjavel ar fixxad igen.. Innan dess sa kan jag bara bjuda pa gamla bilder. Veckan har aven bjudit pa vespaakning genom centrala london, samt speakingprovet i engelskan, samt jattegod sushi pa en restaurang i stan! Skooont att jag bara jobbar 6 timmar om dagen sa man har tid for att gora en massa saker. Drar mig for att flytta hem och skaffa mig ett "riktigt" jobb och inte gora nagonting!! 

Helgen kommer det om senare for nu sa skriker ungarna! Singelmamma for 3 var det va ;)

JAVLA CP DATOR!!!!

JAG HATAR MIN DATOR. NU SA HAR DEN JUH GATT SONDER IGEN... ALLA BILDER, ALLA MINA ARBETEN FRAN ENGELSKAN, ALLT... DET VARSTA UTAV ALLT AR ATT JAG SKA VARA HEMMA SJALV HELA HELGEN MED BARNEN HELT ISOLERAD FRAN OMGIVNINGEN... AAAAAAH!!! VAR TVUNGEN ATT GA TILL ETT INTERNETCAFE FOR ATT KUNNA SKRIVA UT MIN ANMALAN TILL CAE SPEAKINGEN SOM JAG SKA GORA IKVALL!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

DET POSITIVA AR JUH ATT DAVID BECKHAM, MIN STORA IDOL AR I STAN OCH SKA TYDLIGEN SIGNERA KALSONGER PA SELFRIDGES IDAG. NI VET JUH VAR NI KAN HITTA MIG DIREKT EFTER JOBBET!! SEE YA!!!


Hemskt!!

Måste meddela att Black Eye, Hannas marsvin har avlidit. Räven den jäklen tog henne i söndags under dagen.. Hoppade in i trädgården medan Nina stog i köket. Hon jagade såklart bort den, men den han bita lilla Black Eye, hon dog inte på studs utan under natten. Tror hon var skräckslagen av vad hon upplevt! Patchy har bitmärken på rumpan, men hon han undan den rackaren! Tuuur =) Nu kommer jag då inte våga ligga och sola på baksidan här inte. Men det är inte så många dagar som jag hade kunnat sola på heller. Det ska REGNA nu under en vecka! Usch!! Sen har jag så mycket inplanerat att jag inte skulle ha tid heller!

Igår så hade vi begravning för Blackeye, men Hanna var inte så ledsen utan mer jaa kommer inte på något bra ord, men hon tyckte det var spännande eller vad man ska säga att marsvinet dött. Frågade om hon fick leka och klappa med henne ändå. Sedan sa hon: - Jossie, blackeye hade juh öppna ögon osv osv.. Tycker synd om dem.. Imorse sa Gustav: - Blackeye är död!! Kommer Blythe också dö? (Hans marsvin)..





Grått & Trist i London

Har det och är det fortfarande i London. Kollade på nyheterna imorse och det ska regna hela veckan och hela helgen. FAAAAN! För i helgen ska jag vara ensamstående mamma till 3 vildingar!! Är ensam med de små rackarna från fredag klockan 12 tills måndag kväll. OMG!! Men hoppas det kommer gå bra och jag hoppas på besök från mina kompisar här så jag inte blir helt knäpp i huvudet. Men tur är så finns datorer och mobiltelefoner! Men jag tycker det ska bli skoj att ha barnen själv med, lite som en sista grej liksom! Men 3 nätter och 4 dagar helt själv är länge! Tänk att de litar på mig såppas mycket att dem låtern mig få ta det ansvaret!! Skoj faktiskt! Vi får baka, gå till parken, titta film osv.. Vågar inte riktigt åka på utflykt med 3 barn så vi får allt hålla oss i Fulham! Men det är fint här med. Synd att inte fler har åkt hit och hälsat på, det är AMAZING here =)


Mina små älsklingar =)



Ny vecka, nya tag!

Jaha, nu så var det måndag morgon igen.. Ja eller morgon och morgon, men jag vaknade vid halv 12 och inte gjort något vettigt sen dess. Sitter och kollar på flygresor hem nu, ska prata lite med Nina och sedan boka! Sitter även och kollar volontär resor. Hade varit riktigt skoj att åka till Afrika tycker jag. Men som sagt, money money det är la det som saknas, samt TID! Varför kan inte tiden stå stilla så att jag kan göra allt jag vill göra som ung?? Allt som jag vill göra kostar pengar och det har jag inget utav nu, och jobba på något skitjobb känns inte så lockande om jag får erkänna. Tacka vet jag 6 veckor i kundtjänst på Getinge i sommar... Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Eller snart iallafall...

Naej, nu så ska jag allt ta mitt fläsk och resa mig upp från golvet och göra något vettigt. Kanske provpacka resväskan! Mamma & Pappa, jag tror inte det hjälpte att ni tog hem de 30 kilorna, för garderoben går knappt att stänga. Ååh så mycket jag vill köpa innan jag ska hem till Sverige om 2 veckor, men kläder/resa? Resa lockar juh mera, men det är juh bara ett par short och en kjol samt plattången, den får man inte glömma!


I Australien för 1,5 års sedan! =)

The old queens head!

Igår så träffade jag Liz på Westfield för en fika och en snabb shoppingrunda! Hann med en hel del skvaller innan vi tog bussen hem var och en till sitt håll. Fixade mig iordning rätt så fort och tog tuben bort till Angel i östra london där Sandras ponke hade sin birthdayparty på puben The Old Queens Head. Hade en jätterolig kväll trots att regnet öste ner och att det åskade och blixtrade! Men jaja, skoj vart det! Tycker det är jättesynd att jag inte har lärt känna mera engelsmänn och kvinnor med för den delen. Hade vatt skoj att någon att prata engelska med ;) Men inte ska man hänga läpp för det inte!


Jullan, Jag, Sandra & Mia!

En drink blev flera...

Vid 9 igårkväll så mötte jag upp Camilla, Sofia och Malin vid picca och vi gick till det omtalade SKETCH för ett glas vin. Stället hade värsta coola inredning och toaletterna var som ägg som man gick in i och väl inne på toan kom typ "en radio" på som spelade upp skratt, applåder, musik osv... Vi satt på members avdelningen, haha! När första glaset var uppdrucket så bestämde vi oss för att ta ett till! Åååh killarna mittemot oss som vi hade suttit och spanat på hela kvällen kom innan de skulle gå och frågade om vi ville hänka på till klubben Jelous och klart ville vi det! Vi trodde att deras "tjejer" var ryssar, men icke så fel vi hade. En ryss och resten svenskar. Malins snygging var ingen engelsmann kom det fram tillslut, utan en swedish boy. Så camilla du hade rätt när du sa att han såg ut som en stockholmare ;) Det var bara jag och Malin som gick in på klubben för sofia och camilla gick hem, synd tycker jag! Inredning var ascool, typ "kristaller" i taket, Men musiken var inte den bästa. Vid 2 så bar det av hem och somnade vi 3-tiden för att sedan vakna vid 11 när Liz ringde. Nu så ska jag till Westfield och möta upp henne =) Kommer bli mycket skvaller känner jag på mig ;)



Sandersons & Maya!

Torsdagen började med att jag mötte upp Malin, Mia & Jullan ( Kompisar sen gymnasiet ) inne vid picca och snackade lite skit innan vi tog tuben till Hampstead där de bodde. Även Sandra och Emma kom och vi lagade mat och hade förfest! Skojigt värre!! Vid 10 tog vi tuben in till Oxford st där vi skulle mötte upp några killar på Sandersons hotellbar. Men vi hittade inte till hotellet så vi tog en cykeltaxi genom hela jäkla oxford st kändes det som. Tur det, för det hade var långt att gå i pumpsen och vi hade aldrig hittat din. Baren var en långbar, riktigt cool! Har tyvär ingen bild men det får duga ändå! Tog ett glas vin där, 7 jävla pund. Fatta dyrt! Men det e juh typ som i la sweden så...
Sedan så bar det av mot Maya, har varit där innan och både haft skoj & mindre skoj så var inte jättetaggad på att gå dit. Men tur var la det för det var sjuuukt skoj! Lätt den bästa kvällen där! Vi hade ett eget bord, inte osm närm an brukar gå ut med en promoter när sådär 20 tjejer trängs för en gratis dricka, utan nu så var det vi 6! Det gillar vi ;) Musiken var asbra, och partyhumöret var på topp! Gick hem vid 2 för jag skulle upp och jobba klockan 8 dagen efter! Men det gick bra ändå! Somnade direkt i 2-3 timmar när jag slutat innan det blev att fixa till sig igen....  I LOVE MY LONDONLIFE!!!

Party på ingång, igen!

Igår så var det utgång, vilket var galer skoj! Berättar mer imorn för jag hinner ej nu. Ska möta upp Malin och Camilla för en drink! Have a nice weekend!
 


Vickan, Mia, jag, Sandra, Emma & Malin =)

ONSDAG!

Igår så var vi som sagt på White Horse! Det var juh jag, liz å nicco! Pimmsen var helt okej och jag antar att deras vin var det med ;) Jag och Malin räknade ut imorse att det finns 25 000 snygga, snälla, trevliga rika killar i London! Åååh vart har vi sett dem? Jaaa, typ ingenstans. Eller någon igår på puben men annars så! Jaja, har juh 3 veckor kvar i London nu idag för att vara exakt! Får la ragga ordentligt då ;) Naejmen skämt å sido!

Iallafall, idag så har jag vatt med Malin och Gustav! Vi har ätit lunch, busat och vatt i parken! Samt vi spelade fotboll! Det gillar vi, speciellt när killarna bredvid skulle börja impa! Guud så mycket prat om dessa killar nu i detta inlägget, men jaja! Tur jag har Gustav iallafall, han kan man alltid lite på! Vill du ha en puss så får du det, vill du ha en kram så får du det med. Han kan även slå dig lite lätt, börja grina och helt plötsligt kissa på sig och även kissa på dig med, men jaja det är la smällar man få ta ;)

Eftermiddag spenderade jag på Viktoria och Albert museumet och kvällen hemma som babysitter =) SKÖÖÖNT med lite lugn och ro! Mogge sitter och skickar en massa låtar till mig som jag sitter å lyssnar på, riktigt skoj för att vissa är riktigt bra medan vissa inte är lika bra ;) NATTI NATTI nu allihopa, nu så ska jag sova fastän bara klockan är 10! Hörs imorn och ses förhoppningsvis om 3 veckor =)

Det är HOT!!

Nu så har jag vatt ute i parken hela dagen å lekt med gustav å sedan solat själv! Hann med både Kensington Gardens och Holland Park! Jättefina parken både två. Speciellt Holland park, för då känns det lite som man inte är i London liksom.. Iallafall, brännan på asxlarna är juh inte fel! Trots att jag smörjde in mig! Nu så har jag duschat och ska ner och grilla med Nina och Stefan! Gott, gott! Grillspett! Sedan blir det "The White Horse" för en cider eller två med Nicco & Liz! Mysigt =) Ikväll kommer även Malin tillbaka från Halmstad och ska stanna här i en vecka! Skoj, skoj! Naej nu så måste jag skynda mig neråt, barnen ropar!! Puss å hej leverpastej!!

Haha såg att inlägget inte publicerades igårkväll, men jaja bättre sent än aldrig som sagt!

Tillbaka till verkligheten...

Den senaste veckan har jag njutit av allt vad som livet har att erbjuda. Nu så är familjen Magnusson tillbaka från Sverige och det är dags för mig att komma tillbaka till verkligheten igen. Dock dröjer det bara 3 veckor innan jag har 2 veckors semester igen! Hoppas att det blir en resa någonstans då, för det behöver jag verkligen! Londonlivet är stressande! Jag vill bara ligga på en strand och njuta utav livet!

Brighton!

I Lördags så ringde klockan vid halv 8 för vi skulle upp och ta tåget till Brighton. Vid 9 så mötte jag upp Nicco vid Fulham broadway och sedan så mötte vi upp Sofia, Malin och Liz på tågstationen. Tåget tog ca en timme, vilket är väldigt smidigt och enkelt i Londonmått! För nu så kom man juh till en annan stad och inte bara in till Picca på samma tid! Tågresan var en upplevelse i sig, det var en svensexa på tåget så jag blev juh gift iallafall ;) Haha!!

Brighton var hur fint som helst. Jättemysig engelska stad, påminde väldigt mycket om när jag och Evve var på språkresa för x antal års sedan på Isle of Whight. Först gick vi och strosade runt lite innan vi gick ner till beachen! Stranden var jättelång, det var dock stenstrand. Är juh bortskämde med riktigt fina sandstränder hemma i Halmstad, men strandwalken va juh hur fin och mysig som helst. Massa mysiga fik, barer och restauranger. Låg och solade en bra stund innan vi gick och åt lunch och sedan gick tillbaka till stranden igen.. Då så hamnade vi helt oplanerat bredvid samma svensexa och hänge lite med dem... Lyckost han som skulle gifta sig, för på många utav hans uppdrag så kom han till oss och fick hjälp! Allt folk i hela Brighton var jättetrevligt och var väldigt avslappnade osv... Diggar det hårt! Så är ni i London och det är en fin dag kan jag absolut  rekommendera en trip hit!

Efter en dag på stranden bytte vi kläder och sminkade oss, ja just det på stranden det med ;) Sedan åt vi middag på en restaurang precis vid vattnet, jättemysigt! Under kvällen så utforskade vi några pubar och barer i Brighton innan det bar av hemmåt med sista tåget klockan 12 på natta! En jättemysig och trevlig dag tjejer, TACK!!!


H


Helt klart en superlyckad dag med riktig semster =)

RSS 2.0