Till Skåne & Kreta!!

Nu så ska jag ta "Bettan" som mamma kallar den vita bilen och bege mig till skånelandet och sedan vidare till Kreta! Kommer bli superduper bra! Hoppas jag för en gångs skull kan få lite färg och bli brun... Men det ska jueeh mycket till isåfall!! Men man kan alltid hoppas!! Have a nice week =)


Life is lovely!!

Mycket som har hänt på så kort tid, jag har fått sommarlov i 12 veckor. Känns som man är 10 igen och inte har några planer för hela sommaren.. För det har jag typ inte... Ska jobba lite, men vete fasiken när det blir. Men på lördag så åker jag och Johan till kreta. Fick ett ryck förra veckan, men måste ändå tacka mamma & pappa som i vevan köpte ny bil så jag kan ta den vita skrutten så att vi ens kommer till flygplatsen!!

Sitter nu i min nya lägenhet och funderar på hurj ag hade kunnat möblera bättre, men geniala plan fungerade jueh inte. Men jag ska inte klaga, för det finns dem som har det sämre. Jag har iallafall någonstans att bo, ett "kök" i min lägenhet, en hall och två vaskar på mina 25,5 kvadratmeter, Lovely!!!! Idag så ska jag besiktiga min andra lägenhet, packa bilen med mina grejer + kläder. Får väl dock ta och erkänna att det är mest kläder & då har jag lämnat kvar nästan hälften. Så om jag får för mig att köpa några nya kläder så måste ni säga: Nej Josse, Nej Josse!! Fast iförsig, jag behöver en ny bikini och ett par jeansshorts så det är faktiskt okej!!

Nu så ska jag äta frulle och packa klart alla mina grejer så att jag kommer åt att dammsuga!! Men innan dess måste jag tacka världens bästa mamma & pappa för att de hjälpte mig att flytta!! Å ni kan vara lugna, även fast jag har sommarlov i 12 veckor så behöver ni inte se mig i 12 veckor så att ni tröttnar på mig! Men pappa, jag känner att det hade varit gott med grillat ikväll, vad säger du??


SOMMARLOV!!!

Wiiiie, äntligen så ärd det sommarlov! Tentan gick väl sådär, hjärnsläpp som vanligt. Men jag håller tummarna!! Sedan så blev det käk i stan med girlsen!! Naaaajs! Nu så längtar jag till uteserveringen där hemma! Någon som vill ta en öl, månda eller tisdag eller onsdag, eller vafasiken, varför inte hela veckan?!?!?!

Snart kommer mor & far, tur att jag nästan har packat klart =)



Mogge och jag på studenten för 3 års sedan... Riktigt längesen!!!


Lovely friday!!

Snart så har jag SOMMARLOV!! Ska bli så sjuuuuukt najs!! Men innan dess så väntar min sista tenta på mig och den ska jag skriva mellan klockan 2-7. Men jag får se till att skynda mig för måste hem och fixa mig tills ikväll. Då ska jag, Jennie & Malin ut och käka! Jag har även packat så gott som jag har kunnat inför fytten imorn... Men kartongerna är slut! Har för mycket kläder och annan skit så mitt husgeråd får inte plats någonstans. Ajajajaj!

Nu så ska jag käka frulle och sedan läsa igenom allt till tentan!! Håll alla era tummar och tår för att jag klarar den =)


OBS!! Lägg märke till Malibuuuuu flaskan som fortfarande står kvar på hyllan! Men som sagt, är man en favvo så är man och då packas man ner sist utav allt!!

RSS 2.0