It´s a heartache!

Plugg, plugg och åter plugg... Längtar tills klockan 7 på fredag då man förhoppningsvis slipper att tänka på skolan på nästan 3 månader. Det hade varit så sjukt skönt asså!! Under sommaren så ska jag jobba lite men jag hoppas att det blir mer än bara lite, för jag vill tjäna snuskigt mycket pengar så att jag kan göra en massa roliga saker. Jennie var här nyss och fikade och vi pratade mest om killar såklart. Vad finns det egentligen mer för intressanta samtalsämnen?!? Jooo, vad vi hade gjort om vi hade vunnit 1 miljon.
Om jag hade vunnit 1 000 000 kr idag så hade jag först släppt ut några glädjetårar innan jag hade ringt mamma & pappa! Men för pengarna så hade jag unnat mig en bil som jag hade kunnat köra med i sommar och sedan så hade jag rest lite extra i sommar med, då hade det både blivit en resa både hit och dit. Hoppas nu att jag vinner för jag ska jueh som sagt inte jobba så mycket i sommar så jag hade både haft tid och pengar, medans jag nu bara har tid...

Appropå min överskrift... Jag har mist makten i mitt och Johans förhållande, för att han har snaggat sig! Shame on him! Hahahaa!!!  Snart ska jag springa en runda runt sjön, hoppas jag springer snabbt för annars kanske jag inte får någon kvällsmat, vem vet?!? Jag är faktiskt sugen på att golfa nu med så pappis, har du kollat upp om jag kan börja igen utan att göra om alla tester?? Håller tummarna!!

Nu ska jag bege mig in i böckernas värld igen!! Seee ya!


It´s raining in Växjö!

Nu sitter jag hemma med näsan i mina kalkyleringsböcker och duktig var jag iallafall tills Jennie messade och sa att det fanns en massa nya partybilder sen studio 54 festen för 2 månader sen. Å svaret på era frågor är att man fick sig ett x antal goa skratt. Att man kan vara så ful eller kanske var det full med?!?

Nu så är det en vecka kvar tills jag flyttar till min nya lägenhet. Kommer sakna min lilla, lilla, lilla etta här i ghettot på stubor. Men som sagt, lite förväxling skadar då aldrig!! Nu så ska jag fortsätta läsa i min alldeles för roliga bok och stänga ner datorn så att jag inte fastnar här hela eftermiddagen! Ska äta pannkakor till lunch!! Mmmm =)



När livet blir för tråkigt eller dagen blir för grå
då tar jag till ett eget litet knep,
en fånig liten ramsa som jag hittat på
som handlar om det bästa jag vet...

Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol!!


En vecka kvar!!

Det har blivit något speciellt med bloggen på sistone, för de flesta av mina inlägg är skrivna på fredagar... Kanske för att veckan då har gått och man har tid till att göra något annat? Fast detta inlägget skriver jag bara för att min pappis undrade vad jag gjort på sistone. Han sa även att jag inte uppdaterat på länge och därför inte har koll på vad jag gjort. Rätt så roligt på ett sätt i och med att vi pratar minst en gång varje vecka!!

Skolan rullar på som vanligt, sista tentan är på fredag om en vecka. (Så förvänta er ett inlägg då med!) Annars så var det fest både fredag och lördag förra helgen. Jag satt och väntade på min kebab på en vit plaststol som jag hade dratt med mig, + då måste jag och skriva att jag var ensam i kön. Å fy fasiken så köp för guds skull inte kebab där för den var inte god + dem var så snåla med pommesen. Till och med Mc Donald´s gamla pommes smakar bättre och där får du iallafall mer än vad man fick här.

Ett bra tips är att om man inte har så mycket annat att skriva om så kan man alltid skriva om vädret för det går nästan alltid hem. Sagt och gjort! Den senaste veckan har det regnat rätt så mycket fast solen har tittat fram ibland. Imorse var det inte ett moln så långt som jag kunde se och jag som det äkta nöthuvvet jag är plockar bort mitt paraply. Big mistake!!! Så när jag kom hem vid halv fem idag så var jag blöt och inte så värst glad. Fast desto gladare är jag nu när jag sitter framför datorn och Johan diskar. Ibland så är det bra att bjuda på mat för då slipper man ibland (fast det borde ha varit alltid) att diska..

Nu så vill jag titta på en äkta tjejfilm och gråta en skvätt. Fast om killen är här så går det jueh inte alltid. Fast såg jueh tjejfilm igår för att då var jag och mina polare på SATC 2!! Filmen var väl helt okej fast tycker att jag har sett bättre! Hoppas inte Jennie läser dett för att då får jag mig nog en känga imorn i och med att hon är helt frälst!! Nu så ska jag gå och göra något nytta idag med, kanske ett par sit ups.. Vi kan jueh alltid hoppas!! Trevlig helg på er allihopa!!

XOXO, you know you love me!!


Jag och Johan förra helgen!!

It´s Friday Baby!!


Solen skiner och nu väntar räkorna hemma hos Jennie på mig!! Är sen som vanligt, men inte skada skedd än så länge. Ett stor minus är att jag har ont i magen och lite huvudvärk, men det är väl det som en panno ska hjälpa mot?!?! Ett stort plus är att jag med god marginal klarade redovisningstentan som vi gjorde för några veckor sedan! Så nu har jag verkligen förtjänat väskan som mamma gav mig =) Wiiiiieeee!!


Håll tummarna för Malin som ska springa Göteborgsvarvet imorn!


Hurtig som få!!

Jahopps, nu så är det dags att byta om till träningskläderna för att bege mig ut och springa en runda runt sjön med Johan. Har inte sprungit på evigheters evigheter men idag så! Måste dock tillägga att jag har tränigsvärk sen Body Pumpen igår + att jag redan gått runt sjön idag å det var då jag blev sugen på att springa. Duktig som jag var messade jag då Johan men ångrade mig illa kvickt igen, dock försent! (Josse i ett nötskal) Vilket resulterar till löprundan om 20 min...

Var hemma i Halmstad nu i helgen där jag hade tid för en massa skojiga grejer såsom att träffa kompisar, umgås med fammen, klippa mig, shoppa lite, provköra en bil samt jobba. Dock var jobbet mindre roligt!! Jag vill ha ett "riktigt" jobb där jag kan jobba röven av mig för att jag vill tjäna pengar och lika snabbt som de hade kommit in hade jag satt sprätt på dem i form utav resor till både den ena och den andra staden/landet! Men istället för jag spara de får slantarna jag har för att överhuvudtaget kunna ta mig med bussen in till stan i sommar. Tur att jag har en cykel!! Fast man kan jueh inte cykla till skåne eller resten utav Europa... Eller kan man det?


Hollywood here i come...

Jag var bara tvungen att visa mina "nya" gummistövlar! Tycker att dem är asballa.. Tur att jag har ett leopardparaply som matchar till, så det enda som fattas är en regnkappa så hade jag varit en riktig Hollywoodfru!!


Nicco was here

Internet är så himla segt. Skulle skickat iväg ett mejl ang när jag vill att dem ska besiktiga min lägenhet, men icke sa nicke. Kommer inte in på hotmail. Så himla surt!! Nicco var här i helgen och hälsade på! Hade verkligen en toppenhelg och det var jätteroligt att träffa henne igen. För har man träffats nästintill varje dag under 10 månader och sen inte har setts sen i sommras, ja då har man en del att ta igen! Åt god mat, drack vin, festade, va på stan, fikade och annat smått och gott! Är så himla avis för att hon ska flytta till London till hösten för att plugga! Men jag klagar inte, för att jag har det bra här i växjö med.

Drömt en hel del sjuka drömmar de senaste dagarna och jar börjat prata i sömnen. Det är verkligen illa! Nu så ska jag koka lite kaffe och snoka lite på internet innan jag ska plugga samt titta på Patrioten!!  


Fredagsmys!!

Sitter i läggen och lyssnar på bra musik för att komma på bra humör! Väntar på att kaffet ska koka färdigt och bli serverat tillsammans med Ballerina kexen som jag köpte igår. Kommer bli mumma!! Sedan så ska jag diska, städa, bädda, fixa mm. För vid 7-tiden så kommer Nicco, kommer att bli superskoj =)


"She is in one of her moods as usual"

Att ha huvudvärk som nästintill är dödande samt sus & pip i öronen när man borde plugga är inte den bästa kombinationen. Håller på att bli lite spritt språngande galen nu och ska be mamma om lite goda råd!! Yeeees, å det var en vattenflaska som jag skulle få om jag klarade tentan! Jaja, bättre än inget iallafall! Hoppas den är fylld med någon god vätska, för pank som man är så blir det vatten och bröd every singel day. Haha, skämt å sido! Men nästintill iallafall!! Nu så ska jag krypa ner i sängen och sova lite, men först borde jag kasta ut mitt jävla kylsåp som dånar var tjugonde minut.. Längtar tills jag kan ligga på en strand och bara höra vågorna som slår och absolut inget annat!!!


RSS 2.0