Helt sluuuuut

Jag vill åka och SHOPPA, men icke sa nicke.. Fattig som man är så ska jag & Nicco gå och fika och spendera vår kväll där!  Mysigt =) Det ska dock bli en riktigt tidig bedtime idag, för jag är helt slut. Gymmade innan med Nicco och det tog verkligen på krafterna! Körde hårt på alla övningarna, hoppas det ger resultat med! Nej nu så ska jag sätta på tv:n och lyssna på musik medan jag städar rummet och drömmer mig bort...

Jag vill ha sommar, NU!

Ååh, jag vill ha sommar nu. Eller iallafall vår. Så man kan sitta i en park och sola. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen traditionerna här, man sitter i en park går till pubben osv.  Så är det inte alls i Sverige. Men sverige har juh sina fördelar det med! Idag så är det rätt så ruggigt väder här, men jag & Gustav har redan varit i parken. Det fanns en enda vattenpöl där och den hittade han juh såklart! Illa illa! Nu så ligger den lilla sötnosen och sover. Han är lätt en utav de sötaste barnen som jag någonsin sett. Han har börjat prata jättemycket och går ofta och sjunger på Mamma mia, eller Honey Honey. Men han kan typ bara de två orden men det är gulligt ändå! Ikväll så ska jag och Nicco som sagt gå och träna. någon mer som vill följa med? Emelia kanske? Imorn blir det nog upp tidigt och en rätt så jobbig dag med 3 barn alldeles själv. Men det fixar jag!! =)

Igår så var det jättetrevligt på abacus. Tur att jag tog klänningen men jeansen hade nog gått lika bra. Men måste köpa ett par nya snygga jeans med. Usch, pengarna flödar juh inte i min plånka direkt. Men men, man lever bara en gång och då så ska man unna sig saker. Så nästa vecka så blir det jeansletning. Tur att jag är barnvakt hela helgen så jag inte går ut och spenderar mina money:sar på något så dumt som alkohol och fest. Nej det är juh verkligen döööhtråkig och inte alls skoj!! Undra vem jag ljuger för egentligen?! Er eller mig själv?? Have a nice day everybody=)

Solen skiner i Fulham!

Japps, det är sant. Solen skiner här i Fulham idag och jag har inte ens gått utanför dörren. Eller jo, när jag gick ut och sa hej då till Nicco. Då så tog jag 2 steg ut! Men snart så ska jag väcka Gustav och vi ska ta bussen för att hämta tjejerna på skolan. Sedan så blir det parken i det fina värdet. Hoppas bara att det håller i sig! Tänkte solat lite, men sen så kom jag på att jag redan sminkat mig, så där sprack den ideén.

Imorse så sov jag till halv 11 då Fran, en personlig tränare, på gymmet ringde och väckte mig. Han vill börja träna mig, men jag säger att jag inte har råd men han förstår inte riktigt. Haha, men jaja! Har iallafall träningsvärk så det räcker för idag. Men imorn så blir det gymmet igen. Antingen på dagen eller kvällen med Nicco. Gymmet har öppet hus hela helgen, så då borde det gälla för mig med. I och med att jag annars bara kan träna mellan 10-14.

Från lördagmorgon tills söndagkväll så har jag barnen alldeles själv. Nina och Stefan ska till Sverige för att titta på bygget av sitt hus. Tur att Elin inte ska vara hemma hela tiden utan ska på sleepover hos en kompis. Det är riktigt stor skillnad på att ta hand om 2 och 3 barn. Men sen när det väl gäller för mig med så vill jag nog med ha 3 barn faktiskt! Jag, Elin, Hanna och Gustav ska busa och leka, kolla film, gå till parken och äta godis osv, Ska faktiskt bli skoj på ett sätt med. Känna lite mer ansvar och så! Jag kanske tom får laga maten om Nina inte förberett allt. Lever jag ett lyxliv eller vad?! =)

Appropå förra inlägget angående klädseln ikväll så lutar det åt klänningen, känner att det troligtvis blir bäst så! Har som sagt redan plattat håret och sminkat mig. JAAA just det, kunde faktiskt platta det utan att bränna mig igen. Haha!! Evve  klumpig men that´s me. Tack Nicco för att du kom inom innan och hjälpte mig med mina problemos! De är juh lösta nu som sagt ;) Hoppas du får skoj ikväll! Sen hoppas jag verkligen att Fran tog död på dig på gymmet!! ;)

Sitter och lyssnar på mtv på tv:n, det går en reklam om en film "He´s just not that into you". Den verkar asbra. Ska försöka få med Nicco eller Emelia på den. Eller någon som vill bjuda mig på biodejt, då vet ni vad jag vill se!! Gud vad jag babblar, undra om någon ens kommer läsa allt? Men jaja, jag fick ut mina tankar iallfall och det är väl huvudsaken! Får bjuda på en gammal bild med, ska kolla igenom datorn tänkte jag säga, men den är juh tom... Det fick bli den här old one instead! Hope you like it!

Träningsvärk!

Igår gick jag till gymmet och förbannad som jag var så tog jag en extra vikt på ALLA mina övningar. Idag sov jag till halv 11 och hade en sån sjuk träningsvärk. Men skönt är la det =) Igår shoppade jag ett par nya högklackade skor och en klänning, vilket allt behövdes! Men idag så vet jag likt förbaskat inte vad jag ska ha på mig. Du kan inte komma för uppklädd och inte för nerklädd heller. Vad är då bäst om du inte vet? Mamma jag behöver ditt råd, ring mig NU!!

Alternativ 1: Pumps, leggings och en blågrå randig klänning.
Alternativ 2: Pumps, blåa jeans och svart skjorta.

HJÄLP?!?!

ååh förresten mitt bit-, sug-, plattångsmärke håller på att försvinna! Så snart behöver jag inte gå runt och skämmas längre=)

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

Jag säger bara FAN, FAN, FAN, FAN, FAN... Vad jag HATAR datorer och all teknik. Jo, nu så ska jag berätta. Igår så pajjade juh såklart hela min nya dataskit. Var tydligen något fel på the hardware or the software. Snackade med pappa i tele typ 3 timmar och försökte lösa problemet så det hela slutade med att jag fick installera om hela skitdatorn och då försvann juh allt som jag hade på den. Tur så har jag brännt visa bilder innan, men alla bilder sen i september månad låg där. Med andra ord ALLA mina londonbilder. Jaaa, livet suger ibland! Ska till gymmet nu och träna bort min ilska...
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Morrn Morrn!

Imorse så ställde jag klockan på 9 och gick då upp. Jag fastande framför Gossip Girl igår på datorn och la mig inte förrän vid 1! Men imorse när jag går ner till köket så hittar jag en lapp där det står att Nina och Gustav ska till en kompis och hämtar tjejerna på hemvägen. Jag börjar då inte förrän strax innan 4 när dem kommer hem. Ska bara dammsuga och torka golvet + bädda innan och det gör jag på max en halvtimme =) Göttans! Nu så är det sista gossip girl avsnittet nerladdat så jag ska njuta riktigt ordentligt för jag älskar verkligen den serien. Tänk och leva deras liv, ojojoj!


Ajajaj!

Har glömt att säga hur klumpig jag var i helgen. I torsdags när jag skulle platta håret, så bränner jag mig såklart på plattången. Vilket jag typ bara gjort någon gång innan. Vadå klumpig. Så får iallafall två märken på halsen som ser ut som något helt annat. Men jag tänker då inte på det förrän på fredagmorgon när jag känner att det är typ en skorpa där. Så ska jag gå till spegeln och kolla så säger Nina: - Det ser ut som någon har bitit dig eller liknanade. Hahaha, vadå pinsamt!

Men i fredagskväll när jag var stressad som in i bänken och står och håller på att locka håret. Vad tror ni inte jag gör då? Jo såklart, jag bränner mig med locktången på precis samma ställe så det blir ännu värre. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tar juh ett tag innan dem kommer försvinna. Inte så himla snyggt att gå runt med 2 "bitmärken" på halsen. Men jag får la ha håret nersläppt hela tiden då! Igår så frågar Nina mig igen: - Det ser verkligen ut som om någon har bitit dig, är du säker på att det inte är så?

Hahaa, jaa vad ska man säga? Mer än att jag är en stor jäkla klumpeduns?!?!?! (som förmodligen inte kommer platta eller locka håret på ett tag, eller ja iallafall några timmar)

Slug på en söndag!

Jag säger bara en sak, Party! När vi kom till Slug vid 5-tiden så var det värsta draget.. Vi hade juh gått förbi redan vid 12 och redan då var det mycket folk. Det var jag, Nicco och Liz som var där. Australiensarna var helt galna. De firade juh sin Australia day, så det kanske inte är så konstigt egentligen.. Vi har juh vatt på slug x antal gånger innan, men denna kvällen slår alla andra med hästlängder!! Jag blev uppraggad av en kille i baren, för att senare få några galna australiensare att komma till vårt bord.  Men iallafall dem köpte in en massacorona och kom!! Sedan var drickan gratis resten utav kvällen.. Sånt gillar vi, eller hur Nicco ;) Gratis är väl bäst?? Men när någon spiller ut halva lådan med öl, så kan man inget annat än att skratta ;) Malin kom runt 8-tiden och vi satt fortfarande där uppe då. Sedan gick vi ner och dansade någon timme. Men jag var hemma redan vid 11-tiden, så fick min skönhetssömn iallafall!! Ni som inte varit på Slug borde verkligen gå dit, för man kan inte ha något annat än skoj! =)

Skön söndag!

När jag vaknade imorse så kände jag mig inte riktigt kry. Ville helst bara dra täcket över huvudet och somna om. Men det gjorde jag då inte! Gick och fikade med Nicco och Emelia på Troubadour café. Ett jättemysigt ställe =) Sedan så öste regnet ner och jag tog bussen hem istället för att gå. Har man busskort så får man faktiskt utnyttja det. Har lagat mat nu, potatismos och lax. Jättegott faktiskt! Sedan har jag kollat klart på Pretty Woman och vilat en stund. Så nu mår jag mycket bättre faktiskt! Ska vila en timme till innan kläderna och sminket ska på för vi ska ut i Fulham ikväll! Det blir jag, Nicco, Liz och förmodligen Malin! Nu så ska jag gå och lägga mig lite igen! Ha en bra söndag allihopa =)


Pretty woman, walking down the street
Pretty woman, the kind I like to meet...

Slappekväll!

Idag har jag haft en slappelördag med mig själv. Slog på stort idag och köpte chocklad och lite chips! Har kollat på Pretty Woman och det är absolut min Favvofilm! =) Just nu sitter jag och lägger över bilderna från i höstas till min nya dator och det är så segt. Jag som skulle lägga mig tidigt ikväll, där rök juh den ideen!

Imorn så ska jag först möta upp Emelia utanför fulham Broadway vid 12-tiden. Vi ska då bege oss till Richmond på utflykt hade vi tänkt. På kvällen så blir det party med Nicco & Liz här i Fulham. Det är australia day då och här bor mycket australiensare här så det blir nog mycket folk på gatorna och pubbarna. En shot kostar 12 kr och en drink 18 kr. Billigt eller vadå!? Naej, nu så ska jag borsta tänderna och göra mig iordning och hoppas på att det går relativit fort med bilderna.

En extra hälsning till Evve som flyttar till Stockholm imorn för att jobba som au pair, lycka till! =)

En helt vanlig fredakväll i London!

Igår så stod det Party på schemat. Först bar det av hem till Nicco med Emelia & Katja. Efter ett tag sedan så bar det av till en bar inne vid Picca där vi mötte upp Sofia och Camilla! Inne på Zoo bar så var det helt okej, hade hoppats på lite roligare folk men men så kan det gå. Skulle ha träffat Malin där inne, men fick inte tag på henne tillslut, tråkigt! Kvällens händelser:

- Emelia smiter in framför vakten på Zoo bar och strunat i att legga och betala. Tur i oturen, men för att komma in i Vip rummet krävdes ett speciellt band. Så jag säger till henne att gå upp & betala mm. Så kommer hon tillbaka med bandet runt handen och har inte betalat en spänn. Flyt kallar jag det.

- Vi sitter på bussen in till Picca och pratar verkligen om allt mellan himmel och jord på blandad Svengelska, sedan märker vi plötsligt att snubben bakom mig börjar gapflabba och såklart han har juh fattat vad vi pratade om. Om jag hade varit honom så hade jag med börjat skratta. Man tänker inte på att det finns vissa som förstår svenska, för om vi är ute så kan vi säga: Usch kolla honom & liknande. Åh vad var det första som hände igår när vi kommit till Zoo bar. Jo, just det! En aning pinsamt, men jag tror då inte att han fattade!

- En helt okänd man kommer fram till mig i slutet av kvällen när jag sitter i en soffa och säger: - I think you look really beautiful! Sedan så gick han. Fatta att man blev glad då eller =) 

 



En fredagkväll!!

Nu så sitter jag och Emelia hemma hos Nicco och förfestar lite smått på en smirnoff!  Vi skulle egentligen ha träffat Sofia och Camilla inne vid Picca vid 9 men alla är försenade å det gör väl ingenting i sig!! Vi ska till Zoo bar som sagt. Va juh där i tisdags när jag var på "dejt". Det var ett kanon ställe och det blir det nog ikväll med! Alla där hemma, ha så skoj på mårten ikväll. Syftar mest på Anna och Evve =) Pappa och Johan ni kan juh äta eran kinamat i lugn och ro medans mamma är på after work och Fille är på fest i oskarström..

Pratade med Pappa på skype innan idag, och det var lätt det roligaste hittills. Han blev nyssen medlem och nu så fattade han inte hur jag kunde hitta honom och ringa honom så snabbt. Men Johan satt juh på msn och sa allt till mig. Sen så pratade vi lite och när vi la på så ringer han upp på direkten och säger: - Jag skulle bara kolla så att det fungerar. Naah, så gullig! Men egentligen så vet jag att det var bara för att han ville se sin söta dotter en gång till! =)

Nej nu så får jag nog allt vara lite social mot Emelia och Nicco! Nicco har juh fortfarande sin Vita månad, MEEES! Men ha en bra fredagkväll allihopa! Take it easy ;)

Jag och Söta Willis!

Good Morning!

Nu så är klockan tio i tio här i London och jag sitter och äter frulle framför datorn. Kollar runt lite på internet samtidigt som jag lyssnar på "Hit 40 Uk". Mogge "klagar" på mig på msn att jag inte får skriva Sonja Aldens texter i bloggen, så därför tänkte jag skriva sms:et han skickade till mig imorse vid 8! "Prästen hade fått ont i ryggen och gick till doktron. Doktorn frågade: Har präst en grammofon hemma? Nej det har jag inte. Då svarade doktorn: Då får nog prästen byta stift!"

Börjar jobba typ om 30-60 minuter, vet inte riktigt för det beror på när Nina och Gustav kommer hem. Slutar iallafall runt 4 och då ska jag ut och springa en runda om vädret tillåter. Nu så ösregnar det!! Sen blir det party ikväll =)

Anna & Jag

Elin & Hanna slutar inte skolan förrän halv 4 idag och jag är färdig med allt jag borde göra. Eller nästan iallafall =) Pratade med Anna innan på msn och hon kommer förhoppningsvis och hälsar på snart, eller om 2 månader men det är rätt så snart ändå tycker jag! Satt här och tittade på våra partypics sen i sommras och fick mig ett gott skratt!! Här kommer några!!



Klagomål!

Jag har fått klagomål, igen!! Ni kunde tyvär inte se bilden som jag la upp igårkväll, "Ska vi gå ut och ta ett glas?". Man ser iaf en kille som direkt tänker på ölen som han ska dricka på krogen. Bredvid ser man tjejen som tänker på hur hon ska ha håret, vilka skor hon ska ha på sig, vilka byxor och vilken tröja, sedan tänker hon även på vad hon ska dricka? Vin, öl, cider, drink eller vad? Nu så kanske ni förstår varför det tar sån himla lång tid för tjejer att bli färdiga innan vi ska ut... Jag har då redan börjat fundera på imorn!!

Idag så gick jag inte upp med tuppen, sov till 9 åt frulle och duschade. Gick till Nero och träffade Nicco & Willis =) Han e så mysig, så gullig! Ska platta håret nu och sen sminka mig innan jag börjar jobba om knappt en timme! Men svårt att gå bort från datorn för jag pratar med både Nina, Evve och Anna! Skoj att höra skvaller från Halmstad och Sydamerika! Nej, måste sluta nu, ha en bra torsdag allihop! =)

"All you have to do is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you and in a little while
You're messin' up my mind and fillin' up my senses"

"Ska vi gå ut och ta ett glas?"

Schemat nedan visar tankeprocessen i hjärnan hos en kvinna och man efter de fått den enkla frågan "Ska vi gå ut och ta ett glas?"
[]

Vad har hänt?

Oj, nu så har kommentarer strömmat in. Eller strömmat kanske är och ta i, men iallafall fler än vanligt! Men det är väldigt komiskt egentligen för vissa kommentarer visste jag skulle komma så fort jag skrev inlägget. Tex Mogges: -brun har väl du alri riktigt varit? haha. Eller Emelias: - Trevligt trevligt :P Var det du o Gustav ;) Du glömde väl inte nyckeln :) Tänk ändå att man känner sina kompisar såppas väl ändå. Men vi får la se vad som händer framöver. Kanske borde bjuda lite mera på mig själv som pappa sa till mig idag. - Jag vill juh inte bara höra att du var på Madagaskar 2, vem gick du dit med, vad sa ni, blev det någon puss på kinden? Haha, nyfikna som ni är. Men jag får la allt vara lite hemlighetsfull i fortsättningen med, för annars så kanske ni slutar att läsa?!

För er som undrar, (mamma) så var bion jätterolig och Zoo bar var kanon! Vi ska juh dit nu på fredag på ett skandinaviskt party! Ska bli jätteskoj, och jag är laddad till 100!! Imorn så ska jag se på film hemma hos en kompis, det blir Kung Fu Panda. Sofie sa nyss till mig att den är jättebra så då litar jag på henne! =) Innan dess så blir det en fika med Nicco, på nero såklart! Vart annars? Pratade med evve på telefonen innan, hur skoj som helst. Mycket att snacka om och samtalet blev 1 timme långt men det kunde då ha fortsatt i minst 2 timmar till!!

Förresten Anna, Jag har hört från säkra källor att du inte vann pokertävlingen i helgen som var. Men man kan då inte ha tur alltid ;) Jag lovar att skriva mejlet ikväll och jag hoppas verkligen att du kommer då när du kollat upp biljetterna!!

Nu ska jag städa rummet och vika mina kläder och göra mig redo för sängen, är dock inte så jättetrött ännu men det tar väl en stund innan jag blir färdig med allt ändå..

Puss & God Natt
- And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

Jag vill ha sommar & sol...


Jag vill ha sommar och sol nu! Det är så kallt är i England. Men idag så skiner faktiskt solen och jag ska strax bege mig till gymmet. Träna Body Pump idag =) Hon som har passen som jag går på är jättebra instruktör. Men mest utav allt vill jag ligga på en strand och sola, bada & bli bruuuun. Men det händer då inte för ofta (det sistnämnda då asså)!!

Tisdag!

Igår så va jag och Gustav hemma på morronen för han mådde inte så bra och Nina ville inte släpa med honom till skolan då! Vi åt lite frull och lekte lite med tågbanan. Sedan bar det av till South Park där vi träffade 3 andra nannys och deras 5 barn. Trevligt, trevligt! Hem Å käka och sedan till spinningpasset på gymmet. Kan juh då inte påstå att det är mitt favvopass, men efteråt så är det så himla skönt. Jag satte mig och stretchade lite och snackade en massa skit med Nicco! Sedan bar det av att hämta upp tjejerna på skolan och hem och städa, fixa å laga mat! Kvällen spenderades på bion Madagaskar 2 och på Zoo bar! Nice =)

Date på Earls Court! =)

Idag så träffades jag, Nicco, Sofia, Camilla och Katja på en bar vid earls court. Det ligger 20 minuters promenix från mig. Jag Å Nicco var hurtiga och gick både dit och hem. Mycket som blev sagt vilket jag tror alla tyckte var rätt skönt! Det slank ner en efterlängtad cola, ååh så god den var! Nej, ingen alkohol här inte, men på fredag blir det andra bullar! Då ska vi på en skandinavisk fest på Zoo bar som ligger vid leicester square! Göööött Moooos =)

Idag har vatt en rätt så jobbig dag faktiskt, tjejerna var spralliga och konstans hungriga, När jag hämtade dem från skolan hade jag med en macka som vanligt men redan 10 minuter senare var dem hungriga igen så vi köpte en banan. Efter baletten när vi skulle gå och handla mjälk då ville dem käka en massa igen. Men då så skulle vi hem och äta. Sedan åt dem spagetti och köttfärsås och en tårta till efterätt. Sedan så bortsade vi tänderna och fixade. Så ligger vi i sängen och väntar på att Stefan ska komma och läsa saga för dem, så vill Elin ha mat igen. Jag trodde jag skulle knäcka mig.. Så vi gick ner och fixade en macka till henne. Dem äter knappt något i vanliga fall, men idag så har dem minst ätit för 2-3 dagar... Men hoppas nu att det beror på att dem har fått bättre aptit för dem äter ytterst lite i vanliga fall!

Nu så ska jag lägga mig och Sova, eller först ska jag kolla ett till avsnitt på Svensson Svensson på Svt på internet. Det är juh hur kul som helst. Ligger där i sängen och skrattar mig till sömns. Allt Gustav säger är juh hur komiskt som helst!

-Och det finns vissa stunder
Jag tänker på varje dag
Som på något sätt
Ändå följt mina andetag...

En trevlig Söndag!


Igår så vaknade jag vid halv 11 och messade Emelia, men sedan råkade jag somna om. Oops =) Men vid halv 1 så åkte iallafall jag, Emelia och Nicco till Kingston. Det var hur mysigt som helst där. Hade alla affärer som man kan tänka sig och låg precis vid vattnet. Det var här den andra familjen som jag var intresserad utav bodde. Tror jag hade trivts bra där, men är ändå glad att jag valde att bo i Fulham för här är det verkligen KANON!!
Emelia, Nicco & Jag i Kingston=)

Idag så var jag uppe med tuppen och gymmade lite. Jag tycker jag tar i ordentligt men tydligen inte, för Fran så till mig att öka rätt så rejält på vikterna. Usch då! Men imorn hoppas jag på ett spinningpass och att kunna köra lite styrka innan eller efter passet. Men vi får se för Nina, min värdamamma, har blivit sjuk så mina tider denna veckan är troligtvis annorlunda. Men hoppas jag kan gymma iallafall! Nu så börjar kaffet svalna och tiden springa iväg, måste ta med mig Gustav för att hämta Elin & Hanna i skolan och sedan vidare till Hannas balett. Ikväll så blir det en girls night på någon bar vid Earls court! Även om jag inte direkt känner för en drink så kan man väl ta en cola iallafall ;)

En fredag och Lördag i London =)

Nu så sitter jag här på golvet i mitt rum med en kopp kaffe och ska försöka uppdatera bloggen. Jag har dratt mig för detta 2 dagar nu för det är så mycket som jag vill berätta men det tar juh sådan tid att skriva ner allt!

Okej, men vi kan väl börja i fredes då jag jobbade 10-14 och sedan sov lite innan jag tog mitt pick och pack till emelia för att mysa framför en film trodde jag. Men hon behövde inte vara barnvakt, synd om mig att jag hade typ mina fulaste kläder på mig men strunt samma så vi gick ut. Vi gick till mc donalds där vi satt resten av kvällen. Eller jag 1 och en halv timme iallfall. Pinsamt, jo jag vet. Men det var jättemysigt iallafall och med min klädsel hade vi inte kommit in någonstans, inte ens pa den skabbigaste pubben!! Haha =) Mycket skratt och skvaller blev det iallafall. Det är jättekonstigt för vi har kännt varandra i 4 månader men det känns mycket MYCKET längre.

I lördags bar det av mot Oxford street och lite shopping, det blev dock själv i och med att alla & då menar jag verkligen alla hade andra planer. Jobba, dansa, sova mm. Men skönt att gå själv på ett sätt med och ta allt i min egna takt! Blev inhandlat några riktiga fynd på primark. Skor, tröja och väska, för dryga 100 spänn. Nu snackar vi fynd! Men sen är juh frågan hur länge det håller med, men det är ett annat problem.. Tog bussen hem till fulham för att möta upp Nicco på vårt älskade Cafe Nero. Kvällen bar det av till Norra London där jag skulle hem till Malin Ek som nyssen har flyttat hit. Där blev det mat och sedan utgång. Fast vi tog bussen till oxford street och sprang till Leicester square, och då menar jag verkligen sprang i ÖSREGN!!! Hade min sjal + en tidning över huvet men jag blev lika blöt för det. Sedan gick vi in på en clubb vars namn jag helt plötsligt glömt bort. Nej jag tror det hette Oxygen men är inte 100..

I miss you hunny!


Jag & Evve =)

Friday again...

Jahopp så var det fredag igen och min arbetsvecka var slut. Vad händer i helgen då? Det har jag faktiskt ingen aning om, för alla verkar ha planer på sitt håll.. Sen har jag så himla ont i magen med, så hade helst bara blivit bra igen!! Men sen kan jag inte säga att det bara är magont, för har träningsvärk med! Ojoj, josse har som sagt varit hurtig ;) Imorn blir det iallafall shopping med eller utan sällskap! Det är juh faktiskt rea här så då måste man juh passa på! Men jag ska ändå spara mina slantar för bättre saker som tex en upplevelse. På söndag så ska jag & Emelia åka på utflykt, men vart det bär av har jag redan glömt. Men skoj ska det bli iallafall!  

Igår efter jobbet så var jag på en bar vid Bank inne i city. Har aldrig varit där innan och stället hette Abacus! Riktigt bra ställe och champagnen flödade ;) Dem: - Vilken flaska föredrar du?? Jag: - Öööööööh, no idea!! Haha, en aning pinsamt men brukar man inte dricka det så gör man juh inte det heller. Men får la plugga på några sorter ifall ifall! Nu så ska jag lägga mig och vila lite och se om mit magknip går över så att jag kan hitta på något skoj ikväll =)

Puss & Kram Josse!

Does anybody

Does anybody really fall in love anymore?
Does anybody really give their heart to somebody?
Does anybody really ever open that door?
I know, I know you've got to love somebody
I know, I know I've got to find somebody to love...

Andra bullar!

Nu så kom jag nyss hem från ett träningspass på gymmet. Jag känner mig riktigt hurtig, tränat 3 dagar på raken vilket är mer än vad jag tränat sammanlagt på den senaste månaden. Så nu ska det bli andra bullar här. Apropå bullar så hade Nina bakat kanelbullar igår, väldigt goda faktiskt! Sedan hade hon även bakat mörkt bröd, lika gott det med. Jag får la också ta och baka snart, funderar på min goda kladdkaka. Men när jag tänker efter så är det ett väldans problem med den, för jag hittar ingen kakao. Humm, det tåls att tänka på! 

Ska in i duschen nu, för jag börjar jobba om en timme. Nina har med börjat träna nu, så mina arbetstider kommer troligtvis förändras om trenden håller i sig. Hanna är sjuk och är därför hemma från skolan idag, så nu blir det att ta hand om både Hanna och Gustav hela dagen. Ikväll blir det troligtvis en drink om jag orkar, men vi får la se!

Puss&Kram Josefin =)

Jossies pojkvän =)

Ikväll när jag skulle natta barnen så läste jag först en saga för dem och sedan ville de såklart höra en om mig med. Men då frågade jag vad den skulle handla om så sa elin att vi skulle hitta på en om min "pojkvän". Om jag så mycket som nämner något om en kille så är det min nya pojkvän eller om vi ser en bild på någon i kamera osv.. Min "pojkvän" är något som vi pratar om varje dag här och nu ska jag förklara hur han ska vara. Ni kanske känner någon som passar in?! ;)

Hela diskussionen var verkligen jätteskoj att lyssna på och här kommer delar utav den. Hur Elin och Hanna tycker att han ska vara:

Hur ska han se ut då? Han ska ha brunt hår för att det är finast och det ska vara rakt. Aha varför då? Jo, för vi gillar inte när det är lockigt för det ser så himla tokigt ut. Han ska även ha blåa ögon och små öron för att du har det Jossie! Han ska vara smal och inte tjock för om han är tjock så ser han ut som tomten och hohoho:ar. Han får absolut inte ha glasögon för det ser så himla tokigt ut.  Jossie, han ska ha lite skägg som är liksom prickigt, precis som morbror Mattias.

Han ska vara snäll och tokig för vi vill bli kompis med honom så att vi kan busa. Eller nej vi vill inte bli kompis med honom utan bara busa med honom.
Vaa, varför då? Jo, säger Elin. För att han kanske inte ser ut som jag tänkte och då vågar jag inte vara kompis med honom.

Jossie, kan vi leta efter honom imorn på bussen hem från skolan?
Jo, javisst så kan vi göra det Hanna. Bra, och du han ska faktiskt heta Max!

Att sitta och lyssna på hela diskussionen mellan Elin & Hanna var väldigt givande och roligt. Men alla ni som vet någon som allt detta stämmer in på, säg gärna till för jag tror då att han är omöjlig att hitta!

Börjat träna igen!

Igår så bar det av till gymmet igen. Först förlängde jag mitt kort och sedan körde jag lite i gymmet
i 30 minuter innan jag satte mig på spinningcykeln och trampade under 45 minuter. Det kändes
riktigt skönt efteråt ska jag be och få tala om! Så idag ska jag gå dit på body pumpen vid 12, men innan dess så ska jag krypa ner i sängen och vila lite till för har en jättejobbig huvudvärk! Uuuuusch!!


Igår så träffade jag Moa i parken och vi hade såklart med våra barn, Gustav & Alexander som var riktigt busiga. Medan Alice som är
6 månader gammal låg snällt i vagnen så att vi 2 kunde prata lite skit! På kvällen blev det en efterlängtad promenix med Emelia. Det är faktiskt riktigt skönt ute här, kändes som om det började bli vår igår. Inte så ruggigt kallt som hemma, men vi får la se om det håller i sig! Hoppas, hoppas =)

Back to work!

Under dagen i måndes så var Nicco, Moa och Emelia här med respektive barn här. Sedan kom Ninas kompis med 2 barn + en hund hit. Så det var verkligen fullt hus. Så därför var den hederliga träffen på Surburban efterlängtad! Det var jag, Nicco, Sofia, Emelia, Liz och Camilla som träffades över en mojito. Drinken var jättegod och skvallret flödade. Tänk själva när man har träffat varandra nästan varje dag under 3 månaders tid och inte träffas under 1 månad. Då så kommer skvallret och det hade kunnat fortsätta hela natten lång, men det blev sent och vi gick hem. Skoj att träffa alla igen och jag hoppas att vi inför måndagarna som skvallrets dag!! Nicco försöker få med mig på dansträning nu i veckan. Vi får väl se om hon kan övertala mig tillräckligt mycket. Men det ska nog gå bra, bara det inte är balett eller något sådant strunt för då kan hon allt ta och gå dit själv ;)

Back in London!

I söndags morse så vaknade jag vid 8 för att packa ihop det sista och hinna göra allt som jag borde ha gjort dagen innan. Men ni som känner mig vet juh att jag gör det mesta i sista sekund och det var likaså idag. Var tom tvungen att väcka Pappis för att få hjälp med vissa saker till datorn. Åh det ni tänker nu, kan hon ingenting själv? Så svaret är JA, jag kan mycket själv men jag kan dock inte så mycket om datorer. Aja iallafall. Jag, mamma & pappa blev sena och jag hade juh glömt att packa matsäck så vi körde inom statoil (till anna) och köpte en sallad som jag kunde ha på bussen! Tur var väl det, för jag blev hungrig efter bara en timme. Bussresan var långtråkig och jag var jättetrött men kunde inte somna. Väl på Kastrup gick tiden fort. Jag älskar att strosa runt på flygplatser och bara göra ingenting. Min plats på flyget till London var nog den bästa jag har haft. Satt precis intill fönstret till nödutgången så det var jättemycket plats för benen. Det enda negativa var väl att man inte fick ha sitt handbagage på golvet, men det gjorde inget iförsig i och med att jag sov nästan hela flygturen på 2 timmar!  Vid tunnelbanan i Earls Court så kom Stefan, min värdpappa, och hämtade mig med bilen. Skönt!!

Direkt  när jag öppnar dörren till Wandsworth bridge road 56 kommer barnen rusande och jag hinner inte ens ställa ner mina väskor innan de har hoppat på mig och krama och pussa på en. Då så känner man sig riktigt omtyckt och det gjorde hela min dag. Tänk att jag kunde betyda så mycket för barnen här.

Det bästa är när Elin och Hanna säger:
- Jossie, vi har missat dig & vi älskar dig! Men har du gift dig? För det trodde vi, men du hade juh lovat oss att vi skulle få vara med på ditt bröllop och du får inte flytta, för du bor här. Så har du gift dig? Jossie, vi har missat dig!

Sedan kommer Gustav springandes och vill kramas hela tiden samtidigt som han säger:
- Min Jossie, min Jossie!!

Så mitt i allt det negativa i och med att jag nästan redan hade fått hemlängtan så lyste dessa 3 barn upp min dag och dem gjorde det mycket roligare för mig att komma tillbaka hit :)

Sista helgen i Halmstad!

Såg nyssen att mitt förra inlägg inte hade skapats så här kommer det en blandning på min sista helg i Halmstad på ett bra tag! Nu under helgen så har jag hunnit med en massa grejer. Träffat kompisar, familjen, gjort om mitt rum, myst med Lisa, fikat osv. I fredeskväll så va jag hemma med familjen och jag och pappa utklassade johan och mamma i 4-manna visst! Eller okej, utklassa är kanske fel ordval, men vi vann iallafall och det är huvudsaken! I lördagskväll så åkte vi till Andreas (min kusin) för att ha pokerkväll. Han vann de 2 första omgångarna och den sista omgången vann juh tro det eller ej, Anna. Trött jag blir ;) Men det var en lyckad kväll och helg med för den delen. Skönt att ha varit hemma nu, men kommer att bli jobbigt att åka tillbaka..
Anna stolt som hon é =)

J, J & P!


Jag, Pappis & Johan framför Big Ben!

Äntligen fredag =)

Först och främst så måste jag tacka Mogge för det förra inlägget! Men jag hoppas ändå att de som läser min blogg föredrar när jag skriver ;)
 
Nu så slutar jag snart att jobba och ska bege mig in till stan för att träffa Eve och Sofie! Mysigt =) Fast jag hoppas att de inte redan har fikat för att jag är riktigt kaffesugen och kaffet här på jobbet är inte det godaste! Idag så har det krånglat rejält här på jobbet, mina indirekta tider som jag gjorde blev fel för datorn gjorde om det själv. Sen blev jag utslängd ur movex och kom inte in igen på över en timme. Men det var inte bara mig som det drabbade som tur var! Naej, nu så ska jag packa ihop det sista och sedan bege mig...
Have a nice friday everybody=)

Tjena hoppsan i shirewoodskogen.

Moggeliten här.
Det är dags för Josses avskedskrönika.
Dock ska vi slippa för mkt snack om henne för alla läsares skull...

Jul och nyår? Hmm, vad ska man säga om det?
Jul för mig har alltid varit att min farbror slagit mig gul och blå och Tjatat på mormor och farmor
att klia mig på ryggen. Julen 2008 blev dock annorlunda. Det var dags för mig att ta med mig alkohol till julbordet, istället för Kalle Anka såg jag o pappa på American Pie. Kalle och Kajsa, Piff och Puff, Mowgli och Balou i alla ära men bröst och vackra flickor e lite bättre.
Kvällen spenderades lika mellan familjen, familjen Arvidsson (kommer mer till detta) och vladde. Familjen är som den är. Farsan med sin humor, mamma, mormor och farmor + systrar får ingen syl i vädret för jag, pappa och farbror pratar ju hål i huvet på dem. Super kul! Familjen Arvidsson. Haha. Moder Arvidssons far trodde jag (en vecka innan julafton) var en tjej då jag dömde fotboll. "Jävligt starkt av damdomaren och springa i shorts."

Vladde e ju vladde :)

Min syster gjorde samma misstag. Gick fram till "mig" på juldagen utanför The Kebab King slog mig i ryggen och
fick en chock när hon såg att de inte var jag utan en tjej. Jag fick klippa mig...
Nyår? ingen favorit asså. jag föredrar en vanlig kväll på sommaren framför grillen och en par kalla i magen och glömma vissa vänners namn. Sommar e bäst. Tylösand. Mums filibaba. Lättklädda brudar, slipper mamma o pappa samt behöver bara nicka till sina polare när man ser ngt underbart. Förresten e det ju kändisvarning. Fick Måns Möllers frisbee i huvet för något år sen. Eller om man gillar han Basjägaren så kan man lyssna på hans "hits" som han spelar på bergsprängare på axeln. Avslutningsvis. Nyårslöften. Träna mera och supa mindre. Passar även bra på bloggägaren. Men det som vore bäst 2009 är att HBK tar hem guldet igen. Det hade varit bättre än bra!!
God fortsättning önskar
Morgan Ljungkvist

Slask & Blask!

Usch, usch usch!!
Det blir inget pulkaåkande ikväll som jag hade hoppats på. Istället så är det slask & tråkigt! Jag vill bara att mamma ska ringa mig nu och säga:
-Josefin, nu så åker vi hem!
Men det tror jag då inte händer på över 1 timme framöver. Så jag håller på att ragga skjuts från någon annan. Ingen som vill komma och hämta mig i Getinge? Haha, skämt Å sido! Men iallafall, det hade då inte varit dumt!

Nu så åker jag tillbaka till London om 3 dagar och jag känner mig jättestressad över allt som jag ska hinna med tills dess. Vissa saker måste jag göra, men jag får väl prioritera nu då, men det känns jättejobbigt faktiskt ärligt talat asså! Usch, usch, usch!!


Snööööööööö =)

Ja, nu så snöööööar det äntligen. Men inte har jag någon glädje utav det när jag sitter här på kontoret. Egentligen borde jag åka pulka och ha snöbollskrig nu. Men icke sa nicke! Men jag hoppas att det inte hinner smälta bort tills ikväll, för isf så ska jag släpa ut familjen Höjman till pulkabacken! Hoppas hoppas =)

Igår så tog jag kortisonspruta i ljumskarna, igen.. Usch!! Det gjorde ont och jag låg där och led. Han var tvungen att säga: -Josefin, du måste andas. Annars så svimmar du snart.
Jag tyckte att jag andades men ack så fel jag hade. Jag låg där och tittade på hans tavlor och drömde mig bort istället.. Men när han sa till mig så började jag nästan att hyperventilera istället. Jag berättade även att jag var väldigt yr och svimfärdig efter förra gången i höstas. Så vi satt väl och pratade en 10 minuter om allt möjligt efteråt. Igår så fick jag sprutan i både höger och vänster sida och jag har fortfarande ont idag. Illa, Illa! Hoppas det blir bättre tills ikväll, och jag hoppas att det blir bra över huvud taget. Har juh haft ont nu i nästan 4 år. Bläääääää...

Johan 15 =)


Grattis lillebror på 15-årsdagen =)

Mårtensson 090105



Hade jätteskoj igår, tack tjejer =)

Ikväll så är det Mårten =)

Jaa, äntligen det vi alla har väntat på ;)
Ikväll så är det Mårtensson, då så bliré party på hög nivå.
Ska strax träffa Evve vid bussen för att ta oss till Anna!
Där blir det mat och partaj innan vi drar vidare de knappt 100 meterna till mårtensson =)

Höjmankväll =)

I fredags-kväll så hade familjen Höjman en familjekväll. Jag skulle laga maten och gott blev det tro det eller ej ;) Jag lagade eller rättare sagt jag & pappa lagade (för han hjälpte mig lite) oxfilé och hasselbackspotatis. Det blev verkligen supergott =) Till efterrätt så blev det bär med kokos och smält chocklad på! Speltävlingen blev lika mellan mig, johan & pappa vilket inte var så speciellt rättvisst. Men jag utklassade iaf allihopa på Maxi yatzy!!




Jaaaa, en egen dator =)

I lördags så köpte jag äntligen en egen dator! Så himla skoj att sitta och pilla och hålla på.
Jag kommer nog snart bli en liten nörd, om jag nu inte redan är det ;)

Bilder från Nyår =)






Jag vill ha sommar...


Jag längtar till sommaren!!!

Planerna är redan spikade =)

Redan efter en dag i London så ska vi träffas på Suburban där det kommer att bli mycket skvaller. Dem har supergoda drinkar där och tur att vi ska träffas där en måndag, för då är det ta 2 betala för 1!!  I London så är jag är van att träffa mina kompisar almost every day, där borta är man mer beroende på något sätt. Om man inte får rensa huvvet blir man konstig. Men det är juh jag ändå så det kanske inte spelar någon roll... Om man slappar två dagar på rad så får man panik. Det är knappt att du kan slappa en hel dag utan att träffa någon. Om du gör det så kliar det verkligen i fingrarna på dig och man blir så himla rastlös. Det är inte som här hemma i Sverige när man ser fram emot en slappekväll med sig själv ibland. No No!

Man lever två helt olika liv i Halmstad och i London. Båda har både sina för- respektive nackdelar. Men just nu tror jag att storstadslivet lockar lite mera. Även fast jag tycker att det är väldigt skönt att vara hemma och jag tror (eller jag vet) att det kommer att vara svårare att åka till London den här om man jämför med förra gången. Men det är 10 dagar tills jag åker till London igen och innan dess så ska jag leva livet här hemma ;) Träffas och umgås med familj och vänner, och bara vara. Kommer sakna allt och alla här hemma när jag väl åker,  Men det är väl smällar som man får ta... 
Man lever juh bara en gång!!


Nyårsafton =)

Nyår firades hos Sofie som även fyllde 20 år!  Grattis i efterskott =) Det var väldigt mysigt hos henne, god mat, trevligt sällskap och en himla mycket dans til tex, Abba! Men det var synd att vi inte stannade där hela kvällen för det var där som jag hade roligast!! Tror de flesta håller med mig om det ;) Bilderna lägger jag upp senare idag!!


Grattis även till Sofia som fyllde 19 år på nyårsafton, hoppas du firade den ordentligt i London ;)


RSS 2.0